2013. október 1. kedd

okt. 1
19:27
BL: Ferdinand nélkül a „kupára hajtó” MU a Sahtar ellen (She)
Rio Ferdinand nem utazik el a Manchester Uniteddel Doneckbe, a Sahtar elleni szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzésre. A mai sajtótájékoztatón David Moyes elmondta, hogy Ferdinand kisebb ágyéksérüléssel bajlódik, ezért nem lesz ott a társakkal Ukrajnában.
okt. 1
19:27
Polgár Judit kapta a "Sakk Oscart" (Behaviour)
A női világranglistát megszakítás nélkül csaknem negyedszázada vezető Polgár Judit vehette át a Caissa Díjat, amelyet a sportág berkein belül "Sakk Oscarnak" neveznek.
okt. 1
19:29
Sakk: Polgár Judit kapta meg a sportág „Oscar-díját” (She)
A női világranglistát megszakítás nélkül csaknem negyedszázada vezető Polgár Judit vehette át a Caissa Díjat, amelyet a sportág berkein belül „Sakk Oscarnak" neveznek.
okt. 1
19:45
Polgár Judit kapta a "Sakk Oscart" (Metropol)
A magyar nagymestert a Nemzetközi Sakkszövetség (FIDE) éves közgyűlésének megnyitóján, Tallinnban tüntették ki.
okt. 1
19:45
Lucescu Moyes további bizonytalankodására épít (Agroinform)
A Sahtar vezetőedzője szerint a Manchester United új menedzsere túlságosan sokat rotálja játékosait.
okt. 1
20:03
Vb 2022: a FIFA elhalaszthatja a téli rendezésről szóló döntést (She)
Bár korábban arról szóltak a hírek, hogy a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) végrehajtó bizottsága október 3. és 4. között Zürichben zajló kongresszusán határozhatnak arról, hogy nyár helyett télen rendezzék-e a meg a 2022-es katari világbajnokságot, jó esély van arra, hogy elhalasztják a döntést. Jim Boyce, a FIFA alelnöke a Reutersnek elmondta, nem akarnak kapkodni a döntéssel, és…
okt. 1
20:05
BL, G-csoport: gól nélküli döntetlen Szentpéterváron (She)
Nem bírt egymással a Zenit és az Austria Wien a Bajnokok Ligája G-csoportjának második fordulójában Szentpéterváron, így megosztoztak a pontokon. A Zenit az első félidő végén Axel Witsel szigorú kiállítása miatt emberhátrányba került, de így is veszélyesebb volt, mint az első BL-pontjának megszerzését is nagy fegyvertényként kezelő vendégek.
okt. 1
20:07
Videó: útban a bírók, éhes szurkoló - vicces NFL-videók (She)
Az NFL és a főiskolai amerikaifutball-bajnokság legérdekesebb, leghumorosabb pillanatait felvonultató heti C'Mon Man-összeállítás most igazán ütős lett. Íme!
okt. 1
20:09
BL: Pedro és Neymar rohamozhatja a Celtic kapuját (She)
Az FC Barcelona a Pedro, Neymar duóval rohamozhatja a Celtic kapuját a Bajnokok Ligája csoportkörének 2. fordulójában. Tekintsék meg a kezdőcsapatokat!
okt. 1
20:11
BL: Szala kezd, Szalai csak csere a Basel-Schalke meccsen (She)
Szalai Ádámot nem jelölte a kezdőcsapatba Jens Keller vezetőedző a Basel elleni mai Bajnokok Ligája-mérkőzésre. A magyar játékos a kispadon kezdi a mérkőzést.
okt. 1
20:13
Női kosár KEL: a PEAC 38 ponttal kikapott Kassán (She)
A női kosárlabda Közép-európai Ligában (KEL) a PEAC-Pécs második meccsén, Kassán 74–36-os vereséget szenvedett a Good Angels vendégeként.
okt. 1
20:21
BL: nem Matri, hanem Robinho kezd Balotellivel a Milanban (She)
Az AC Milan az előzetes várakozásokkal ellentétben nem a Balotelli, Matri csatárkettőssel kezd az Ajax vendégeként, Matri helyén Robinho játszik. Az Ajaxnál változás az előzetesen jósolt csapathoz képest, hogy az előző BL-fordulóban a Barcelona ellen négy gólt kapó kapus, Kenneth Vermeer helyett Jasper Cillessen véd.
okt. 1
20:23
Tenisz: bejelentette visszavonulását Nalbandian (She)
Bejelentette visszavonulását David Nalbandian, aki 2002-ben döntőt játszott a wimbledoni teniszbajnokságon.
okt. 1
20:25
BL: Higuaín kimaradt, Özil két volt társával találkozik (She)
A kispadra sem került Gonzalo Higuaín a Napoliban az Arsenal elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen azok után, hogy a nyáron a londoni klub is szerette volna szerződtetni a Real Madridot elhagyó argentin csatárt. Persze így is vannak korábbi madridiak a vendégeknél, Raúl Albiol és José Callejón találkozik Mesut Özillel, aki ott van az „ágyúsok” kezdőcsapatában.
okt. 1
20:39
Bajnokok Ligája - Gól nélküli döntetlen Szentpéterváron (Infostart)
Az egyaránt vereséggel rajtoló Zenit és Austria Wien kedden gól nélküli döntetlent játszott egymással Szentpéterváron, a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában.
okt. 1
20:39
BL: Ibra szerint a PSG-nek jó esélye van a végső sikerre (She)
Zlatan Ibrahimovic, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának támadója a Benfica elleni szerdai Bajnokok Ligája csoportmeccset felvezető sajtótájékoztatón elmondta, a francia együttessel jó esélyük van a végső sikerre.
okt. 1
20:40
Szalai kimaradt, Messi helyén Fabregas - kezdőcsapatok (Agroinform)
Minden edző kihirdette kezdőcsapatát a Bajnokok Ligája 2. fordulójának keddi játéknapján.
okt. 1
20:42
Az Arsenal, a Barcelona, a Chelsea és Szalaiék is nyertek (Agroinform)
A Milan majdnem kikapott az Ajaxtól, a Dortmund könnyedén verte a Marseille-t, az Atlético hátrányból a Portót.
okt. 1
20:57
Szalai Ádám csapata másodszor is győzött a BL-ben (Infostart)
Szalai Ádám csapata két mérkőzés után hat ponttal vezeti csoportját a labdarúgó Bajnokok Ligájában. Ugyancsak két győzelemmel rajtolt a Barcelona, az Atlético Madrid és az Arsenal. A Barcelona nagyon nehezen nyert, Amszterdamban a hosszabbításban esett mindkét gól.
okt. 1
20:57
Futsal Bajnokok Kupája: a szünet előtt indult be az ETO (She)
A Rába ETO 4–2-re legyőzte a Tango Szarajevót a futsal Bajnokok Kupája győri selejtezőkörében.
okt. 1
20:59
Mol Liga: sima Dab-siker Ladányi visszatérésén (She)
Igazolta a papírformát a Dab.Docler a jégkorong Mol Liga keddi játéknapján: 5–1-es győzelmet aratott a sereghajtó UTE vendégeként.
okt. 1
21:01
BL: Arsenal-Napoli mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Kedden a csoportkör második fordulójával folytatódik a Bajnokok Ligája. Az F-csoportban a két hárompontos együttes, az Arsenal és a Napoli Londonban néz farkasszemet egymással. Kövesse a mérkőzést folyamatosan frissülő cikkünk – és online, szöveges közvetítésünk segítségével!
okt. 1
21:03
BL: Ajax-Milan, Celtic-Barca élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája-csoportkör második fordulójában az Ajax az AC Milant, a Celtic az FC Barcelonát fogadja. Kövessék nyomon a H-csoport találkozóit folyamatosan frissülő cikkeink segítségével!
okt. 1
21:05
BL: Bale lemarad a Köbenhavn elleni meccsről (She)
A Real Madrid közlése szerint a nyáron szerződtetett Gareth Bale kihagyja a Köbenhavn elleni szerdai BL-csoportmeccset.
okt. 1
21:07
Videó: hamar véget vetett a gólörömnek az ellenfél játékosa (She)
A mexikói labdarúgó-bajnokság Chiapas–Pachuca mérkőzésén a vendégek védője, Miguel Angel Herrera nem sokat hagyta ünnepelni a Chiapas játékosait Avilés Hurtado gólja után. A hazaiak kolumbiai középpályása terhességet imitálva a labdát pólója alá dugta, azonban Herrera gyorsan kiütötte azt onnan. A védő dühe érthető volt, ugyanis a Chiapas egygólos hátrányból fordított, és már nem sok volt hátra a…
okt. 1
21:15
Videó: Draxler óriási bombája, Özil nem tétovázott - BL-gólok (She)
Kedden folytatódtak a Bajnokok Ligája csoportküzdelmei. A Schalke Szalai Ádámmal a soraiban, Julian Draxler bombájával nyert a Basel otthonában, Mesut Özil ismét parádézott az Arsenalban. Az Atlético ezúttal is bevetette az Almería ellen már használt szabadrúgást: a madridiak lövés helyett lepasszolták a labdát, amit Turan váltott gólra.
okt. 1
21:33
Férfi kézi NB I: héttel kapott ki a bajnoktól a Győr (She)
Csak 20 percig tudta tartani a lépést a győri férficsapat a bajnoki címvédő MKB-MVM Veszprémmel a kézilabda-bajnokság keddi mérkőzésén, végül hétgólos vereséget szenvedett.
okt. 1
22:27
Férfi kézilabda NB I - Hét góllal nyert Győrben a Veszprém (Infostart)
A címvédő Veszprém hétgólos különbséggel nyert a Győr vendégeként a férfi kézilabda NB I keddi játéknapján.
okt. 1
22:45
BL, F-csoport: győzött az Arsenal és a Dortmund (She)
Kedden a csoportkör második fordulójával folytatódott a Bajnokok Ligája. Az F-csoportban a két hárompontos együttes, az Arsenal és a Napoli Londonban nézett farkasszemet egymással, és a parádézó Mesut Özil vezérletével a hazaiak 2–0-ra győztek. A Borussia Dortmund szintén magabiztos győzelmet aratott a vendég Olympique Marseille ellen, Robert Lewandowski duplázott a mérkőzésen.
okt. 1
22:47
BL, G-csoport: fordított az Atlético a Porto ellen (She)
Az Atlético Madrid legyőzte idegenben a Portót a labdarúgó Bajnokok Ligája G-csoportjának második fordulójában. A portugálok Jackson Martínez fejesével szereztek vezetést az első félidőben, ám a vendégek a fordulás után fordítani tudtak, Diego Godín és Arda Turan is betalált.
okt. 1
22:49
BL, E-csoport: Szalaiék nyertek Bázelben, megugrottak (She)
A Chelsea Bukarestben a Steaua legyőzésével javított a Basel elleni hazai veresége után, míg a Schalke a románok után a svájciakat is legyőzte, és megugrott a Bajnokok Ligája E-csoportjában. Szalai Ádám csere volt, az első félidő hajrájában, 0–0-nál állt be a Schalkéba.
okt. 1
23:03
BL, H-csoport: egygólos Barca-siker, dráma Amszterdamban (She)
A Bajnokok Ligája csoportkörének 2. fordulójában a skót Celtic a spanyol FC Barcelonát fogadta. A sokáig viszonylag eseménytelenül csordogáló találkozón a 60. perctől emberelőnyben játszhattak a katalánok, akik végül Cesc Fabregas fejes góljával nyertek. A csoport másik meccsén Amszterdamban a hajrára maradt a dráma, előbb az Ajax szerzett vezetést, majd a 94. percben Mario Balotelli tizenegyesből…
okt. 1
23:05
BL: Wenger szerint Özil valóságos mindentudó (She)
Kedden a csoportkör második fordulójával folytatódott a Bajnokok Ligája. Az F-csoportban a két hárompontos együttes, az Arsenal és a Napoli Londonban nézett farkasszemet egymással, és a parádézó Mesut Özil vezérletével a hazaiak győztek.
okt. 1
23:21
Championship: Bogdán hibátlanul védett, Varga padozott (She)
A Bolton idegenben gól nélküli döntetlent játszott a Blackpoollal az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság, a Championship 10. fordulójában. Varga József Middlesbrough-ja 1–1-et ért el a Huddersfield ellen – a magyar középpályás végig a kispadon ült.
okt. 1
23:21
Bajnokok Ligája: nyert a Schalke, pontokat vesztett a Milan (Metropol)
A Schalke 04 egygólos győzelmet aratott kedden a Basel vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában, így négyesében egyedüliként maradt százszázalékos.
okt. 1
23:57
BL: Martino szerint Messit nem lehet nem hiányolni (She)
A Bajnokok Ligája csoportkörének 2. fordulójában a skót Celtic a spanyol Barcelonát fogadta. A sokáig viszonylag eseménytelenül csordogáló találkozón a 60. perctől emberelőnyben játszhattak a katalánok, akik végül Cesc Fabregas fejes góljával nyertek.

2013. október 2. szerda

okt. 2
0:15
NS: Az élet Messi nélkül; Mérlegen az Egervári-csapat - szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.
okt. 2
0:19
BL: Allegri szerint jobb volt a Milan, mint az Ajax (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája H-csoportjában az Ajax és az AC Milan kiegyenlített, kevés helyzetet hozó és sokáig gól nélküli meccset játszott egymással Amszterdamban. A végén aztán felpörögtek az események, a 90. percben a hazaiak megszerezték a vezetést, ám a hosszabbításban Mario Balotelli tizenegyesből egyenlített, így végül megosztoztak a pontokon a csapatok.
okt. 2
7:09
NHL: torontói siker a rajton, hat góllal nyitott a címvédő (She)
Magyar idő szerint szerda hajnalban három mérkőzéssel elkezdődött az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) 2013–2014-es idénye. Az első mérkőzésen a Montreal és a Toronto összecsapását a vendégként jégre lépő Maple Leafs nyerte meg 4–3-ra.
okt. 2
7:09
"A győzelemhez szerencse kell" (Behaviour)
Igen nehéz mérkőzésen vagyunk túl, négy-öt góllal is vezettünk a mérkőzés során, a vége mégis nagyon szoros lett. Meg kell hagyni, szerencsénk is volt. De hát a jó csapatnak, mint tudjuk, szerencséje van - mondta lapunknak Carlos Ortega, az MKB Veszprém vezetőedzője.
okt. 2
7:11
Antwerpen nem Waterloo (Behaviour)
Berki Krisztián a keddi selejtezőcsoport utolsó rotációjában lépett a szerhez az antwerpeni torna-világbajnokságon, és rontott új lólengés-gyakorlatában: az olimpiai bajnok magyar címvédő leesett a szerről és nem jutott be a fináléba.
okt. 2
7:13
Manchester, Madrid: gyógyírt hoz a BL? (Behaviour)
A címvédő Bayern ma Manchesterbe látogat, ami normál esetben akkora show, hogy a többiek mind a rivaldán kívülre kerülnének. Csakhogy most úgy áll a helyzet, hogy a bajorok akár ki is kaphatnak a Citytől (mondhatni: belefér), az se terelné el a figyelmet az angol város nevesebbik csapatánál, a Unitednél, illetőleg az idényt a vártnál szintén gyatrábban kezdő Real Madridnál jelentkező problémákról.
okt. 2
7:15
A sport minden pénzt megér a kormánynak (Behaviour)
A stadionok teszik ki a jövő évi költségvetés 2,75 százalékát: azaz 30 oldalt az 1092-ből. A tervezet alapján a következő négy évben 160 milliárdért épülhetnek és szépülhetnek a stadionok országszerte.
okt. 2
7:27
MTK: Horváth Zsolt futóedzéseket már végezhet (She)
Kedden kezdte el a futóedzéseket Horváth Zsolt, az MTK Budapest labdarúgócsapatának 25 esztendős támadója.
okt. 2
7:29
NB II: a Vasas szerződtetné, de Ázsiában folytathatja a védő (She)
Továbbra sincs csapata a 31 éves labdarúgónak, Balogh Balázsnak.
okt. 2
7:45
Emlékezés: Varga Zoltánról nevezik el a zuglói sporttelepet (She)
Varga Zoltánról, a Ferencváros három éve elhunyt klasszis labdarúgójáról nevezik el a zuglói Kövér Lajos utcai sporttelepet.
okt. 2
8:03
Bundesliga 2.: korábbi osztrák válogatott lehet Hajnalék edzője (She)
Még nem találta meg a menesztett Marco Kurz utódját a német labdarúgó-bajnokság másodosztályában szereplő Ingolstadt együttese, de a hírek szerint Ralph Hasenhüttl lehet a befutó.
okt. 2
8:03
A jobbszélről jött a meglepetéshenger - meccselemzés, Arsenal-Napoli (Agroinform)
Arséne Wenger jól kigondolkodta, hogy a jobbszélről lehet megverni a Napolit.
okt. 2
8:05
BL: Manchesterben a címvédő, pályán a Juve és a Real is - program (She)
Ma nyolc mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportköre. A nap rangadóját Manchesterben rendezik, ahol a 2012-es angol bajnok City a BL-címvédő Bayern Münchent látja vendégül. A másik manchesteri csapatra, a Unitedre a West Bromwichtól elszenvedett hétvégi kínos vereség után a Sahtar Doneck vendégeként vár cseppet sem könnyű feladat. A Juventus – Kassai Viktor dirigálása mellett –…
okt. 2
8:39
BL: Szalaiék edzője a küzdést és a fegyelmezettséget dicséri (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája E-csoportjában a Schalke második meccsét is megnyerte. A Basel elleni 1–0-s győzelemnek Szalai Ádám csereként beszállva, több mint egy félidőn át volt tevékeny részese. A gelsenkircheniek edzője, Jens Keller a találkozó után a gólszerző Julian Draxlert és a csapat küzdeni tudását dicsérte.

Keresés