2013. október 1. kedd

okt. 1
13:09
Videó: meglepetés – így esett le Berki Krisztián a lóról (She)
Mint beszámoltunk róla, Berki Krisztián az utolsó selejtezőcsoport utolsó rotációjában lépett a szerhez az antwerpeni torna-világbajnokságon, és rontott új lólengésgyakorlatában: az olimpiai bajnok magyar címvédő leesett a lóról, csakúgy, mint az Európa-bajnokságon őt megelőző brit Daniel Keatings. Íme, Berki gyakorlata!
okt. 1
13:11
Ligue 1: Mutu otthagyja Korzikát, irány az arab világ? (She)
Sajtóhírek szerint Adrian Mutu távozik a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Ajacciótól. A rutinos román válogatott csatár az utóbbi időben kevés lehetőséget kapott a korzikai csapatnál, így már akár januárban továbbállhat.
okt. 1
13:27
Torna-vb: Berki nem jutott a lólengés döntőjébe (Infostart)
Berki Krisztián, a lólengés olimpiai és világbajnoka nem jutott döntőbe az antwerpeni vb-n, mert a keddi selejtezőben leesett a szerről.
okt. 1
13:27
NB II: elköszöntek a román légióstól Békéscsabán (She)
Már nem tartozik a Békéscsaba állományához Adrian Voiculet. Amint arról korábban beszámoltunk, a 28 esztendős román légiós két társával, Nemanja Scsekicsel és Calvin Tolmbayéval együtt fegyelmezési okokból a múlt héten kikerült a csapat keretéből, mostanra viszont a klub szerződést is bontott a csatárral.
okt. 1
13:27
Berki Krisztián leesett és kiesett (Metropol)
A lólengés olimpiai és világbajnoka nem jutott döntőbe az antwerpeni vb-n.
okt. 1
13:29
Nadal simán jutott a nyolcaddöntőbe (Metropol)
Ha a mallorcai sztár bekerül a döntőbe, akkor hétfőtől leváltja a Kínában címvédő szerb Novak Djokovicot a férfi világranglista élén.
okt. 1
13:45
Az év atlétája díj jelöltjei (Metropol)
A Nemzetközi Atlétikai Szövetség kedden megnevezte azt a tíz-tíz női és férfi versenyzőt, akik közül kikerülnek az év legjobbjai.
okt. 1
14:03
PAFC: márciusban hazaköltözhetnek Felcsútra (She)
A Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia hétvégén Fradi-verő csapata számára az NB I-es tagság megőrzése és a saját nevelésű játékosok beépítése a cél. Benczés Miklós vezetőedző tudomása szerint márciustól már új felcsúti stadionjukban játszhatnak majd, ami alkalmas lesz az élvonalra. A Digi Sport Reggeli Start című műsorában a tréner elmondta: érett fiatalokkal is meg lehet ragadni az első…
okt. 1
14:03
Szeptemberben visszatért belénk az erő (Agroinform)
Elmúlt a szeptember, így ahogy azt már korábban is tettük, ezúttal is elkészítettük a múlt hónap mérlegét.
okt. 1
14:05
Labdarúgás: újra játékosbörzét szervez a HLSZ (She)
A Hivatásos Labdarúgók Szervezete néhány év szünet után újra megrendezi a draftot. A tervek szerint az őszi csepeli játékosbörzét egy tavaszi is követi majd, olvasható a hlsz.hu-n.
okt. 1
14:07
Kerékpár: vége a sérült Vuelta-győztes évének (She)
Súlyos sérülése miatt véget ért az idény a Spanyol kerékpáros körversenyen győztes Chris Horner számára, aki a firenzei világbajnokságon bukott.
okt. 1
14:21
Videó: indulatok – Véber igaza, Kassai belenyúlt a meccsbe (She)
Bognár György korábbi válogatott futballista és Vincze András, a Nemzeti Sport labdarúgórovatának vezetője az NB I 9. fordulójának nyitó meccséről vitatkozott. Bognár szerint jogos volt Véber György lépése – nem jelent meg a sajtótájékoztatón –, hiszen Kassai Viktor belenyúlt a mérkőzésbe.
okt. 1
14:22
Ronaldo szeretné, ha Falcao a Real Madridnál folytatná (Agroinform)
Spanyol sajtóértesülések szerint a portugál klasszis Jorge Mendes menedzseren keresztül csábítja Madridba a kolumbiait.
okt. 1
14:39
Ökölvívás: César Chávezt akarja Andre Ward (She)
A hétvégén egy Brian Vera felett aratott kétséges győzelemmel tért vissza a majd' egyéves kihagyás után a korábbi középsúlyú profi ökölvívó-világbajnok Julio César Chávez Jr. A fiatal mexikói a meccsre a nagyközépsúly határát jelentő 168 fontot sem volt képes hozni, ám úgy gondolja, ez lesz az ő új vadászterülete, és még egy, vélhetően decemberi ütközet után már világbajnoki címmérkőzésen akar…
okt. 1
14:57
Tenisz: Nadal újabb lépéssel közelebb a világelsőséghez (She)
Rafael Nadal újabb lépést tett afelé, hogy visszavegye vezető pozícióját a férfi teniszezők világranglistáján. A spanyol játékos a pekingi torna első fordulójában két szettben legyőzte Santiago Giraldót, s ha a döntőig menetel, akkor a jövő héttől ismét ő lesz a rangsor élén. Még akkor is, ha a Kínában zajló verseny címvédője, Novak Djokovics megint megnyeri a tornát. A szerb a cseh Lukás Rosolt…
okt. 1
15:15
Giggs megelőzheti Raúlt az örökranglista élén (Metropol)
Ha David Moyes vezetőedző beállítja, a 39 éves walesi csatár 145. alkalommal léphet pályára a BL-ben.
okt. 1
15:33
Torna-vb - Berki Krisztián leesett a lóról (Behaviour)
Berki Krisztián, a lólengés olimpiai és világbajnoka nem jutott döntőbe az antwerpeni vb-n, mert a keddi selejtezőben leesett a szerről.
okt. 1
15:51
Videó: káprázatos mentések lábbal a röplabdástól (She)
A St. James Academy középiskolai röplabdacsapatának játékosa a Bishop Kelley elleni meccsen káprázatos mentést produkált. Brie Lewis gyors egymásutánban mentett kétszer is, mindkétszer lábbal, másodszor ráadásul a földön ülve. Íme!
okt. 1
15:53
MotoGP: jövőre nem versenyeznek Laguna Secában (She)
Kikerült a gyorsaságimotoros-világbajnokság jövő évi versenynaptárából a nagy hagyományokkal büszkélkedő kaliforniai, Laguna Seca-i futam.
okt. 1
16:09
Torna-vb: Nem szabad túl sokáig gyötrődnöm a hibán - Berki (She)
Az antwerpeni torna-világbajnokságon a lólengés selejtezőjében a lóról leeső, a fináléról lemaradó Berki Krisztián nem akar sokáig gyötrődni a hibáján, s Kovács István edző is arra törekszik, hogy hamar túltegyék magukat a történteken. Szerdán már edzenek Belgiumban.
okt. 1
16:09
A rabszállítóból üzent Mourinhónak a Steaua tulaja - fotó (Agroinform)
Szokványosnak semmiképpen nem nevezhető képet készítettek Gigi Bacaliról, a Steaua kétes hírű tulajdonosáról.
okt. 1
16:27
Pellegrini bosszantaná Guardiolát (Blikk)
Manchester — Kedvező előjelekkel várja a Bajnokok Ligájában címvédő Bayern München labdarúgócsapata a D csoport mai rangadóját.
okt. 1
16:27
Videó: teszt - Loeb és Elena Citroënnel száguldozott (She)
Sébastien Loeb és Daniel Elena a Citroën WRC volánja mögé pattant és letesztelte az autót. A következő videóban a ralis rekordert és navigátorát figyelhetjük meg száguldás közben. Íme!
okt. 1
16:29
BL: Giggs megelőzheti Raúlt, európai rekorder lesz (She)
Szerdán újabb rekordot dönthet meg Ryan Giggs, a Manchester United szélsője: amennyiben a 40 éves walesi játékos pályára lép a „vörös ördögök” Sahtar elleni idegenbeli mérkőzésén, 145. alkalommal lép pályára a BEK/BL-ben – a selejtezőket is beleszámítva –, ennél senki sem játszott több meccset a legrangosabb európai kupasorozatban.
okt. 1
16:31
U21-es válogatott: Róth-keret a címvédő spanyolok ellen (She)
Róth Antal szövetségi edző kihirdette az U21-es válogatott keretét az októberi Európa-bajnoki selejtezőkre. A csapat október 10-én Ausztriát fogadja Győrben, négy nappal később pedig a címvédő spanyolokhoz látogat.
okt. 1
16:33
DVTK: az őszi szezon végén távozik Dudás Hunor (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK hivatalos honlapján jelentette be, hogy Dudás Hunor az őszi szezon végén távozik a klubot üzemeltető Diósgyőr FC Kft. ügyvezetői posztjáról.
okt. 1
16:45
Mourinho és Villas-Boas is üzent a Torres-féle "arcmasszázs" kapcsán (Agroinform)
A sajtón keresztül vitatkozott össze a két portugál menedzser, a kiváltó ok a spanyol támadó és Jan Vertonghen afférja.
okt. 1
17:03
Változott a férfi pólósok olimpiai kvalifikációja (Infostart)
A vizes sportokat összefogó nemzetközi szövetség (FINA) megváltoztatta a 2016-os olimpiára meghatározott kvalifikációs kritériumokat a férfi pólósoknál.
okt. 1
17:03
Vízilabda: változott a férfi pólósok olimpiai kvalifikációja (She)
A vizes sportokat összefogó nemzetközi szövetség (FINA) megváltoztatta a 2016-os olimpiára meghatározott kvalifikációs kritériumokat a férfi pólósoknál.
okt. 1
17:03
Stieber szárnyalt a válogatott meghívótól (Blikk)
Fürth - Repdes a boldogságtól Stieber Zoltán (24)! A német másodosztályú Greuther Fürth labdarúgóját két esztendő után újra meghívta a magyar válogatottba Egervári Sándor (63) szövetségi kapitány, és a szélső csodálatos játékkal hálálta meg az újra megkapott bizalmat: egy gólt és három gólpasszt jegyzett a Dynamo Dresden elleni hétfő esti bajnokin (4-0).
okt. 1
17:05
Chelsea: a „maró” Torres megúszta a hosszabb eltiltást (She)
Nem szabnak ki súlyosabb büntetést Fernando Torresre, az angol élvonalbeli Chelsea labdarúgójára, akit szombaton, a Tottenham elleni bajnokin (1–1) állítottak ki – közölte hivatalos honlapján az angol sportági szövetség (FA).
okt. 1
17:07
Torna-vb: Böczögő harmadik lett a selejtezőcsoportjában (She)
Harmadikként zárta csoportját Böczögő Dorina egyéni összetettben az antwerpeni torna-világbajnokság selejtezőjében, így még reménykedhet abban, hogy sikerül bejutnia a szombati 24 fős fináléba.
okt. 1
17:39
Videó: Holtby teniszlabdával mutatta meg: nem örök vesztes (She)
Lewis Holtby, a Tottenham német játékosa végre sikerrel vette a klub csatornájának kihívását. A feladat ezúttal sem volt könnyű: egy teniszlabdával kellett dekázni. A 23 éves futballistának ez nem okozott különösebb nehézséget, és egyik próbálkozásánál 40-nél állt meg. A nyeremény sem maradhatott el, cserébe ugyanis egy teniszszervával kilőhette a Spurs Tv riporterét, ami elégtételt jelenthetett…
okt. 1
17:57
Bajnokok Ligája - Ribéry majdnem lemaradt a Bayern gépéről (Infostart)
Érvényes úti okmány hiányában majdnem lemaradt a Bayern München Angliába tartó repülőgépéről Franck Ribéry, a labdarúgó Bajnokok Ligájában címvédő bajor együttes francia légiósa.
okt. 1
17:57
Jó szereplést várunk a francia-szerb kettőstől (Agroinform)
A harmadik kiemelt páros, Benneteau és Zimonjics a kínai fővárosban készül nagy menetelésre.
okt. 1
18:15
BL: Ribéry majdnem lemaradt a Bayern gépéről (She)
Érvényes úti okmány hiányában majdnem lemaradt a Bayern München Angliába tartó repülőgépéről Franck Ribéry, a labdarúgó Bajnokok Ligájában címvédő bajor együttes francia légiósa.
okt. 1
18:15
Ribéry majdnem lemaradt a Bayern gépéről (Metropol)
Az Európa legjobbjának megválasztott szélső kedden délután elfelejtette magával vinni útlevelét a légikikötőbe.
okt. 1
18:15
Váratlan irányt vehetnek a nap meccsei (Agroinform)
Nem a nagy spílerek, hanem Aaron Ramsey, Lucas Mendes és Nicolas N'Koulou lehetnek a BL keddi játéknapjának főszereplői.
okt. 1
18:17
FTC: Remélünk, imádkozunk és küzdünk Akeemért - Bönig (She)
Philipp Bönig, a Ferencváros NB I-es labdarúgócsapatának német hátvédje szerint sokkolta az együttest Akeem Adams szívinfarktusa, de nem tehetnek mást, mint remélnek, imádkoznak és érte is küzdenek a továbbiakban.
okt. 1
18:17
Vezetőváltás Diósgyőrben (Agroinform)
Az őszi szezon végén távozik a Diósgyőr ügyvezetője, Dudás Hunor - jelentette be közleményben a DVTK.
okt. 1
18:19
Videó: Minden rendben volt, a rontás benne van - Berki (She)
Berki Krisztián az utolsó selejtezőcsoport utolsó rotációjában lépett a szerhez az antwerpeni torna-világbajnokságon, és rontott az új lólengésgyakorlatában. A verseny után az Újpest tornásza az NSO Tv-nek elmondta, nem csügged, hanem máris a következő megmérettetésre készül.
okt. 1
18:19
München 2022-re is rámozdul, veszélyben Northug olimpiája (Agroinform)
Mi fontosnak érezzük, hogy képben legyél a téli sportokat illetően is - mert fogadni a havas-jeges eseményekre is lehet.
okt. 1
18:21
BL: a keddi csoportmeccsek eredményei és jegyzőkönyvei (She)
Nyolc mérkőzést rendeztek kedden a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában. A Barcelona nehézkesen győzött a Celtic otthonában, a Milan nem tudott nyerni az Ajax vendégeként, a Chelsea kiütötte a bukaresti Steauát. Tekintse meg a találkozót jegyzőkönyveit.
okt. 1
18:33
Bayern: új keresztszalagot kapott Holger Badstuber (She)
Ismét meg kellett operálni Holger Badstuber sérült jobb térdét. A Bayern München német válogatott labdarúgója a beavatkozás alkalmával új keresztszalagot kapott.
okt. 1
18:51
MLSZ: Besic két meccset, az Újpest pénzbüntetést kapott (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága két mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta a Puskás Akadémia elleni kiállított Muhamed Besicet (FTC). Az Újpestet a szurkolók megbotránkoztató rigmusa miatt 100 ezer forint megfizetésére kötelezték.
okt. 1
18:53
Vb 2014: érvényben maradt a Zöld-foki-szigetek büntetése (She)
Elutasította a Zöld-foki Köztársaság fellebbezését kedden a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) illetékes testülete, így az ország válogatottjának büntetése érvényben maradt a 2014-es, brazíliai világbajnokság selejtezőjében.
okt. 1
18:55
Férfi kézi: a Szeged kiemelt lesz az EHF-kupában (She)
Megérkezett az Európai Kézilabda-szövetség hivatalos levele a Pick Szegedhez, amelyből kiderül, hogy az EHF-kupában induló együttes kiemelt lesz a 3. forduló sorsolásakor, amelyet október 22-én tartanak Bécsben.
okt. 1
19:09
Videó: négy védőt cselezett ki az Austria-játékos az ifi-BL-ben (She)
Ifjúsági BL-mérkőzésen elképesztő gólt szerzett az orosz Zenit ellen Sascha Horvath, az Austria Wien 17 éves labdarúgója. Horvath szinte a teljes Zenit-védelmet kicselezte, azután helyezett a jobb alsóba.
okt. 1
19:09
Ezúttal az Újpest fizet a szurkolói miatt (Metropol)
A lila-fehér drukkerek a Ferencvárossal kapcsolatos gyűlölködő rigmusokat skandáltak a hétvégi, Pécs elleni bajnoki mérkőzésen.
okt. 1
19:27
Polgár Judit kapta a "Sakk Oscart" (Infostart)
A női világranglistát megszakítás nélkül csaknem negyedszázada vezető Polgár Judit vehette át a Caissa Díjat, vagy, ahogy a sportág berkein belül nevezik a "Sakk Oscart", a Nemzetközi Sakkszövetség éves közgyűlésének megnyitóját, Tallinnban.

Keresés