2014. október 21. kedd

okt. 21
18:54
Harminchárom év után lehet magyar bíró elit hoki vb-n (Metropol)
Gebei Péter felkerült arra a listára, amelyről kijelölik a jövő évi, csehországi A csoportos jégkorong-világbajnokság játékvezetőit.
okt. 21
18:56
Videó: látott már egyszerre 40 BL-gólt? Most láthat! (She)
Az alábbi videós összeállításban a labdarúgó Bajnokok Ligája keddi játéknapjának góljait tekintheti meg!
okt. 21
19:12
FTC: Doll még keresi az igazit - a ghánai nem győzte meg (She)
Korábban, svéd sajtóhírek alapján beszámoltunk róla, hogy a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője, Thomas Doll a svéd első osztályban szereplő Atvidaberg két játékosát is megnézte. A Nemzeti Sport Online értesülései szerint Mohammed Abubakari volt az első számú kiszemelt, de a ghánai-görög középpályás nem győzte meg teljesítményével a német szakembert, így nem lesz a zöld-fehérek…
okt. 21
19:12
MLB: Kansas-San Francisco döntőt rendeznek a World Seriesért (Agroinform)
Nem éppen papírforma párosítást jött össze az észak-amerikai profi baseball-ligában: Royals-Giants a nagydöntőben.
okt. 21
19:14
WTA-vb: Radwanska a Kvitová elleni sikerrel rajtolt (She)
A női tenisz-világbajnokság Fehér-csoportjának első fordulójában a lengyel Agnieszka Radwanska két szettben legyőzte a cseh Petra Kvitovát.
okt. 21
19:30
Tenisz: az ötszázhoz közeledő Robredo búcsúztatta Isnert (She)
A valenciai férfi tenisztorna 1. fordulójában kedden két kiemelt is búcsúzott, az amerikai John Isnert a spanyol Tommy Robredo verte meg két szoros szettben, a francia Gilles Simont pedig az ukrán Alekszandr Dolgopolov győzte le két simább játszmában.
okt. 21
19:32
Videó: a nyugdíjas bokszoló megsemmisítette fiatal riválisát (She)
Van, amit nem felejt el az ember. Ezt tapasztalhatta meg az a fiatal bokszoló is, aki edzése során egy idős, jelentős ökölvívómúlttal rendelkező férfival került össze.
okt. 21
19:48
NB III: edzőváltás a 4. helyre visszacsúszó Cigándnál (She)
Edzőváltás történt az NB III Keleti csoportjában szereplő Cigándnál. Fogarasi Zoltánt azért küldték el, mert az első öt mérkőzését megnyerő csapat a legutóbbi öt mérkőzésén nyeretlen maradt, csupán három pontot szerzett, és visszacsúszott a 4. helyre.
okt. 21
19:48
Szentes Lázár a Haladás új vezetőedzője (Metropol)
Elődjét, Artner Tamást kedd délelőtt mentették fel a munkavégzés alól. Edzőváltások a labdarúgó OTP Bank Liga 2014/2015-ös idényben a cikk végén.
okt. 21
19:48
NB I: Szentes Lázár lett a Haladás vezetőedzője (Agroinform)
Szentes Lázár 2001 és 2002 között már dirigálta a szombathelyi gárdát.
okt. 21
19:50
Liverpool: Többször is nemet mondtam a Realnak - Gerrard (She)
Steven Gerrard, a Liverpool labdarúgócsapatának ikonja a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-találkozó előtt elismerte, többször is nemet mondott a blancóknak pályafutása során.
okt. 21
19:50
Az Újpest kapta a legsúlyosabb büntetést (Metropol)
A fővárosi klub szurkolói egyrészt megbotránkoztató rigmusokat kiabáltak, másrészt pirotechnikai eszközöket vittek be a győri stadionba.
okt. 21
20:06
Edzősors: Ne azért legyen valaki edző, mert kap érte két fillért - Dárdai (She)
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Dárdai Pál a Grund felsőfokon dokumentumsorozat záró epizódjához kapcsolódó Sportgazdaság vendége volt. Korábban már idéztük a szakember nyilatkozatát az utánpótlás-nevelő rendszerekkel kapcsolatban, de a Sport Tv ma vetített adásában a saját edzői hitvallásáról, eddigi edzői pályafutásáról is beszélt.
okt. 21
20:08
BL: kétgólos előnyt adott le a Manchester City Moszkvában (She)
Kétgólos előnyről sem tudott nyerni a Manchester City a CSZKA Moszkva vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában. Az angol bajnok 2–0-ra vezetett a szünetben, ám az orosz csapat a fordulás után egyenlíteni tudott.
okt. 21
20:10
Férfi kosár NB I: a Pécset is legyőzte a Nyíregyháza (She)
A férfi kosárlabda NB I 3. fordulójának első találkozóján a Nyíregyháza magabiztos játékkal, 18 ponttal legyőzte a Pécset, így továbbra is hibátlan.
okt. 21
20:24
Tenisz: elromlottak a lámpák, áll a játék Svájcban (She)
Elromlott a világítóberendezés, ezért áll a játék az 1.46 millió euró (447 millió forint) összdíjazású bázeli kemény pályás férfi tenisztornán.
okt. 21
20:24
Pontokat vesztett Moszkvában a Manchester City (Metropol)
Az angolok már két góllal vezettek, ám végül meg kellett elégednie 2-2-es döntetlennel.
okt. 21
20:42
BL: Barcelona-Ajax élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája F-csoportjának harmadik fordulójában a Barcelona az Ajax együttesét fogadja. Kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
okt. 21
20:42
Bajnokok Ligája: Hetedhét országra szóló német csoda - avagy a VB-elődöntő újrajátszva (Agroinform)
Nyolc meccs, negyven gól - elképesztő volt a keddi játéknap. Hetet lőtt a Bayern Rómában és a Sahtar Boriszovban.
okt. 21
20:44
BL: Roma-Bayern München élőben az NSO-n! (She)
A Bajnokok Ligája 3. fordulójában a Roma fogadja a Bayern Münchent. Kövesse velünk a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
okt. 21
21:00
Egy ukrajnai brazil beállította Albert Flórián csúcsát (Infostart)
A Bayern és a Sahtar idegenben szerzett hét-hét gólt, a Chelsea otthon hatot. Egy ukrajnai brazil lemásolta Albert Flórián teljesítményét. A BL-kedd legfontosabb történései.
okt. 21
21:00
BL: Chelsea-Maribor élőben az NSO-n! (She)
A Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában a Chelsea a G-csoport papíron legkönnyebb ellenfelét, a szlovén Maribort fogadja a Stamford Bridge-en. A sérült Diego Costa helyett a szintén nyáron igazolt Loic Rémy kezd csatárposzton José Mourinho szezonban még veretlen csapatában. Kövesse velünk a találkozó alakulását folyamatosan frissülő, szöveges tudósításunk segítségével!
okt. 21
21:02
PL: londoni botrány - lekövérezte a játékosát, jött a válasz - kép (She)
Egészen különös történet borzolja a kedélyeket Angliában, a főszereplők: Harry Redknapp, Adel Taarabt és a Queens Park Rangers vezetői.
okt. 21
21:04
Asztalitenisz: nyert Ausztriában a Celldömölk (She)
A Celldömölk férfi csapata Ausztriában nyert az asztalitenisz Klubcsapatok Szuperligájának keddi játéknapján. A Budaörs női csapata 6:2-re kikapott a vendég osztrák Linz AG Froschbergtől.
okt. 21
21:18
Női kézi NB I: legyőzte a Békéscsabát, harmadik a Siófok (She)
A vendég Siófok legyőzte a Békéscsabát a női kézilabda NB I egyetlen keddi mérkőzésén, így feljött a tabella harmadik helyére, és pontszámban beérte a Ferencvárost.
okt. 21
21:36
BL: Pellegrini nem akart beszélni Vad II ítéletéről (She)
Manuel Pellegrini, a Manchester City menedzsere nem beszélt a Vad II István által a CSZKA Moszkva elleni BL-meccs hajrájában megítélt tizenegyesről, amelyet értékesítve egyenlítettek az oroszok (2–2). Az angol tudósítók azonban nem mentek el szó nélkül az ítélet mellett: szerintük túl szigorú volt a magyar játékvezető Seydou Doumbia esésénél.
okt. 21
21:36
WTA-vb: Serena győzelemmel, Sarapova vereséggel kezdett Szingapúrban (Agroinform)
Összefoglaltuk a szingapúri WTA-vb első körének történéseit, illetve górcső alá vettük a szerdai mérkőzéseket.
okt. 21
21:54
Videó: Bizonyos tulajdonosi körök építették le a Haladást - Artner (She)
okt. 21
22:30
NB I: Szabó Zsolté a DVSC-Fradi rangadó - bíróküldés (She)
Az MLSZ kijelölte a játékvezetőket az NB I hétvégi 12. fordulójára. A Debrecen–Ferencváros mérkőzést Szabó Zsolt vezeti, a Videoton paksi vendégjátékán Kassai Viktor fújja a sípot.
okt. 21
22:48
BL, E-csoport: a Bayern tönkreverte a Romát idegenben (She)
A Bajnokok Ligája 3. fordulójában a Bayern München idegenben 7–1-es sikert aratott a Roma ellen. A bajorok már az első félidőben eldöntötték a mérkőzést (0–5), a hazaiak a második játékrészben már csak a szépítésért küzdhettek, ami Gervinho révén sikerült is. Hat vagy több gólt korábban egyetlen német csapat sem tudott szerezni Olaszországban.
okt. 21
22:50
BL, H-csoport: hetet vágott a Sahtar, nyert a Porto is (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája H-csoportjában a Sahtar Doneck az ötgólos Luiz Adriano vezérletével igazi show-műsort rendezett a BATE Boriszov vendégeként, egy félidő alatt hat gólt szerzett, és végül 7–0-ra győzött. Az FC Porto 2–1-re megverte az Athletic Bilbaót.
okt. 21
22:52
BL, G-csoport: hat Chelsea-gól; végén csattanó Schalke-ostor (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének 3. fordulójában a G-csoportban a Chelsea magabiztos játékkal 6–0-ra kiütötte a szlovén Maribort. A Schalke kétszer is felállt, és végül 4–3-ra legyőzte a majd’ 60 percet emberhátrányban futballozó portugál Sportingot.
okt. 21
22:54
BL, F-csoport: kettővel nyert a Barca, a 87. percben a PSG (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája F-csoportjában a Barcelona 3–1-re legyőzte az Ajaxot, míg a PSG 1–0-ra nyert az APOEL ellen.
okt. 21
23:24
Tenisz: a lámpa közbeszólt, Wawrinka kiesett Svájban (She)
A bázeli férfi tenisztorna 1. fordulójában kedd este a harmadik kiemelt Stanislas Wawrinka hatalmas meglepetésre három szettben vereséget szenvedett kazah ellenfelétől, Mihail Kukuskintól.
okt. 21
23:24
Gálázott Rómában a Bayern München (Metropol)
A bajor csapat egy félidő alatt eldöntve a keddi játéknap rangadóját, 7-1-re győzött az AS Roma vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában.
okt. 21
23:26
BL: Mourinho boldog, de Rémyre és D. Costára sem számíthat (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája 3. fordulójában kedd este a Chelsea magabiztos játékkal 6–0-ra kiütötte a szlovén Maribort a G-csoportban. A találkozó után José Mourinho, a londoniak menedzsere értékelt.
okt. 21
23:42
Championship: már nem Tőzsérék vezetnek; Bajner beállt (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában a Derby County 1–0-ra nyert a Blackpool vendégeként, így átvette a vezetést a tabellán.
okt. 21
23:44
BL: Messi ígéri, ezentúl hallgat Enrique csereparancsára (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája F-csoportjában a Barcelona 3–1-re legyőzte az Ajaxot. Nézzük, hogyan látták a mérkőzést a főszereplők!

Keresés