2015. december 20. vasárnap

dec. 20
21:05
Vívás: a BVSC női és a Vasas férfi kardozói címet védtek (She)
Vasárnap a BVSC női kard- és női párbajtőr-, valamint a Vasas férfi kard-, az UTE női tőr-, a Balaton Vívó Klub férfi párbajtőr- és a Törekvés férfi tőrcsapatának sikerével ért véget a vívó országos bajnokság. Címet védeni a BVSC női kard- és a Vasas férfi kardcsapata tudott.
dec. 20
21:39
A Real Madrid 55 év után először lőtt tíz gólt bajnoki meccsen (Infostart)
Fantasztikus teljesítménnyel ajándékozta meg híveit a karácsony előtti utolsó mérkőzésén a Real Madrid. A Rayo Vallecano elleni átírta a modern idők rekordjainak könyvét. Ismét régi fényében csillogott a BBC trió, Gareth Bale, Karim Benzema és Cristiano Ronaldo összesen kilenc góllal járult a 10-2-es diadalhoz. Már a fentiek miatt is érdemes feleleveníteni a találkozót - de tegyük még azt is…
dec. 20
21:39
Topligák: az összes hétvégi eredmény egy helyen! (She)
dec. 20
21:41
Videó: egyszerű, mégis zseniális szögletkombináció a Laziótól (She)
A Lazio már az 5. percben megszerezte a vezetést az Internazionale ellen az olasz labdarúgó-bajnokság vasárnap esti meccsén Antonio Candreva révén.
dec. 20
22:33
La Liga: peches öngól a hajrában, az Atlético nem előzte meg a Barcát (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 16. fordulójában az Atlético Madrid emberhátrányban 1–0-ra kikapott a kiesés elől menekülő Málaga otthonában.
dec. 20
22:35
Férfi kosár: Hanga megint elemében volt, Perlék kikaptak (She)
A spanyol férfi kosárlabda-bajnokság vasárnapi játéknapján a Hanga Ádámmal felálló Laboral Kutxa hazai közönség előtt 89–73-ra legyőzte a Sevillát, míg Olaszországban a Perl Zoltánt is soraiban tudó Capo d’Orlando a huszáros hajrá ellenére kikapott otthon a Pesarótól.
dec. 20
22:37
Női kézi-vb: Neagu a gólkirály, Groot a kanadai táblázat élén (She)
A torna legjobbjának megválasztott román Cristina Neagu lett a 2015-ös női kézilabda-világbajnokság gólkirálya, a kanadai táblázat legjobbjának – egyben a legjobb gólpasszadónak – a holland Cornelia Groot bizonyult.
dec. 20
22:51
Serie A: brutális Felipe Melo, kikapott az Inter a Laziótól (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 17. fordulójának záró mérkőzésén a listavezető Internazionale hazai pályán 2–1-re kikapott a hétmeccses nyeretlenségi sorozatának véget vető Laziótól. A hajrában mindkét csapatból kiállítottak egy-egy játékost, a hazaiaktól Felipe Melo brutális megmozdulásért kapott piros lapot. A milánói csapat előnye egy pontra csökkent a tabella élén a…
dec. 20
23:09
Videó: ezért állították ki Felipe Melót a Lazio ellen (She)
Nem sokkal a vége előtt kiállították Felipe Melót, az Internazionale labdarúgóját a Lazio elleni meccsen az olasz labdarúgó-bajnokságban, mert durván szabálytalankodott Lucas Bigliával szemben.
dec. 20
23:11
NFL: nyert a Pats; a Panthers óriási meccsen maradt veretlen (She)
Az észak-amerikai amerikaifutball-bajnokság (NFL) 15. fordulójában győzött a címvédő Patriots, a Vikings és a Panthers is – utóbbi mérlege ezzel már 14–0. A Bills ismét kikapott, a Texans alaposan megszenvedett a Coltscal az AFC Déli trónjáért vívott csatában, de végül nyert.
dec. 20
23:27
Primera División - Kikapott az Atlético Madrid (Infostart)
Az Atlético Madrid 1-0-ás vereséget szenvedett a Málaga otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának vasárnapi játéknapján.
dec. 20
23:45
Darts: kidobta a 180-at, eddig ez a vb melléfogása! – videó (She)
A dartsjátékos általában örül, ha 180-at dob, mert az azt jelenti, hogy a maximális pontszámot éri el egy kör alatt. A most zajló világbajnokságon a Raymond van Barneveld–Dirk van Duijvenbode holland párbajban az a nagyon ritka eset fordult elő, hogy a 180-as dobás kifejezetten kínos pillanatokat hozott – utóbbi számára.
dec. 20
23:47
Ligue 1: a Lyon legutóbb 17 éve volt ilyen rossz passzban (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 19. fordulójában az Olympique Lyon idegenben 2–1-re kikapott az újonc Gazélec Ajacciótól. Az OL a legutóbbi hat bajnokiján csak egy pontot szerzett, ilyen rossz sorozatot ezt megelőzően 1998 novemberében futott. A Marseille idegenben ötmeccses veretlenségi sorozatnál jár, ám a Bordeaux vendégeként az első osztályban már 30 éve nem nyert.

Keresés