2009. július 28. kedd

júl. 28
21:36
Felkészülés: Bogdán ismételten egy félidőt kapott a Boltonban (She)
A Bolton Wanderers felkészülési mérkőzésen 2–1-re legyőzte a holland Den Bosch együttesét. Az angol csapatba Bogdán Ádám a szünetben állt be, és végigvédte a második játékrészt, volt egy szép védése, ám a 80. percben egy védőn megpattanó lövés túljárt az eszén. A Den Bosch ugyan ezzel szépített, ám a mérkőzést a Bolton nyerte meg.
júl. 28
21:54
Tenisz: Zvonarjova első kiemeltként máris búcsúzott Isztambulban (She)
Az első helyen kiemelt orosz Vera Zvonarjova már az első fordulóban kiesett az isztambuli női tenisztornán. Zvonarjovát az ukrán Maria Koritceva verte meg három játszmában.
júl. 28
21:56
MLSZ: Nem tenne jót a gyepszőnyegnek a Madonna-koncert - Kisteleki (She)
Azok után, hogy – a szervezők tájékoztatása alapján – számos hírforrás beszámolt az augusztus 22-i budapesti Madonna-koncert helyszínének megváltoztatásáról (az eredetileg tervezett Kincsem Park helyett a Puskás Ferenc Stadion), Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke ismételten levélben fordult a legnagyobb hazai sportlétesítményt működtető NUSI főigazgatójához, Török Ottóhoz. Ebben…
júl. 28
21:58
Premier League: Aquilanival tárgyal a Liverpool – lapinformáció (She)
Az angol Guardian információi szerint a Liverpool képviselői tárgyalásokat kezdtek az AS Roma labdarúgójával, Alberto Aquilanival.
júl. 28
22:12
Premier League: Aquilanival tárgyal a Liverpool - lapinformáció (She)
Az angol Guardian információi szerint a Liverpool képviselői tárgyalásokat kezdtek az AS Roma labdarúgójával, Alberto Aquilanival.
júl. 28
22:14
Felkészülés: Hajnal és Futács játszott, Király és Dárdai nem (She)
Hajnal Tamás (Dortmund) 71, Futács Márkó (Werder Bremen) 38 percet játszott csapata keddi felkészülési mérkőzésén. A Dortmund Stieber Zoltán csapata, a Koblenz ellen ikszelt (a fiatal szélső nem lépett pályára), a Werder a Valenciával játszott 2–2-t, majd veszített tizenegyesekkel.
júl. 28
22:30
Argentína: két újonc és Verón az oroszok elleni keretben (She)
Diego Maradona, az argentin válogatott szövetségi kapitánya kijelölte keretét az Oroszország elleni augusztus 12-i felkészülési mérkőzésre. Maradona huszonhárom játékosra számít a mérkőzés előtt, meghívót kapott két újonc, Mario Bolatti (Huracán) és Jesus Datolo (Napoli) is, valamint az Estudaintesszel Libertadores-kupát nyerő veterán Juan Sebastian Verón is.
júl. 28
22:48
Felkészülés: Diego góllal mutatkozott be a Juventusban (She)
A Juventus 3–0-ra legyőzte a dél-koreai Szöngnam Ilvát a labdarúgó Béke-kupa A-csoportjának mérkőzésén. Az olasz csapatban góllal mutatkozott be a Werder Brementől igazolt brazil középpályás, Diego, aki az 53. vette be az ázsiai csapat kapuját.
júl. 28
22:50
Vizes vb: a spanyolok 9-0-s rohammal fordítva jutottak tovább (She)
Spanyolország vízilabda válogatottja 11–4-re legyőzte Kanadát a római vizes vb férfi tornáján, így Szerbia, Horvátország és az Egyesült Államok után negyedikként bejutott az elődöntőbe. A spanyolok az Egyesült Államokkal játszanak az elődöntőben.
júl. 28
22:52
BL-selejtező: Juhászék remek játékkal ütötték ki a Sivassport (She)
Minden bizonnyal eldöntötte a továbbjutást a belga Anderlecht labdarúgócsapata a keddi utolsó BL-selejtezőben, miután hazai pályán 5–0-ra kiütötte a török Sivassport. Juhász Roland megbízható teljesítményt nyújtott, végigjátszotta a találkozót.
júl. 28
23:06
Serie A: osztrák válogatott csatárral erősített a Napoli (She)
Az olasz élvonalbeli Napoli labdarúgócsapata ötéves szerződést kötött Erwin Hofferrel, a Rapid Wien osztrák válogatott csatárával.
júl. 28
23:42
Brazília: Dunga az észtek ellen is megszokott játékosaira számít (She)
A brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Dunga kihirdette keretét az augusztus 12-i, Észtország elleni felkészülési mérkőzésre. Dunga listáján mindössze három játékos nem szerepel a Konföderációs Kupán szerepeltek közül: Alexandre Pato (AC Milan), Kléber (Internacional) és Victor kapus (Grémio) maradt ki. Helyükre Marcelo (Real Madrid), Diego Tardelli (Atlético Mineiro) került (Dunga…

Keresés