2009. május 4. hétfő

máj. 4
19:15
Hátország: a megyei és a női bajnokságok hétvégi eredményei (She)
Tekintse meg a megyei labdarúgó-bajnokságok és a női bajnokságok hétvégi eredményeit, valamint a csoportok állását a Nemzeti Sport Online-on!
máj. 4
19:17
Tv: újabb három évig a Sport Tv adja a spanyol bajnokikat (She)
A következő három bajnoki szezonban a Sport Televízióé a spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzések exkluzív közvetítési joga – áll a Sport1 és a Sport2 tulajdonosa, a Chello Central Europe Zrt. hivatalos közleményében.
máj. 4
19:33
NBA: LeBron James az alapszakasz legértékesebb játékosa (She)
A Clevelend Cavaliers klasszisa, LeBron James lett az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legértékesebb játékosa. James átlagban 28,4 pontot dobott, 7,6 lepattanót szedett és 7,2 asszisztot adott a mérkőzések során.
máj. 4
19:51
Férfi kézilabda NB I: szegedi előny a Dunaferr elleni elődöntőben (She)
A Pick-Szeged 29–21-es győzelmet aratott a Dunaferr ellen a férfi kézilabda-bajnokság elődöntőjének első mérkőzésén, ezzel 1–0-ra vezet a párharcban. Folytatás csütörtökön, Dunaújvárosban.
máj. 4
20:27
Tenisz: Venus Williams és Azarenka nyolcaddöntős Rómában (She)
A negyedik helyen kiemelt amerikai Venus Williams három szettben nyert a cseh Lucie Safarova ellen a 2 millió dollár összdíjazású római salakpályás női tenisztorna második fordulójában. Szintén továbbjutott a fehérorosz Viktorija Azarenka, miután ellenfele, a japán Morita Ajumi a 6:0-ra elveszített első szett után feladta a mérkőzést.
máj. 4
20:29
Jégkorong-vb: „Magyarországnak tehetségekre van szüksége” (She)
„A magyar csapat igazi kivétel: úgy tudott feljutni a világ legjobbjai közé, hogy a válogatott zömmel 30 év feletti játékosokból áll. Fontos, hogy legyenek tehetségek is, és akkor lesz mód megkapaszkodni az élvonalban” - nyilatkozta a svájci világbajnokság utolsó magyar napján, hétfőn az MTI-nek Szymon Szemberg, a Nemzetközi Jégkorong Szövetség (IIHF) sajtófőnöke.
máj. 4
20:45
Férfi kosárlabda NB I: hazai pályán nyert a Nyíregyháza (She)
Hazai pályán, magabiztos győzelmet aratott a Nyíregyháza a Kecskemét ellen, az UNIQA férfi kosárlabda NB I rájátszásának hétfői mérkőzésén.
máj. 4
21:21
Tenisz: Fish és Simon is továbbjutott az estorili tornán (She)
A portugáliai Estorilban zajló férfi tenisztorna első fordulójában a kiemeltek közül az amerikai Mardy Fish és a francia Gilles Simon is továbbjutott, viszont – ahogy arról már korábban beszámoltunk – az argentin David Nalbandian búcsúzott.
máj. 4
21:39
Barca: Luis Enríque a 6-2 után futballorgazmusról beszél (She)
A korábbi barcelonai klasszis, Luis Enríque nemes egyszerűséggel futball orgazmusnak nevezte a katalánok szombat esti 6–2-es győzelmét a Real Madrid ellen. Örömmel töltötte el az is, hogy olyan játékosok játszották a főszerepet a győzelemben, akik a klub utánpótlás akadémiáján nevelkedtek.
máj. 4
22:51
Boca Juniors: Riquelme továbbra is harcképtelen (She)
Juan Román Riquelme, a Boca Juniors argentin klasszisa nem utazik csapatával a soros Libertadores-kupa mérkőzésre, melyet már a legjobb 16 között játszanak csütörtökön.
máj. 4
22:53
Jégkorong-vb: Svájc a ráadásban nyert, de búcsúzott (She)
A jégkorong-vb E-csoportjában Svájc hosszabbítás után 4–3-ra legyőzte az Egyesült Államokat, de ez az eredmény kevés volt a házigazdáknak a továbbjutáshoz, így az oroszok, a svédek és az amerikaiak mellett a lettek jutottak tovább a legjobb nyolc közé az E-csooportból.
máj. 4
23:09
Premier League: az Aston Villa legyőzte Halmosiékat (She)
Az Aston Villa John Carew első félidei góljával 1–0-ra legyőzte a Hull City-t az angol labdarúgó-bajnokság 35. fordulójának záró mérkőzésén.
máj. 4
23:11
Jégkorong-vb: Kanada kikapott, de így is csoportelső lett (She)
A svájci jégkorong-vb középdöntőjének F-csoportjában Kanada büntetők után 4–3-ra kikapott Finnországtól, de ennek ellenére csoportelsőként jutott tovább.
máj. 4
23:45
Ökölvívás: sajtóhírek szerint csak Balzsay bokszol Budapesten (She)
A német Hamburger Abendblatt információi szerint az orosz származású Robert Stieglitz lesz Balzsay Károly ellenfele az Universum Box Promotion augusztus 22-én, Budapesten rendezendő gáláján.
máj. 4
23:47
Sznúker-vb: Higgins legyőzte Murphyt, és világbajnok lett (She)
John Higgins győzelmével ért véget a 2009-es sznúker-világbajnokság, miután a skót játékos 18–9-re legyőzte az angol Shaun Murphyt a torna döntőjében. Higgins ezzel pályafutása harmadik világbajnoki címét szerezte meg és 250 000 angol fonttal gazdagodott.

Keresés