2009. július 27. hétfő

júl. 27
19:51
Hosszú Katinka bronzérmes (Behaviour)
Hosszú Katinka bronzérmet szerzett hétfőn 200 m vegyesen a római vizes világbajnokságon.
júl. 27
20:24
U19-es Eb: hetest rúgtak, továbbjutottak az angolok (She)
Kiütéses, 7–1-es győzelemmel biztosította csoportelsőségét az angol U19-es labdarúgó-válogatott az ukrajnai kontinenstornán. Mögöttük a házigazdák léptek tovább az A-csoportból, a B jelű kvartettből Szerbia és Franciaország jutott tovább, a spanyolok már egymás után másodszor maradnak le az elődöntőről.
júl. 27
20:42
Vizes vb: Hosszúnak „felfoghatatlanul nagy érzés” az eredménye (She)
Mind a bronzéremnek, mind újabb Európa-csúcsának rendkívüli módon örült Hosszú Katinka a 200 méteres női vegyes fináléja utáni sajtótájékoztatón.
júl. 27
20:44
Man. City: Tévez máris megsérült, elcsúszott a zuhanyzóban (She)
A Premier League-ben szereplő Manchester City friss igazolása, az argentin Carlos Tévez máris megsérült: a zuhanyzóban megcsúszott, és kisebb bokasérülést szenvedett, ám a rajtra felépül.
júl. 27
20:45
Ibrahimovic öt évre a Barcelonához szerződött (Metropol)
Zlatan Ibrahimovic öt évre aláírt hétfőn a Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelona labdarúgócsapatához.
júl. 27
20:46
Csehország: gól nélküli döntetlennel kezdett Róth Ferenc csapata (She)
Gól nélküli döntetlennel kezdte a cseh első osztályú labdarúgó-bajnokság 2009–2010-es szezonját Róth Ferenc csapata, az élvonalba újonnan feljutó Bohemians 1905.
júl. 27
21:00
Osasuna: Vadócz Krisztián mégis a H1N1 vírust kapta el, de jól van (She)
Jó ideig nem találkozhat társaival Vadócz Krisztián, az Osasuna magyar válogatott középpályása, ugyanis a diagnózisok szerint a H1N1 vírus enyhébb válfaját kapta el. A hírről a spanyol élvonalban szereplő klub hivatalos honlapján számolt be.
júl. 27
21:02
Barcelona: Ibrahimovic tanulni és játszani jött a katalánokhoz (She)
Megtisztelőnek tartja Zlatan Ibrahimovic, hogy magára öltheti a Barcelona labdarúgócsapatának mezét. A svéd klasszis rövid beszédben „mutatkozott be” a Camp Nouban, ahol negyvenezer drukker volt kíváncsi rá.
júl. 27
21:04
Felkészülés: ezúttal könnyedén győzött az Arsenal Szombathelyen (She)
Fél gőzzel is könnyedén, 5–0-ra nyert az Arsenal a Haladás ellen felkészülési mérkőzésen a Rohonci úton. A találkozón Nicklas Bendtner és Eduardo is duplázott, míg Robin van Persie tizenegyesből volt eredményes.
júl. 27
21:18
Negyvenezren köszöntötték Ibrahimovicot Barcelonában (Infostart)
Zlatan Ibrahimovic öt évre aláírt a Bajnokok Ligája-győztes Barcelona labdarúgócsapatához.
júl. 27
21:18
Tenisz: Kohlschreiber és Feliciano López is búcsúzott Gstaadban (She)
A Gstaadban zajló férfi tenisztorna első fordulójában kiesett a második helyen kiemelt, német Philipp Kohlschreiber, és a hetedikként rangsorolt spanyol Feliciano López is vereséget szenvedett, előbbi a román Victor Crovoi ellen egy szoros és egy nagyon sima szettben, utóbbi a szintén spanyol Guillermo García-López ellen döntő szettben kapott ki, így mindketten kiestek.
júl. 27
21:20
Öt gól a szombathelyi Arsenal-gálán (Infostart)
Az Arsenal labdarúgó-csapata 5-0-ra győzött a Haladás ellen a szombathelyi felkészülési mérkőzésen. A londoni együttesnél Nicklas Bendtner és Eduardo kétszer volt eredményes, míg Robin van Persie büntetőből talált be.
júl. 27
21:54
Internazionale: Eto’o szerződtetését is bejelentették hivatalosan (She)
Az Internazionale labdarúgócsapata hivatalosan is bejelentette honlapján, hogy 2014. június 30-ig szóló szerződést kötött Samuel Eto’óval az Ibrahimovic-üzlet keretében.
júl. 27
21:56
Újpest FC: a klub feljelentést tett ismeretlen tettesek ellen (She)
A Soproni Liga ezüstérmese, az Újpest FC a mai napon feljelentést tett ismeretlen tettesek ellen a BRFK IV. kerületi rendőrkapitányságának bűnügyi osztályán csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének gyanúja miatt – adta hírül a klub hivatalos honlapja, az ujpestfc.hu.
júl. 27
21:58
Videó: az Arsenal öt gólja és Maikel borzalmas büntetője (She)
Mint már beszámoltunk róla, az Arsenal 5–0-ra nyert Szombathelyen a Haladás ellen. Most megmutatjuk a találkozó góljait, valamint Maikel hihetetlenül rosszul elvégzett büntetőjét.
júl. 27
22:12
Vizes vb: Kiss László 400 méter vegyesen még többet vár Hosszútól (She)
Mint arról korábban már beszámoltunk, a római vizes világbajnokságon a 200 méteres női vegyes fináléjában Hosszú Katinka a harmadik, míg Verrasztó Evelyn a hetedik helyen végzett. Kiss László szövetségi kapitány mindkét úszóval elégedett, és Hosszútól még többet vár 400 méteren.
júl. 27
22:15
Hosszú Katinka bronzérmes 200 m vegyesen (Metropol)
Hosszú Katinka 2:07.46 perces Európa-csúccsal bronzérmet szerzett hétfőn 200 m vegyesen a római vizes világbajnokságon.
júl. 27
22:30
Videó: Zlatan Ibrahimovic bemutatása a Camp Nouban (She)
Zlatan Ibrahimovicot hivatalosan is bemutatták mint a Barcelona játékosát, a Camp Nouban 40 ezer drukker volt kíváncsi a svéd válogatott labdarúgóra.
júl. 27
22:32
Felkészülés: megnyerte utolsó tesztmérkőzését a Wolfsburg (She)
A német bajnok Wolfsburg labdarúgócsapata félidőben még egygólos hátrányban volt a Mallorca elleni felkészülési mérkőzésen, de a pihenő után Dzeko két és Ziani egy találatával fordítani tudott.
júl. 27
22:48
Vizes vb: az Egyesült Államok jutott utolsóként az elődöntőbe (She)
A római vizes világbajnokság női vízilabda negyeddöntőjének utolsó mérkőzésén az Egyesült Államok válogatottja 9–6-ra legyőzte Spanyolország legjobbjait, így bejutott az elődöntőbe, ahol Görögországgal játszik majd.
júl. 27
22:50
Brazília: az exmilanos Emersonnal erősített a Santos (She)
A brazil Santos labdarúgócsapata szerződtette az AC Milannal a 2008–2009-es szezon végén szerződést bontó Emersont.
júl. 27
23:42
Zenit: Alessandro Rosina aláírta előszerződését Huszti csapatával (She)
A Serie A-ból kieső Torino hamarosan elveszítheti egyik legjobbját: Alessandro Rosina olasz források szerint már aláírta előszerződését Huszti Szabolcs csapatával, az orosz Zenittel.

Keresés