2015. december 26. szombat

dec. 26
18:21
Videó: öt az egy ellen maradt ki az üres kapus Pool-ziccer (She)
Christian Benteke egyrészt nagy dicséretet érdemel, mivel a góljával a Liverpool legyőzte az éllovas Leicester Cityt az angol labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján, másrészt le is szidhatják. Ugyanis amikor a Pool a 95. percben öt az egy ellen támadhatott az üres kapura, Benteke elszórakozta az óriási lehetőséget. Más kérdés, hogy óriásit hibázott a játékvezető IS, hiszen Benteke lesen…
dec. 26
18:39
Bogdán Ádám csapata megállította a Leicester menetelését (Infostart)
A listavezető Leicester City vereségét hozta az angol Premier League, karácsony másnapján, a Boxing Dayn tartott fordulója. Claudio Ranieri "rókáit" Bogdán Ádám csapata, a Liverpool győzte le.
dec. 26
18:39
Eurofutball: Köteles ezúttal sem jutott szóhoz, kikapott a Genk (She)
Tőzsér Dániel klubja, az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Queens Park Rangers a 23. fordulóban 2–1-re kikapott az Ipswich Town otthonában. A magyar légiós a kispadról figyelte végig a meccset, amelyen csapata az első félidő ráadásának negyedik percében szerzett vezetést, majd a hazaiak a 77. percben egyenlítettek, és a 92.-ben döntötték el a három pont…
dec. 26
19:15
Anglia: a Stoke-védő nagy napja – MU-verés és új szerződés (She)
Duplán jól alakult a karácsony második napja Erik Pieters számára: együttese, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Stoke City 2–0-ra legyőzte a Manchester Unitedet, ő pedig új szerződést kapott.
dec. 26
19:33
MU: Van Gaalt vasárnap reggel menesztik? E szerint igen… (She)
Angliában nagyon felkapott lett egy hat nappal ezelőtti Twitter-bejegyzés, amelynek két, Manchester Uniteddel kapcsolatos jóslatából egy már bejött…
dec. 26
19:33
A Liverpool legyőzte a Leicestert (Metropol)
A Bogdán Ádámot foglalkoztató Liverpool 1-0-ra legyőzte a listavezető Leicester Cityt szombaton az angol labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában.
dec. 26
19:35
Rio 2016: „Mindhárom kajak-kenu szakágunk aranyat nyerhet” (She)
Baráth Etele, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöke szerint minden esély megvan rá, hogy a magyar férfi kenusok, illetve a női és férfi kajakosok egyaránt aranyéremmel térjenek haza a jövő évi riói olimpiáról.
dec. 26
19:51
Baráth Etele: minden esély megvan rá, hogy mindhárom szakág győzzön (Infostart)
Baráth Etele, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöke szerint minden esély megvan rá, hogy a magyar férfi kenusok, illetve a női és férfi kajakosok egyaránt aranyéremmel térjenek haza a jövő évi riói olimpiáról.
dec. 26
19:51
EBEL: karácsonyi csoda – a Volán kiütötte a listavezetőt! (She)
Az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) szombati játéknapján a Fehérvár AV 19 hazai pályán 4–1-re legyőzte a listavezető Linzet.
dec. 26
20:27
Videó: nincs szerencsétlenebb a West Brom kapusánál (She)
Komikus gól döntötte el a Swansea City–West Bromwich Albion (1–0) angol bajnoki labdarúgó-mérkőzést. Elöljáróban csak annyit, hogy a 9. percben Ángel Rangel lőtt kapura, majd a kipattanót Ki Szung Jung kotorta be. A West Brom kapuját Boaz Myhill védte.
dec. 26
20:27
Háromgólos fehérvári siker az EBEL-ben (Metropol)
A Fehérvár hazai pályán 4-1-re legyőzte a Linzet az osztrák jégkorongliga szombati fordulójában.
dec. 26
20:29
Jótékonyság: Coulibaly és Youla mezéből karácsonyi ajándékok (She)
Az African Footballers in Hungary Egyesület (amely a Magyarországon élő afrikai futballközösséget fogja össze) jótékonysági akciót hirdetett, amelynek keretein belül egyesületük két neves tagjának szerelése kerül licitálás alá: Adamo Coulibalynak, a DVSC csatárának meccsmeze és Souleymane Youlának, a Budapest Honvéd játékosának egész csapata által dedikált dressze.
dec. 26
20:45
PL: Besic-tripla, de nem gólban; 15 méteres, győztes fejes találat (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 18. fordulójában, a Boxing Dayen az Everton 1–0-ra nyert a Newcastle United otthonában.
dec. 26
20:47
PL: Southampton–Arsenal élőben az NSO-n! (She)
Az ünnepi időszakban sincs szünet a Premier League-ben, a remek formában lévő Arsenal például karácsony másnapján a mindig, mindenkire veszélyes Southampton vendégeként lép fel. Kövesse velünk a rangadót!
dec. 26
21:21
Jégkorong Mol Liga: hatig jutott a címvédő, gólgála Erdélyben (She)
A jégkorong Mol Liga szombati játéknapján a DVTK Jegesmedvék 6–2-re nyert az Újpest ellen, a Debrecen 3–0-ra győzött Dunaújvárosban, Erdélyben pedig 4–4-es rendes játékidő után a szétlövés döntött.
dec. 26
21:39
Darts-vb: a legmagasabb átlag és a 2. 170-es kiszálló napja (She)
A PDC dartsvilágbajnokság 2. fordulójának első játéknapján elbúcsúzott a benzinkutas Ricky Evans, míg Dave Chisnall és a címvédő Gary Anderson továbbjutott.
dec. 26
21:41
Videó: 25 méteres bombát szedett be az Arsenal (She)
Pazar góllal szerzett vezetést a curacaói Cuco Martina a Southamptonnak az Arsenal elleni angol bajnoki labdarúgó-mérkőzésen szombat este. Azóta a „szentek” már 3–0-ra vezetnek.
dec. 26
22:33
Barca: Beckham Piquét akarja, pozitív választ kapott a védőtől (She)
Helyi lapértesülés szerint Gerard Piqué ajánlatot kapott, hogy csatlakozzon David Beckham MLS-csapatához, ha már nem számolnak vele a Barcelona kezdőcsapatában.
dec. 26
22:51
Újabb meglepetés: kikapott az Arsenal is (Infostart)
Folytatódott a meglepetések sora az angol labdarúgó-bajnokság karácsonyi fordulójában. Az Arsenal nem tudott az élre ugorni, miután négygólos vereséget szenvedett a Southamptontól.
dec. 26
22:51
PL: az Arsenal négyet kapott a Southampton otthonában (She)
Nem ugrott a tabella élére az Arsenal, hiszen a londoniak simán kikaptak a korábban gyenge formát mutató Southampton vendégeként az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Premier League 18. fordulójának záró mérkőzésén.
dec. 26
23:09
NS: Juhász szerint nem lehet mindent Casoni nyakába varrni – vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.
dec. 26
23:27
Barca: Messi az Interben? Miért ne? Nagyszerű választás lenne! (She)
Az Inter elnöke, Erick Thohir kérdéseket kapott az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő csapat szurkolóitól, és örömmel vette az ötletet, hogy egy napon Lionel Messi a Barcelona szerelését a milánóiakéra cseréli.

Keresés