2015. december 28. hétfő

dec. 28
15:03
Alpesisí-vk: Gut Lienzben is a legjobb volt (She)
Hétfőn az ausztriai Lienzben női óriásműlesikló-futamot rendeztek az alpesisí-világkupában. A győzelmet a svájci Lara Gut szerezte meg a liechtensteini Tina Weirather és a német Viktoria Rebensburg előtt.
dec. 28
15:03
Súlyos milliárdokba kerülhet az árvíz Angliában (Behaviour)
Az északi országrészeket az utóbbi hetekben harmadszor sújtja áradás, de a mostani a legsúlyosabb.
dec. 28
15:05
Edzősors: „Mourinho angol, olasz és spanyol gárdákkal sem tárgyal” (She)
Jorge Mendes, José Mourinho ügynöke elárulta, ügyfele jelenleg angol, olasz és spanyol csapatokkal sem tárgyal a jövőjéről.
dec. 28
15:05
"Ez nem blöff, ez valós becslés" - Ennyi menekült érkezett karácsonykor (Behaviour)
A szlovén kormányfő szerint még milliók várnak arra, hogy elinduljanak Európa felé.
dec. 28
15:07
Anglia: meccset terveztek a mieink ellen, de elrontották? (She)
A Daily Mail azt gyanítja, hogy az angol Futballszövetség (FA) vezetőinek figyelmét elkerülte az Európa-bajnokság versenykiírásának egy fontos fejezete, és hiába szerettek volna válogatottjuknak felkészülési mérkőzést lekötni például a magyarokkal, erre valószínűleg nem lesz lehetőségük.
dec. 28
15:18
Elismerés: Négy díjat kapott Dubajban az FC Barcelona (Agroinform)
Andrea Pirlót és Frank Lampardot is díjazták az év végi dubaji gálán.
dec. 28
15:21
Vízilabda: nem jutott a négy közé Sydneyben az OSC (She)
Nyeretlenül zárta a The Water Polo Club World Challenge elnevezésű férfi vízilabdatorna csoportküzdelmeit Ausztráliában az OSC csapata.
dec. 28
15:23
Dopping: a héten lejár az olasz egyéves eltiltása, visszatér (She)
Január közepén, Japánban tér vissza a jégre az olaszok olimpiai bronzérmes műkorcsolyázója, a doppingvétség miatt eltiltott Carolina Kostner.
dec. 28
15:39
Távozik a Szeged szlovén kézilabdázója (Infostart)
A Bajnokok Ligája-bronzérmes lengyel Kielce férfi kézilabdaklub hétfőn bejelentette, hogy nyártól szerződteti Dean Bombacot, a MOL-Pick Szeged szlovén válogatott irányítóját.
dec. 28
15:39
Király-kupa: marad a kizárás, elutasították a Real fellebbezését (She)
A spanyol kormány sportfegyelmi bizottsága (TAD) hétfőn hivatalosan is elutasította a Real Madrid fellebbezését, így érvényben maradt a spanyol klub kizárása a Király-kupából.
dec. 28
15:41
Férfi kézi: Bombac nyáron távozik Szegedről – hivatalos (She)
A Bajnokok Ligája-bronzérmes lengyel Kielce férfi kézilabdaklub hétfőn bejelentette, hogy nyártól szerződteti Dean Bombacot, a Mol-Pick Szeged szlovén válogatott irányítóját.
dec. 28
15:57
Nem jutott a négy közé Sydneyben az OSC (Infostart)
Nyeretlenül zárta a The Water Polo Club World Challenge elnevezésű férfi vízilabdatorna csoportküzdelmeit Ausztráliában az OSC csapata.
dec. 28
15:57
Barca: megaajánlattal csábítja Messit a Man. City – sajtóhír (She)
Spanyol sajtóértesülések szerint a Manchester City elképesztő ajánlatot tett Lionel Messinek, a Barcelona argentin sztárjának annak érdekében, hogy a szigetországba csábítsa.
dec. 28
15:59
Műkorcsolya: eltiltották, ekkor tér vissza Carolina Kostner (She)
Január közepén, Japánban tér vissza a jégre az olaszok olimpiai bronzérmes műkorcsolyázója, a doppingvétség miatt eltiltott Carolina Kostner.
dec. 28
16:33
Eurorögbi: 78 pontos döntetlen; átadta vezető helyét a Clermont (She)
Az angol élvonalbeli rögbibajnokság (Aviva Premiership) 7. fordulójában a listavezető Saracens folytatta remeklését, miután a Wasps vendégeként is nyert, tovább őrzi veretlenségét. Az üldözők közül tartja a lépést az otthon diadalmaskodó Exeter Chiefs, illetve Leicester Tigers – előbbi ráadásként a bónuszpontot is begyűjtötte –, a Harlequins ellenben csak döntetlen ért el a Gloucester ellen.…
dec. 28
17:09
Sport 2015 - ez történt a nagyvilágban (Metropol)
Az idei év Hamiltonról, az FC Barcelonáról, korrupciós- és doppingbotrányokról, tragédiákról és nagy győzelmekről egyaránt szólt.
dec. 28
17:27
Hertha: Dárdai elárulta, ki volt nála az ősz legjobbja (She)
A Hertha honlapján szavazást írtak ki arról, ki volt az ősz legjobb játékosa a klubnál, és ez alkalomból Dárdai Pált, a Bundesliga 3. helyén álló csapat magyar vezetőedzőjét is megkérdezték, kire adná a voksát. Dárdai válaszolt is.
dec. 28
17:45
Légiósok: Nikolics elmondta, mikor tér vissza a Legiába (She)
Nikolics Nemanja Kaposváron töltötte az ünnepeket, de a Legia Warszawa zentai születésű magyar labdarúgója nem csak decemberben tartja a karácsonyt. A magyar támadó az év vége közeledtével Szerbiába utazik, ahol Szilveszter napján barátaival tölti a 28. születésnapját, majd január 6-án a pravoszláv karácsonyt is megüli családjával.
dec. 28
17:47
Videó: azonnali piros a Chelsea-játékos brutalitásáért (She)
Kíméletlen belépője miatt a játékvezető kiállította Nathan Akét, a Watford védőjét a Tottenham elleni mérkőzésen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 19. fordulójában. Nézze meg a Chelsea-től kölcsönben levő holland hátvéd Erik Lamela elleni brutális szabálytalanságát!
dec. 28
18:00
Protipp: Dartsszakértőnk remeklése pluszt hozott a héten (Agroinform)
Rutinos tippmesterünk mindkét dartskombija ült a nyolcadik héten, így pluszban zárt a Protipp rendszere.
dec. 28
18:03
PL: Shaqiri beindult, a Stoke az Evertont is legyőzte (She)
Romelu Lukaku és Xherdan Shaqiri gólcsatáját hozta az Everton és a Stoke City összecsapása a Premier League hétfői játéknapján. A góllövőlistán Jamie Vardyt utolérő belga és az angol élvonalban először eredményes svájci is két gólig jutott, a végén pedig Shaqiri örülhetett, miután Marko Arnautovic 91. percben lőtt 11-esével a vendégek 4–3-ra nyertek. A hajrában szerzett góllal nyert a Tottenham a…
dec. 28
18:05
Vízilabda Eb: a női válogatott az Univer Kupával hangol (She)
Egy héttel a belgrádi olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokság rajtja előtt, január 3. és 5. között hazai rendezésû nemzetközi tornán szerepel a magyar női vízilabda-válogatott.
dec. 28
18:07
Rio 2016: Tíz paralimpiai érem az elvárás – Szabó László (She)
Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) elnöke szerint mintegy harminc magyar induló és tíz érem megszerzése a cél a jövő évi riói paralimpián.
dec. 28
18:21
Darts-vb: majdnem 9 nyilast dobott az osztrák, így is a 16-ban (She)
Mensur Suljovic és ellenfele, David Pallett is egy dobásra került attól, hogy teljesítse a 2016-os PDC dartsvilágbajnokság első kilencnyilas játékát, s bár egyiküknek sem sikerült, óriási meccset játszottak, amely a végsőkig kiélezett volt, és az osztrák győzelmét hozta.
dec. 28
18:23
Videó: Bayern-sztárok gyerekként és most – felismeri mindet? (She)
A TalkSport friss videoösszeállítása arcfelismerő képességünket teszi próbára. A futballmagazin a Bayern München játékosainak gyermekkori fotói gyűjtötte össze és rakta a jelenlegi ábrázatuk mellé. Ön felismeri a sztárokat, mire a régi fotó mellé beúszik a friss?
dec. 28
18:39
Elutasították a Real Madrid fellebbezését (Infostart)
A spanyol kormány sportfegyelmi bizottsága (TAD) elutasította a Real Madrid fellebbezését, így érvényben maradt a klub kizárása a labdarúgó Spanyol Király Kupából.
dec. 28
18:39
Kép: Pogba találkozott a legjobbal, rögtön pózoltak is (She)
A Barcelona labdarúgócsapata tarolt az idei Golden Soccer-díjátadón, amelyet Dubaiban rendeztek. A katalánok sztárjai mellett több neves labdarúgó is tiszteletét tette a gálán, így Paul Pogba is, aki egy fotó erejéig összeállt az általat legjobbnak tartott futballistával.
dec. 28
18:41
PL: Manchester United–Chelsea élőben az NSO-n! (She)
Hétfőn nyolc mérkőzést rendeznek a Premier League 19. fordulójában, köztük a Manchester United–Chelsea rangadót, amelyen akár Louis van Gaal állása is lehet a tét. Kövesse ezt a rangadót is az NSO-n!
dec. 28
18:43
Pool: Mignolet a Facebookon válaszolt a kritikákra (She)
Simon Mignolet, a Liverpool labdarúgócsapatának belga kapusa olyan statisztikai adattal válaszolt az őt érő kritikákra, amelyre méltán lehet büszke, mégsem mindenkit győz meg.
dec. 28
19:15
Továbbra is remekel idegenben a Tottenham Hotspur (Infostart)
A Tottenham Hotspur 2-1-re nyert a Watford otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 19. fordulójának hétfői játéknapján.
dec. 28
19:15
NBA: Gyűlöltem azt a rohadt dalt – így kínozta magát Bryant (She)
Szerda este pályafutása utolsó mérkőzésén lép pályára Boston Celtics otthonában Kobe Bryant, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Los Angeles Lakers sztárja, aki ennek kapcsán osztott meg egy érdekes történetet.
dec. 28
19:17
Videó: Terry látványos fejesét De Gea elképesztő bravúrral védte (She)
Kevésen múlt, hogy John Terry révén a Chelsea megszerezze a vezetést a Manchester United otthonában az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 19. fordulójában. Az angol válogatott védő fejesét azonban látványos bravúrral védte David de Gea.
dec. 28
19:33
Vízilabda Eb - A női válogatott az Univer Kupával hangol (Infostart)
Egy héttel a belgrádi olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokság rajtja előtt, január 3. és 5. között hazai rendezésű nemzetközi tornán szerepel a magyar női vízilabda-válogatott.
dec. 28
19:33
FTC: Kubatov szerint leszámoltak az ultrák uralmával (She)
Kubatov Gábor szerint a Ferencváros a szigorú biztonsági intézkedéseivel – amelyeket annak ellenére fenntartott, hogy az elnököt és családtagjait is fenyegették miattuk – elérte, hogy véget ért az ultrák uralma a futballpályáján, és már nyugodtan elvihetik a szülők a gyerekeiket az FTC hazai meccseire.
dec. 28
20:09
Gyász: elhunyt a kosaras, akit Chamberlain a legjobbnak tartott (She)
Nyolcvanhárom évesen elhunyt Meadowlark Lemon, a Harlem Globetrotters legendás kosárlabdázója.
dec. 28
20:09
Kobe Bryant utolsó meccse jön (Metropol)
Szerda este pályafutása utolsó mérkőzésén lép pályára Boston Celtics otthonában Kobe Bryant, a Los Angeles Lakers sztárja.
dec. 28
20:11
Videó: Mertesacker foghatja a fejét – ezt hogy hagyta ki? (She)
Gabriel Paulista gólja után Per Mertesacker rövid időn belül növelhette volna az Arsenal előnyét az AFC Bournemouth ellen az angol bajnokság (Premier League) 19. fordulójában. A német válogatott védőt azonban nagyon meglepte a kapufáról kipattanó labda.
dec. 28
20:27
Premier League: élen az Arsenal, gól nélküli MU–Chelsea (She)
A Manchester United és a Chelsea gól nélküli döntetlent játszott a Premier League 19. fordulójában. Az MU ezzel már zsinórban a hatodik bajnokiját volt képtelen megnyerni, a BL-meccsekkel együtt nyolc találkozó óta nyeretlen. Az Arsenal 2–0-ra legyőzte az újonc Bournemoutht, ezzel egy ponttal megelőzte a kedden a Manchester Cityt vendégül látó Leicester Cityt.
dec. 28
20:29
Szavazás: kié volt a legmenőbb futballistaséró 2015-ben? (She)
A goal.com év végi összeállításban összegyűjtötte a 2015-ös esztendő azon játékosait, akik esélyesek a – szaklap által alapított – Salon D’or, azaz a legmenőbb futballistaséró díj elnyerésére. A többek között Andrea Pirlót, Cristiano Ronaldót és Neymart is felvonultató listában hosszú, rövid, festett, merész, bohókás és elegáns frizura is helyet kapott – döntse el Ön, hogy melyik a legjobb.
dec. 28
20:45
Női röplabda: gödöllői siker, nyíregyházi vereség (She)
A Teva Gödöllői RC négy játszmában nyert, a Fatum Nyíregyháza három szettben kikapott a női röplabda Közép-európai Ligában.
dec. 28
21:03
Nem bírt egymással a Manchester United és a Chelsea (Infostart)
A Manchester United hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a címvédő Chelsea-vel az angol labdarúgó-bajnokság 19. fordulójának hétfői rangadóján.
dec. 28
21:03
Mol Liga: a MAC meg sem állt 15 gólig Brassóban (She)
A MAC jégkorongcsapata 15–2-re győzött Brassóban a Mol Liga hétfői játéknapján. A Fehérvár AV 19 3–2-re nyert Csíkszeredában, míg az Újpest szétlövéssel verte meg idegenben a Debrecent.
dec. 28
21:03
Nem bírt egymással a MU és a Chelsea (Metropol)
A Manchester United hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a címvédő Chelsea-vel.
dec. 28
21:05
Női röplabda Közép-európai Liga - Gödöllői siker, nyíregyházi vereség (Infostart)
A Teva Gödöllői RC négy játszmában nyert, a Fatum Nyíregyháza három szettben kikapott a női röplabda Közép-európai Ligában.
dec. 28
21:39
EBEL: a címvédő Salzburg nem adott esélyt a Fehérvárnak (She)
A Fehérvár AV 19 jégkorongcsapata hazai pályán 7–1-re kikapott a címvédő Red Bull Salzburgtól az EBEL alapszakaszának 36. fordulójában.
dec. 28
21:57
Osztrák jégkorongliga - Hatgólos fehérvári vereség (Infostart)
A Fehérvár hazai pályán hat góllal kikapott a Salzburgtól az osztrák jégkorongliga (EBEL) hétfői fordulójában.
dec. 28
22:33
Jégkorong MOL Liga - Tizenöt gólt lőtt a MAC Brassóban (Infostart)
A MAC kiütéses, 15-2-es győzelmet aratott a Brassó vendégeként a jégkorong MOL Liga hétfői játéknapján.
dec. 28
22:33
MU: „A sajtó azt akarja, hogy lemondjak, de nem teszem meg” (She)
Louis van Gaal a Manchester United Chelsea elleni hétfői gól nélküli döntetlenje után azt mondta, hogy mivel a játékosai érte küzdenek, nem szabad lemondania posztjáról. Pedig az MU a bajnokságban hat meccs óta nyeretlen, ha pedig a Bajnokok Ligáját is számításba vesszük, a legutóbbi nyolc mérkőzését nem tudta megnyerni.
dec. 28
22:51
Barcelona: „Hajrá, Madrid; k…a Katalónia” – írta az új igazolás (She)
Újra bebizonyosodott, hogy nem árt, ha egy profi sportoló a közösségi oldalakon visszafogottan nyilvánítja ki érzelmeit. Ezt most Sergio Guardiola, a Barcelona B labdarúgócsapatának új igazolása tapasztalhatta meg a saját bőrén, néhány órával aláírása után ugyanis szerződést bontott vele a katalán klub.
dec. 28
22:53
Videó: 15 agyműtét után csodálatos meglepetést kapott a kisfiú (She)
Kevés olyan csodálatos dolog van, mint mosolyt csalni egy kisgyerek arcára. A kilencéves Denver és a tízéves Kyle Fay életük talán legszebb ajándékát bonthatták ki karácsony reggelén. A kis Denveren többször is életmentő agyműtétet kellett végrehajtani az elmúlt években, de a kisfiú már két éve tünetmentes. Erre az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Evertonnál is felfigyeltek.

Keresés