2011. november 26. szombat

nov. 26
19:34
Ferdinand szabályos szereléséért bűnhődött az MU - videó (Agroinform)
1-1-es döntetlent játszott egymással a Manchester United és a Newcastle az Old Traffordon az angol labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában. Az MU szerezte meg a vezetést, aztán a vendégek úgy tudtak egyenlíteni, hogy Rio Ferdinand szabályos szerelését fújta be büntetőnek a bíró.
nov. 26
19:36
A Győr Újpesten is legyőzte a lilákat (Agroinform)
Az ETO 3-1-re a Szusza Ferenc Stadionban, a hazaik helyzetét megpecsételte Lipták Zoltán kiállítása.
nov. 26
19:48
Négygólos előnyt szerzett a Szolnok (Agroinform)
A Szolnok férfi vízilabdacsapata hazai környezetben négy góllal verte a Kazanyt az Eurokupa negyeddöntőjében zajló párharc szombati első mérkőzésén.
nov. 26
20:06
Női kosárlabda NB I: győzött a Sopron, a DKSK és a Ferencváros (She)
A női kosárlabda NB I szombati játéknapján a Sopron és a DKSK otthon nyert a ZTE, illetve a Vasas ellen, míg a Ferencváros az utolsó két percben fordította a maga javára a BSE elleni idegenbeli találkozóját.
nov. 26
20:06
Kalocsai mintás overallt viselt Button (Behaviour)
A kalocsai mintás overallt viselte az idényzáró Forma-1-es Brazil Nagydíj időmérő edzésén Jenson Button, a McLaren 2009-ben világbajnok brit pilótája.
nov. 26
20:06
A városi rangadón is megállíthatatlan volt a Real Madrid (Agroinform)
A matracosok a 15. percben előnybe kerültek, de a Real a 22. perctől emberelőnyben futballozott, egyenlített, majd a második félidőben még három gólt szerzett.
nov. 26
20:08
Férfi vízilabda Európa-kupa: négygólos előnyt szerzett a Szolnok (She)
A Szolnok férfi vízilabdacsapata hazai környezetben négy góllal megverte a Kazanyt az Európa-kupa negyeddöntőjének szombati első mérkőzésén.
nov. 26
20:08
Leccében nyert a Catania, Novarában kikapott a Parma (Agroinform)
Az olasz bajnokság 14. fordulójában a Lecce hazai pályán szenvedett 1-0-s vereséget, míg a Novara nyerni tudott a Parma ellen.
nov. 26
20:10
MotoGP: két Apriliát, francia és spanyol pilótát indít az Aspar (She)
A Ducatiról Apriliára váltó Aspar-istálló a francia Randy de Puniet-t és a spanyol Aleix Espargarót szerződtette a 2012-es idényre a gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájában.
nov. 26
20:10
15 perc alatt ötöt rámolt be a Loki a széteső ZTE-nek - videó (Agroinform)
Az OTP Bank Liga 17. fordulójában a listavezető DVSC 5-2-re győzte le a sereghajtó Zalaegerszeg együttesét hazai pályán.
nov. 26
20:12
Férfi kosár NB I: a Falcótól 108 pontot kapott, és elbukott a Szolnok (She)
Az élvonalbeli férfi kosárlabda-bajnokság alapszakaszának 8. fordulójában a címvédő Szolnoki Olaj Szombathelyen, a Falco vendégeként lépett parkettre, és szenvedett 16 pontos vereséget úgy, hogy a házigazdák száz pont fölé jutottak.
nov. 26
20:12
Továbbra is hibátlan a címvédő Sopron (Agroinform)
A címvédő Sopron hazai környezetben magabiztosan nyert a Zalaegerszeg ellen a női kosárlabda NB I szombati játéknapján, ezzel továbbra is hibátlan mérleggel vezeti a tabellát.
nov. 26
20:14
NB I: Az első tizenöt percet kellett volna jobban kihasználnunk - Szpisljak (She)
Kétgólos vereséget (1–3) szenvedett az Újpest a Megyeri úton a Győrtől az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában. Zoran Szpisljak, a lila-fehérek vezetőedzője a mérkőzés utáni nyilatkozatában az első tizenöt perc fontosságát hangsúlyozta ki.
nov. 26
20:16
Primera División: a Valencia Jonas és Tino Costa góljával nyert (She)
A Valencia két dél-amerikai légiósa, a brazil Jonas és az argentin Tino Costa góljával 2–1-re nyert a Rayo Vallecano otthonában a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában. A hazaiak szépítő gólját Raúl Tamudo szerezte a hajrában.
nov. 26
20:18
Videó: Ahjupera mesteri fejes gólja, így győzött az ETO az Újpest ellen (She)
A Győri ETO FC idegenben 3-1-re legyőzte az Újpestet a labdarúgó NB I 17. fordulójában. Tekintse meg a találkozó négy gólját!
nov. 26
20:20
Serie A: a Catania Leccében nyert, a Novara fordított a Parma ellen (She)
A Novara az utolsó húsz percben fordított, és nyert 2–1-re a Parma ellen, míg a Catania az argentin Pablo Barrientos 90. percben lőtt góljával 1–0-ra győzött Leccében az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában.
nov. 26
20:24
Belgium: 82., 84., 87. – hihetetlen hajrával fordítottak Juhászék (She)
Emlékezetes meccset játszott a belga első osztályú labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában a Zulte-Waregem otthonában Juhász Roland csapata, az Anderlecht.
nov. 26
20:24
Idegenben nyert a Valencia (Agroinform)
A Valencia idegenben javította a múlt heti, Real Madridtól elszenvedett hazai vereséget, a Denevérek 2-1-re győztek az újonc Rayo Vallecano otthonában.
nov. 26
20:26
NB I: Mindenben sikerült ellenfelünk fölé nőni - Csertői Aurél (She)
A Győri ETO labdarúgócsapata kétgólos győzelmet aratott (3–1) az Újpest vendégeként a Megyeri úton az élvonalbeli bajnokság 17. fordulójában. Csertői Aurél, a győriek szakvezetője örült annak, hogy gyorsan sikerült feledtetniük a Bp. Honvéd elleni hazai kisiklást.
nov. 26
20:26
Az utolsó percben harcolta ki a győzelmet a Catania (Agroinform)
A Catania az argentin Pablo Barrientos utolsó percben szerzett góljával nyert a Lecce otthonában, az újonc Novara otthon tartotta a három pontot, 2-1-re verte a Parmát.
nov. 26
20:28
Férfi kézilabda NB I: Gyöngyösön nyert a Szeged, először győzött a Kövesd (She)
A Pick-Szeged férfi kézilabdacsapata 32–29-re nyert a Gyöngyös vendégeként a bajnokság 12. fordulójában. Skaliczki László csapata a szünetben még hét góllal vezetett, a második félidőben ugyan feljebb zárkózott a hazai együttes, de a szegediek így is nyertek. A Mezőkövesd idénybeli első sikerét könyvelhette el a Kecskemét ellen.
nov. 26
20:28
Bombagóllal mentett pontot a Hannover a HSV ellen (Agroinform)
A Bundesliga 14. fordulójában a Hannover ritkán látható hatalmas góllal egyenlített a hajrában a Thorsten Fink vezetésével egyre egységesebb Hamburg ellen.
nov. 26
20:30
Eurofutball: a Zilina telel az élen, a DAC a sereghajtó Szlovákiában (She)
Vereségével a Spartak Trnava lecsúszott az első helyről, a rendkívül szoros élmezőnyt a Zilina vezeti téli pihenőre a szlovák labdarúgó-bajnokságban.
nov. 26
20:32
Championship: Priskin első meccsén gólt lőtt, csapata kikapott (She)
Priskin Tamás kezdőként góllal mutatkozott be a Derby Countyban az angol másodosztályú bajnokság (Championship) szombat esti mérkőzésén, ám csapata a vezető találat ellenére 3–1-re kikapott az élmezőnyhöz tartozó West Ham United vendégeként. A hazaiaknál Kurucz Pétert nem nevezték a találkozóra.
nov. 26
20:42
Premier League: Vermaelen mindkét kaput bevette, ikszelt az Arsenal (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 13. fordulójának utolsó szombati mérkőzésén az Arsenal hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Fulhammel. A találkozó mindkét gólját a hazai Thomas Vermaelen szerezte.
nov. 26
20:42
Vermaelen mindkét kapuba betalált a londoni derbin (Agroinform)
A Fulham szerezte meg a vezetést az Emiratesben rendezett londoni rangadón Vermaelen öngóljával, aztán a védő fejesével egy pontot legalább megmentett az Arsenal.
nov. 26
20:44
Bundesliga: újabb állomásához ért a Hamburg pontszerző körútja (She)
A Hamburg 1–1-es döntetlent harcolt ki a Hannover vendégeként a német labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának szombat esti mérkőzésén.
nov. 26
20:44
Priskin vesztes meccsen góllal debütált a Derby Countyban (Agroinform)
A magyar válogatott Priskin Tamás góllal mutatkozott be a Derby Countyban a Championship szombat esti mérkőzésén, de csapata 3-1-re kikapott a West Ham otthonában.
nov. 26
21:00
Szenzáció az NB I-ben: Bajzát Péter mesterötöst szerzett Pécsett (Infostart)
Bajzát Péter egyetlen mérkőzésen több gólt szerzett, mint előtte a teljes őszi idényben: a már a tavaszi szezonhoz tartozó találkozón ötször vette be a Vasas hálóját. Őrült mérkőzést hozott a még nyeretlen ZTE és a veretlen Debrecen 90 perce a Nagyerdőben. A vendégek a szünetben 2-0-ra vezettek, de aztán a listavezető negyedóra alatt öt gólt szerzett.
nov. 26
21:00
Serie A: Lazio-Juventus bajnoki rangadó élőben az NSO-n (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában a Lazio a forduló előtti éllovas Juventust fogadja: veszített pontok számában ez a két csapat áll jelenleg a legjobban, a rómaiak a forduló előtt mindössze egyszer szenvedtek vereséget, míg a torinóiak egyedüliként a mezőnyben még nem kaptak ki. Kövesse a találkozót itt, az NSO-n folyamatosan frissülő élőképes cikkünk segítségével!
nov. 26
21:00
A Celtic tinije 75 méteres szóló után talált be - videó (Agroinform)
A Celtic 5-0-ra nyert a St. Mirren ellen a skót bajnokságban, a hazaiak utolsó gólját a 18 éves Dylan McGeough szerezte egy fantasztikus szóló után.
nov. 26
21:02
Radulovics látványos gálán búcsúzott (Infostart)
A Dunaújváros 1999-ben Bajnokok Ligája-győztes női kézilabda-csapatának és jelenlegi együttesének szombat délutáni gálamérkőzésén búcsúzott el az aktív játéktól a klub kiváló játékosa, a kétszer is a világ legjobbjának megválasztott Radulovics Bojana.
nov. 26
21:02
Női röplabda Közép-európai Liga: a Vasas kikapott Pozsonyban (She)
A Vasas női röplabdacsapata 3:1-re kikapott a Slavia EU Bratislava otthonában a Közép-európai Liga szombati játéknapján.
nov. 26
21:04
Férfi kosár NB I: a Debrecen és a Pécs is idegenben győzött (She)
Az élvonalbeli férfi kosárlabda-bajnokság alapszakaszának 8. fordulójában a Zalaegerszeg a nagyszünetig biztosan vezetett, de aztán visszaállt, és a lendületbe jövő pécsi vendégek diadalmaskodtak. A Debrecen győzelmet érően hajrázott Jászberényben.
nov. 26
21:06
Ausztria: sötét átok ül Sáfárékon, folytatódott az ördögi pechszéria (She)
Újra roppant balszerencsés körülmények között veszített pontokat Sáfár Szabolcs csapata: a Ried a 88. percben vágta be a győztes gólt a magyar kapus őrizte innsbrucki kapuba az osztrák labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának szombati játéknapján.
nov. 26
21:18
Manchester United: Ferguson szerint nevetséges volt a büntető (She)
Sir Alex Ferguson nehezen emésztette meg, hogy az általa irányított Manchester United egy jogtalan tizenegyes miatt nem tudta legyőzni hazai pályán a Newcastle-t az angol labdarúgó-bajnokság élvonalának szombati játéknapján.
nov. 26
21:18
Simán nyert az éllovas Körmend (Agroinform)
A forduló legeredményesebb játékosa Justin Ingram volt: a Debrecen amerikai irányítója 46(!) pontot dobott a Jászberény otthonában.
nov. 26
21:20
Férfi vízilabda BL: a Vasas legyőzte a Szegedet, az Eger kikapott Belgrádban (She)
A férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 3. fordulójában a C-jelű négyes magyar összecsapásán a Vasas pályaválasztóként nyert a pontveszteség nélkül álló Szeged ellen. Az Eger Belgrádban vendégeskedett, ahol háromgólos vereséget szenvedett. Gerendás György együttese továbbra is pont nélkül áll.
nov. 26
21:20
Sisa Tibor sajnálja, hogy nem volt tévés meccs (Agroinform)
A Kaposvár egygólos győzelmet aratott a vendég Kecskemét felett a labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójának szombati játéknapján, s így 13 meccs és hét döntetlen után nyert ismét.
nov. 26
21:36
Videó: Vermaelen szerencsétlen mozdulatát okos fejessel tette jóvá (She)
Az Arsenal 1–1-es döntetlen játszott a Fulham ellen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában. A találkozó mindkét gólját Thomas Vermaelen szerezte, de amíg az elsőre aligha büszke (öngól), addig a második már igazi mestermunka volt.
nov. 26
21:36
A Vasas legyőzte a Szegedet és az élre állt (Agroinform)
Az első két mérkőzését megnyerő Szeged a harmadik fordulóban vereséget szenvedett a Vasastól a Komjádi uszodában a vízilabda Bajnokok Ligája C csoportjának szombati játéknapján.
nov. 26
21:38
Ligue 1: öngólra mesterhármas a válasz, tovább száguld a Montpellier (She)
A Montpellier 3–1-re győzött a Sochaux vendégeként a francia labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának szombati játéknapján, amivel őrzi az első helyet.
nov. 26
21:54
Ligue 1: öngólra mesterhármas a válasz, továbbszáguld a Montpellier (She)
A Montpellier 3–1-re győzött a Sochaux vendégeként a francia labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának szombati játéknapján, amivel őrzi az első helyet.
nov. 26
21:54
A Debrecen kissé könnyelműen vette az első félidőt - Prukner (Agroinform)
Az első félidő után még úgy tűnt, a szezon legnagyobb meglepetése van készülőben, ám a fordulás után a Debrecen 15 perc alatt öt alkalommal is bevette a Zalaegerszeg kapuját.
nov. 26
21:56
WBA: Gera kidőlése neki és a csapatnak is nagy csapás lenne - Hodgson (She)
Csak a következő napokban elvégzendő vizsgálatok után derül fény arra, mennyire súlyos a West Bromwich Albion labdarúgócsapatát erősítő Gera Zoltán sérülése. A támadó a Tottenham elleni szombati bajnokin szenvedett térdsérülést. A birminghami együttes menedzsere, Roy Hodgson csak remélni tudja, hogy kulcsjátékosa nem dőlt ki hosszú időre.
nov. 26
21:56
Kétgólos hátrányból nyertek idegenben Juhászék (Agroinform)
Az Anderlecht fantasztikusan játszott a hajrában, így kétgólos hátrányból felállva 3-2-es győzelmet aratott a Zulte-Waregem otthonában a belga bajnokságban. Juhász Roland végig a pályán volt a győztes csapatban.
nov. 26
21:58
Asztalitenisz Pro Tour: kínai belüggyé váltak a szombati londoni döntők (She)
Női egyesben Liu Si-ven, férfi párosban pedig a szintén kínai Ma Lin, Csang Csi-ke duó nyerte meg az asztaliteniszezők Pro Tour-sorozatának döntőjét.
nov. 26
22:00
Férfi kézi EHF-kupa: a fürediek kilenc góllal kikaptak Nagy Kornéléktól (She)
A Balatonfüred férfi kézilabdacsapata 30–21-es vereséget szenvedett a francia Dunkerque vendégeként az EHF-kupa 16 közé jutásért rendezett párharc első mérkőzésén. A fürediek már a szünetben hétgólos hátrányban voltak, a második játékrészben ráadásul tovább nőtt a különbség, így a visszavágón csodaszámba menő fordításra lenne szükség.
nov. 26
22:12
Primera División: az Atlético vezetett, a Real nyert a madridi derbin (She)
A Real Madrid 4–1-re legyőzte a hajrára két kiállítás miatt kilenc emberre fogyatkozó Atlético Madridot a spanyol labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának szombat esti mérkőzésén.
nov. 26
22:12
Gyönyörű őszt produkált az együttes - Mészáros Ferenc (Agroinform)
A Pécs hazai környezetben az öt gólt szerző Bajzát Péter parádés teljesítményének köszönhetően 5-1-re legyőzte a Vasas együttesét a   labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójának szombati játéknapján.

Keresés