2011. november 14. hétfő

nov. 14
11:44
Vívás: magyar kardozósiker az amszterdami szatellitversenyen (She)
Nagy Pál győzelmével zárult a férfi kardozók hétvégi versenye Amszterdamban. A nemzetközi szövetség honlapja szerint az úgynevezett szatellitviadalon 72 vívó indult.
nov. 14
11:46
Videó: a Medve verte az Oroszlánt - óriási bunyó az NFL-rangadón (She)
Hatalmas verekedés tört ki a Chicago Bears–Detroit Lions (37–13) amerikaifutball-mérkőzésen. A tengerentúli profi liga 10. fordulójában játszott rangadó negyedik negyedében a napi ötödik, azonban harmadik Matthew Stafford-interception után a hazaiak játékosa, DJ Moore rátámadt a vendégek játékosára, majd nagy bunyó alakult ki. A Medvék cornerbackjét ezután a bírók kizárták a további küzdelmekből.
nov. 14
12:00
Man. City: a Boca Juniorsnak túl drága lenne Tévez szerződtetése (She)
Az argentin élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Boca Juniors elnöke, Jorge Amor Ameal elmondta, bármennyire is szeretnék szerződtetni Carlos Tévezt, ez túl sokba kerülne.
nov. 14
12:00
Hat magyar olimpikont támogat az E.ON (Metropol)
Hat magyar olimpikon, Mészáros Anett cselgáncsozó, Jakabos Zsuzsanna úszó, Marosi Ádám öttusázó, Berki Krisztián tornász, Boczkó Gábor vívó és Gyurta Dániel úszó részesül az E.ON Hungária Zrt. kiemelt támogatásában a jövő évi londoni olimpiára való felkészülés részeként.
nov. 14
12:18
Ökölvívás: „A Márquez-Pacquiao meccs mutatta meg Mayweather erejét” (She)
Oscar De La Hoya, a Golden Boy Promotion elnöke szerint a hétvégi Manny Pacquiao–Juan Manuel Marquez összecsapás pontosan rávilágított arra, mennyire kívételes képességű bokszoló Floyd Mayweather Jr. A korábbi kiváló bokszoló arra utalt, hogy az amerikai szupersztár korábban játszi könnyedséggel verte meg Márquezt, akit a Fülöp-szigeteki csak erősen vitatható pontozással győzött le a…
nov. 14
12:18
Útnak indul az Egervári-csapat Lengyelországba (Agroinform)
Hétfőn délelőtt elutazott a magyar labdarúgó-válogatott Poznanba, ahol kedden 20:30 órakor a lengyel csapattal vív barátságos mérkőzést.
nov. 14
12:20
Videó: Nem vagyunk esélyesek, de az okos futball nyerő lehet - Egervári (She)
A magyar labdarúgó-válogatott kedden Lengyelországban játszik felkészülési mérkőzést. A hétfői elutazás előtt Egervári Sándor szövetségi kapitány az NSO Tv-nek beszélt az esélyekről és egy esetleges decemberi mérkőzésről.
nov. 14
12:36
Videó: zseniális ollózás, pimasz emelés - remek gólok az FA-kupából (She)
Bár a nagycsapatok csak később kapcsolódnak be a küzdelmekbe, az angol FA-kupa 1. fordulójában így is izgalmas mérkőzéseket rendeztek. Fantasztikusat ollózott a Carlisle United csatára, parádésat emelt a Hinckley United középpályása, de bombagólokban sem volt hiány. Nézze meg a legszebb találatokat!
nov. 14
12:36
A Vasas játékosára vallott az őrizetbe vett A. Attila (Agroinform)
A Blikk információja szerint a Központi Nyomozó Főügyészég a Nemzeti Nyomozó Irodával együttműködve S. Lászlót, a Vasas futballistáját és H. Gábort gyanúsítja azzal, hogy manipulálni akart egy mérkőzést.
nov. 14
12:38
Ferencváros: Oláh Lóránt nem játszik a Kaposvár ellen (She)
Oláh Lórántra nem számíthat a Ferencváros labdarúgócsapatának szakvezetősége, miután Détári Lajos együttese vasárnap épp a Kaposvár ellen szerepel, amelytől kölcsönkapta a támadót – olvasható az ftc.hu-n.
nov. 14
12:40
Videó: nem ért a csatárhoz, mégis büntetőt fújtak a magyar kapus ellen (She)
A másodosztályú olasz labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában a Reggina 2–1-re legyőzte otthon a Nocerinát. A hazaiak kapuját ezúttal is Kovácsik Ádám védte. A 66. percben a vendégek támadója, Diego Farias tolta meg a magyar kapus mellett a labdát, majd elesett, a játékvezető pedig büntetőt ítélt. A visszajátszásban azonban látszik, hogy Kovácsik – aki az eset után sárga lapot is kapott – nem ért a…
nov. 14
12:54
Real Madrid: Kaká is Marcelo külön edzett, Mourinhónak négy játékosa maradt (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid két sérüléssel bajlódó brazil futballistája, Kaká és Marcelo már edzett, de a játékosok még külön gyakoroltak társaiktól.
nov. 14
12:54
Beledöglöttünk a medencébe, de megérte - reakciók a szegedi kupagyőzelem után (Agroinform)
Fennállása során első alkalommal nyerte meg a magyar kupát a Szeged Beton férfi pólócsapata. Vincze Balázs alakulata 9–8-ra nyert a fővárosban megrendezett döntőben a Honvéd ellen.
nov. 14
12:56
Döbbenetes írás a súlyemelő szövetség honlapján (Agroinform)
Finoman szólva sem szerepelt jól a magyar súlyemelő válogatott a vasárnap véget ért párizsi világbajnokságon. Az MSSZ honlapján döbbenetes írás jelent meg ennek kapcsán.
nov. 14
13:12
Fogadási botrány: ma reggel S. Lászlót, a Vasas játékosát is előállították (She)
A Nemzeti Sport értesülései szerint a fogadási botrányban eljáró hatóságok ma reggel előállították S. Lászlót, a Vasas futballistáját, míg H. Gábort – akit már korábban is letartóztattak, de azóta szabadlábon védekezhetett – ismét őrizetbe vették. Információnkat a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője, Fazekas Géza is megerősítette.
nov. 14
13:12
A játékosok is énekelték a Diósgyőr felújított indulóját - videó (Agroinform)
A legendás miskolci Reflex zenekar bemutatta a Diósgyőr induló felújított, áthangszerelt változatát a DVTK - Vicente Arze, Takács Péter, Farkas Balázs, Bacsa Patrik és Hollósi András - közreműködésével.
nov. 14
13:14
Labdarúgás: mise Puskás emlékére, koncert az Alzheimer-kór áldozataiért (She)
Szentmisét tartanak Puskás Ferenc, az Aranycsapat legendás labdarúgója halálának ötödik évfordulóján, illetve jótékonysági koncertet rendeznek az Alzheimer-kór – melyben a Száguldó Őrnagy is szenvedett – magyar áldozataiért csütörtökön a budapesti Szent István-bazilikában.
nov. 14
13:16
Férfi kézilabda BL: 2014-ig Köln lesz a négyes döntő helyszíne (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) hétfőn nyilvánosságra hozta, hogy 2014-ig Köln lesz a férfi Bajnokok Ligája szezonvégi négyes döntőjének helyszíne. Az előző két idényben szintén a német város adott otthont a BL végjátéknak – mindkétszer telt ház előtt.
nov. 14
13:30
Real Madrid: Kaká és Marcelo külön edzett, Mourinhónak négy játékosa maradt (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid két sérüléssel bajlódó brazil futballistája, Kaká és Marcelo már edzett, de a játékosok még külön gyakoroltak társaiktól.
nov. 14
13:32
Besiktas: Guti már szerződésének felbontásáról tárgyal a klubbal (She)
Török lapértesülések szerint Guti szerződésének felbontásáról tárgyal a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Besiktassal. A játékost 2012 nyaráig köti megállapodás a klubhoz.
nov. 14
13:34
Sion: Vanczák klubja ezúttal a FIFA-nak ment neki, kártérítést követel (She)
A svájci élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Sion az utóbbi hetekben, hónapokban gyakori szereplője a nemzetközi sportsajtónak, de a Vanczák Vilmost is foglalkoztató klub nem elsősorban a futballpályán nyújtott teljesítményével kerül reflektorfénybe, hanem vitás ügyeivel.
nov. 14
13:48
Honvéd: Csak anyagilag tehetősebb csapatok előznek meg minket - Supka (She)
Supka Attila, a labdarúgó NB I-ben 5. helyen álló Budapest Honvéd vezetőedzője a klubja hivatalos honlapjának adott interjúban elmondta, összességében elégedett csapata őszi teljesítményével, hiszen csak olyan klubok előzik meg őket, melyek nagyobb költségvetésből gazdálkodhatnak.
nov. 14
13:48
Nem fogok visszatérni az Arsenalba - Nicklas Bendtner (Agroinform)
Bár a dán válogatott támadó csak kölcsönben játszik Sunderlandben, nem tervezi, hogy visszatér az Ágyúsokhoz.
nov. 14
13:50
Így szörfözik egy kecske - videó (Agroinform)
Kalifornia partjainál semmi sem lehetetlen, egyesek a kecskét is megtanítják szörfözni. Goatee úgy tűnik, biztos lábakon áll a deszkán.
nov. 14
14:06
Női kézilabda: a Fradi és az Alcoa kiemelt a KEK-ben, elkerülik a Viborgot (She)
Az Európai Kézilabda-szövetségben (EHF) a keddi nyolcaddöntő-sorsolás előtt elkészítették a női KEK és EHF-kupa kiemelését. A KEK-ben a címvédő Ferencváros mellett az Alcoa FKC is az első kalapba került, amelybe a Bajnokok Ligája csoportkörében a harmadik helyen végző együtteseket is besorolták. A fradisták és a fehérváriak így biztosan elkerülik többek közt a dán Viborgot és Randerst,…
nov. 14
14:06
A szereplésünk jónak mondható, de lehetett volna jobb is - Supka (Agroinform)
A Budapest Honvéd vezetőedzője szerint Danilo nagyon sokat fejlődött az elmúlt időszakban, Torghelle mentalitása pedig jó hatással van a társakra.
nov. 14
14:08
Női kosárlabda: Vida Anna a Mondeville-nél folytatja (She)
A francia Mondeville játékosa lesz Vida Anna, az eddig a Ferencváros együttesében szereplő válogatott kosárlabdázó.
nov. 14
14:08
Rokonlátogatás az ivócimboráknál (Agroinform)
A magyar válogatott idei utolsó fellépésére készül Lengyelország legjobbjai ellen kedd este Poznanban.
nov. 14
14:24
London 2012 - Egyelőre 79 biztos magyar induló (Behaviour)
Jelen állás szerint - a csak B szinttel rendelkező úszókat nem számítva - 79 magyar versenyző indulhatna a jövő évi olimpián.
nov. 14
14:24
Megvan az első kvóta a 2013-as Világjátékokra (Agroinform)
A ritmikus gimnasztikázó Vass Dóra szerezte meg az első magyar indulási jogot a 2013-as Világjátékokra.
nov. 14
14:26
A ZTE-Haladás meccsnek a helye nem, de az időpontja változik (Agroinform)
Az MLSZ Versenybizottsága hétfői ülésén határozatot hozott egy Ligakupa-mérkőzés és egy NB II-es bajnoki ügyében.
nov. 14
14:28
A ferencvárosi Vida Anna Franciaországba igazol (Agroinform)
A francia Mondeville játékosa lesz Vida Anna, az eddig a Ferencváros együttesében szerepelt válogatott kosárlabdázó.
nov. 14
14:42
Eb-pótselejtező - Két párharc lefutottnak tűnik (Behaviour)
A négyből kettő, az ír-észt és a horvát-török párharc keddi visszavágója formalitásnak tűnik a labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtezők közül, a montenegróiaknak kétgólos hátrányt kell(ene) ledolgozniuk a csehek ellen, míg a portugál-bosnyák ütközet első felvonásán nem esett gól.
nov. 14
14:42
Diego Milito januárban elhagyhatja az Intert (Agroinform)
A Corriere dello Sport információi szerint az Inter argentin támadója januárban a francia listavezető Paris Saint-German együtteséhez kerülhet.
nov. 14
15:00
Arsenal: Van Persie-nek ez az utolsó esélye, ha menni akar - Fabregas (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona futballistája, Cesc Fabregas elmondta, korábbi csapattársának, Robin van Persie-nek most kell elhagynia az Arsenalt, ha távozni akar, vagy pedig az „ágyúsoknál” fogja befejezni a karrierjét, ha úgy dönt, hogy marad.
nov. 14
15:00
Saviola lehet Rossi helyettese a Villarrealnál (Agroinform)
A Sárga Tengeralattjárónak mindenképpen igazolnia kell támadóposztra télen, erre pedig a Benfica támadója lehet az egyik jelölt.
nov. 14
15:02
Videó: Messi bolondot csinált csapattársából az argentinok edzésén (She)
Lionel Messi kifogyhatatlan a trükkökből. Az apró argentin a válogatott edzésén csinált bolondot Pablo Zabaletából, aki hiába próbálkozott, nem tudta szerelni a Barca támadóját.
nov. 14
15:02
Andrezinho szerződést bontott, elhagyja Magyarországot (Agroinform)
Sajtóhírek szerint szerződést bontott a brazil Andrezinho a Ferencváros csapatával, így a középpályás ingyen távozik az Üllői útról.
nov. 14
15:18
Parasport: magyar sikerekben bíznak az erőemelő nyílt Európa-kupán (She)
A pekingi paralimpián részt vett két magyar erőemelőtől, Sas Sándortól és Szávai Csabától várható a legjobb eredmény az Egerben hétfőtől péntekig tartó nyílt Európa-kupa-versenyen.
nov. 14
15:18
London 2012: egyelőre 79 biztos magyar induló (Metropol)
Jelen állás szerint - a csak B szinttel rendelkező úszókat nem számítva - 79 magyar versenyző indulhatna a jövő évi olimpián.
nov. 14
15:18
Hatvan méterről emelt az ellenfél kapujába az Oviedo játékosa - videó (Agroinform)
Diop Martins, a spanyol harmadosztályú Oviedo játékosa zseniális gólt szerzett a Coruxo ellen, amikor a félpályán túlról emelte kapura a labdát.
nov. 14
15:20
Sport: beindul a versenyengedélyek digitális nyilvántartása (She)
Keddtől működésbe lép a sportolók versenyengedélyeinek digitális nyilvántartása, amelybe elsőként a londoni olimpiára készülő versenyzők kerülnek be.
nov. 14
15:20
Petter Northug is a bosszúból merít erőt, mint Ibrahimovic (Agroinform)
Egy héttel a Világkupa rajt előtt Svédországban indult versenyen Petter Northug, aki a maga módján vett elégtételt a svéd újságírókon.
nov. 14
15:22
Steven Gerrardnak is volt dúskeblű barátnője - fotó (Agroinform)
Jennifer Ellison liverpooli színésznő, modell, énekes. Főszerepet játszott Az Operaház Fantomja filmadaptációjában Gerard Butler mellett, és feltűnt számos brit sorozatban.
nov. 14
15:24
Ha mindenkiben lesz motiváció, sikerülhet a bennmaradás - Kocsárdi Gergely (Agroinform)
A Zalaegerszeg csapatkapitánya a kilátástalannak tűnő helyzet ellenére bízik abban, hogy csapata kiharcolja az élvonalbeli tagságot a következő idényre is.
nov. 14
15:36
Sport: digitális nyilvántartásba veszik a versenyengedélyeket (She)
Keddtől működésbe lép a sportolók versenyengedélyeinek digitális nyilvántartása, amelybe elsőként a londoni olimpiára készülő versenyzők kerülnek be.
nov. 14
15:36
Hiddink nem akarja, hogy megfúrják az Ajaxnál (Agroinform)
Hollandiából származó értesülések szerint a szakembert nem edzőnek, hanem szakmai igazgatónak szeretné megszerezni az Ajax.
nov. 14
15:38
Válogatott: autogramvadászok fogadták a mieinket Poznanban (She)
Kis késéssel indult, de tervszerűen érkezett meg Poznanba a Lengyelország ellen készülő magyar labdarúgó-válogatott.
nov. 14
15:38
Beindul a versenyengedélyek digitális nyilvántartása (Agroinform)
Keddtől működésbe lép a sportolók versenyengedélyeinek digitális nyilvántartása, amelybe elsőként a londoni olimpiára készülő versenyzők kerülnek be.
nov. 14
15:45
Jótékony célért nem borotválkozik Button (Blikk)
Barátnője vette rá a Forma–1 korábbi vb-elsőjét, hogy vegyen részt az akcióban

Keresés