2009. június 8. hétfő

jún. 8
14:09
Megdönthetik az Aranycsapat Európa-csúcsát (Metropol)
Amennyiben a spanyol labdarúgó-válogatott kedden, barátságos mérkőzésen győz vagy döntetlent ér el Azerbajdzsán vendégeként, úgy sorozatban 32. találkozóján marad veretlen, ami eddig még egyetlen európai válogatottnak sem sikerült. Az Aranycsapat sorozatban 31 találkozón nem talált legyőzőre.
jún. 8
14:11
Póker: a megfelelő póló akár 10 milliót érhet a WSOP-n (She)
Az egyik ismert online pókerterem, az UltimateBet elképesztő ajánlattal állt elő a WSOP idejére.
jún. 8
14:27
Aston Villa: Michael Owen érkezhet Birminghambe (She)
A Birmingham Mail szerint az Aston Villa szeretné megszerezni a Newcastle United angol játékosát, Michael Owent.
jún. 8
14:29
Serie A: Buffon elégedett a Juventus új igazolásaival (She)
A Juventus olasz válogatott kapusa, Gianluigi Buffon elégedett csapata új igazolásaival. A Serie A rekordbajnoka eddig a világbajnok és aranylabdás védővel, Fabio Cannavaróval, valamint a Werder Bremen brazil irányítójával, Diegóval erősített.
jún. 8
14:45
Öttusa: Marosi Ádám második az öttusázók világranglistáján (She)
Az idén három világkupaversenyen dobogós Marosi Ádám a második helyen áll a férfi öttusázók legfrissebb világranglistáján.
jún. 8
14:47
Németország: Stieber ázsiai csapattársa Freiburgban folytatja (She)
A Bundesliga 2. bajnoka, az élvonalba feljutó Freiburg együttesében folytatja pályafutását a dél-koreai válogatott labdarúgó, Csa Du Ri.
jún. 8
15:03
Férfi kosárlabda: Mészáros kihirdette a válogatott keretet (She)
A kosárlabda-szövetség hivatalos honlapjának beszámolója szerint Mészáros Lajos, a férfi kosárlabda-válogatott szakmai igazgatója megnevezte azt a tizenhat játékost, akivel nekivág majd az augusztusban kezdődő Európa-bajnoki pótselejtezőknek. A listán több, korábban már a csapatba követelt tehetség neve is szerepel. Többek között az Albacomp óriási ígéretnek tartott kosarasa, Hanga Ádám vagy…
jún. 8
15:03
Button: „Egy szörnyeteget alkottatok” (Metropol)
A nemzetközi sajtó a pontversenyben éllovas brit Jenson Button hatodik idei győzelmét taglalta a vasárnapi Forma-1-es Török Nagydíj másnapján.
jún. 8
15:05
Olaszország: Delio Rossi hivatalosan is elhagyta a Laziót (She)
Amint arról beszámoltunk, a következő szezonban már nem Delio Rossi irányítja a Laziót, a mai napon pedig hivatalosan is bejelentették a különválást.
jún. 8
15:21
Játékvezetés: szögre akasztja a sípot Herbert Fandel (She)
Befejezte pályafutását az elmúlt időszak egyik legjobb és legtöbbet foglalkoztatott labdarúgó-játékvezetője, Herbert Fandel.
jún. 8
15:21
Berlusconi Ronaldinhóra építené az új Milant (Metropol)
Silvio Berlusconi, az AC Milan tulajdonosa olyan futballcsapatot akar látni az új idényben, amelynek középpontjában Ronaldinho áll.
jún. 8
15:39
Arsenal: közel a klubhoz a Hollandiában játszó belga védő (She)
Belga és holland lapok egybehangzó értesülései szerint immár bizonyossá vált, hogy az angol Arsenalban folytatja pályafutását a holland Ajax belga válogatott labdarúgója, Thomas Vermaelen.
jún. 8
15:39
Nem versenyző a doppingvétségen ért karatés (Metropol)
Pozitív eredményt hozott egy magyar karatézó április 25-én, előre be nem jelentett versenyen levett mintájának A próbája.
jún. 8
15:41
Női kosárlabda Eb: Törökország legyőzte a litván válogatottat (She)
A női kosárlabda Európa-bajnokság C-csoportjának második napi mérkőzésén az oroszoktól vereséget szenvedő Törökország a 18 pontot szerző Nevin Kristen Nevlin vezetésével három ponttal legyőzte a Szerbia ellen egy nappal korábban diadalmaskodó litván válogatottat.
jún. 8
15:43
Wigan: a klub elnöke fiatal spanyol edzőre bízza a csapatot (She)
Szinte biztosra vehető, hogy a spanyol Roberto Martínez lesz az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Wigan következő menedzsere.
jún. 8
15:57
Argentína: az Atlético Tucumán 106 év után jutott az élvonalba (She)
Fennállása legjobb eredményét érte el Argentína egyik legrégebben alapított klubja, az Atlético Tucumán.
jún. 8
15:59
Tenisz: mindkét spanyol kiemelt továbbjutott a queensi tornán (She)
A Londonban zajló férfi tenisztorna első fordulójából mindkét kiemelt spanyol versenyző továbbjutott. A 10. helyen rangsorolt Feliciano López két rövidítéses szettben győzte le az amerikai Robert Kendricket, míg Guillermo García-López a tajvani Lu Jen-Hszun ellen két sima játszmában jutott tovább.
jún. 8
16:01
Tenisz: Sarapova könnyedén győzte le Dubois-t Birminghamben (She)
A birminghami női tenisztornán az egykori világelső orosz Marija Sarapova két sima szettben győzte le a kanadai Stephanie Dubois-t.
jún. 8
16:15
Hátország: kézilabda-, kosárlabda-végeredmények (She)
jún. 8
16:17
Kézilabda: két magyar tagja lesz az IHF bizottságainak (She)
A Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) múlt hétvégi, Kairóban megtartott kongresszusát követően a szervezet tanácsa döntött bizottsági tagsági helyeiről. Rudas Eszter és Marczinka Zoltán személyében két magyar tagja is lesz a bizottságoknak – adta hírül a magyar szövetség hivatalos honlapja.
jún. 8
16:19
MACS: pozitív lett egy magyar karatés doppingtesztje (She)
Pozitív eredményt hozott egy magyar karatézó április 25-én levett mintájának A-próbája – tájékoztatta az MTI-t a Magyar Antidopping Csoport (MACS) szerdán.
jún. 8
16:21
Tenisz: Berdych nyerte a cseh, Turszunov az orosz belharcot (She)
A Halléban zajló férfi tenisztorna első fordulójában mindkét kiemelt versenyző legyőzte honfitársát: a csehek mérkőzésén az ötödik helyen kiemelt Tomás Berdych Jan Hernychet, az oroszok találkozóján a hatodik kiemelt Dimitrij Turszunov Igor Kunyicint verte meg két szoros játszmában.
jún. 8
16:33
NSO Tv: Bicskei szerint Némethék megnyerhetik az U20-as vb-t (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség köszöntette a 25 évvel ezelőtt Moszkvában ifjúsági Európa-bajnokságon győztes válogatott tagjait. A fiatalok akkori edzője, a jelenleg Egyiptomban tevékenykedő Bicskei Bertalan szerint a jelenlegi U20-as válogatottunkban is benne van a lehetőség, hogy győztesen távozzon az őszi világbajnokságról. Az alábbi videóban interjút láthat még a korábbi kapitányon kívül Szeiler…
jún. 8
16:35
Real Madrid: Kakát csak június végén mutathatják be hivatalosan (She)
Egyre valószínűbb, hogy Kaká távozik a Milantól, és a Real Madridban folytatja pályafutását, az viszont már biztos, hogy a „királyi gárda” legkorábban június 30-án mutathatja be hivatalosan a futballistát. Ha megszerzi…
jún. 8
17:09
Női kosárlabda Eb: az olaszok legyőzték Izraelt a D-csoportban (She)
Az olasz válogatott 75–64-re legyőzte Izraelt a női kosárlabda Európa-bajnokság D-csoportjának második fordulójában.
jún. 8
17:11
Tenisz: Roger Federerről arénát neveznek el Bázelben (She)
Roger Federer Arénának hívják majd felújítása után a bázeli St. Jakobshallét, az évente sorra kerülő ATP-tenisztorna helyszínét – a helyi vezetők így szeretnének tisztelegni a város híres szülötte előtt.
jún. 8
17:13
Férfi kézilabda: július közepére felépül Gulyás Péter (She)
A Szombathelyen hétfőtől a szlovákok elleni Eb-selejtezőre készülő válogatott csapatorvosa, dr. Erdélyi Gábor megműtötte a válogatott Gulyás Péter lábát, amely már hónapok óta fájt, s akadályozta a játékos munkáját.
jún. 8
17:27
Espanyol: szerződést hosszabbítottak Pochettinóval (She)
A spanyol élvonalbeli Espanyol labdarúgócsapatának vezetősége három évvel meghosszabbította az argetin vezetőedző, Mauricio Pochettino szerződését.
jún. 8
17:45
Női kosárlabda Eb: a spanyolok könnyedén nyertek Ukrajna ellen (She)
A lettországi női kosárlabda Európa-bajnokság A-csoportjában Spanyolország 85–59-re legyőzte Ukrajnát, és ezzel megszerezte második győzelmét.
jún. 8
18:03
AC Milan: Galliani Edin Dzekóval tárgyalt Szarajevóban (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Wolfsburg bosnyák csatára, Edin Dzeko kapcsolatban áll az Arsenallal, de a német Bild információi szerint az olasz Milannal is tárgyal.
jún. 8
18:05
Szváziföld: varázslók tették tönkre az egyetlen pályát (She)
Teljesen tönkretették Szváziföld egyetlen labdarúgó-stadionjának gyepszőnyegét, amelyet módszeresen feltéptek, hogy be tudják helyezni alá azt a varázsszert, amely a „hazai” csapatot segíti győzelemhez.
jún. 8
18:07
Debrecen: Luis Ramos Nyíregyházáról kerülhet a Lokihoz (She)
A labdarúgó Soproni Ligában szereplő DVSC sportigazgatója, Dr. Bartha Csaba a klub hivatalos honlapjának elmondta, hogy a héten próbajátékra érkezik Debrecenbe a Nyíregyháza hondurasi középpályása, Luis Ramos.
jún. 8
18:21
Hátország: a megyei és a női bajnokságok hétvégi eredményei (She)
Tekintse meg a megyei labdarúgó-bajnokságok és a női pontvadászatok hétvégi eredményeit, valamint a csoportok állását a Nemzeti Sport Online-on!
jún. 8
18:23
Bundesliga: a hoffenheimi Ba nem szerződhet a Stuttgarthoz (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hoffenheim tulajdonosa, Dietmar Hopp újságíróknak elmondta, nem fogják eladni a csapat szenegáli középpályását, Dembe Bát, akit a Stuttgart szeretne szerződtetni.
jún. 8
18:39
Real Madrid: Kaká már átesett az orvosi vizsgálatokon (She)
A brazil Kaká a spanyol Marca című lap információi szerint egy recifei klinikán ma átesett az orvosi vizsgálaton, így már nincs akadálya annak, hogy aláírja szerződését a Real Madridhoz. A hírt a Brazil Labdarúgó-szövetség hivatalos közleménye is megerősítette, melyből kiderül, hogy elengedték a játékost a Real Madrid orvosi vizsgálataira a válogatott orvosának, José Luiz Runcónak a társaságában.
jún. 8
18:41
Haladás: Laki Balázs érkezhet Szombathelyre a Gyirmóttól (She)
A Nyugat.hu információi szerint a labdarúgó Soproni Ligában szereplő Haladás tárgyalásokat folytat a másodosztályú Gyirmóttal Laki Balázs szerződtetéséről.
jún. 8
18:43
Hearts: László Csaba magyar játékosokkal erősítené meg a keretet (She)
Angol lapértesülések szerint László Csaba magyar futballistákkal szeretné megerősíteni a skót bajnokság harmadik helyén záró Hearts keretét.
jún. 8
18:54
Sampras: Roger Federer minden idők legnagyobb teniszezője (Infostart)
Egy csöppet sem sajnálja Pete Sampras, hogy Roger Federer vasárnapi párizsi győzelmével beérte őt az örökranglistán. Az amerikai szerint, aki szintén 14 Grand Slam-győzelemmel rendelkezik, Federer minden idők legnagyobb teniszezője.
jún. 8
18:57
Kaposvár: Prukner László jövője szerdán dőlhet el (She)
Továbbra sincs semmi konkrétum a Kaposvári Rákóczi vezetőedzőjének, Prukner Lászlónak a jövőjével kapcsolatban – mondta ma délután a klub hivatalon honlapjának a klub ügyvezetője, Illés János.
jún. 8
19:12
Kaká ma a Real Madridé lesz (Infostart)
A katalán Sport szerint Kaká átigazolása még ma hivatalos lesz. Silvio Berlusconi, az AC Milan elnöke ugyan még tovább akarta halogatni a bejelentést, spanyol kollégája, Florentino Perez azonban meggyőzte: itt az ideje. A játékos 65 millió euróért cserébe kerül a spanyol fővárosba, ahol öt év alatt 45 millió eurót fog keresni.
jún. 8
19:15
Celtic: a West Brom nem akarja elengedni Tony Mowbrayt (She)
A West Bromwich saját honlapján erősítette meg azokat a híreket, amelyek szerint az edzőt kereső Celtic szeretné tőlük megszerezni menedzserüket, Tony Mowbrayt.
jún. 8
19:33
Női kosárlabda Eb: magyar-lett meccs élőben az NSO-n (She)
A magyar női kosárlabda-válogatott megkezdte második mérkőzését a lettországi Európa-bajnokságon. Az ellenfél a házigazda csapata.
jún. 8
19:35
Jégkorong: Robert Spisák távozik az NZ Starstól, még nincs utód (She)
A következő szezonban már nem Robert Spisák irányítja az NZ Stars együttesét – jelentette be Kangyal Balázs szakmai igazgató a csapat idényzáróján.
jún. 8
19:37
Női kosárlabda Eb: kétpontos lengyel siker a görögök ellen (She)
A lengyel válogatott 62–60-ra győzött a görögök ellen a lettországi női kosárlabda Európa-bajnokságon a B-csoportban, amelyben a magyar csapat is szerepel.
jún. 8
19:39
Férfi kézilabda: futballozni is tudnak a szegedi játékosok (She)
Különleges mérkőzést játszottak a Pick-Szeged kázilabdázói Pitvaros labdarúgóival, s a végeredmény dönetetlen lett.
jún. 8
20:09
Jégkorong: 16 éves magyar tehetség igazolt Svédországba (She)
Svédországban, a Djurgardens IF együttesénél folytatja pályafutását az egyik legtehetségesebb magyar jégkorongozó, Nemes Benjámin – adta hírül a klub hivatalos honlapjára hivatkozva a jegkorong.blog.hu szakportál.
jún. 8
20:11
Soproni Liga: Kabát Péter a gólpasszkirály, a gólkirály a második (She)
Az Újpest FC támadója, Kabát Péter végzett a kanadai táblázat élén a Soproni Liga 2008–2009-es szezonjában. Erről a Hivatásos Labdarúgók Szervezetének honlapja, a hlsz.hu adott hírt.
jún. 8
20:13
Sportlövészet: Igaly Diána hiányzik az Eb-re utazó keretből (She)
Huszonkét felnőtt versenyző képviseli majd a magyar színeket a júliusi, eszéki sportlövő Európa-bajnokságon - döntött a szövetség elnöksége hétfőn.
jún. 8
20:27
Olimpiai válogatott: Németh Krisztián nem utazik Luxemburgba (She)
Olimpiai válogatottunk a szombati Eb-selejtezőn elért 3–0-ás győzelem után szerdán Dudelange-ban is megmérkőzik Luxemburg korosztályos együttesével. A csapat tagjai kedden Bécsen keresztül utaznak Luxemburgba, Németh Krisztián, aki a győri mérkőzésen kisebb sérülést szenvedett, s szerdán nem tudná vállalni a játékot, nem tart a többiekkel.
jún. 8
20:29
Tenisz: a főtáblára jutó Kellner egyből kiesett a kassai tornán (She)
A főtáblán nem tartott sokáig Kellner Ádám számára a kassai, 30 ezer euró összdíjazású ATP Challenger-torna, a világranglistán 445. helyen álló magyar teniszező a harmadik szettben feladta a Miloslav Mecir elleni meccset.

Keresés