2011. január 7. péntek

jan. 7
15:18
Videoblog: Magyarországon szemléletváltozásra lenne szükség - Détári (She)
Visszatérő vendéget köszönthetünk az NSO Tv-nél. A 61-szeres magyar válogatott labdarúgó, Détári Lajos hetente többször jelentkezik majd videobloggal. Természetesen Döme elsősorban a labdarúgás aktuális kérdéseiről mondja el a véleményét, de olykor-olykor más sportág is szóba kerül.
jan. 7
15:36
Videoblog: Magyarországon szükség lenne a szemléletváltozásra - Détári (She)
Visszatérő vendéget köszönthetünk az NSO Tv-nél. A 61-szeres magyar válogatott labdarúgó, Détári Lajos hetente többször jelentkezik majd videobloggal. Természetesen Döme elsősorban a labdarúgás aktuális kérdéseiről mondja el a véleményét, de olykor-olykor más sportág is szóba kerül.
jan. 7
15:38
Manchester City: a szövetség törölte Zabaleta szerdai piros lapját (She)
Az angol Labdarúgó-szövetség törölte a Manchester Cityben játszó Pablo Zabaletának az Arsenal elleni mérkőzésen (0–0) kapott piros lapját. Az argentin védőt azután állították ki, hogy nézeteltérésbe keveredett Bacary Sagnával, az „ágyúsok" játékosával.
jan. 7
15:54
Férfi kézilabda: Katar szupermodern csarnokokat ígér 2015-re (She)
A 2015-ös férfi kézilabda-világbajnokság rendezési jogára pályázó Katar szupermodern csarnokokat ígér a sportág legnagyobb seregszemléjére.
jan. 7
16:12
Jégkorong: elmarad a vasárnapi FTC-Fehérvár MK-selejtező (She)
A jégfelújító gép meghibásodása miatt elmarad a vasárnapra kiírt FTC-Orangeways–Sapa Fehérvár AV19 Tippmix Magyar Kupa-mérkőzés.
jan. 7
16:14
Profi ökölvívás: Danny Greent perforált vakbele miatt műtötték meg (She)
Perforált vakbele miatt szállították kórházba és műtötték meg az IBO cirkálósúlyú profi ökölvívóbajnokát, Danny Greent.
jan. 7
16:16
Férfi kézilabda-vb: első alkalommal az IHF biztosítja az összes játékost (She)
Először a sportág történetében a Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) fogja biztosítani az összes játékost, aki részt vesz a férfiak januári svédországi olimpiai kvalifikációs világbajnokságán.
jan. 7
16:30
Ipswich: jöhet a Bradfordot 77, a Wigant 73 év után élvonalba juttató edző (She)
A BBC Sports értesülései szerint a pénteken menesztett Roy Keane-t Paul Jewell válthatja az Ipswich Town labdarúgócsapatának kispadján.
jan. 7
17:18
Foggal-körömmel harcolnak Kiss Balázsért (Metropol)
Struhács György, a magyar kötöttfogású birkózóválogatott szövetségi kapitánya szerint foggal-körömmel küzdeni kell mindenkinek azért, hogy Kiss Balázs, a sportág 25. magyar világbajnoka részt vehessen a londoni olimpián.
jan. 7
17:24
Kovács Zoltánnal beszélgettünk (Blikk)
Remekül szerepelt a Feyenoord csapatánál Simon Krisztián. Az újpestiek fiatal focistája gólt szerzett és két gólpasszt adott a Sparta Rotterdam ellen 4-2-re megnyert edzőmeccsen, a középpályás esetleges átigazolása anyagilag jól jöhet a gondokkal küszködő lila-fehéreknek.
jan. 7
17:24
Portugália: Argentínából jött a Benfica első téli igazolása (She)
José Luis Fernández személyében megvan a portugál labdarúgó-bajnokságban szereplő Benfica első téli igazolása. A 23 éves játékos négy és fél éves szerződést kötött új klubjával.
jan. 7
17:26
Hornék árokba borultak és kiestek (Blikk)
Arica — Véget ért a nagy kaland Horn Albert (34) számára. A navigátor – pilótatársával, a horvát Drazen Curiccsal (45) – belecsúszott egy mély árokba a Dakar-ralin, s a Mitsubishi annyira összetört, hogy feladni kényszerült az Argentínában és Chilében zajló viadalt.
jan. 7
17:36
Toni érkezett a Juventushoz (Metropol)
A csütörtökön térdszalagszakadást szenvedett Fabio Quagliarella pótlására Luca Tonit igazolta le a Juventus labdarúgócsapata.
jan. 7
17:42
Téli olimpia 2018: új irányítója van Annecy pályázati munkájának (She)
Charles Beigbedert nevezték ki pénteken a 2018-as téli olimpiára kandidáló Annecy pályázati bizottságának élére.
jan. 7
17:42
Ötmillióért kispályáznak (Blikk)
Budapest — Négy év után ismét megrendezik az élvonalbeli, illetve a másodosztályú csapatok műfüves teremfutball-bajnokságát.
jan. 7
17:44
Balatonátcsúszás: szombaton ismét átkelhetnek a jelentkezők a tavon (She)
A Balatonátcsúszás újévnyitó programjaként szombatra (január 8.) hirdették meg az Első Balatoni Jégsport-találkozót, melyre a szervezők szeretettel várják azokat, akik jégszörföznek, kite-oznak, fakutyáznak, korcsolyáznak, jártasak a sífutásban, hófutásban vagy hóbiciklizésben, IceOptije, kutyaszánja vagy bármilyen téli sport iránt érdeklődnek.
jan. 7
18:00
Férfi kézilabda: Pérez Carlos is ott lesz a vb-n - lapértesülés (She)
A Handball-Planet értesülései szerint eldőlt, hogy Pérez Carlos is ott lesz a magyar válogatottban a svédországi olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.
jan. 7
18:18
Király-kupa: a Barcelona és a Real Madrid is 22 órakor kezd (She)
A spanyol Király-kupa negyeddöntőjének első mérkőzéseit jövő hét közepén rendezik meg, a Barcelona játékosai szerdán, míg a Real Madrid labdarúgói csütörtökön lépnek pályára, méghozzá 22 órai kezdéssel.
jan. 7
18:18
Sorcsere a Debrecen vezetőségében (Blikk)
Debrecen – Nem maradtak büntetlenül a DVSC-TEVA focicsapatának vezetői által elkövetett hibák. A magyar bajnok elnök-tulajdonosa, Szima Gábor (51) lecserélte a teljes adminisztrációs és szakmai stábot.
jan. 7
18:36
NB II, Nyugati csoport: a Videoton II 14 mérkőzéssel hangol a szezonra (She)
A másodosztályú labdarúgó-bajnokság Nyugati csoportjában harmadik helyen álló Videoton-Puskás Akadémia együttes nem kevesebb, mint tizennégy felkészülési mérkőzéssel hangol a tavaszi szezonra, adta hírül a vidi.hu.
jan. 7
18:54
Gyorskorcsolya Eb: lengyel és orosz siker az első napon (She)
A férfiak 500 méteres számában a lengyel Konrad Niedzwiedzki, míg 5000 méteren a táv olimpiai bronzérmese, az orosz Ivan Szkobrev bizonyult a leggyorsabbnak az olaszországi Collalbóban zajló gyorskorcsolya Európa-bajnokság első, pénteki napján. Magyar versenyző nem indul a kontinensviadalon.
jan. 7
18:56
Paks: Nem szabad hagynunk, hogy kiénekeljék a szánkból a sajtot - Éger (She)
Nem kis meglepetésre a szezont visszafogottan kezdő, ám összességében nagyszerű őszt produkáló Paks áll a dobogó harmadik fokán tizenhat fordulót követően az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. A csapat és a védelem kulcsembere, Éger László a paksifc.hu oldalon arról nyilatkozott: ilyen előzmény után már nem engedik, hogy kiénekeljék a szájukból a sajtot.
jan. 7
19:12
Futsal: a férfi válogatott Miskolcon és Gyöngyösön játszik a finnek ellen (She)
A februári, ukrajnai Európa-bajnoki selejtező tornára készülő futsal válogatottunk jövő hét elején két felkészülési mérkőzést játszik a finnek ellen: hétfőn Miskolcon, kedden Gyöngyösön méri össze tudását a két együttes – számolt be róla az mlsz.hu.
jan. 7
19:14
Utánpótlás: 2011-ben is folytatódik a sikeres Héraklész Program (She)
Az idén tizedik esztendejéhez érkező Héraklész Program sportági vezetőinek tartottak évindító értekezletet a Nemzeti Sport Intézetben (NSI). Az eseményen megjelent sportvezetők megerősítették a sikeresen működő Héraklész-, a Sport XXI. és a Sportiskolai Program további folytatását.
jan. 7
19:16
Ázsia-kupa: a házigazda Katar kikapott a torna nyitó mérkőzésén (She)
Nem sikerült jól a bemutatkozás a házigazda katari válogatottnak a labdarúgó Ázsia-kupán, mivel a torna nyitó mérkőzésén 2–0-s vereséget szenvedett Üzbegisztántól.
jan. 7
19:30
Sílövészet: Bö nyerte meg az oberhofi sprint világkupaversenyt (She)
Tarjei Bö győzelmével ért véget Oberhofban a férfi sílövők sprint világkupaversenye. A norvég 16.7 másodperccel előzte meg a második német Arnd Peiffert.
jan. 7
20:06
Férfi kézilabda: öt góllal nyert a szlovákok ellen a válogatott (She)
A lengyelországi Gdyniában felkészülési tornán szereplő magyar férfi kézilabda-válogatott második mérkőzését is megnyerte, miután 32–27-re legyőzte a szlovák nemzeti együttest. A világbajnokságra készülő Mocsai-csapat végig vezetett a meccsen, 17–15-ös félidei állás után a második játékrészben lépett el riválisától.
jan. 7
20:08
Tenisz: Berdych, Tipszarevics és Malisse már elődöntős Chennaiban (She)
Tomás Berdych, Xavier Malisse és Janko Tipszarevics már bejutott az elődöntőbe a chennai tenisztornán, míg a Stanislas Wawrinka–Robin Haase mérkőzést később fejezik be.
jan. 7
20:10
Dakar-rali: Sainz és Faria részsikere, összetettben nincs változás (She)
Az autósoknál a címvédő spanyol Carlos Sainz, míg a motorosoknál a portugál Ruben Faria érte el a legjobb időt a pénteki hatodik szakaszon a 32. Dakar-ralin, a világ legnehezebb és legnagyobb terepversenyén, amelyet Argentínában és Chilében utakon rendeznek meg.
jan. 7
20:24
Barcelona: Guardiola két győzelemmel elégedetten zárná a „fél évet" (She)
Pep Guardiola, a Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője két újabb sikerrel elégedetten zárná a szezon első felét. A spanyol élvonalban (Primera División) tizenhét fordulót követően 46 ponttal az első helyen áll a címvédő.
jan. 7
20:26
Férfi kézilabda: fiataljaink vb-selejtezőn kikaptak a lengyelektől (She)
A magyar válogatott 28–27-re kikapott a lengyelektől a junior férfi kézilabda világbajnoki selejtező belgiumi csoportjában.
jan. 7
20:28
Jégkorong, Mol Liga: a Dab.Docler jutott be elsőként a fináléba (She)
A Dab.Docler jégkorongcsapata jutott be elsőként a Mol Liga fináléjába, miután az elődöntő harmadik mérkőzésén pályaválasztóként izgalmas körülmények között győzött a Miskolc ellen.
jan. 7
20:30
Női kosárlabda: újra megoperálták a Gdyniában játszó Horti Dórát (She)
Ismét megoperálták a nyáron Sopronból a lengyel Gdyniába szerződött válogatott kosárlabdázót, Horti Dórát.
jan. 7
21:00
Profi ökölvívás: Sumenov nem marad meccs nélkül, Joppy a beugró (She)
William Joppy ugrik be Jürgen Brähmer helyett a chimkenti gálán a Bokszvilágszövetség (WBA) félnehézsúlyú címmérkőzésére, így Bejbut Sumenov nem marad ellenfél nélkül. Sőt! Csak nehogy emberére akadjon...
jan. 7
21:36
Tenisz: az egyesben kieső Nadal párosban megnyerte a dohai versenyt (She)
Mint megírtuk, Rafael Nadal egyesben nem jutott döntőbe a Dohában zajló tenisztornán, párosban viszont egészen a végső győzelemig menetelt Marc López oldalán.
jan. 7
21:54
Jégkorong MK: az FTC után a Fehérvár is legyőzte az Újpestet (She)
A Sapa Fehérvár AV 19 fiataljai 9–4-re nyertek az Újpest ellen a jégkorong Magyar Kupában az elődöntőbe jutásért zajló selejtezőben. A lila-fehérek kedden a Ferencvárostól is kikaptak, míg a Fradi kedden játszik a fehérváriakkal.
jan. 7
22:48
Tenisz: a tavalyi döntős Wawrinka négy közé jutott Chennaiban (She)
Utolsóként Stanislas Wawrinka jutott a négy közé a Chennaiban zajló férfi tenisztornán, miután szetthátrányból fordítva legyőzte a holland Robin Haasét. A svájci játékosnak így továbbra is megvan az esélye arra, hogy 2010 után idén is döntőt játsszon az indiai versenyen, ehhez az első kiemelt Tomás Berdychet kell megvernie az elődöntőben.
jan. 7
22:50
Atlético Madrid: a brazil Miranda csak a nyáron érkezik (She)
A brazil Sao Paulo hatszoros válogatott középső védője, João Miranda de Souza Filho megerősítette, hogy az Atlético Madrid játékosa lesz. Igaz, a korábbi hírekkel ellentétben nem a téli átigazolási időszakban csatlakozik a spanyol együtteshez, hanem majd a nyáron.
jan. 7
23:06
Birmingham: David Bentley és Kenny Miller is közel a szerződtetéshez (She)
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Birmingham rövid időn belül két játékossal is erősödhet, ugyanis közel a megállapodás David Bentley és Kenny Miller szerződtetése esetében is.
jan. 7
23:08
Fulham: az Aston Villából kaptak új csapattársat Gera Zoltánék (She)
A Fulham labdarúgócsapata bejelentette, hogy megvette az Aston Villától Steve Sidwellt. A 28 éves középső középpályás a londoni klub első idei igazolása.
jan. 7
23:24
Manchester City: Dzeko négy és fél évre aláírt, a 10-es mezt kapja meg (She)
A Manchester City négy és fél éves szerződést kötött Edin Dzekóval – olvasható az angol klub honlapján. A Wolfsburgból érkező bosnyák csatár a 10-es mezt kapja meg új csapatánál.

Keresés