2011. november 10. csütörtök

nov. 10
15:54
Paula Radcliffe megvédte maratoni világcsúcsát - a tárgyalóteremben (Agroinform)
A Nemzetközi Atlétikai Szövetség korábban visszaminősítette a világ legjobb eredményévé Radcliffe rekordját, mert férfiakkal futotta.
nov. 10
15:56
Súlyemelő-vb: Bazsó 11. lett a B-csoportban, Szepesi kiesett (She)
Két magyar is színre lépett a franciaországi olimpiai kvalifikációs súlyemelő-világbajnokságon csütörtökön, egyformán a női 75 kg 13 képviselőt felvonultató B-csoportjában, amelyben Bazsó Bianka a 11. lett összetettben, Szepesi Martina ugyanakkor kiesett lökésben.
nov. 10
15:58
Súlyemelés: Gyurkovics örül a londoni lehetőségnek, rátesz még egy lapáttal (She)
Gyurkovics Ferenc nagy örömmel fogadta a Nemzetközi Súlyemelő-szövetség (IWF) múlt heti döntését, amely számára is lehetőséget teremt, hogy indulhasson a jövő nyári londoni olimpián. Erről a pécsiek versenyzője csütörtökön, megérkezése után beszélt az MTI tudósítójának a franciaországi olimpiai kvalifikációs világbajnokság színhelyén, a Párizshoz közeli Disneylandben.
nov. 10
16:12
A Newcastle United is pénzzé tette stadionját (Agroinform)
A Newcastle Unitednek otthont adó St. James' Parkot mostantól Sports Direct Arénának hívják.
nov. 10
16:14
Pacquiao napi 2 dollárért bokszolt, hogy legyen mit ennie - videó (Agroinform)
Napjaink egyik legjobb bokszolója, a filippínó nemzeti hős, Manny Pacquiao hosszú utat járt be a világhírig.
nov. 10
16:16
Jegygyűrű-rejtély - Ronaldo eljegyezte Irina Sheiket? (Agroinform)
Irina Sheik golflabda-méretű gyűrűje találgatásra sarkallta a médiát; számos hírforrás beszámolt Irina és Cristiano Ronaldo lehetséges eljegyzéséről.
nov. 10
16:18
Brit-ralin száguld Érdi (Blikk)
Hafren - Visszatér tavalyi legnagyobb sikerének helyszínére az ifjabb Érdi Tibor (28), Táborszki Attila (39) páros.
nov. 10
16:30
Egy év felfüggesztett börtönre ítélték Floyd Landist (Agroinform)
A 2006-as Tour-győzelmétől megfosztott Landis és menedzsere betörtek a Francia Doppingellenes Ügynökség számítógépes adatbázisába.
nov. 10
16:32
Köstner Vilmos nem mond le, tovább dolgozik Debrecenben (Agroinform)
A DVSC vezetőedzője minden kérdésére pozitív választ kapott az elmúlt napokban, így tovább folytatja a munkát a Hajdúságban.
nov. 10
16:48
Kerékpár: egy év felfüggesztett börtönbüntetés a hacker Landisnek (She)
Egy év felfüggesztett börtönbüntetéssel sújtotta egy francia bíróság Floyd Landis korábbi országúti kerékpárost, mert megpróbálta feltörni a doppingmintájának elemzését végző laboratórium számítógépes rendszerét.
nov. 10
16:48
Gera kezdőként tér vissza pénteken (Metropol)
Hosszú kihagyását követően kezdőként tér vissza a magyar labdarúgó-válogatottba Gera Zoltán, az együttes csapatkapitánya pénteken, a Liechtenstein elleni barátságos mérkőzésen.
nov. 10
16:48
Magyar válogatott - Gera kezdőként tér vissza pénteken (Behaviour)
Hosszú kihagyását követően kezdőként tér vissza a magyar labdarúgó-válogatottba Gera Zoltán, az együttes csapatkapitánya pénteken, a Liechtenstein elleni barátságos mérkőzésen. Az angol West Bromwich Albion légiósa legutóbb március 29-én, a hollandok otthonában elszenvedett 5-3-as Eb-selejtezős vereség alkalmával húzhatta magára a címeres mezt.
nov. 10
16:48
A bosnyák szurkolók Messi nevét skandálták, amikor Ronaldo leszállt a repülőről - videó (Agroinform)
A portugál válogatott szerdán érkezett meg a nemzetközi repülőtérre Szarajevóba a Bosznia-Hercegovina elleni péntek esti EB-pótselejtezőre. A helyiek sajátos módon üdvözölték a csapatot.
nov. 10
17:06
Válogatott: Gera és Kádár biztosan kezd Liechtenstein ellen (She)
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya megtartotta a pénteki budapesti Liechtenstein elleni felkészülési mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját, amelyen kiderült, hogy Kádár Tamás és Gera Zoltán biztosan kezd a Puskás Ferenc Stadionban, és Németh Krisztián szereplése is biztosra vehető.
nov. 10
17:06
Gera kezdőként tér vissza Liechtenstein ellen (Agroinform)
Egervári Sándor szövetségi kapitány a pénteki, valamint a négy nappal később, Lengyelországban sorra kerülő összecsapást elsősorban a kísérletezésre használja majd.
nov. 10
17:24
Videó: Nyilvánvaló, hogy Németh Krisztián nagy tehetség - Takács Rita (She)
Takács Rita, a Sport Tv szerkesztő-műsorvezetője szerint nagy jó újra látni Gera Zoltánt a válogatottban. Tőzsér Dániel tudásával nincs baj, Egervári Sándor szövetségi kapitány most meg szeretné nézni, hogy emberileg is „passzol-e" a társasághoz.
nov. 10
17:24
Egyelőre egyetlen kvótát sem szereztek a magyar nők Párizsban (Agroinform)
Ha most lenne vége a vb-nek, egyetlen női emelő se indulhatna Magyarország képviseletében a londoni ötkarikás játékokon.
nov. 10
17:42
Újpest FC: Nekem is volt egy-két szavam néhány játékoshoz - Rajczi (She)
Rajczi Péter, az Újpest FC csatára két góllal járult hozzá a csapat Kecskemét ellen aratott 4–2-es győzelméhez a Ligakupa szerdai, 5. fordulójában. A csatár klub honlapja csütörtökön interjút adott közre a támadóval.
nov. 10
17:42
Ferrer és Tsonga is a nyolc között (Agroinform)
A spanyol az ukrán Alekszandr Dolgopolovot, a francia az olasz Andrea Seppit verte a 16 között.
nov. 10
17:44
Emmanuel Adebayor visszatér a togói válogatottba (Agroinform)
Emmanuel Adebayor, a Tottenham Hotspur csatára úgy döntött, hogy 19 hónapos kihagyása után visszatér Togó válogatottjába.
nov. 10
18:18
Sport: felavatták Elek Ilona, az első magyar olimpiai bajnoknő emléktábláját (She)
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) Nők a sportban bizottsága csütörtökön délután, az V. kerületi Deák Ferenc utca 15-ös számú házon felavatta Elek Ilona vívó, az első magyar olimpiai bajnoknő emléktábláját.
nov. 10
18:18
Vigyázat! Vadúz-veszély! (Agroinform)
Emlékezés Albert Flóriánra, kényszerű és célirányos változások a keretben, felkészülés a vb-selejtezőkre, telt ház, verhető ellenfél.
nov. 10
18:36
Sakk: döntetlent játszottak a férfiak a román csapattal az Eb-n (She)
A magyar férfi sakkválogatott 2:2-es döntetlent játszott csütörtökön a román együttessel a görögországi Porto Carrasban zajló Európa-bajnokság nyolcadik, utolsó előtti fordulójában. A viadal honlapja szerint a pénteken befejeződő Eb-n Almási Zoltán nyert, Lékó Péter és Balogh Csaba remizett, míg Berkes Ferenc kikapott. A magyarok ezzel a záró kör előtt az ötödik helyen állnak, vezet…
nov. 10
18:36
Felavatták Elek Ilona, az első magyar olimpiai bajnoknő emléktábláját (Agroinform)
A MOB Nők a sportban bizottsága csütörtökön délután, az V. kerületi Deák Ferenc utca 15-ös számú házon felavatta Elek Ilona emléktábláját.
nov. 10
18:38
Tenisz: Ferrer és Tsonga negyeddöntős, Fish feladta Párizsban (She)
A negyedik helyen kiemelt spanyol David Ferrer és a hatodik helyen rangsorolt francia Jo-Wilfried Tsonga és magabiztosan, két játszmában győzött a párizsi ATP-torna nyolcaddöntőjében.
nov. 10
18:54
Kettétörött a partjelző piros lapja a Haladás-Lokin (Agroinform)
Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága a Haladás Sopron Bank-DVSC-TEVA mérkőzésen a hazai szurkolók részéről történt rendzavarás miatt a Haladást írásbeli figyelmeztetésben részesítette.
nov. 10
18:56
Íme, a tíz legdurvább idézet Ibrahimovic önéletrajzi könyvéből (Agroinform)
Az egyik népszerű focis blog összegyűjtötte a legszaftosabb részleteket Zlatan Ibrahinovic könyvéből, amiből egy tizes listát készítettünk.
nov. 10
18:58
Mardy Fish feladta a mérkőzést, Juan Mónaco jutott a negyeddöntőbe (Agroinform)
A hetedik helyen kiemelt amerikai Mardy Fish a harmadik szettben, 1:6, 7:6, 1:2-os állásnál feladta az argentin Juan Mónaco elleni mérkőzését.
nov. 10
19:00
Mardy Fish feladta a mérkőzést, Juan Mónaco jutott a negyeddöntőbe (Agroinform)
A hetedik helyen kiemelt amerikai Mardy Fish a harmadik szettben, 1:6, 7:6, 1:2-os állásnál feladta az argentin Juan Mónaco elleni mérkőzését.
nov. 10
19:12
Súlyemelő-vb: kettős kínai siker a férfiak 77 kilogrammos számában (She)
A szakítás és az összetett kínai világcsúcstartója, Lu Hsziao-csün győzött a férfi 77 kilogrammban a franciaországi súlyemelő-vb csütörtöki versenynapján. Az első fogásnemben rekordjánál, a 174-nél négy kilóval kevesebb is elegendő volt az aranyéremhez, és bár lökésben honfitársa, a 2009-es vb-harmadik Szu Ta-csin megelőzte, összetettben így is Lu végzett az élen. Utóbbiban a bronzérmet a…
nov. 10
19:30
Gera Zoltán visszatér a válogatott kezdőcsapatába (Infostart)
A pénteki, Liechtenstein elleni, valamint a keddi évzáróra, a lengyelek elleni poznani találkozóra készül Telkiben a magyar labdarúgó-válogatott. Egervári Sándor szövetségi kapitány és a visszatérő Gera Zoltán beszélt az újságíróknak a találkozókról, illetve arról, hogy mit jelent Albert Flórián emléke a játékosoknak.
nov. 10
19:30
Wales-rali: Loeb az élen, küszöbön a nyolcadik vb-diadala (She)
A pontversenyben éllovas Sébastien Loeb érte el a legjobb időt csütörtökön a Wales-rali első napján.
nov. 10
19:31
Kondás már 22 meccs után több rangsorban is a Loki leghatékonyabb edzője (Agroinform)
Kondás Elemérrel a kispadon a klub történetének legjobb fél szezonján van túl a Loki, 11 győzelemmel és négy döntetlennel, a tréner meglehetősen magasra tette a lécet.
nov. 10
19:32
Euro 2012: a spanyolok új mezben készülnek a címvédésre - képek, videó (She)
Elkészült a világ- és Európa-bajnok spanyol labdarúgó-válogatott új meze a 2012-es lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokságra. A címvédő selección tagjai bíznak benne, hogy szerencsét hoz az új szerelés.
nov. 10
19:48
Man. United: a klub immár a hatodik legismertebb márka a világon (She)
Az angol Daily Mirror szerint a Manchester United labdarúgócsapata a Coca Colát és a Microsoftot megelőzve immár a hatodik legismertebb márka a világon. Az MU-t mindössze a Google, az Apple, a BBC, a Dyson és a Facebook előzi meg a rangsorban.
nov. 10
19:48
Loeb az élen, küszöbön a nyolcadik vb-diadala (Agroinform)
A pontversenyben éllovas Sébastien Loeb érte el a legjobb időt csütörtökön a Wales-rali első napján.
nov. 10
20:06
Ligakupa: a Pécs megint legyőzte az FTC-t, és a csoport élére állt (She)
A PMFC 2–1-re győzött a Ferencváros ellen hazai pályán a labdarúgó Ligakupa B-csoportjának ötödik fordulójában, és ezzel átvette a vezetést a kvartettben.
nov. 10
20:06
Sakk Eb: kikaptak a nők (Metropol)
A magyar férfi sakkválogatott 2-2-es döntetlent játszott csütörtökön a román együttessel a görögországi Porto Carrasban zajló Európa-bajnokság nyolcadik, utolsó előtti fordulójában.
nov. 10
20:06
A Pécs megverte a Fradit és átvette a vezetést csoportjában (Agroinform)
A Pécsi MFC 2-1-re nyert a vendég Ferencváros ellen a labdarúgó Ligakupa ötödik fordulójában, a B csoportban.
nov. 10
20:24
Ligakupa - Ismét nyert a Pécs a Ferencváros ellen (Behaviour)
A Pécs saját pályáján legyőzte a Ferencvárost a labdarúgó Ligakupa csütörtöki mérkőzésén, ezzel az élre került a B csoportban.
nov. 10
20:42
Torna: Berki ott lesz a csabai Mesterfokú Bajnokságon, de nem versenyez (She)
Pénteken és szombaton hazai pályán versenyezhet az olimpikon Böczögő Dorina, a tornászok szerenkénti Mesterfokú Bajnokságát a Prolan Kupáért ugyanis Békéscsabán rendezik.
nov. 10
20:44
Férfi kosárlabda NB I: könnyedén nyert a Falco a Szeged ellen (She)
A Falco magabiztosan, 104–80-ra győzött a Szeged ellen a férfi kosárlabda NB I csütörtöki mérkőzésén.
nov. 10
20:46
Sportlövészet: Sidi Péter nyerte meg az iráni Grand Prix-t (She)
Sidi Péter nyerte meg az első iráni Grand Prix 3x40 lövéses összetett versenyszámát. A világ- és Európa-bajnok komáromi versenyző a világranglista vezetőjeként nyert aranyérmet az Eb-bronzérmes bolgár versenyző és az iráni bajnok előtt.
nov. 10
21:00
Tenisz: Federer simán nyert a francia Gasquet ellen Párizsban (She)
A harmadik helyen rangsorolt svájci Roger Federer magabiztosan, két játszmában győzött a hazai környezetben játszó Richard Gasquet ellen a párizsi ATP-torna nyolcaddöntőjében.
nov. 10
21:00
Ronaldo beérheti Puskást a madridi triplakirályok között (Agroinform)
A portugál csillag tíz mesterhármasnál jár, háromra van "Pancho" tizenhárom triplájától.
nov. 10
21:18
Videó: Del Piero nyitotta meg a Juve-gólok sorát a Savona ellen (She)
Felkészülési mérkőzésen a Juventus 4–0-ra legyőzte a Savonát. Az első találatot a nagy öreg, Alessandro Del Piero szerezte egy tökéletesen helyezett lövés után. Összefoglaló.
nov. 10
21:18
Federer a legjobb nyolc között (Metropol)
Roger Federer simán vette a csütörtöki akadályt, könnyedén jutott be a negyeddöntőbe a 2,75 millió euró összdíjazású, párizsi fedettpályás férfi tenisztornán.
nov. 10
21:18
Sidi Péter győzött az iráni sportlövő Grand Prix-n (Agroinform)
Sidi Péter nyerte az első iráni sportlövő Grand Prix 3x40 lövéses összetett számát.
nov. 10
21:20
Videó: a gaboni védelem ügyetlenkedése kellett az első brazil gólhoz (She)
A brazil labdarúgó-válogatott 2–0-ra legyőzte Gabont idegenben, felkészülési mérkőzésen. Az első gólt tulajdonképpen a hazai védelem hozta össze, míg Hernanes találatánál az előzőleg bravúrosan védő kapus már kiszolgáltatott helyzetben volt.
nov. 10
21:22
Felkészülés: Brazília két góllal nyert a gaboni stadionavatón (She)
A brazil labdarúgó-válogatott Sandro és Hernanes góljával 2–0-ra nyert Gabon ellen Libreville-ben, a helyi stadion első hivatalos, nemzetek közötti mérkőzésén. A gaboni válogatottban a Zalaegerszeg támadója, Roguy Méyé kezdőként kapott lehetőséget, és 63 percet játszott.

Keresés