2008. október 2. csütörtök

okt. 2
12:39
Vb-selejtezők: keretet hirdetett a magyarok ellen Arie Haan (She)
Arie Haan, az albán labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette keretét a Magyarország és Portugália elleni vb-selejtezőkre.
okt. 2
12:57
A Zenit cáfolja a bundamérkőzésről felröppent híreket (Behaviour)
A szentpétervári Zenit labdarúgócsapata elhatárolódik azoktól a hírektől, melyek szerint bundamérkőzés volt a május 12-én rendezett Bayern München elleni UEFA Kupa-visszavágó.
okt. 2
13:33
Zenit: vizsgálatok folynak, de tagadják a bundavádat (She)
A szentpétervári Zenit labdarúgócsapata elhatárolódik azoktól a hírektől, melyek szerint bundamérkőzés volt a május 12-én rendezett Bayern München elleni UEFA Kupa-visszavágó.
okt. 2
13:35
Atlétika: Blanka Vlasic orrműtéten esett át (She)
Megműttette orrsövényferdülését Blanka Vlasic, a horvátok magasugrósztárja. A 25 éves világbajnok régóta küszködött légzési nehézségekkel, ezért fordult Sinisa Glumicic zágrábi specialistához.
okt. 2
13:51
Úszás: 2013-ban vizes világbajnokságot rendezne Budapest (She)
Gyárfás Tamás, a Magyar Úszószövetség (MÚSZ) elnöke megerősítette, hogy a társszövetségekkel, így a vízilabdázókkal együtt Magyarország megpályázza a 2013-as vizes világbajnokság megrendezésének jogát.
okt. 2
14:27
Blog: Szöllősi György és a Chelsea Kolozsváron járt (She)
Újabb írással jelentkezett a fanzone.hu-n olvasható blogjában Szöllősi György. Az újságíró ezúttal ellátogatott az Ajaxszal kétszeres BEK-győztes edző, Kovács István sírjához.
okt. 2
15:03
WNBA: a Detroit Shock csapata nyerte meg a döntő első meccsét (She)
Az észak-amerikai női kosárlabda bajnokság (WNBA) döntőjében 1–0-ra vezet a Detroit Shock csapata, miután idegenben 77–69-re nyert a San Antonio Silver Stars együttese ellen.
okt. 2
15:21
Kerékpár: Riccardo Ricco kétéves eltiltást kapott a CONI-tól (She)
Doppingolás miatt kétéves eltiltással sújtotta Riccardo Ricco profi kerékpárost az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI).
okt. 2
15:23
Vb-selejtezők: Domenech kihirdette keretét Románia ellen (She)
A francia szövetségi kapitány, Raymond Domonech nyilvánosságra hozta az október 11-i, Románia elleni vb-selejtezőre készülő keretét. Ebből sérülés miatt hiányzik Sydney Govou és Samir Nasri, visszatér viszont Patrick Vieira és Franck Ribéry, akik az Ausztria és Szerbia elleni vb-selejtezőkön nem szerepeltek.
okt. 2
16:15
Tenisz: Roddick nyolc között Tokióban, Tsonga feladta (She)
A második helyen kiemelt amerikai Andy Roddick két játszmában nyert Jürgen Melzer ellen a tokiói kemény pályás torna nyolcaddöntőjében. A hetedik helyen kiemelt francia Wilfried Tsonga viszont sérülés miatt feladta a szerb Viktor Troicki elleni meccset.
okt. 2
16:51
NFL: a Titans irányítója, Vince Young újra edzésbe állt (She)
Vince Young, az NFL-ben szereplő Tennessee Titans játékosa ismét elkezdte az edzéseket. Az irányító még szeptember elején szenvedett térdsérülést.
okt. 2
16:53
Manchester: Wayne Rooney felépülhet a válogatott meccsére (She)
A Bajnokok Ligájában keddi játéknapon az angol Manchester United a dán Aalborg otthonában aratott sima, 3–0-s győzelmet, de a találkozón Paul Scholes súlyos sérülése mellett Wayne Rooneyt is le kellett cserélni, mert rúgást kapott a bokájára.
okt. 2
17:09
Tenisz: Stuttgartban már négy orosz van a legjobb nyolcban (She)
Jelena Gyementyjeva szerdai győzelme után csütörtökön újabb három orosz teniszező foglalta el a helyét a legjobb nyolc között a Stuttgartban zajló női tenisztornán. Nadja Petrova, Dinara Szafina és Vera Zvonarjova is két szettben nyert a második fordulóban.
okt. 2
17:27
Lyon: Sidney Govou legalább négy hétig nem játszhat (She)
A Bayern München elleni BL-mérkőzésen megsérülő Sidney Govou-ra legalább négy – rossz esetben nyolc – hét pihenő vár.
okt. 2
17:45
Győri ETO: Bajzát legkésőbb a szezon végén külföldre távozik (She)
A Soproni Liga góllövőlistájának vezetője, Bajzát Péter a télen, de legkésőbb a szezon végén elhagyja a Győr együttesét, és külföldre igazol.
okt. 2
17:47
UEFA-kupa: idegenben ikszelt és továbbjutott a Tottenham (She)
Az UEFA-kupa első fordulójának visszavágóján Lengyelországban vendégeskedett az angol bajnokságban csalódást keltően szereplő Tottenham Hotspur.
okt. 2
18:21
UEFA-kupa: a VfL Wolfsburg is továbbjutott a csoportkörbe (She)
Az UEFA-kupa első fordulójának visszavágóján a a Rapid Bucuresti fogadta a VfL Wolfsburg együttesét.
okt. 2
18:39
Tenisz: Venus sikerrel vette a második fordulót Stuttgartban (She)
Venus Williams – húgával ellentétben – győzni tudott a stuttgarti női teniszverseny második fordulójában, ezzel a nyolc közé jutott. Az amerikai játékos az ukrán Katerina Bondarenkót múlta felül 6:4, 6:2-re.
okt. 2
19:15
PSV: Dzsudzsák csapata Henrik Larssonnal erősítene (She)
Elképzelhető, hogy a PSV megpróbálja szerződtetni Henrik Larssont.
okt. 2
19:33
Diósgyőr: Sisa lett a befutó (Infostart)
Sisa Tibor lett a Diósgyőr labdarúgócsapatának új vezetőedzője.
okt. 2
19:33
Villarreal: az Olympiakosz Diego Lópezt szeretné megszerezni (She)
Az Olympiakosz a Villarreal kapusát, Diego Lópezt nézte ki magának.
okt. 2
19:35
Diósgyőr: Sisa Tibort nevezték ki vezetőedzőnek (She)
Sisa Tibor a Diósgyőr labdarúgócsapatának új vezetőedzője.
okt. 2
19:51
Utolsó idényében hálából ingyen játszik a spanyol válogatott támadó (Infostart)
Joseba Exteberria a következő szezonban ingyen futballozik az Athletic Bilbao csapatában, ugyanis az 53-szoros spanyol válogatott csatár a fizetéséről és a prémiumáról is lemond.
okt. 2
19:51
Tenisz: a másik Bondarenko-nővért Jankovics verte meg (She)
Kialakult a negyeddöntő mezőnye a stuttgarti tenisztornán, miután a második forduló utolsó mérkőzésén a szerb Jelena Jankovics 6:2, 6:0-ra legyőzte Alona Bondarenkót. Az ukrán lány testvére ugyancsak a második körben búcsúzott el, őt Venus Williams verte meg.
okt. 2
20:09
UEFA-kupa: továbbment a Hamburg, a Samp és a Szpartak is (She)
Kettős győzelemmel jutott tovább a Sampdoria az UEFA-kupa első fordulójából, miután az első mérkőzésen aratott 5–0-s sikerét követően idegenben 2–1-re verte meg az FBK Kaunast.
okt. 2
20:11
Olasz Kupa: Diego Milito két góljával a Genoa jutott tovább (She)
Leonardo Pettinari az 58. percben még vezetést szerzett a harmadosztályú Ravenna Calciónak az élvonalbeli Genoa ellen, és egészen a 81. percig úgy is tűnt, hogy összejön a meglepetés az egykor Zsengellér Gyula által edzett csapatnak. Akkor azonban érkezett az argentin Diego Milito és egyenlített, majd a rendes játékidő utolsó percében megszerezte a továbbjutást érő találatot is.
okt. 2
20:27
UEFA-kupa: Gomez az utolsó percben lőtte tovább a Stuttgartot (She)
A 82. percig még úgy nézett ki, hogy a Stuttgart hazai pályán esik ki az UEFA-kupa 1. fordulójában, mert a bolgár Cserno More ellen 0–2-es vereségre állt. A 82. percben azonban szépítettek a svábok, ezzel úgy tűnt, hogy hosszabbításban dől el a továbbjutás, de Mario Gomez a 90. percben kiegyenlített, így a Stuttgart lépett tovább.
okt. 2
20:29
Női kézilabda: hiába Zácsik tíz gólja, simán kikapott a Fradi (She)
A női kézilabda NB I 6. fordulójában sima, nyolcgólos vereséget szenvedett a Ferencváros Hódmezővásárhelyen. A vendégektől csak Zácsik 10 gólja érdemel említést, a hazaiaktól azonban többen – az egyaránt 8 gólig jutó Nyikolajenko és Jókai, valamint a hetet dobó Lovász is – kiválóan teljesített, így Farkas József csapata megérdemelten győzött.
okt. 2
21:03
UEFA-kupa: idegenben lőtt gólokkal jutott tovább a Feyenoord (She)
A holland Feyenoord csak rendkívül nehezen jutott tovább a svéd Kalmar otthonában: az első meccset 1–0-ra a svédek nyerték, most viszont csak Nouri 1–1-nél szerzett öngóljának köszönhetően estek ki.
okt. 2
21:21
UEFA-kupa: az utolsó percben kapott góllal estek ki Sáfárék (She)
Nem mindennapi mérkőzésen esett ki az Austria Wien, Sáfár Szabolcs csapata. Az osztrák klub – kapujában Sáfárral – hosszabbításra kényszerült a lengyel Lech Poznan otthonában. A ráadás 9. percében gólt kaptak az osztrákok, de rögtön válaszoltak is, így pedig idegenben lőtt több góllal továbbjutásra álltak. A 121. percben azonban Rafal Murawski betalált, így a lengyelek örülhettek a végén.
okt. 2
21:23
Vízilabda: győzelemmel kezdte a Honvéd az Euroliga-selejtezőt (She)
Sikeresen kezdte meg szereplését az Euroliga szlovéniai selejtezőcsoportjában a Honvéd férfi vízilabdacsapata, amely csütörtök este egy góllal, 8–7-re verte a berlini Spandau 04 együttesét.
okt. 2
21:25
UEFA-kupa: hazai pályán győzött és továbbment a Galatasaray (She)
A két héttel ezelőtti első mérkőzések közül az egyik legizgalmasabbra a Galatasaray svájci vendégjátéka sikerült, amikor nagy küzdelemben végül 4–3 győzött a Bellinzona ellen. A törökök ez alkalommal hazai pályán könnyedén nyertek 2–1-re és jutottak tovább a csoportkörbe.
okt. 2
21:39
UEFA-kupa: Babos Gábor végig védett, továbbment a NEC Nijmegen (She)
Minimális különbséggel ugyan, de bejutott a csoportkörbe a Babos Gáborral a kapuban felálló NEC Nijmegen, miután a bukaresti Dinamo otthonában gólnélküli döntetlenre végzett, vagyis a két hete kiharcolt 1–0-ás előny elegendőnek bizonyult.
okt. 2
21:41
UEFA-kupa: Bölöni László csapata kiejtette az Evertont (She)
A Bölöni László által irányított Standard Liege hazai pályán 2–1-re megverte az Evertont, így az idegenben elért 2–2-es döntetlen után 4–3-as összesítéssel továbbjutott az UEFA-kupa első fordulójából.
okt. 2
22:15
UEFA-kupa: egy gólzáporos és egy minimális holland siker (She)
Két holland csapat, a Heerenveen és a Twente is bejutott az UEFA-kupa csoportkörébe, miután előbbi 5–2-re verte a Setúbalt, míg utóbbi 1–0-ra győzött a Rennes ellen.
okt. 2
22:17
UEFA-kupa: kettős győzelemmel jutott tovább a Milan (She)
A hazai 3–1-es győzelmét követően idegenben 1–0-ra verte a Milan a Zürich gárdáját, így gond nélkül jutott be az UEFA-kupa csoportkörébe.
okt. 2
22:51
UEFA-kupa: Hajnal Tamás megmentette a Borussia Dortmundot! (She)
Hajnal Tamás két gólt lőve, sikerrel ledolgozta a Borussia Dortmund kétgólos hátrányát az Udinese elleni UEFA-kupa mérkőzésen - a kilencven perc után 2–0 a Borussiának.
okt. 2
22:53
UEFA-kupa: továbbjutott a Sevilla és az Ajax, kiestek Bodnárék (She)
Kettős győzelemmel jutott tovább a Sevilla a Salzburgon, melyben a visszavágót végig játszotta Bodnár László.
okt. 2
23:09
UEFA-kupa: továbbjutott a Man. City, gálázott az Olympiakosz (She)
Kettős győzelemmel jutott tovább a Manchester City, valamint az Olympiakosz is – utóbbi kiütötte ellenfelét – az UEFA-kupa 1. fordulójában.
okt. 2
23:27
UEFA-kupa: a PSG és az Aston Villa is megtartotta előnyét (She)
A PSG és az Aston Villa is csak döntetlenre végzett hazai pályán az UEFA-kupa 1. fordulójának visszavágóján, de mivel az első meccset mindkét csapat megnyerte, a franciák és az angolok is továbbjutottak.
okt. 2
23:45
UEFA-kupa: Hajnal tizenegyest hibázott, továbbment az Udinese (She)
Az első mérkőzésen Dortmundban az Udinese 2–0-ra győzött, most viszont a rendes játékidő végére a Borussia ledolgozta a kétgólos hátrányát, úgy, hogy a németek mindkét gólját Hajnal Tamás szerezte.
okt. 2
23:47
UEFA-kupa: ledolgozta hátrányát a Benfica a Napolival szemben (She)
A Benfica az első mérkőzésen 3–2-re kikapott, de a visszavágón 2–0-ra legyőzte a Napolit az UEFA-kupa 1. fordulójában, így 4–3-as összesítéssel a csoportkörbe jutott.

2008. október 3. péntek

okt. 3
0:03
UEFA-kupa: tizenegyesekkel jutott tovább a Deportivo (She)
Diego Colotto duplájával ledolgozta a Norvégiában összeszedett kétgólos hátrányát a Deportivo La Coruna az UEFA-kupa 1. fordulójának visszavágóján, majd tizenegyesekkel továbbjutott a Brannal szemben.
okt. 3
0:21
UEFA-kupa: a végén fordított, és továbbjutott a Valencia (She)
Idegenbeli 1–0-s győzelmét követően legjobbjait pihentetve kezdte a Marítimo elleni visszavágót a Valencia az UEFA-kupa 1. fordulójában, és ennek majdnem megfizette az árát. A portugál csapat ugyanis a 78. percig vezetett, és közel járt a hosszabbításhoz. A Valencia azonban előbb Asier Del Horno révén egyenlített, majd a csereként beállt David Villa góljával a győzelmet is megszerezte.
okt. 3
0:25
Női labdarúgás: az utolsó Eb-selejtezőn is kikaptunk (She)
A magyar női labdarúgó-válogatott utolsó Európa-bajnoki selejtező-mérkőzésén Valtellinában 3-0-ra kikapott Olaszországtól.
okt. 3
0:29
Tenisz: két francia továbbjutott, kettő kiesett Metz-ben (She)
Nicolas Mahut és Michael Llodra kiesett, másik két francia, Marc Gicquel és Adrian Mannarino viszont továbbjutott a metz-i férfi tenisztorna 2. fordulójából.
okt. 3
1:15
UEFA-kupa: hosszabbításban jutott tovább a Portsmouth (She)
Az első meccsen 2–0-ra diadalmaskodó Portsmouth a Vitoria Guimaraes elleni visszavágó rendes játékidejének letelte után ugyanekkora hátrányban volt, ám a kétszer 15 perces ráadásban az angolok csatára, Peter Crouch kétszer is beköszönt, ezzel egyenlített, és továbbjuttatta csapatát.
okt. 3
5:42
Forgalomkorlátozás lesz a vasárnapi maraton miatt (Infostart)
Vasárnap tartják a budapesti Nemzetközi Maratoni futóversenyt. A rendezvény miatt többfelé forgalomkorlátozásra kell számítani. A futásra tizenötezer embert várnak, külföldről eddig kétezren jelentkeztek. A rajt délelőtt tízkor lesz a Hősök terén.
okt. 3
6:18
Ciprusi csoda (Blikk)
A Famaguszta meglepetésre csoportelső a BL-ben
okt. 3
6:20
Talma utolsó esélye (Blikk)
Most van még esélye, hogy megakadályozza Di Megliót

Keresés