2009. július 22. szerda

júl. 22
21:18
Kék lett a Loki! (Blikk)
KALMAR – Különleges pillanat részesei lehettek, akik látták szerda este kifutni a kalmari Fredriksskans stadion gyepére a DVSC-TEVA futballcsapatát.
júl. 22
21:54
Ligakupa: a Zalaegerszeg 2-0-ra nyert a Videoton ellen (She)
A Ligakupa B-csoportjában az 1. fordulóban A ZTE FC hazai páylán 2–0-ra legyőzte a Videotont.
júl. 22
21:56
Svájc: Vanczákkal a soraiban győzött otthon a Sion (She)
Sima, 3–1-es győzelmet aratott a svájci élvonalban a kupagyőztes Sion labdarúgócsapata, soraiban a meccset végigjátszó Vanczák Vilmossal. A magyar védő a védelem tengelyében játszott, gólpasszt adott és egy sárga lappal gazdagodott a Luzern elleni meccsen.
júl. 22
22:12
Épphogy csak kitartott a DVSC előnye (Blikk)
A DVSC-TEVA bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójába, miután a svéd Kalmar elleni visszavágón – a hazai 2-0-s sikert követően – 3-1-es vereséget szenvedett, így idegenben lőtt góllal megnyerte a párharcot.
júl. 22
22:30
Videó: nézze meg akcióban a DVSC következő BL-ellenfelét! (She)
Skandináv után balti túra: Észtországba utazhat a labdarúgó BL-selejtező 2. köréből továbblépő DVSC-TEVA. A Loki következő ellenfele a Leviada Tallinn lesz, a balti állam legjobb csapata, mely a lengyel bajnok Wislát ejtette ki – nézze meg a zöld-fehéreket akcióban a krakkóiak ellen!
júl. 22
22:32
Vizes vb: Kanada legyőzte Dél-Afrikát férfi vízilabdában (She)
A római vizes vb-n férfi vízilabdában a mieink csoportjában Kanada 12–1-re legyőzte Dél-Afrikát.
júl. 22
22:48
BL-selejtező: Rasmus Elm szerint a jobbik csapat esett ki (She)
Rendkívül csalódottan nyilatkoztak a Kalmar FF labdarúgócsapatának játékosai a DVSC-TEVA elleni BL-selejtező után: bevallásuk szerint még azt is könnyebb lett volna megemészteni, ha vereséget szenvednek. A meccs legjobbja, Rasmus Elm úgy véli, jobbak voltak a Lokinál.
júl. 22
23:06
Európa-liga: a borasi kezdőcsapat játszik holnap a Haladásnál (She)
Csertői Aurél vezetőedző kijelölte a Szombathelyi Haladás kezdőcsapatát a csütörtök este hét órakor kezdődő Elfsborg elleni Európa Liga-selejtező visszavágójára – adta hírül a klub hivatalos honlapja, a haladasfc.nyugat.hu.
júl. 22
23:08
Vizes vb: a román pólósok legyőzték a házigazda olaszokat (She)
A Kovács István által vezetett román férfi vízilabda-válogatott 6–5-re megverte a házigazda olasz válogatottat a Rómában zajló vizes vb-n.
júl. 22
23:10
Tenisz: hullottak a kiemeltek szerdán a portorozi versenyen (She)
Az első helyen kiemelt Dinara Szafina sima győzelmet aratott honfitársa, az orosz Kszenia Pervak ellen a szlovéniai Portorozban zajló női tenisztornán, a többi szerdai találkozón viszont kikaptak a kiemeltek.
júl. 22
23:24
Kézilabda: Zsarko Markovics már a Gummersbachnál edz (She)
Már a Gummersbachhal (Fazekas Nándor korábbi csapata) edz Zsarko Markovics, az MKB Veszprém jobbátlövője.
júl. 22
23:27
Továbbjutott a Debrecen (Metropol)
A DVSC-TEVA bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójába, miután a svéd Kalmar elleni visszavágón - a hazai 2-0-s sikert követően - 3-1-es vereséget szenvedett, így idegenben lőtt góllal megnyerte a párharcot.
júl. 22
23:42
Felkészülés: a próbajátékon levő Szélesi kezdő volt a Plymouthban (She)
Több magyar idegenlégiósnak is „jelenése volt” a szerdai felkészülési mérkőzéseken. A Plymouth Argyle-nál próbajátékon szereplő Szélesi Zoltán a kezdőben kapott helyet, Tímár Krisztián a padon ült. A Plymouth 2–1-re legyőzte a román bajnok Urziceni-t.

Keresés