2011. november 11. péntek

nov. 11
12:00
Félrekezelték Albert Flóriánt? (Behaviour)
Kérdéseket vetődtek fel Albert Flórián ellátásával kapcsolatban, ezért az ÁNTSZ bekéri a hazánk egyetlen aranylabdás labdarúgójának kórházi ellátásáról szóló betegdokumentációt a Semmelweis Egyetem Ér- és Szívsebészeti Klinikájáról - olvasható a mai Magyar Nemzetben.
nov. 11
12:00
Button végzett az élen az első szabadedzésen, Vettel csak negyedik (Agroinform)
A McLaren Mercedes versenyzője mögött a Red Bullos Mark Webber, valamint a Mclarenes Lewis Hamilton zárt. A világbajnok Vettel csak negyedik lett.
nov. 11
12:02
Baseball: a Florida venezuelai légiósa nem mer hazamenni (She)
Honfitársa, a profi baseball-ligában (MLB) érdekelt Washington Nationalst erősítő Wilson Ramos elrablása után lemondta tervezett venezuelai hazaútját Anibal Sánchez, a szintén MLB-ben érdekelt Florida Marlins játékosa.
nov. 11
12:18
Jégkorong: az IIHF állást foglalt, Hári játszhat a miskolci tornán (She)
A Nemzetközi Jégkorongszövetség (IIHF) állásfoglalása szerint a Hári Jánosra Svédországban egy juniormérkőzésen elkövetett sportszerűtlensége miatt kiszabott eltiltás nem érvényes a nemzetközi találkozókra, így a 19 éves csatár mégis bemutatkozhat a válogatottban a hét végi, miskolci Négy Nemzet Tornáján.
nov. 11
12:18
A Florida venezuelai baseballosa nem mer hazamenni Ramos elrablása után (Agroinform)
Honfitársa, a profi baseball-ligában (MLB) érdekelt Washington Nationalst erősítő Wilson Ramos elrablása után lemondta tervezett venezuelai hazaútját Anibal Sanchez, a szintén MLB-ben érdekelt Florida Marlins játékosa.
nov. 11
12:36
Arsenal: a 21 éves MLS-sztár jó benyomást tett Arsene Wengerre (She)
Az FC Dallas labdarúgócsapatának 21 éves középpályása, Brek Shea az elmúlt napokban Londonban együtt edzett az Arsenal első, illetve második keretével is. Arsene Wenger, az „ágyúsok" menedzsere jó véleménnyel volt az amerikai válogatott futballistáról, még az sem kizárt, hogy tárgyalnak a szerződtetéséről.
nov. 11
12:36
Button nyerte az első szabadedzést Abu-Dzabiban (Metropol)
Jenson Button, a McLaren brit pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Nagydíj pénteki első szabadedzésén. A 2009-es világbajnok mögött Mark Webber, a Red Bull ausztrál versenyzője zárt a második, míg a brit Lewis Hamilton (McLaren) a harmadik helyen.
nov. 11
12:36
A portugálok ellen remeklő Adorjánnak barcelonai edzője van Liverpoolban (Agroinform)
A középpályás 2009-ben került az MTK-ból Liverpoolba, ahol a tartalékok közé felkerülve is stabil tagja lett a kezdőcsapatnak.
nov. 11
12:38
Tenisz: Djokovics vállsérülés miatt visszalépett a párizsi tornától (She)
A világelső szerb Novak Djokovics visszalépett a párizsi tenisztornától, miután a vállával akadt problémája. Így Jo-Wilfried Tsonga játék nélkül jutott be a legjobb négy közé.
nov. 11
12:54
Djokovic visszalépett, Tsonga elődöntős a párizsi teniszversenyen (Infostart)
Nem állt ki pénteki negyeddöntős mérkőzésére a világelső Novak Djokovic a 2,75 millió euró összdíjazású, párizsi fedettpályás férfi tenisztornán, így ellenfele, a francia Jo-Wilfried Tsonga játék nélkül jutott az elődöntőbe. Djokovic a jobb vállára panaszkodva mondta le a mérkőzést saját honlapján.
nov. 11
12:54
A ZTE támadója nem tudott betalálni Thiago Silváék ellen (Agroinform)
Roguy Meye kezdőként lépett pályára a gaboni válogatottban, és 63 percet kapott edzőjétől.
nov. 11
13:12
MLSZ: a Videoton korábban fogadja az MTK-t, a Sopron később a Baját (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága új kezdési időpontot jelölt ki egy Ligakupa-, illetve egy másodosztályú találkozónak.
nov. 11
13:12
Kalocsai mintás overallal a daganatos gyerekekért (Behaviour)
Elárverezik Lewis Hamilton dedikált kalocsai mintás overallját, amelyet a Hungaroring időmérő edzésén viselt. A bevétellel a leukémiás és daganatos gyerekek gyógyulását segítő alapítványt támogatják.
nov. 11
13:12
Ronaldóék Zenicán, Bilicék Isztambulban juthatnak közelebb az Eb-hez (Agroinform)
A pénteki Eb-selejtezők play-off körében Bosznia-Portugália, Törökország-Horvátország, Csehország-Montenegró és Észtország-Írország mérkőzéseket rendeznek.
nov. 11
13:14
Légiósok: „Dzsudzsák hollywoodi sztárként élhet Moszkvában” (She)
A holland Voetbal International egyik munkatársa meglátogatta Moszkvában a nyáron a PSV-től az orosz Anzsihoz szerződő Dzsudzsák Balázst. A labdarúgással foglalkozó szakportál szerint a szélső jó helyre került.
nov. 11
13:16
Rali-vb: Hirvonen kiesett Walesben, gyakorlatilag Loeb a világbajnok (She)
Sébastien Loeb zsinórban nyolcadszor is ralivilágbajnoknak vallhatja magát, az idényzáró Brit ralin ugyanis kiesett egyetlen valós riválisa, Mikko Hirvonen. A walesi verseny élén álló finn Ford-pilóta a hetedik szakaszon törte össze a Fordját, és bár négyperces hátrányt összeszedve végigment a gyorsaságin, a déli szervizponthoz már nem ért oda, és feladta a Brit ralit.
nov. 11
13:18
Lósport: Overdose Rómában, riválisainak háromnegyede visszalépett (She)
Overdose szerda éjszaka hagyta el alagi istállóját, s tegnap kora délután érkezett meg Rómába. Az őt kísérő Mikóczy Zoltán a PannoniaOverdose.hu-nak elmondta: lova jól viselte a csaknem 1300 kilométeres utazást, a következő napokban csak sétál, hogy minél jobban rápihenhessen a versenyre.
nov. 11
13:48
Már karácsonyra kész lesz két edzőpálya a Diósgyőri sportligetben (Agroinform)
Már karácsonyra egy füves és egy műfüves pályával, valamint a hozzájuk kapcsolódó öltözőkkel és konditeremmel gazdagodik a Diósgyőri sportliget, valamint felújításra kerül a meglévő füves és műfüves edzőpálya is.
nov. 11
14:06
Válogatott: Egy válogatott mérkőzés mindig ugyanolyan fontos - Elek (She)
Elek Ákos, a Videoton középpályása a fehérvári klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, egy válogatott mérkőzés ellenféltől függetlenül mindig ugyanolyan fontos. Mint ismeretes, a magyar labdarúgó-válogatott ma 18 órától Liechtensteint fogadja a Puskás Ferenc Stadionban az Albert Flórián-emlékmérkőzésen.
nov. 11
14:06
Djokovics vállsérülés miatt visszalépett, Tsonga elődöntős (Agroinform)
Nem állt ki a pénteki negyeddöntőre a világelső Novak Djokovics a  párizsi fedettpályás férfi tenisztornán, így ellenfele, a francia Jo-Wilfried Tsonga játék nélkül jutott az elődöntőbe.
nov. 11
14:24
Anglia: Terry szombaton nem játszik a rasszista botrány miatt (She)
John Terry, a Chelsea labdarúgócsapatának játékosa nem lép pályára az angol válogatott szombati, Spanyolország elleni felkészülési mérkőzésén a Wembley-ben – a szövetségi kapitány, Fabio Capello attól tart, hogy a csatárt sújtó rasszizmus-vád feszültséget okoz a csapatban.
nov. 11
14:24
Overdose megérkezett Rómába, riválisai nagy része visszalépett (Agroinform)
Overdose-nak vasárnap 43 nevezett ló ellenére csak 11 ellen kell futnia, futamát 16.10-kor indítják.
nov. 11
14:26
Videó: Sebesség és ragyogás - Kovács Niki a Nemzeti Sport Magazinban (She)
Niki és a motor. Két test, egy lélek. Elválaszthatatlanok egymástól. A Nemzeti Sport Magazin és az NSO Tv stábját is tökéletesen meggyőzte arról, hogy az egyik legférfiasabb sportág, a gyorsasági motor világában is lehet valaki ízig-vérig nő.
nov. 11
14:42
Videó: Sebesség és ragyogás - Kovács Niki az NSM-ben (She)
Niki és a motor. Két test, egy lélek. Elválaszthatatlanok egymástól. A Nemzeti Sport Magazin és az NSO Tv stábját is tökéletesen meggyőzte arról, hogy az egyik legférfiasabb sportág, a gyorsasági motorsport világában is lehet valaki ízig-vérig nő.
nov. 11
14:42
Wesley Sneijder az Inter tartalékjait ostorozta (Agroinform)
A milánói klub középpályása szerint túl nagy a különbség a kezdőcsapat és a tartalékok kvalitásai között.
nov. 11
14:44
Portsmouth: a volt MU-játékos lett Futács Márkóék új főnöke (She)
Michael Appleton lett a Futács Márkót is foglalkoztató angol másodosztályú Portsmouth új menedzsere.
nov. 11
15:00
Így készült a dortmundi szurkolók gigantikus koponyát ábrázoló transzparense - videó (Agroinform)
A Borussia Dortmund-Wolfsburg (5-1) Bundesliga-mérkőzésre egy óriási koponyát ábrázoló transzparenssel készültek a BVB drukkerei.
nov. 11
15:02
Elek Ákos szerint egy új korszak kezdődik - videó (Agroinform)
A Videoton válogatott középpályása szerint mindegy ki az ellenfél, egy válogatott összecsapás mindig komoly rangot képvisel.
nov. 11
15:18
Loeb már a visszavonulását készíti elő (Infostart)
Az évadzáró Wales-ralin Mikko Hirvonen kicsúszásának köszönhetően karnyújtásnyi távolságra került Sebastian Loeb nyolcadik rali-világbajnoki címe - mondta Hámor Iván, a Rallyrádió szerkesztő-riportere.
nov. 11
15:18
A West Bromtól érkezik Futácsék új menedzsere (Agroinform)
Michael Appletont nevezték ki az angol másodosztályban szereplő Portsmouth menedzserének.
nov. 11
15:36
Kézilabda: az IHF-elnököt vesztegetéssel gyanúsítják Svájcban és Németországban (She)
Több német és svájci hírforrás szerint mindkét ország rendőrsége, illetve ügyészsége vizsgálódik bizonyos pénzügyi visszaélések és vesztegetés miatt a Nemzetközi Kézilabda-szövetségnél és Hasszan Musztafa elnöknél.
nov. 11
15:36
A Manchester City elnöke mesterhármassal igazolta klasszisát - videó (Agroinform)
A Forma-1-es Abu-Dzabi Nagydíjat felvezető hagyományos jótékonysági futballmérkőzésen a Manchester City elnöke feltűnően jól mozgott a pályán.
nov. 11
15:38
Sínen vagyunk, győzelmekkel szeretnénk a téli szünetre menni - Détári Lajos (Agroinform)
A pályafutását Békéscsabán kezdő Balog Zoltán nehéz összecsapásra számít az Előre ellen, Pozsár Gábor szerint óriási dolog a Ferencváros ellen szerepelni.
nov. 11
15:54
Kerékpár: Sevilla eltiltásának súlyosbítását kéri az UCI (She)
A Nemzetközi Kerékpáros-szövetség (UCI) a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) fordult azért, hogy a testület súlyosbítsa Oscar Sevilla spanyol versenyző hat hónapos doppingeltiltását.
nov. 11
15:54
Terry nem játszik a spanyok ellen, Lampard lesz a kapitány (Agroinform)
A csapatkapitány ellen az FA és a rendőrség is vizsgálódik állítólagos rasszista kijelentései miatt, ezért szombaton csak  a padon kezd.
nov. 11
15:56
Profi ökölvívás: inkább megválik IBF címétől, csak, hogy visszavághasson (She)
Áprilisban, egy izgalmas mérkőzésen Victor Ortiz ellenében elveszítette WBC váltósúlyú világbajnoki címét a csaknem három évig uralkodó Andre Berto.
nov. 11
15:56
Puskás Ferenc a Futball Halhatatlanjainak Csarnokában (Agroinform)
Puskás Ferenc is bekerült a futballtörténelem tizenöt legnagyobb labdarúgója közé.
nov. 11
15:58
Vasas: Vlaknak nem kell olyan játékos, aki nem akar fejlődni (She)
A Vasas labdarúgócsapatától a télen biztosan távozik majd néhány játékos. Marijan Vlak vezetőedző azoktól az emberektől köszön el, akik nem akarnak fejlődni.
nov. 11
16:12
David Beckham először került be az All-Star csapatba (Agroinform)
Az Egyesült Államok profi ligájában (MLS) légióskodó David Beckhamet is beválasztották a szezon álomcsapatába, az angol sztár most először lett kiválasztott.
nov. 11
16:14
A McLarenek taroltak a második szabadedzésen is (Agroinform)
Az éjszakában befejeződő második gyakorláson Lewis Hamilton állt az élre csapattársát megelőzve. A harmadik-negyedik helyen a Ferrari kettőse végzett, Webber és Sebastian Vettel csak utánuk következett.
nov. 11
16:30
Videó: mesterhármas Sebőktől, 1999-ben kiütöttük Liechtensteint (She)
A magyar labdarúgó-válogatott ma este Liechtensteint fogadja felkészülési mérkőzésen a Puskás Ferenc Stadionban. A két csapat eddig kétszer találkozott egymással. 1999. március 27-én Európa-bajnoki selejtezőn kiütéses, 5–0-s sikert arattunk Sebők Vilmos mesterhármasának, Sebők József és Illés Béla góljának is köszönhetően az Üllői úton. Szeptember 4-én Vaduzban azonban meglepetésre 0–0-s…
nov. 11
16:30
Hamiltoné a második szabadedzés (Metropol)
Lewis Hamilton, a McLaren brit pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Abu-Dzabi Nagydíj pénteki második szabadedzésén.
nov. 11
16:31
Az egész falu a bírót kergette a lefújás után - videó (Agroinform)
A játékvezető számára emlékezetessé vált a Hristinovka-FC Zarya ukrán alsóbb osztályú mérkőzés, miután a hazai szurkolók - közülük valaki biciklivel - szó szerint lekergették őt a pályáról.
nov. 11
16:32
NBA: a liga nem tesz több ajánlatot, a jövő héten eldőlhet az idény sorsa (She)
A liga csütörtöki ultimátuma után vélhetően a jövő héten eldől, hogy a szezon teljes törlésével zárul-e le a bérvita az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA).
nov. 11
16:33
Jövő héten eldől az idény sorsa az NBA-ben (Agroinform)
A liga csütörtöki ultimátuma után vélhetően a jövő héten eldől, hogy a szezon teljes törlésével zárul-e le a bérvita az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban.
nov. 11
16:34
Anglia: vizsgálatot indított a szövetség André Villas-Boas ellen (She)
Az Angol Labdarúgó-szövetség vizsgálatot indított a Chelsea menedzsere, André Villas-Boas ellen. A szakember a QPR ellen 1–0-ra elveszített mérkőzés kapcsán kritizálta Chris Foy játékvezető munkáját.
nov. 11
16:48
Jégkorong: Sirianni-triplával olasz siker a miskolci torna nyitányán (She)
Az olasz jégkorong-válogatott Robert Sirianni három góljával 3–2-re győzött Ausztria ellen a Miskolcon zajló Négy Nemzet Tornája nyitó mérkőzésén.
nov. 11
16:48
A halálom napjáig maradok - Ecclestone (Agroinform)
Rossznyelvek szerint a Forma-1-ben érintett több szereplő is élénk érdeklődéssel figyeli Bernie Ecclestone müncheni meghallgatását - abban bízva, a 81 éves sportvezetőn hátha végre fogást lehet találni.
nov. 11
16:50
Vb 2014: Mozambik a korábbi Honvéd-légiós góljával szerzett előnyt (She)
Mozambik labdarúgó-válogatottja a korábbi kispesti, illetve dunaújvárosi légiós, Miro (teljes nevén Daniel Almiro Lobo) tizenegyesből szerzett góljával 1–0-ra nyert a Comore-szigetek vendégeként az afrikai vb-selejtezők első selejtezőkörének első mérkőzésén.
nov. 11
16:54
NBI-es sikermodell (Blikk)
Debrecen - A DVSC focicsapatát vezető Kondás Elemér (48) néhány hónap alatt ismertebb lett, mint a nemzetközi kifutókon hírnevet szerző modell lánya, Kondás Kata (17).

Keresés