2009. július 23. csütörtök

júl. 23
14:24
Profi ökölvívás: Thomas Ulrich visszavonult (She)
Sorozatos kudarcai után szögre akasztotta kesztyűit Thomas Ulrich, az Universum Box Promotion félnehézsúlyú bokszolója, jelentette be menedzsere, Werner Lichtenberg.
júl. 23
14:27
Ingyen utaztatja a Hungaroringre a BKV a belépővel rendelkezőket (Metropol)
Ingyen vehetik igénybe a BKV Árpád hídtól és a mogyoródi HÉV megállótól közlekedő különjáratú buszait azok, akik érvényes belépővel rendelkeznek a Forma-1 Magyar Nagydíjra.
júl. 23
15:00
Minden Arsenal-sztár eljön Szombathelyre (Infostart)
A sérült Samir Nasri kivételével az Arsenal labdarúgócsapatának minden sztárja ott lesz Szombathelyen jövő hétfőn, a Haladás elleni felkészülési mérkőzésen.
júl. 23
15:00
Vizes vb: Natalja Iscsenko ismét aranyérmet nyert műúszásban (She)
A hétfői egyéni rövid program után a szólisták hosszú programjában is világbajnoki aranyat érő produkcióval rukkolt ki Natalja Iscsenko a római vb-n, a műúszók csütörtöki versenynapján.
júl. 23
15:18
Formula-1: Mark Webber jövőre is a Red Bull pilótája lesz (She)
A Red Bull meghosszabbította Mark Webber szerződését, így az ausztrál pilóta a következő idényben is a csapatnál versenyez.
júl. 23
15:20
Világjátékok: Kanyó Dénes országos csúccsal bronzérmes lett (She)
Megvan a magyar csapat hatodik érme a világjátékokon. Kaohsiungban a játékok hetedik versenynapján az uszonyosúszókra figyeltek a magyarok, a 400-as délutáni döntőben Kanyó Dénes országos csúccsal (3:01.76 p.) bronzérmes lett. Az aranyérmet az olasz Stefano Figni szerezte meg világcsúccsal (2:58.64 p.).
júl. 23
15:22
Vizes vb: döntős a Reisinger, Gondos szinkronműugró páros (She)
Egy makaói párost megelőzve a 12. lett, így bejutott a döntőbe Reisinger Zsófia és Gondos Flóra 3 méteres szinkronműugrásban a római vb csütörtöki versenynapján.
júl. 23
15:36
Inter: Eto’o ügynöke szerint hétfőn már orvosira megy a csatár (She)
Samuel Eto’o ügynöke, José María Mesalles ma kora délután kijelentette, mindenben megállapodott az Inter vezetőivel a kameruni támadó átigazolásáról.
júl. 23
15:38
Kvíz: nyerjen jegyet a Haladás-Arsenal mérkőzésre! (She)
Játsszon és töltse ki helyesen a Nemzeti Sport Online focikvízét, és nyerjen jegyeket a július 27-i Haladás–Arsenal felkészülési találkozóra! A helyes megfejtők között kisorsolásra kerül 8 darab, 2 fő részére szóló belépőjegy! Sorsolás július 24-én! A nyerteseket e-mailben és telefonon értesítjük.
júl. 23
15:54
Bundesliga: Abedi Pelé fiát teszteli a Hertha BSC (She)
A Hertha BSC labdarúgócsapata próbajátékon teszteli a ghánai André Ayew-t, Abedi Pelé fiát.
júl. 23
16:12
Vizes vb: az óvás ellenére Crippen megtarthatja a bronzérmet (She)
Megtarthatja a 10 km-es távon szerzett bronzérmét Francis Crippen amerikai hosszútávúszó, aki ellen az olaszok – versenyzőjük, Valerio Cleri a negyedik helyen végzett – óvást nyújtottak be, szabálytalan bójakerülésre hivatkozva.
júl. 23
16:14
Póker: a legendás Doyle Brunson Budapestre látogat (She)
A póker egyik legelismertebb legendája, Doyle Brunson szeptember közepén látogat hazánkba, hogy egy konferencián vegyen részt.
júl. 23
16:16
NB II: öt új játékost szerződtetett a Kaposvölgye-Nagyberki (She)
A Kaposvölgye-Nagyberki labdarúgócsapata bejelentette honlapján, hogy szerződtette Köllő Andrást, Kovács Olivért, Koller Krisztiánt, Fellai Józsefet és Pércsi Miklóst.
júl. 23
16:30
Vizes vb: az olimpiai bajnok nyolcaddöntőre kényszerül (She)
Két csoportban már véget értek a küzdelmek a római vizes világbajnokság női vízilabdatornáján. Ahogy az első két forduló eredményei után várható volt, az olimpiai bajnok holland válogatott csak a 2. helyet szerezte meg a spanyolok mögött, így a németalföldiek nem jutottak egyenes ágon a negyeddöntőbe. Igaz, a nyolc közé jutásért valószínűleg nem okoz majd nekik gondot Új-Zéland legyőzése.
júl. 23
16:48
Kórházba szállították Cseh Lászlót (Infostart)
Kórházba kellett szállítani Cseh Lászlót Rómában, az úszó-világbajnokság helyszínén - tájékoztatta az InfoRádiót a Magyar Úszószövetség sajtófőnöke.
júl. 23
16:48
Férfi kosárlabda: Mike Krzyzewski maradt az amerikai kapitány (She)
Az amerikai férfi kosárlabda-válogatottat 2006-ban világbajnoki bronzéremig, a 2008-as pekingi olimpián aranyéremig vezérlő Mike Krzyzewski megtartotta szövetségi kapitányi posztját.
júl. 23
17:06
Webber Budapesten írt alá új szerződést - képek (Infostart)
Mark Webber, a Formula-1-es Red Bull pilótája további egy évvel meghosszabbította a csapattal az idén lejáró szerződését - ezt az ausztrál versenyző istállója jelentette be csütörtökön Budapesten.
júl. 23
17:06
Bulgária: megharagította a drukkereket a tréner, menesztették (She)
A szurkolókkal és a sajtóval való rossz kapcsolata miatt a bolgár Levszki Szófia labdarúgócsapata menesztette Emil Velev vezetőedzőt.
júl. 23
17:08
Vizes vb: Cseh Lászlót a reptérről a kórházba vitték Rómában (She)
Cseh Lászlót kórházba kellett szállítani a repülőtérről, miután a magyar úszóválogatott csütörtökön megérkezett a római világbajnokságra.
júl. 23
17:24
Vizes vb: elkezdődött a magyar–üzbég – élőben az NSO-n! (She)
Elkezdődött a Magyarország–Üzbegisztán találkozó a római vizes világbajnokságon. A mérkőzést honlapunk élőben közvetíti.
júl. 23
17:26
Soproni Liga: Horváth Gábor a DVTK-ban folytatja (She)
A DVTK labdarúgócsapata szerződtette az MTK, a REAC és a Siófok korábbi játékosát, Horváth Gábort – jelentette be hivatalos honlapján a borsodi együttes.
júl. 23
17:27
Cseh László kórházba került (Metropol)
Cseh Lászlót kórházba kellett szállítani a repülőtérről, miután a magyar úszóválogatott csütörtökön megérkezett a római világbajnokságra.
júl. 23
17:28
NSO Tv: Häkkinen az ittas vezetés ellen kampányolt Pesten (She)
A magyar rendőrséggel közösen szondáztatta az autósokat Budapesten Mika Häkkinen kétszeres Formula–1-es világbajnok. A finn autóversenyző a Johnnie Walker „Soha ne igyál, ha vezetsz!” kampányának keretében vett részt az akcióban, és az ellenőrzés után üdvözölte a vezetőket, valamint tájékoztatta őket a Join the Pact kezdeményezésről, amely interaktív kampány a felelős alkoholfogyasztás jegyében.
júl. 23
17:30
Női kézilabda: Tápai Szabina Franciaországban folytatja (She)
A volt fehérvári Tápai Szabina francia másodosztályú együtteshez szerződött.
júl. 23
17:42
Európa-liga: 50 ezer euróba került a Steaua-transzparens (She)
Egybehangzó román sajtóértesülések szerint az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága 50 ezer euróra büntette meg a Steaua Bucuresti csapatát az Újpest elleni Európa-liga-selejtezőn bemutatott gyalázkodó transzparens miatt.
júl. 23
17:44
Vizes vb: kínai arany született férfi 3 méteres műugrásban (She)
Az olimpiai bajnoki címvédő kínai Ho Csung nyerte meg a férfiak 3 m-es műugró számát a római vizes világbajnokságon.
júl. 23
18:00
Kézilabda: négy év eltiltás vesztegetési kísérletért (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) négy évre eltiltotta Vitalij Vakulát, az ukránok nemzetközi játékvezetőjét.
júl. 23
18:18
Soproni Liga: 5500-ra nő a pápai stadion befogadóképessége (She)
A 2009–2010-es szezonra 5500-ra nő a pápai Perutz Stadion befogadóképessége – jelentette be a Lombard Pápa Termál FC hivatalos honlapja.
júl. 23
18:20
Vizes vb: gáláztak a női pólósok Üzbegisztán ellen (She)
Harmadik csoportmérkőzését is megnyerte a magyar női vízilabda-válogatott a római világbajnokságon. A magyar lányok 18–5-re verték meg Üzbegisztánt az A-csoport 3. fordulójában. Az már korábban eldőlt, hogy a mieink csoportelsőként végeznek.
júl. 23
18:22
Öttusa: Marosi Ádám és az UTE csapata győzött a férfi ob-n (She)
Címét megvédve Marosi Ádám nyerte a férfiak versenyét csütörtökön az öttusázók országos-bajnokságán. Csapatban az UTE végzett az élen.
júl. 23
18:24
Európa-liga: fordított a grúz Dinamo, nyert a Legia (She)
A csütörtöki játéknapon először a lengyel Legia Warszawa, majd a grúz Dinamo Tbiliszi jutott be az Európa-liga selejtezőjének következő fordulójába. A Legia sima hazai sikere után az Olimpi Rusztavi otthonában is győzött, míg a Dinamo a második félidő elején törte meg az első találkozót megnyerő lett Metalurgs ellenállását.
júl. 23
18:26
Európa-liga: öt embert előállítottak az Újpest meccse előtt (She)
Öt embert állítottak elő a csütörtöki Újpest FC–Steaua Bucuresti labdarúgó Európa-liga-selejtezőmérkőzés előtt Budapesten a rendőrök, mivel a közbiztonságra különösen veszélyes eszközöket tartottak maguknál – közölte a BRFK a rendőrség honlapján.
júl. 23
18:36
Veretlenül jutott tovább a női vízilabda-válogatott (Infostart)
Harmadik mérkőzését is megnyerte a magyar női vízilabda-válogatott a római világbajnokságon. Petrovics Mátyás szövetségi kapitány együttese az üzbégek ellen győzött fölényesen, 18-5-re.
júl. 23
18:54
Formula-1: az utcai parádéval megkezdődött a Hungaroring Fest (She)
A 18 órakor kezdődő Formula–1-es utcai parádéval indult csütörtökön a Hungaroring Fest elnevezésű rendezvény, amelyet a Magyar Nagydíjjal egy időben, vasárnapig rendeznek meg a Budai Várban.
júl. 23
18:57
Fölényes győzelem az üzbégek ellen (Metropol)
Két, egyformán nagy harcban kivívott siker után (10-7 Kína, 8-5 Olaszország ellen) harmadik mérkőzését könnyedén, nagy fölénnyel, 18-5-re nyerte a magyar női vízilabda-válogatott a római világbajnokságon, a csoporttalálkozók csütörtöki zárófordulójában, így négyeséből elsőként, egyenes ágon, tökéletes mérleggel került tovább a negyeddöntőbe.
júl. 23
19:12
Európa-liga: Haladás-Elfsborg találkozó, élőben az NSO-n! (She)
Az elsőként kiírt Európa-liga selejtezőjének második fordulójában a Haladás háromgólos hátrányból fogadja a svéd Elfsborg csapatát Szombathelyen. Kövesse velünk a találkozókat élő, szöveges tudósításunk segítségével!
júl. 23
19:14
Sportlövészet: Sidit kizárták az Eb csütörtöki versenyén (She)
Sidi Pétert kizárták a 300 méteres nagyöbű standard puska összetett szám csütörtöki döntőjében az Eszéken zajló sportlövő Európa-bajnokságon.
júl. 23
19:48
Úszás: Cseh László még mindig a kórházban van, infúziót kap (She)
Pontatlannak bizonyultak a korábbi információk, Cseh László továbbra is a római kórházban van, úszó klasszisunk infúziót kap a helyi orvosoktól.
júl. 23
19:50
Labdarúgás: élet-halál között az edzésen összeeső 16 éves fiú (She)
Szívszorító pillanatokat éltek át azok a martfűi labdarúgók, akik szemtanúi voltak 16 éves játékostársuk haláltusájának. B. Sándort jelenleg kómás állapotban a szolnoki Hetényi Géza Kórház intenzív osztályán kezelik.
júl. 23
19:51
Kiengedték a kórházból Cseh Lacit (Metropol)
Cseh Lászlót kórházba kellett szállítani a repülőtérről, miután a magyar úszóválogatott csütörtökön megérkezett a római világbajnokságra. A klasszis versenyzőt néhány óra múlva kiengedték.
júl. 23
20:06
Európa-liga: kiesett a tavaly a BL-ben szereplő Anorthoszisz (She)
Fehér Csaba együttese, a NAC Breda 2–0-ra megverte idegenben az örmény Kapant az Európa-liga második selejtezőkörének visszavágóján, így 8–0-s összesítéssel jutott a következő körbe. A magyar légiós végigjátszotta a találkozót.
júl. 23
20:24
Európa-liga: továbbjutott Kulcsár csapata, a Polonia Warszawa (She)
Kulcsár Tamás csapata, a Polonia Warszawa 4–0-ra verte meg a San Marinó-i Juvenes/Doganát, és kettős győzelemmel, 5–0-s összesítéssel jutott az Európa-liga harmadik selejtezőkörébe.
júl. 23
20:26
Felkészülés: Szabicsék megverték a Birmingham Cityt (She)
A német FC Augsburg hazai pályán, felkészülési mérkőzésen Tobias Werner és Elton da Costa góljával 2–0-ra legyőzte az angol Birmingham Cityt.
júl. 23
20:42
Köpenyt kapott Balzsay Károly (Blikk)
A bevonulásához kapta a bokszoló az új ruhadarabot
júl. 23
20:44
Mátéfi lett a kapitány (Blikk)
BUDAPEST – Akármilyen eredményt is ér el Mátéfi Eszter (43) a női kézilabda-válogatottal, a kinevezése különlegességként vonul be a sportág történetébe.
júl. 23
20:46
Kórház a Hungaroring szélén (Blikk)
MOGYORÓD – Kilenc mentőautó, hat gyorsbeavatkozó orvosi kocsi, két mentőcsapat, két helikopter és egy sürgősségi ambulancia – a Hungaroring csapata felkészült arra, hogy segítsen az esetleg balesetet szenvedő pilótákon a holnap kezdődő Forma–1-es magyar versenyhétvége alatt.
júl. 23
20:48
Piquet dobogóra akar állni vasárnap (Blikk)
A háromszoros világbajnok Nelson Piquet (56) fia az első pilóta, aki megérkezett a pénteki szabadedzésekkel kezdődő 24. mogyoródi Forma–1-es versenyhétvégére.
júl. 23
21:00
Hollandia: a Chelsea-től igazolt játékost a holland Alkmaar (She)
Az AZ Alkmaar hivatalos honlapján jelentette be, hogy leigazolta Morten Nielsent, a Chelsea dán futballistáját.
júl. 23
21:02
Kézilabda: Laurencz Lászlót kitüntette Vác városa (She)
A Nemzet Sportvárosa címmel büszkélkedő Vác önkormányzatának képviselőtestülete a legutóbbi ülésén „A város sportjáért” kitüntetést adományozta Laurencz László volt női szövetségi kapitánynak.
júl. 23
21:03
Kovalainen újra a csúcsra vágyik (Metropol)
Heikki Kovalainen még az interjú első pillanatában is mérnökével egyeztet mobilján.

Keresés