2011. november 14. hétfő

nov. 14
19:50
Blog: Miért ezeket a meccseket és miért ők adják el? - Szabados Gábor (She)
Új bejegyzéssel jelentkezett blogjában Szabados Gábor sportközgazdász, aki ezúttal a fogadási csalásokról írja le a véleményét.
nov. 14
19:50
Petra Kvitovát választotta a WTA az év játékosának (Agroinform)
A wimbledoni bajnokság győztese, a cseh Petra Kvitova lett az év játékosa a női tornákat szervező WTA-nál.
nov. 14
20:06
A brazilok tartalékosan is simán verték Egyiptomot (Agroinform)
Gabon után újabb afrikai országgal játszott barátságos mérkőzést a brazil nemzeti válogatott, mely több, Európában futballozó sztárját nélkülözve is könnyedén győzte le Egyiptom legjobbjait.
nov. 14
20:24
Észt bíró vezeti a lengyelek elleni barátságos mérkőzést (Agroinform)
Az észt Hannes Kaasik vezeti a magyar labdarúgó-válogatott idei utolsó mérkőzését, kedden este Lengyelországban.
nov. 14
20:26
Így nyertek a brazilok Egyiptom ellen - videó (Agroinform)
Brazília Jonas duplájával 2-0-ra legyőzte Egyiptomot a Katarban megrendezett barátságos mérkőzésen.
nov. 14
20:42
Bundabotrány: őrizetbe vették a Vasas játékosát (Infostart)
H. Gábor volt labdarúgó mellett S. Lászlót, az NB I-es Vasas futballistáját is őrizetbe vették a nemzetközi fogadási csalásokkal kapcsolatos ügyben hétfőn - közölte Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője az MTI-vel.
nov. 14
20:42
Haladás: az U-válogatott játékos részleges ágyékbeszakadással küzd (She)
Elképzelhető, hogy Kovács István, a Haladás tehetséges fiatalja ebben az évben már nem léphet pályára NB I-es labdarúgó-mérkőzésen: az U21-es válogatott keddi olaszországi Eb-selejtezőjéről is lemaradó játékos részleges ágyékszakadást szenvedett – írja a szombathelyi klub honlapja.
nov. 14
20:42
Közleményt adott ki a Vasas S.László ügyében (Agroinform)
H. Gábor volt labdarúgó mellett S. Lászlót, az NB I-es Vasas-Híd futballistáját is őrizetbe vették a nemzetközi fogadási csalásokkal kapcsolatos ügyben hétfőn.
nov. 14
21:00
Fogadási botrány: a főügyészség megerősítette az őrizetbe vétel hírét (She)
H. Gábor volt labdarúgó mellett S. Lászlót, az NB I-es Vasas-Híd futballistáját is őrizetbe vették a nemzetközi fogadási csalásokkal kapcsolatos ügyben hétfőn – közölte Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője az MTI-vel.
nov. 14
21:00
Cassano állapotától is függ, hogy érkezik-e csatár a télen - Galliani (Agroinform)
Az AC Milan alelnöke, Adriano Galliani a Sky Sport Italiának azt mondta, csak abban az esetben néznek szét januárban az átigazolási piacon, ha Antonio Cassano nem tud visszatérni addig a pályára.
nov. 14
21:02
Labdarúgás: A. Hasszán rekorder lett Brazília ellen - vagy mégsem (She)
Ahmed Hasszán lett minden idők legtöbb válogatott fellépéssel büszkélkedő labdarúgója. Az egyiptomi játékos a mai, Brazília ellen 2–0-re elveszített felkészülési mérkőzésen lépett pályára 179. alkalommal az egyiptomi nemzeti csapatban.
nov. 14
21:18
NBA: a játékosok visszautasították az „utolsó” ajánlatot - elmarad az idény? (She)
A játékosok szervezete (NBPA) visszautasította a liga múlt heti, utolsónak nevezett ajánlatát, így már nagyon könnyen elképzelhető, hogy az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) egész 2011–2012-es szezonja elmarad.
nov. 14
21:18
Brazil győzelem, egyiptomi rekord (Metropol)
A brazil labdarúgó-válogatott hétfő este Dohában, barátságos mérkőzésen 2-0-ra legyőzte az egyiptomi csapatot. A találkozó mindkét gólját Jonas szerezte.
nov. 14
21:18
Kevesen vagyunk, de meg kell oldanunk a feladatot - Skaliczki László (Agroinform)
Szerdán a fővárosban lép majd pályára a Pick-Szeged együttese, melyet továbbra is példátlan sérüléshullám súlyt.
nov. 14
21:36
Videó: Jonas jobb és bal lábbal is eredményes volt a brazil válogatottban (She)
Amint arról már beszámoltunk, Brazília 2–0-s győzelmet aratott Egyiptom ellen nemzetközi felkészülési mérkőzésük során, Katarban. A találkozó mindkét gólját Jonas szerezte, és egyik esetben sem volt nehéz dolga. Első alkalommal bal lábbal, másodszorra jobb lábbal volt eredményes a Valencia labdarúgója. tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
nov. 14
21:36
Világrekordot döntött az egyiptomi futballista (Agroinform)
Az egyiptomiaknál Ahmed Hasszan 179. alkalommal öltötte magára a címeres mezt, ezzel pedig beállította a válogatottsági világrekordot.
nov. 14
21:54
Válogatott: rossz a gyep; Egervári nem tudja, hogy melyik a jobb csapat (She)
A magyar labdarúgó-válogatott megtartotta edzését a keddi, Lengyelország elleni mérkőzés helyszínén, a vadonatúj poznani stadionban. Erről a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapja, az mlsz.hu számolt be.
nov. 14
21:54
Rossz a poznani stadion talaja, a helyszínen edzett a csapat (Agroinform)
Egervári Sándor szövetségi kapitány hétfő este edzést vezényelt a magyar válogatott játékosainak a vadonatúj poznani stadionban.
nov. 14
22:12
Videó: Kevin Primeau számára Hári János volt a legpozitívabb meglepetés (She)
A hétvégi Négy Nemzet Tornán nyeretlenül zárt a magyar jégkorong-válogatott. A most debütált szövetségi kapitány, Kevin Primeau az NSO TV-nek értékelte a háromnapos eseményt. Előre eldöntötték, hogy mindenkit játszatni fognak és egytől-egyig szerephez jutnak a jégkorongozók a különböző játékszituációkban. Az általa már korábban ismert fiatalok, mint például Nagy Gergő, Benk András vagy Tóth Adrián…
nov. 14
22:12
Nincs megállapodás, szinte biztos, hogy elmarad a teljes szezon (Agroinform)
A játékosokat képviselő szakszervezet nem fogadta el a liga utolsó ajánlatát, így valószínűleg elmarad az NBA teljes szezonja.
nov. 14
22:30
Futsal NB I: otthon bukott az első, megelőzte a 16 gólt vágó Berettyó (She)
Az Aramis meglepetésre hazai pályán kikapott az Üllőtől a futsal NB I 9. fordulójának hétfői játéknapján, így kénytelen volt átengedni az első helyet a fölényes győzelmet arató Berettyóújfalunak.
nov. 14
22:30
Owen legközelebb januárban léphet pályára (Agroinform)
A Manchester United 31 éves támadója az Oletul Galati elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen szenvedett comsérülést, ami miatt, majd csak januárban lesz újra bevethető állapotban.
nov. 14
22:48
Man. United: karácsonyig nem számíthatnak Michael Owen játékára (She)
Combsérülése miatt hat hétig nem játszhat mérkőzést Michael Owen, az angol labdarúgó-bajnokság második helyén álló Manchester United támadója.
nov. 14
22:48
Éremesélyek olimpikonokat támogat az E.ON (Agroinform)
Mészáros Anett cselgáncsozó, Jakabos Zsuzsanna úszó, Marosi Ádám öttusázó, Berki Krisztián tornász, Boczkó Gábor vívó és Gyurta Dániel úszó részesül kiemelt támogatásában.
nov. 14
22:50
Tömegbunyó tört ki egy orosz U15-ös meccsen - videó (Agroinform)
Az  Alania Vladikavkaz - Rosztov ifjúsági mérkőzésen azután alakult ki a csetepaté, hogy a vendégek kapusa egy felszabadítás után elcsúszott.
nov. 14
23:06
Egervári két évet ad, hogy megtalálják Király utódját (Agroinform)
A magyar válogatott szövetségi kapitánya szerint a rutinos portás utódjának megtalálása egy hosszabb folyamat, melyben főszerepet kaphat maga az előd is.
nov. 14
23:24
U21-es Eb-selejtező: egyszerre torpant meg Anglia és Hollandia (She)
Az eddig százszázalékos Anglia és Hollandia egyaránt elveszítette veretlenségét az U21-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének hétfői játéknapján.

Keresés