2014. október 4. szombat

okt. 4
13:30
Serie A: Győzhetnek-e a Farkasok a Zebrák otthonában Itália csúcsmeccsén? (Agroinform)
A Juventus-Roma duó még pontot sem vesztett idén a bajnokságban, ám ez vasárnap biztosan megváltozik. Csúcsrangadó!
okt. 4
13:32
Berki az élen lólengésben (Infostart)
A selejtező hetedik csoportja után Berki Krisztián lólengésben fölényesen vezet, a Berki, Hidvégi Vid, Tálas Bence, Vlacsil Attila, Babos Ádám, Vecsernyés Dávid összeállítású férfi válogatott pedig 15. a tornászok nanningi világbajnokságán.
okt. 4
13:48
Kína: Huszti korai gólja egy pontot ért a Csangcsun Jatajnak (She)
A kínai élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Super League) 27. fordulójában Huszti Szabolcs csapata, a Csangcsun Jataj hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Tiencsin TEDA-val.
okt. 4
13:50
Férfi vízi MK: az Eger héttel nyert az OSC ellen (She)
A ZF-Eger férfi vízilabdacsapata meglepően könnyedén, hét góllal nyert a nyáron jelentősen megerősített, egyik bajnokaspiránsnak tekinthető A-Híd-OSC-Újbuda ellen a Magyar Kupa csoportkörében.
okt. 4
14:06
NB I: Diósgyőr-Ferencváros - élőben az NSO-n! (She)
DVTK–FTC találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
okt. 4
14:06
Sarapova-Kvitova finálé lesz Pekingben (Metropol)
A férfiaknál elsőként a világelső szerb Novak Djokovic jutott be a döntőbe a pekingi keménypályás tenisztornán.
okt. 4
14:08
Férfi kézi BL: Kielce-Szeged mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában a Mol-Pick Szeged a lengyel Kielce otthonába látogat. Kövesse a találkozó alakulását folyamatosan frissülő tudósításunk segítségével!
okt. 4
14:24
Videó: kabaréba illő jelenet - Rudolfék egymásba futottak (She)
A labdarúgó NB I 10. fordulójában pénteken a Puskás Akadémia 2–1-re legyőzte a Győri ETO-t. A találkozó után a Rába-partiak vezetőedzője, Horváth Ferenc a televíziónak nem nyilatkozott, de monológ formájában összefoglalta gondolatait, amelyben ez is szerepelt: „Bár elsősorban az edzőé a felelősség, azért a játékosé is, aki kihagyja a tizenegyest, aki két méterről nem talál a kapuba, és azé…
okt. 4
14:42
Arsenal: Sokan alulértékelik Welbeck tudását - Cleverley (She)
Tom Cleverley, az angol Premier League-ben szereplő Aston Villa labdarúgója korábbi csapattársát, Danny Welbecket dicsérte, és elmondta, bízik benne, hogy visszakerülhet a Manchester Unitedbe.
okt. 4
14:44
Ázsiai Játékok: kínai fölény 151 aranyéremmel (She)
Kínai fölényt hozott a dél-koreai Incshonban szombaton befejeződött Ázsiai Játékok, az ország sportolói összesen 151 aranyérmet gyűjtöttek.
okt. 4
15:18
NB II: ÉLŐ eredménykövetés a 8. forduló mérkőzéseiről! (She)
Hat mérkőzést rendeznek a labdarúgó NB II 8. fordulójában szombaton. Az első délutáni meccsen az Ajka a Békéscsabát látja vendégül, míg 17 órától kerül sor a Cegléd soproni vendégjátékra és a somogyi rangadóra, a Kaposvár–Siófok találkozóra. 18 órától a Mezőkövesd a Soroksárt, a Gyirmót a Szegedet fogadja, este 19 órától pedig a Vasas a Szigetszentmiklóssal játszik. Kövesse élőben a mérkőzések…
okt. 4
15:18
Debrecen: Arrogancia, Kondás Elemér a neved! (Agroinform)
Összeszedtük Kondás Elemér egy-egy kevésbé jól sikerült mérkőzés utáni nyilatkozatát. Best of Kondás!
okt. 4
15:20
Bundesliga 2.: a Kaiserslautern élre állt könnyed sikerével (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság 9. fordulójának mindkét szombati mérkőzésén könnyed hazai siker született. A Kaiserslautern a Karlsruhe legyőzésével – legalább vasárnapig – vezeti a Bundesliga 2.-t.
okt. 4
15:22
Videó: Huszti tökéletesen csavart a bal felső sarokba (She)
A kínai élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Super League) 27. fordulójában Huszti Szabolcs csapata, a Csangcsun Jataj hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Tiencsin TEDA-val. A magyar légiós a negyedik percben tökéletesen csavart a kapu bal felső sarkába. Íme!
okt. 4
15:36
Bundesliga: Bayern-Hannover - élőben az NSO-n! (She)
A német Bundesligát vezető Bayern München labdarúgócsapata a hatodik helyezett Hannovert fogadja a bajnokság 7. fordulójában. Kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
okt. 4
15:38
Férfi kézi BL: kikapott a Szeged Lengyelországban (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában a Mol-Pick Szeged 37–32-re kikapott a Kielce otthonában. A lengyel csapat elsősorban a második félidei játékának köszönhette a szombat kora délutáni győzelmet.
okt. 4
15:54
Legyőzhető-e az Eger? (Infostart)
Az október 7-én kezdődő, sorrendben 109. országos vízilabda-bajnokságban 14 csapat játszik a legmagasabb osztályban. A mezőny egyik fele budapesti, a másik vidéki. Szuper a mezőny, a magyar világklasszisok mellett az Eb-győztes szerb válogatottból öten is játszanak majd.
okt. 4
16:12
Kikapott Miskolcon a Fradi (Infostart)
A Diósgyőr 2-1-re legyőzte a Ferencvárost a labdarúgó OTP Bank Liga tizedik fordulójának első szombati mérkőzésén.
okt. 4
16:12
NB I: megtört az átok, a DVTK legyőzte a Fradit (She)
A labdarúgó NB I 10. fordulójának rangadóján a DVTK hazai pályán legyőzte a Ferencváros, ezzel megtörte 32 éve tartó hazai nyeretlenségi szériáját a zöld-fehérek ellen. Az első félidőben mindkét csapat a hálóba talált, a fordulás után Takács Tamás szerezte a mindent eldöntő találatot.
okt. 4
16:14
NB I: Debrecen-Honvéd - élőben az NSO-n! (She)
DVSC–Honvéd találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
okt. 4
16:16
La Liga: Valencia-Atl. Madrid - élőben az NSO-n! (She)
A spanyol La Liga címvédője, az Atlético Madrid labdarúgócsapata a második helyen álló Valenciához látogat a bajnokság 7. fordulójában. Kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
okt. 4
16:30
Férfi kézilabda BL - Szegedi vereség Lengyelországban (Infostart)
Az előző idényben EHF Kupa-győztes Mol-Pick Szeged ötgólos vereséget szenvedett szombaton az esélyesebb lengyel Kielce otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája második fordulójában.
okt. 4
16:30
Videó: Szalai góllal üzent a Schalkénak (She)
Szalai Ádám Roberto Firmino passzából helyezte a léc alá a labdát a Hoffenheim–Schalke labdarúgó-mérkőzés 29. percében, amivel a hazai csapat már 2–0-ra vezet a Bundesliga 7. fordulójában.
okt. 4
16:30
Harminchárom év után kapott ki Diósgyőrben a Ferencváros (Metropol)
A Diósgyőr 2-1-re legyőzte a Ferencvárost a labdarúgó OTP Bank Liga tizedik fordulójának első szombati mérkőzésén.
okt. 4
17:06
NB II: először nyert idegenben a Békéscsaba (She)
A labdarúgó NB II 8. fordulójában a Békéscsaba Berki Péter és Balázs Richárd góljának köszönhetően 2–0-ra győzött az Ajka otthonában, így első idegenbeli sikerét könyvelte el a bajnokságban.
okt. 4
17:24
Serie B: Tamás csapata a 94. percben mentett pontot (She)
Az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Serie B) 7. fordulójában Tamás Krisztián csapata, a Varese 1–1-es döntetlent játszott a Brescia otthonában.
okt. 4
17:26
Videó: A kapott gólok száma még mindig sok - Zubai (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában a Mol-Pick Szeged 37–32-re kikapott a Kielce otthonában. A lengyel csapat elsősorban a második félidei játékának köszönhette a szombat kora délutáni győzelmét. Az NSO Tv-nek Zubai Szabolcs nyilatkozott a mérkőzést követően.
okt. 4
17:28
NB I: A saját életünket nehezítjük meg, mérges vagyok - Doll (She)
A labdarúgó NB I első szombati mérkőzésén a Diósgyőr hosszú ideje tartó átkát megtörve 2–1-re legyőzte a Ferencvárost. A vendégek vezetőedzője, Thomas Doll a mérkőzés követő nyilatkozatában úgy vélekedett, hogy a rengeteg kihagyott helyzet miatt a saját életüket keserítik meg, és emiatt nagyon mérges.
okt. 4
17:42
Gyurta Dániel országos csúcsot ért el 50 méter mellen (Infostart)
Gyurta Dániel országos csúccsal második lett 50 méter mellen, fő számában, 200 méteren pedig aranyat nyert az úszók rövidpályás világkupa-sorozatának negyedik állomásán, Moszkvában, a szombati első napon.
okt. 4
17:42
Bundesliga: Szalai Ádám gólja győzelmet ért a Schalke ellen (She)
Szalai Ádám gólt lőtt volt csapatának, a Schalkénak, amivel fontos szerepet vállalt abban, hogy a Hoffenheim hazai pályán 2–1-re legyőzze a gelsenkircheni legénységet a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 7. fordulójának szombati játéknapján. Stieber Zoltán csereként beállva volt részese a Hamburg meglepő 1–0-s dortmundi győzelmének, míg az éllovas Bayern München hazai pályán…
okt. 4
17:42
Megkezdődött az Aquaprofit-Polgár Sakkfesztivál (Metropol)
A fesztivál rendszeres résztvevői között a sakkjátékhoz vonzódó ismert közéleti személyiségek, művészek, sportolók, tudósok is megtalálhatóak.
okt. 4
17:44
A Bayern kiütéses sikerrel erősítette meg első helyét (Infostart)
A címvédő és listavezető Bayern München 4-0-ra kiütötte a vendég Hannovert a német labdarúgó Bundesligában. Robert Lewandowski és Arjen Robben is két gólt szerzett.
okt. 4
17:44
NB I: Szivics történelmi sikerekről beszélt (She)
Tomiszlav Szivics, a DVTK vezetőedzője történelmi sikerekről beszélt a Ferencváros 2–1-es legyőzését követően.
okt. 4
17:46
Sakk: Polgár Judit számára újabb 25-ös mérföldkő a cél (She)
A női világranglistát több mint 25 éve vezető Polgár Judit azt mondta, a Polgár Sakkfesztivál tekintetében is szeretné elérni a 25-ös számot, azaz legalább ennyi alkalommal megrendezni az eseményt.
okt. 4
18:00
Rövid pályás úszó-vk: Gyurta D. országos csúcsa 50 mellen (She)
Gyurta Dániel országos csúccsal második lett 50 méter mellen, a fő számában, vagyis 200 méteren pedig aranyat nyert az úszók rövid pályás világkupa-sorozatának negyedik állomásán, Moszkvában, a szombati első napon.
okt. 4
18:00
Gyurta Dániel országos csúcsot ért el 50 méter mellen (Metropol)
Az UTE versenyzője saját korábbi rekordját javította meg, amelyet 26.86-tal tartott a tavalyi berlini vk-viadal, 2013. augusztus 11-e óta.
okt. 4
18:02
NB I: négy gólt kapott a Honvéd Debrecenben (She)
A labdarúgó NB I tizedik fordulójában a bajnoki címvédő Debreceni VSC odahaza könnyedén, 4–0-ra verte meg a kimondottan fegyelmezetlenül védekező Honvédot.
okt. 4
18:04
Primera División: a Valencia simán legyőzte az Atléticót (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 7. fordulójában a Valencia hazai pályán 3–1-re legyőzte a címvédő Atlético Madridot. A házigazda az első félidőben hét perc alatt szerezte mindhárom gólját, a fővárosiak pedig büntetőt hibáztak.
okt. 4
18:06
NB III: idegenben kapta el a Vácot az új csoportmásodik (She)
Folytatta kiváló sorozatát a Dabas: Honti József csapata idegenben 3–2-re legyőzte az éllovas Vácot a labdarúgó NB III 8. fordulójának szombat esti villanyfényes mérkőzésén, és ezzel feljött a második helyre a Középcsoport tabelláján.
okt. 4
18:08
NB I: PMFC-Videoton - élőben az NSO-n! (She)
Pécs–Videoton találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
okt. 4
18:18
NB I: Paks-Kecskemét - élőben az NSO-n! (She)
MVM-Paks–KTE találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
okt. 4
18:20
La Liga: Rayo-Barcelona - élőben az NSO-n! (She)
A spanyol La Liga 7. fordulójában, a listavezető Barcelona labdarúgócsapata a Rayo Vallecanóhoz látogat. Kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
okt. 4
18:22
Premier League: megszakadt a Liverpool pocsék sorozata (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 7. fordulójában a Liverpool hazai pályán 2–1-re legyőzte a West Bromwich Albiont.
okt. 4
18:24
Videó: Xabi Alonso kis híján az év gólját lőtte a felezőn túlról (She)
Xabi Alonso egy hete a Bundesliga történetének legtöbb labdaérintését hozta össze a Köln ellen, a hetedik német bajnoki fordulóban pedig majdnem az év legszebb gólját is megszerezte a Bayern München spanyol középpályása a Hannover elleni 4–0-s siker első félidejében.
okt. 4
18:36
NB II: Bognár György lemondott, mert kiszolgáltatott a bíróknak (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Aqvital FC Csákvár csapatánál a jövőben Toldi Gábor látja el a vezetőedzői feladatokat, míg az eddigi tréner, Bognár György szakmai tanácsadóként segíti a munkát. Nagy Sándor, a klub elnöke a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, hogy Bognár maga kérte a váltást, mivel kiszolgáltatott helyzetben érzi magát a bírókkal szemben.
okt. 4
18:36
Szalai gólt rúgott a Schalkénak (Metropol)
A Bundesliga másik magyar válogatott játékosa, Stieber Zoltán a 66. percben állt be a sereghajtó Hamburgba, amely megszerezte idénybeli első győzelmét.
okt. 4
18:38
Videó: Mindig a rossz megoldást választjuk - Doll (She)
A labdarúgó NB I 10. fordulójának rangadóján a DVTK hazai pályán legyőzte a Ferencvárost, ezzel megtörte 32 éve tartó hazai nyeretlenségi szériáját a zöld-fehérek ellen. Thomas Doll, a Fradi vezetőedzője sajtótájékoztatóján elmondta, a problémát abban látja, hogy a csapat döntési helyzetekben mindig a rossz megoldást választja. A mérkőzés után a Ferencváros labdarúgói nem kívántak nyilatkozni.
okt. 4
18:38
Kiütéses győzelemmel javított a DVSC (Metropol)
Kondás Elemér együttese legutóbb augusztus 24-én a Haladás ellen gyűjtötte be a három pontot.
okt. 4
18:40
Ausztria: Simonék győzni tudtak az Austria otthonában (She)
A listavezető Wolfsberger AC 2–0-ra nyert az Austria Wien otthonában az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában. A csereként nevezett Simon Attila nem jutott szóhoz a vendégeknél, akik hatpontos előnnyel vezetnek a vasárnap pályára lépő Salzburg előtt.
okt. 4
18:42
Premier League: Aston Villa-Man. City - élőben az NSO-n! (She)
Az angol Premier League címvédője, a Manchester City labdarúgócsapata az Aston Villához látogat a bajnokság 7. fordulójában. Kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!

Keresés