2009. május 14. csütörtök

máj. 14
11:27
Botrányok és tragédia árnyékolja be a Barcelona diadalát (Infostart)
Az első lépést megtette a triplázás felé a Barcelona, miután szerda este magabiztosan, 4-1-re verte az Athletic Blibaót a Király Kupa döntőjében. A valenciai finálét beárnyékolta, hogy többen kifütyülték a spanyol himnuszt, az ünneplést pedig az, hogy egy katalán drukker életét vesztette.
máj. 14
12:27
Idén is Puskás Suzuki Kupa: jön a Real Madrid (Metropol)
A tavalyi sikeres debütálás után a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia idén is megrendezi a Puskás Suzuki Kupát.
máj. 14
12:39
Olaszország: kisebb balhét okoztak a Lazio ünneplő szurkolói (She)
Kisebb szurkolói rendzavarás követte a tegnapi Olasz Kupa-döntőt, a Lazio–Sampdoria mérkőzést.
máj. 14
12:41
Ajax: lapértesülés szerint Morten Olsent szeretnék a kispadra (She)
A De Telegraph értesülései szerint a holland Ajax a dán válogatott szövetségi kapitányát szemelte ki a csapat vezetőedzőjének.
máj. 14
12:43
NB II: hamarabb kezdődik a szombati Felcsút-Kaposvölgye meccs (She)
Az MLSZ versenybizottsága módosította a 2009. május 16-án, szombaton 18 órára kisorsolt Felcsút FC–Kaposvölgye VSC NB II-es labdarúgó-mérkőzés időpontját.
máj. 14
12:45
Utánpótlás: idén is lesz Puskás-Suzuki Kupa, a Real Madriddal (She)
A tavalyi sikeres debütálás után a Puskás Ferenc Labdarúgó-akadémia idén is megrendezi a Puskás-Suzuki Kupát. Ezt Takeucsi Hiszasi, a Magyar Suzuki Zrt. vezérigazgatója, valamint Orbán Viktor, a Puskás-akadémia alapítója jelentette be a két szervezet közös csütörtöki sajtótájékoztatóján.
máj. 14
12:47
Floorball: U19-es férfiválogatottunk 4. lett a B-divízióban (She)
A magyar U19-es férfi floorballválogatott a negyedik helyen végzett a B-divíziós világbajnokságon.
máj. 14
13:03
Nem csapja be a győrieket a csalóka eredmény (Metropol)
Nem kényelmesíti el a győri kézilabdázókat az, hogy kétgólos előnyből várják a dán Viborg elleni női Bajnokok Ligája döntőjének veszprémi visszavágóját.
máj. 14
13:15
Talmácsi szakított csapatával (Infostart)
Talmácsi Gábor nem indul a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Francia Nagydíján, Le Mans-ban. A magyar motoros menedzsmentje azt közölte, hogy szerződést bontott csapatával, a Balatonring Teammel.
máj. 14
13:15
MotoGP: Talmácsi Gábor nem indul Le Mans-ban (She)
Talmácsi Gábor nem indul a hétvégi Francia Nagydíjon, mert menedzsmentje felbontotta szerződését az Asparral.
máj. 14
13:15
Talmácsi Gábor szakított csapatával (Blikk)
máj. 14
13:18
Talmácsi szakított csapatával! Mi történt? (Behaviour)
A 250 kcm-esek között szereplő Talmácsi Gábor nem indul a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Francia Nagydíján, Le Mans-ban.
máj. 14
13:21
Talmácsi szerződést bontott csapatával (Metropol)
A 250 kcm-esek között szereplő Talmácsi Gábor nem indul a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Francia Nagydíján, Le Mans-ban. Angel Rodriguez fogja helyettesíteni.
máj. 14
13:36
Talmácsi Gábor szakított csapatával és nem indul Le Mans-ban (Behaviour)
A 250 kcm-esek között szereplő Talmácsi Gábor nem indul a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Francia Nagydíján, Le Mans-ban. A magyar motoros menedzsmentje közölte az MTI-vel, hogy szerződést bontott csapatával, a Balatonring Teammel.
máj. 14
13:51
AC Milan: Sevcsenkót tárt karokkal várja a Dinamo Kijev (She)
A Dinamo Kijev szívesen visszaigazolná korábbi sztárját, Andrij Sevcsenkót.
máj. 14
13:53
Női vizílabda ob I: az Újpest az 5., a fiatalok a hetedikek (She)
Két helyosztó is befejeződött a női Vodafone vízilabda ob I-ben, az ötödik helyen az UTE-Jégcsillag, a hetediken pedig az Utánpótlás-válogatott végzett.
máj. 14
13:54
Idén tilos a trapéz, a jövő a többtestűeké (Behaviour)
Ma ugyan, a fagyos szentek környékén hűvös az idő, de a napsütés ismét visszatér. Ez a hazai vitorlássportba is visszacsempészte az életet, és hamarosan kezdetét veszi a sokak által várva várt balatoni szezon. A 40. Kékszalag kupát tavaly elhódító Brókernet-Uniqua Sailing Teammel a legfontosabb versenyeken ebben az évben is találkozhatnak a vízi sportok szerelmesei. A sikerre külön garanciát…
máj. 14
13:55
Fiorentina: a Cagliari tehetségét akarja megszerezni a klub (She)
Lapértesülések szerint Pantaleo Corvino, a Fiorentina sportigazgatója akarja megszerezni a Cagliari fiatal tehetségét, Alessandro Matrit.
máj. 14
14:09
Watford: Priskin Tamás csapattársa egy évvel hosszabbított (She)
Egy évvel meghosszabbította nyáron lejáró szerződését Richard Lee, a Priskin Tamást is foglalkoztató Watford kapusa.
máj. 14
14:11
Kecskemét: Menyhárt kutyája vetett véget gazdája idényének (She)
A KTE-Ereco hivatalos honlapja szerint Menyhárt Attila ebben az idényben már nem léphet pályára, miután kutyája megharapta a bal bokáját. A sérült testrészt meg kellett műteni, de a szalagok és az idegek nem károsodtak.
máj. 14
14:13
Tenisz: Murray megverte Robredót, Csakvetadze kiesett (She)
Andy Murray egy szoros és egy sima szettben győzte le a hazai pályán versenyző Tommy Robredót a madridi teniszversenyen a férfi egyes 3. fordulójában.
máj. 14
14:27
Király-kupa: a tévé egyik vezetőjének állásába került a döntő (She)
Mint beszámoltunk róla, a Spanyolországban rekordszámú, tízmillió néző által követett Király-kupa-döntő előtt az állami televízió nem adta le élő adásban a spanyol himnuszt, amelyet kifütyültek a szurkolók.
máj. 14
14:30
A Mol is aggodalommal figyeli Talmácsi távozását (Behaviour)
Szomorú hír: Talmácsi Gábor, illetve az őt képviselő menedzsment és a versenyzési feltételeket biztosító Aspar Team között kialakult feszültségek következtében a versenyző nem tud rajthoz állni a Francia Nagydíjon Le Mans-ban a MotoGP 250 köbcentiméteres vasárnapi futamán.
máj. 14
15:03
Bayern München: Zé Roberto a szezon végén dönt jövőjéről (She)
A szezon végén lejár Zé Roberto szerződése, de a Bayern München brazil középpályása még nem tudja, hogy ezt követően hol folytatja.
máj. 14
15:05
Fener: a kupadöntő elvesztése után Aragonés fejét akarja a török sajtó (She)
A török sajtó Luis Aragonés menesztését követeli a Fenerbahce vezetőitől, miután a csapat tegnap este vereséget szenvedett a Besiktastól a Török Kupa döntőjében.
máj. 14
15:39
Bayern München: Matthäus szerint a klubnak el kéne adnia Ribéryt (She)
Lothar Matthäus, a Bayern München korábbi klasszisa úgy véli, hogy a német klubnak el kellene adnia Franck Ribéryt, ha megfelelő összeget kínálnak érte.
máj. 14
15:41
Hollandia: Van Gaal magával vinné a Bayernhez az AZ kapusát (She)
„Hazaiból” szeretné megoldani a Bayern München kapusgondjait Louis van Gaal, aki a következő két szezonra írt alá a bajor sztárcsapathoz: holland lapértesülések szerint a szakember magával vinné az AZ Alkmaartól az együttes tehetséges kapusát, Sergio Romerót.
máj. 14
15:43
Póker: a WSOP-n is Afrikáért jótékonykodnak a versenyzők (She)
Az Ante Up For Africa elnevezésű kezdeményezés megjelenik a WSOP-n, a Las Vegas-i versenysorozat is helyet ad a jótékonysági tornának.
máj. 14
15:57
Sok klub vinné Juhász Rolandot (Infostart)
Eddig három-négy klub érdeklődött komolyan Juhász Roland iránt, ezek angol, olasz és német élcsapatok - mondta az InfoRádiónak Filipovics Vladan, a válogatott labdarúgó menedzsere, aki megerősítette, hogy a játékos értéke ötmillió euró körül van. Sajtóhírek szerint az Aston Villa, a Fiorentina, a Juventus és az Inter is figyeli a belga Anderlecht védőjét.
máj. 14
15:57
Formula-1: operát írtak az egyetlen posztumusz bajnokról (She)
Július 30-án az ausztriai Salzburgringen mutatják be a Jochen Rindtről, a Formula–1 egyetlen posztumusz világbajnokáról írt operát, amelyet megemlékezésül a Salzburg Rallye Club rendelt meg.
máj. 14
16:15
Formula-1: az EUR-negyedben tartanák a tervezett római GP-t (She)
Ismertették terveiket a még csak tervezett római Formula–1-es GP szervezői és a város polgármestere, Gianni Alemanno: a leendő pályát az olasz főváros EUR-negyedébe képzelték el, a belvárostól délkeletre.
máj. 14
16:51
A Real Madrid elnökjelöltjét a Barcelona motiválja (Infostart)
Hivatalosan is bejelentette Florentino Pérez, hogy indul a Real Madrid elnöki posztjáért. Az üzletember nem árulta el, hogy kikkel erősítené meg a királyi gárdát, de Cristiano Ronaldót dicsérte. Mindenképpen számít Zinedine Zidane-ra a stábjában.
máj. 14
16:51
MotoGP: Martínez szerint példa nélküli Talmácsi szerződésbontása (She)
„Példa nélküli Talmácsi Gábor egyoldalú szerződésbontása” – nyilatkozta az MTI-nek a motorsportban 28 éve dolgozó Jorge Martínez csapatfőnök.
máj. 14
16:53
Labdarúgás: a kormány visszavonta az Advertumnak adott kezességvállalást (She)
Visszavonta az állam az Advertum Kft.-nek ígért kezességvállalást – közölte Budai Bernadett kormányszóvivő csütörtöki sajtótájékoztatóján. A nyíregyházi székhelyű médiacég jogszabálysértőnek nevezte a határozatot, s „a helyzet előidézőinek felelősségre vonását” kezdeményezi.
máj. 14
16:55
Giro d’Italia: Michele Scarponi nyerte meg a 6. szakaszt (She)
Az olasz Michele Scarponi diadalmaskodott az olasz kerékpáros körverseny, a Giro d’Italia 6. szakaszán.
máj. 14
17:09
Jégkorong-vb: német-amerikai nyitómeccs lesz a jövő évi vb-n (She)
Világcsúcsot jelentő 75 976 nézőt várnak a Németország–Egyesült Államok nyitómérkőzésre a jövő évi jégkorong-világbajnokságon.
máj. 14
17:11
Tenisz: Federer és Djokovics győzött, Nadal ellenfele visszalépett (She)
Roger Federer nem adott esélyt James Blake-nek a madridi tenisztorna nyolcaddöntőjében, 6:2, 6:4-re győzte le az amerikait. Az első helyen kiemelt Rafael Nadal még könnyebben jutott be a negyeddöntőbe, miután a német Philipp Kohlschreiber nem állt ki ellene a nyolcaddöntőre. Ugyanígy járt Andy Roddick, miután Nyikolaj Davigyenko visszalépett a küzdelmektől.
máj. 14
17:27
Nem érti Talmácsi döntését a csapatfőnöke (Infostart)
Példa nélküli Talmácsi Gábor egyoldalú szerződésbontása - jelentette ki a magyar versenyző csapatfőnöke. Jorge Martiez figyelmeztetett: az ügynek lesznek következményei. A gyorsaságimotoros-világbajnokság 250 köbcentis géposztályban induló magyar sportoló menedzsmentje csütörtökön jelentette be, hogy otthagyja a Balatonring Teamet és már a hétvégi Le Mans-i versenyen sem indul el.
máj. 14
17:45
Ligakupa: egymeccses eltiltás a döntőben kiállított pécsinek (She)
Az MLSZ fegyelmi bizottsága a szerdai Ligakupa-döntőben kiállított Lantos Leventét (PMFC) egy Ligakupa-mérkőzésre szóló eltiltással büntette.
máj. 14
18:03
Szávay tovább menetel Madridban (Infostart)
Bejutott a nyolc közé Szávay Ágnes a madridi salakpályás tenisztorna 3,5 millió dollár összdíjazású női versenyében.
máj. 14
18:03
Haladás: hat hónapot hagyhat ki az ifjú középpályás (She)
Az első diagnózis szerint kéthetes pihenőre kényszerül Simon Ádám, a Szombathelyi Haladás labdarúgócsapatának edzésen megsérült fiatal középpályása, de ha állapota nem javul, hosszú hónapokra kidől a sorból – adta hírül a vasi együttes hivatalos honlapja.
máj. 14
18:09
Talmácsi volt csapatfőnöke kiakadt (Behaviour)
Döbbenetes hír látott napvilágot: gyorsaságimotoros világbajnokunk, Talmácsi Gábor azonnali hatállyal felbontotta a szerződését a Jorge Aspar Martinez nevével fémjelzett Balatonring Team-mel, és már a hétvégi világbajnoki futamon Le Mans-ban sem áll rajthoz. Stefano Favaro menedzser lapunknak elmondta, nem adják fel az idei szezont, más csapatot keresnek, mert Talmácsi az eredményeivel már…
máj. 14
18:21
Serie A: Milito menedzsere elismerte az Inter érdeklődését (She)
Fernando Hidalgo, Diego Milito menedzsere az olasz Radio Kiss Kiss rádióállomásnak nyilatkozva elismerte: az Internazionale labdarúgócsapata már bejelentkezett az argentin csatárért.
máj. 14
18:45
Szávay legyőzte Azarenkát és negyeddöntős (Metropol)
Szávay Ágnes bejutott a negyeddöntőbe a madridi, salakpályás tenisztorna 3,5 millió dollár összdíjazású női versenyében, miután csütörtökön három játszmában legyőzte a hetedik helyen kiemelt fehérorosz Viktorija Azarenkát.
máj. 14
19:15
Szocsi 2014: nyugtalan a koordinációs bizottság vezetője (She)
Aggodalmának adott hangot a 2014-es szocsi téli olimpia előkészületeivel kapcsolatban a koordinációs bizottság vezetője.
máj. 14
19:17
Öttusa vk: Székesfehérváron nyolc magyar került döntőbe (She)
A tizenkét hazai induló közül nyolc jutott be a szombati döntőbe a női öttusázók székesfehérvári Világkupa-versenyén. Az 52 induló csütörtökön két csoportban selejtezett, mindkettőből az első 18 került a fináléba.
máj. 14
19:33
Oroszország: belgrádi specialista kezeli a sérült Gaált (She)
Szerbiában jár kezelésekre Gaál Miklós, az orosz élvonalbeli Amkar Perm magyar labdarúgója, akinek egy hónapja beszakadt a combizma, ráadásul még rosszul is diagnosztizálták. A balhátvéd még nem lépett pályára bajnokin ebben a szezonban.
máj. 14
19:39
Buffon marad a Juventusban (Metropol)
A világbajnok kapus csütörtökön jelentette be, hogy a következő idényben is a Juventus csapatát erősíti majd, miután a sajtó nem zárta ki, hogy a Barcelonához vagy az AC Milanhoz igazol a mostani, felemásra sikerült, sérülésektől sem mentes szezon után.
máj. 14
20:09
Három labdarúgóval erősítené meg a Chelsea-t Ancelotti (Infostart)
Három labdarúgót igazolna Carlo Ancelotti, ha őt nevezik ki a Chelsea labdarúgó-csapatának menedzserévé. Egyes értesülések szerint az olasz tréner már előszerződést kötött a londoniakkal.
máj. 14
20:09
Arsenal: 16 hónap után edzett újra a csapattal Rosicky (She)
Tizenhat hónap után állt ismét edzésbe az Arsenal cseh középpályása, Tomás Rosicky, aki csütörtökön együtt tréningezhetett a csapattal.

Keresés