2009. július 25. szombat

júl. 25
15:21
Óriási baleset a Hungaroringen! Massa fékezés nélkül csapódott a falba (Behaviour)
Fékezés nélkül nagy sebességgel a gumifalba csapódott Felipe Massa a Ferrari istálló pilótája.
júl. 25
15:36
Alonsónak szóltak: ő indul az élről vasárnap (Infostart)
Eseménydús időmérő edzést hozott a Magyar Nagydíj. Felipe Massát kórházba kellett szállítani, a pilóták pedig percekig nem tudták, ki is a győztes.
júl. 25
15:36
Formula-1: Massa sokkot kapott, nincs életveszélyben (She)
Amint arról beszámoltunk, Felipe Massa balesetet szenvedett a Formula–1-es Magyar Nagydíj időmérő edzésén. A brazil pilóta sokkot kapott az esetnél, rövid emlékezetkieséssel, ám nincs közvetlen életveszélyben: már magához tért és beszélgetett az orvosokkal. A versenyzőt kórházba szállítják, ahol részletes kivizsgálás után döntenek arról, hogy indulhat-e a vasárnapi futamon.
júl. 25
15:38
Formula-1: Alonso indulhat az első rajtkockából (She)
A spanyol Fernando Alonso autózta a legjobb időt a Formula–1-es Magyar Nagydíj időmérő edzésén, így ő indulhat az első rajtkockából a vasárnapi futamon. A második helyen Sebastian Vettel, a harmadikon Mark Webber végzett. Az edzést beárnyékolta Felipe Massa balesete, de a brazil pilóta nem szenvedett súlyos sérülést.
júl. 25
15:39
Magyar Nagydíj: stabil Massa állapota (Behaviour)
Felipe Massa, a Forma-1-es Ferrari csapat brazil versenyzője a Magyar Nagydíj időmérő edzésének második szakaszában elhagyta a pályát és mélyen a gumifalba csapódott.
júl. 25
15:54
NB II: kétgólos hátrányból állt fel a Vecsés a Hapoel Haifa ellen (She)
Felkészülési mérkőzésen jó eredményt, 2–2-es döntetlent ért el az izraeli élvonalban szereplő Hapoel Haifa ellen a másodosztályú Vecsési FC.
júl. 25
15:56
Fiorentina: Luisao 7.5 millió fontért érkezhet a Benficától (She)
Portugál lapértesülések szerint a Fiorentina megegyezett a Benficával Luisao átigazolásáról. A Record úgy tudja, hogy a brazil védő 7.5 fontért kerülhet az olasz csapathoz.
júl. 25
15:57
Magyar Nagydíj: Alonso indul az élről (Behaviour)
Fernando Alonso, a Renault kétszeres világbajnok spanyol pilótája indul az élről a XXIV. Magyar Nagydíj vasárnapi futamán.
júl. 25
16:12
Világjátékok: megvan a második magyar aranyérem! (She)
Megszületett a magyar csapat második aranyérme az olimpián kívüli sportágak tajvani csúcseseményén.
júl. 25
16:15
Nagy Lászlót honosítanák a spanyol kézisek (Metropol)
Szeretné honosítani Nagy Lászlót, a világ egyik legjobb átlövőjét a Spanyol Kézilabda Szövetség. A szegedi nevelésű Barcelona-játékos a Délmagyarország című lapnak megerősítette az információ.
júl. 25
16:17
Alonso indul az élről (Metropol)
Fernando Alonso, a Renault kétszeres világbajnok spanyol pilótája indul az élről a XXIV. Magyar Nagydíj vasárnapi futamán. A második helyről a német Sebastian Vettel (Red Bull), míg a harmadikról csapattársa, az ausztrál Mark Webber vághat neki a viadalnak.
júl. 25
16:30
Massa állapota a műtét után súlyos, életveszélyes, de stabil - képek (Infostart)
Meg kellett operálni Felipe Massát, a Ferrari brazil pilótáját, akit a Formula-1-es Magyar Nagydíj időmérő edzésen fejen talált egy leszakadó alkatrész - közölte Pácserné Bozi Judit, a Honvéd Kórház szóvivője. Stefano Domenicali, a Ferrari csapatfőnöke bejelentette, hogy a brazil versenyző nem indul a vasárnapi futamon.
júl. 25
16:33
Sidi Péter aranyérmes a sportlövő Eb-n (Metropol)
Sidi Péter 1184 körös világcsúccsal aranyérmet szerzett a nagyöbű sportpuskások 3x40 lövéses összetett számában az Eszéken zajló sportlövő Európa-bajnokság utolsó napján.
júl. 25
16:48
Talmácsi az utolsó helyről rajtolhat (Infostart)
Talmácsi Gábor a 17., utolsó helyről rajtolhat a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Brit Nagydíján.
júl. 25
16:48
Tour de France: Garate ért fel elsőként a Mont Ventoux-ra (She)
A spanyol Juan Manuel Garate nyerte meg a Tour de France 20. szakaszát, amelynek befutója a legendás Mont Ventoux-n volt. Mögötte a német Tony Martin ért célba másodikként, míg a harmadik Andy Schleck lett. Összetettben Alberto Contador továbbra is több mint 4 perc előnnyel vezet, így 2007 után gyakorlatilag másodszor is megnyerte a háromhetes francia körversenyt.
júl. 25
16:50
Formula-1: Massa várhatóan nem indul a holnapi futamon (She)
Felipe Massa elképesztően peches, szörnyű balesetet szenvedett a Magyar Nagydíj időmérő edzésén: a televíziós felvételek alapján az előtte haladó Rubens Barrichello autójáról leszakadó rugó fejen találta, aminek következtében óriási lendülettel, egyenesen a gumifalnak csapódott. A kvalifikáció után Stefano Domenicali, a Ferrari csapatfőnöke bejelentette, hogy a brazil versenyző várhatóan nem lesz…
júl. 25
16:51
Talmácsi bukott, az utolsó helyről indul (Metropol)
Talmácsi Gábor a 17., utolsó helyről rajtolhat a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Brit Nagydíján.
júl. 25
17:06
Tragédia: autóbalesetben elhunyt a korábbi nyíregyházi labdarúgó (She)
Szombat hajnalban autóbalesetben elhunyt Grigore Popan, a megyei I. osztályú Nyírcsaholy labdarúgója, aki korábban volt a Nyíregyháza Spartacus játékosa is – tudósít a szon.hu.
júl. 25
17:09
Talmácsi nem megy! Az utolsó helyről indul (Behaviour)
Talmácsi Gábor a 17., utolsó helyről rajtolhat a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Brit Nagydíján.
júl. 25
17:24
Armstrong felkapaszkodott a dobogóra (Infostart)
A spanyol Alberto Contador megőrizte az összetettben vezetőnek járó sárga trikót a Tour de France kerékpáros körverseny utolsó nehéz szakaszán, így szinte biztosra vehető, hogy 2007 után ismét ő végez az élen.
júl. 25
17:24
Vizes vb: Kanadával játszik a negyeddöntőben a magyar női válogatott (She)
Kanada lesz a magyar női vízilabda-válogatott ellenfele a római világbajnokság negyeddöntőjében. A kanadaiak 13–7-re győzték le Németországot. Az Egyesült Államok csapata szintén a nyolc közé jutott, miután 12–9-re felülmúlta Kínát.
júl. 25
17:42
Soproni Liga: Honvéd-Kaposvár találkozó, élőben az NSO-n! (She)
A Soproni Liga 1. fordulójában a kupagyőztes Bp. Honvéd a Kaposvárt fogadja. Kövesse velünk a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
júl. 25
17:44
MotoGP: Tóth a 18., Németh a 22. a doningtoni időmérőn (She)
Tóth Imre a 18., Németh Balázs a 22. helyen végzett a gyorsaságimotoros-világbajnokság 250 kcm-es kategóriájának időmérő edzésén a Brit Nagydíjon. A vasárnapi futamon a spanyol Héctor Barbera indulhat az élről a világbajnok Marco Simoncelli előtt.
júl. 25
17:45
Két év után ismét Contador lehet a bajnok (Metropol)
A spanyol Alberto Contador megőrizte az összetettben vezetőnek járó sárga trikót a Tour de France kerékpáros körverseny utolsó nehéz szakaszán, így szinte biztosra vehető, hogy 2007 után ismét ő végez az élen vasárnap.
júl. 25
18:00
Jégkorong ob I: kanadai edző dirigálja a zöld-fehéreket (She)
A kanadai Rick Leach lett a Ferencváros jégkorongcsapatának vezetőedzője.
júl. 25
18:03
Magyar Nagydíj: Súlyos a helyzet, Massát operálják (Behaviour)
Szombaton meg kellett operálni Felipe Massát, a Ferrari brazil pilótáját, akit a Forma-1-es Magyar Nagydíj időmérő edzésen fejen talált egy leszakadó alkatrész.
júl. 25
18:18
Tenisz: Mathieu jutott elsőként a döntőbe a hamburgi tornán (She)
Elsőkánt Paul-Henri Mathieu jutott be a hamburgi salakpályás férfi tenisztorna döntőjébe, miután három játszmában legyőzte az uruguayi Pablo Cuevast.
júl. 25
18:20
Formula-1: Massát agyödéma miatt műteni kellett (She)
Kórházba szállítása és tüzetesebb megvizsgálása után az orvosok arra az álláspontra jutottak, hogy Felipe Massát agyödéma miatt azonnal meg kell műteni.
júl. 25
18:22
Tenisz: román-német finálé lesz a Bad Gastein-i tornán (She)
A román Ioana Ralica Olaru és a német Andrea Petkovic játssza a Bad Gastein-i női tenisztorna döntőjét. Olaru három játszmában verte meg az első helyen kiemelt Alizé Cornet-t az elődöntőben, míg Petkovic sima két szettben jutott tovább.
júl. 25
18:36
Blog: Hosnyánszky Norbert írása Rómából, a vizes vb-ről (She)
Ezúttal Rómából, a vizes vb helyszínéről frissítette blogját Hosnyánszky Norbert, férfi vízilabda-válogatottunk jobbkezes átlövője. Az olimpiai bajnok pólós szerint szó sincs arról, hogy számolgattak a németek ellen és ezért végeztek döntetlenre az esélytelenebbnek tartott csapat ellen.
júl. 25
18:54
DVSC: ismét Debrecenben készül próbajátékon a szerb támadó (She)
Ismét Debrecenben készül Nenad Panics, akit június végén még a balmazújvárosi edzőtáborban tesztelt a szakmai stáb, ám a szerb csatár az egyik edzésen megsérült, majd hazatért – olvasható a dvsc.hu-n.
júl. 25
18:56
Vizes vb: Cseh László jobban érzi magát, edzésre jelentkezett (She)
A legfrissebb híreink szerint Cseh László jobban érzi magát, már nincs hányingere, így szombat délután edzésre jelentkezett a vizes vb-n.
júl. 25
18:58
Pápa: Véber György szerint az újpestiekben nem volt tűz (She)
A Lombard Pápa vezetőedzője, Véber György élőben tekintette meg az Újpest–Steaua Bucuresti Európa-liga-selejtezőt. A korábban Újpesten futballozó szakember szerint az újpestiek nem akarták eléggé a győzelmet.
júl. 25
19:12
Blog: Sinkovics Gábor a Soproni Liga idénykezdetéről (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Sinkovics Gábor, a Nemzeti Sport újságírója, aki ezúttal a magyar labdarúgó-bajnokság idénykezdetéről fejti ki a véleményét.
júl. 25
19:14
NB II: Deme, Forgács és Németh Viktor is Tatabányán folytatja (She)
Három, NB I-es rutinú játékossal erősítette meg a keretét a napokban az NB II Nyugati csoportjának 2009–2010-es szezonjára készülő FC Tatabánya. Erről a klub hivatalos honlapja adott hírt.
júl. 25
19:30
Megbüntették Beckhamet a vita miatt (Infostart)
Ezer dollárra megbüntette David Beckhamet, a Los Angeles Galaxy angol labdarúgóját a tengerentúli profi liga (MLS).
júl. 25
19:30
Kajak-kenu: Csay Renáta aranyérmes a maratoni Eb-n (She)
Két-két arany- és ezüst-, valamint egy bronzérmet nyert a magyar kajak-kenu-válogatott a lengyelországi Ostrodában zajló felnőtt és korosztályos maratoni Európa-bajnokság második, szombati versenynapján. A felnőttek közül Csay Renáta szerepelt a legjobban, ő megnyerte a nők K–1-es futamát.
júl. 25
19:32
Soproni Liga: két gól-, illetve emberhátrányban zárt a Kaposvár a Honvéd ellen (She)
A Soproni Liga 1. fordulójában a kupagyőztes Honvéd a Kaposvárt fogadta. A kispestiek Hajdú Norbert, Abraham és Hrepka Ádám góljával győzték le a vendégeket, akik kettős emberhátrányban szépítettek Farkas Krisztián révén.
júl. 25
19:48
Hertha: szerb védőt vett kölcsön Dárdai csapata a Crvena zvezdától (She)
A Hertha Berlin egy évre kölcsönvette a szerb Nemanja Pejcsinovicsot a Crvena zvezdától.
júl. 25
20:06
Atlétika: Dibaba remek 5000-es futása a londoni Szuper GP-n (She)
A kétszeres olimpiai bajnok etióp Tirunesh Dibaba a világ idei legjobb idejével, 14:33.65 perccel nyerte meg a női 5000 métert a londoni atlétikai szuper Grand Prix-n szombaton.
júl. 25
20:08
Soproni Liga: elkezdődött négy találkozó - élőben az NSO-n! (She)
A Bp. Honvéd–Kaposvár mérkőzés után este 8 órakor újabb négy találkozóval folytatódik a Soproni Liga 1. fordulója. Honlapunk valamennyi meccset szöveges formában, élőben közvetíti.
júl. 25
20:24
Alonso autója nagyon könnyű (Infostart)
Az élről induló spanyol Fernando Alonso autója a legkönnyebb a Forma-1-es Magyar Nagydíj előtt.
júl. 25
20:42
Szlovénia: magyar gólok kellettek a Nafta pontszerzéséhez (She)
A Nafta Lendava hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott a Publikum Celje ellen a szlovén labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában.
júl. 25
20:45
Magyar Nagydíj: Felipe Massa lélegeztetőgépen (Behaviour)
Sikeres műtéten esett át szombaton este Felipe Massa, a Ferrari brazil pilótája, akit kora délután a Forma-1-es Magyar Nagydíj időmérő edzésén fejen talált egy leszakadó alkatrész.
júl. 25
20:47
A legfrisseb hír! Felipe Massa életveszélyben! (Behaviour)
Súlyos, életveszélyes, de stabil állapotban van Felipe Massa, a Ferrari brazil pilótája, akit a Forma-1-es Magyar Nagydíj szombat délutáni időmérő edzésén fejen talált egy leszakadó alkatrész.
júl. 25
21:18
Hollandia: bolgár szélsővel erősített Dzsudzsák csapata (She)
Sztaniszlav Manolev a PSV-ben folytatja pályafutását. A Liteksz Lovecstől érkező játékos hároméves szerződést kötött a Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató eindhoveni csapattal.
júl. 25
21:20
Férfi kosárlabda: jó végjátékkal a finneket is megvertük (She)
A pénteken a svédek ellen diadalmaskodó magyar férfi kosárlabda-válogatott jó utolsó negyedbeli teljesítményének köszönhetően 95–89-re győzött a finnek ellen a Radisson-Birdland-Pannon-kupa 2. fordulójában.
júl. 25
21:36
Felkészülés: nyert a Plymouth, Szélesi jövője továbbra is kérdéses (She)
Felkészülési mérkőzésen 2–0-s győzelmet aratott a Plymouth Argyle a Morecambe FC otthonában.
júl. 25
21:54
Evezés: öt csapatunk döntős az U23-as világbajnokságon (She)
Az ötpercenként változó időjárás nem kedvezett egyetlen nemzet evezőseinek sem a racicei pályán, az U23-as evezős vb-n. A magyaroknak sem az eső, sem az erős napsütés nem tudott ártani, csapataink sorra bekerültek be a holnapi döntőkbe.
júl. 25
22:12
Soproni Liga: a Videoton vendégként ütötte ki a Kecskemétet (She)
A Videoton gólparádéval kezdte a 2009–2010-es idényt. A fehérváriak az otthonában 10 hónapja veretlen Kecskemétet győzték le 6–3-ra.

Keresés