2009. július 6. hétfő

júl. 6
12:58
Ferencváros: a kapusedző elégedett Holczerrel és Megyerivel (She)
A labdarúgó Soproni Ligába feljutó Ferencváros kapusedzője, Kakas László elégedett a klub hálóőreivel, Holczer Ádámmal és Megyeri Balázzsal, és szép jövőt jósol nekik – adta hírül a 100%Fradi.
júl. 6
13:00
DVTK: százmillió forint kell még a költségvetési egyensúlyhoz (She)
A boon.hu kérésére Dlusztus Imre, a DFC Kft. ügyvezetője a regionális portál rendelkezésére bocsátotta a Diósgyőr labdarúgócsapatának 2009–2010-re tervezett részletes költségvetését.
júl. 6
13:12
Pápa: Takács Tamással erősítené meg együttese keretét Véber (She)
A Soproni Ligába feljutó Lombard Pápa Termál FC szakvezetője, Véber György a legutóbb a román Liberty Salontában védő rutinos kapussal, Takács Tamással erősítené meg együttese keretét – adta hírül a klub hivatalos honlapja, a lombardfcpapa.hu.
júl. 6
13:12
Ecclestone Hitlerről: "Félreértés" történt (Infostart)
"Nagy félreértésnek" nevezte Bernie Ecclestone, a Formula-1 főnöke a Bild német bulvárlap hétfői számában azokat a brit sajtóban megjelent, neki tulajdonított kijelentéseket, amelyekben többek között Hitler válságkezelő intézkedéseinek hatékonyságát dicsérte.
júl. 6
13:33
100 milliós hiány a Diósgyőr költségvetésében (Behaviour)
A klubot eddig működtető gazdasági társaság múlt heti kivonulása 100 millió forintos hiányt eredményez a Diósgyőri FC Kft. költségvetésében.
júl. 6
13:51
Százmilliós szponzorra vár a Diósgyőr (Metropol)
A klubot eddig működtető gazdasági társaság múlt heti kivonulása 100 millió forintos hiányt eredményez a Diósgyőri FC Kft. költségvetésében.
júl. 6
13:51
Sját biztonsági céggel veszi fel a harcot a Fradi (Behaviour)
Fradi Security Kft. néven saját biztonsági céget alapított a Ferencváros labdarúgócsapatát működtető gazdasági társaság, az FTC Zrt.
júl. 6
14:09
Megalakult a Fradi Security (Metropol)
A Ferencvárosnál azt remélik, hogy az új biztonsági cég segítsével nem lesz balhé a zöld-fehérek mérkőzésein, s elsőként a beléptetést szeretnék hatékonyabbá és kulturáltabbá tenni az Albert Stadionban.
júl. 6
14:24
FTC: házon belül oldják meg a meccsek biztosítását (She)
Július 18-tól a Fradi Security Kft. biztosítja a Ferencváros labdarúgócsapatának mérkőzéseit. A korábbi őrző-védő cégtől, a Safe Controlltól megvált az FTC Labdarúgó Zrt.
júl. 6
14:26
Premier League: amerikai alsóbb osztályból igazol az Everton (She)
Angol sajtóértesülések szerint az Everton labdarúgócsapata még hétfőn hivatalosan is bejelenti Anton Peterlin szerződtetését.
júl. 6
14:27
Egy forintért vették meg a klubot (Metropol)
Tatabánya városa biztosítja a csapat működtetéséhez szükséges feltételeket, és a játékosok hétfőn megkezdték a felkészülést a következő idényre.
júl. 6
14:28
Universiade: kikapott a női labdarúgócsapat a házigazdától (She)
Az alsóházi rájátszásban 5–0-s vereséget szenvedett a magyar női labdarúgócsapat Szerbiától.
júl. 6
14:29
Federer, a rekordok ura (Metropol)
A nemzetközi sajtó Roger Federer sportolói nagyságát méltatta a svájci teniszező vasárnapi, wimbledoni győzelmét követő napon.
júl. 6
14:30
Európa-liga: húsz játékossal repül Karagandába a Haladás (She)
Húsz labdarúgóval vág neki a kazah kalandnak a Haladás labdarúgócsapata, a szombathelyiek kedden Pozsonyból egy negyvenfős repülőgéppel indulnak Karagandába, az Irtis Pavlodar elleni Európa-liga-mérkőzés visszavágójára.
júl. 6
14:42
Universiade: a negyeddöntőig jutott a női tőrcsapat (She)
A magyar női tőrcsapat Szingapúr ellen 38–35-re győzött a nyolcaddöntőben, ám aztán 45–19-re kikapott Olaszországtól a negyeddöntőben, és kiesett a belgrádi universiade hatodik napján.
júl. 6
14:44
MTK: Balogh Béla marad, Sütő Pécsre kerül kölcsönbe (She)
Válogatott játékossal erősítette meg keretét az MTK élvonalban szereplő labdarúgócsapata, a következő szezonban a kék-fehéreknél futballozik majd Balogh Béla.
júl. 6
14:45
Nyolcvanezren nézik Ronaldót (Metropol)
Ronaldót júniusban 94 millió euróért vásárolták meg a Manchester Unitedtől, éves fizetése pedig 13 millió euró lesz.
júl. 6
14:46
Real Madrid: C. Ronaldo sikeresen átment az orvosi vizsgálaton (She)
Megérkezett Madridba, és átesett az orvosi vizsgálatokon Cristiano Ronaldo, akit ma este 9 órakor mutatnak be a Santiago Bernabéu Stadionban.
júl. 6
15:18
Espanyol: fiatal argentin szélsőt igazolt a katalán csapat (She)
Az Espanyol egy évre megszerezte az argentin másodosztályú csapattól, a Tiro Federaltól a 23 éves Iván Alexis Pillud játékjogát.
júl. 6
15:21
Már lehet jegyet venni a Debrecen BL-selejtezőjére (Metropol)
Már lehet jegyet venni a DVSC-TEVA labdarúgócsapatának hazai Bajnokok Ligája-selejtezőjére, amelyet a svéd Kalmarral vív jövő szerdán 20 órától.
júl. 6
15:39
McStay bemutatkozott a liláknál (Metropol)
Hivatalosan is bemutatták William McStayt, az Újpest FC labdarúgócsapatának új vezetőedzőjét, aki egy évre írt alá a lila-fehérekhez.
júl. 6
15:54
Vízilabda: péntektől újra Unicum-kupa a Margitszigeten (She)
A magyar, a szerb, a német és az ausztrál férfi vízilabda-válogatott részvételével péntektől vasárnapig rendezik meg a Margitszigeten a 14. Unicum-kupát.
júl. 6
15:56
Tenisz: Jani Réka kikapott a selejtező utolsó fordulójában (She)
Jani Réka Luca a selejtező harmadik, utolsó fordulójában kikapott, így nem jutott főtáblára a 220 ezer dollár összdíjazású GDF Suez Grand Prix Budapest salakpályás női tenisztornán.
júl. 6
15:58
Sportlegek: a futballtörténelem legcsúnyább mezei (She)
Az emberi kreativitás határtalan! Szerencsére. Ha azonban a kreativitás ízléstelenséggel párosul, nagy baj van! Korábbi összeállításunkban a sporttörténelem legrondább mezeiből válogattunk, a témában tovább kutakodva azonban ismét rengeteg ízléstelen vagy csúnya felszerelésre akadtunk.
júl. 6
16:00
Jégkorong: hivatalosan bejelentette a Hannover Szuper szerződtetését (She)
A Hannover Scorpions jégkorongcsapata hivatalosan is bejelentette honlapján, hogy szerződtette Szuper Leventét, a magyar válogatott kapusát.
júl. 6
16:12
Tenisz: Szávay visszaesett, Czink javított a világranglistán (She)
A női teniszezők legfrissebb világranglistáján Szávay Ágnes – kilenc pozíciót rontva – a 37. helyen áll, míg Czink Melinda az 54.-ről az 52.-re lépett előre.
júl. 6
16:14
Bundesliga: Simunic nem a pénz miatt igazolt a Hoffenheimba (She)
Josip Simunic, a Hoffenheim horvát középhátvédje a sport1.de német portálnak elmondta: nem a pénz miatt szerződött a Herthától Ralf Rangnick csapatához.
júl. 6
16:16
Kerékpár: 11 ország versenyzőivel rajtol pénteken a Gemenci Nagydíj (She)
Július 10-én és 11-én kerül megrendezésre hazánk egyetlen nemzetközi kategóriás, többnapos országúti versenye. A két szakaszos Alisca Bau 35. Gemenci Nagydíjra a szervezők 11 ország 119 kerekesét várják, akikre a gálával együtt mintegy 300 kilométer vár. A csapatok között a hazai élvonal mellett négy kontinentális gárda és a szerb nemzeti válogatott is rajthoz áll. Az összdíjazás meghaladja a 2…
júl. 6
16:30
Portugália: Falcaóért versenyt fut a Porto és a Benfica (She)
A Benfica és az FC Porto labdarúgócsapata is szerződtetni akarja Falcaót, az argentin River Plate kolumbiai csatárát.
júl. 6
16:32
Hoffenheim: jól halad a bosnyák gólvágó rehabilitációja (She)
Súlyos sérülése után egyre jobb edzettségi állapotba kerül Vedad Ibisevic, a Hoffenheim bosnyák támadója.
júl. 6
17:06
Kemény Dénes: Kisebb esélyt látok a jó eredményre (Infostart)
Kiegyensúlyozatlan világbajnokságra számít Rómában a háromszoros olimpiai bajnok magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya. Kemény Dénes az InfoRádiónak adott interjúban arról is beszélt, hogy együttese még nincs csúcsformában, és ezen a héten a felkészülési meccsekkel kemény terhelést kapnak a játékosai.
júl. 6
17:06
Dánia: a BL-ben villogó Cacával erősített az OB Odense (She)
A dán OB Odense labdarúgócsapata három évre szerződtette a rivális AaB Aalborg középpályását, a brazil Cacát.
júl. 6
17:08
Videó: C. Ronaldo átesett a hivatalos orvosi vizsgálaton (She)
Megérkezett Madridba, és esti hivatalos bemutatása előtt az orvosi vizsgálatokon is sikeresen átesett minden idők legdrágább labdarúgója, Cristiano Ronaldo. A portugált óriási tömeg várta utcára lépésekor, kiosztott pár autogramot, majd kocsiba vágta magát, és elhajtott. A bemutatási ceremóniára este 9 órakor kerül sor.
júl. 6
17:24
Görögország: Posza csapata szerződtette Verpakovskist (She)
A görög élvonalbeli Ergotelisz csapata szerződtette a lett futball egyik legnagyobb alakját, a szélvészgyors támadó Maris Verpakovskist.
júl. 6
17:26
Győr: nagy a mozgás a keretben, próbajátékosok jönnek-mennek (She)
Nagy a mozgás a Soproni Ligában szereplő Győri ETO FC öltözőjében, több próbajátékos is igyekszik bizonyítani a szakmai stábnak, hogy helye van a keretben.
júl. 6
17:42
Bőcs: csak egy új arc a keretben, próbajátékosokat várnak (She)
Szerdán kezdi meg a felkészülést a másodosztályú Bőcs a 2009–2010-es szezonra – a Honvédhoz szerződő Cséke György és a pályafutását a Haladásban folytató Irhás Ignác nélkül. Ezt a klub hivatalos oldala adta hírül.
júl. 6
17:44
AC Milan: Massimo Ambrosini lesz a csapatkapitány (She)
Az AC Milan labdarúgócsapatának vezetőedzője, a brazil Leonardo sajtótájékoztatóján kijelentette: Massimo Ambrosini lesz a piros-feketék új kapitánya.
júl. 6
17:45
Tiltakozás Kaká eladása miatt (Metropol)
A szabadságot követő első tréning végén az ultrák, a klub legradikálisabb drukkerei petárdákkal és füstbombákkal, valamint ellenséges hangvételű rigmusokkal fejezték ki nemtetszésüket a milánói együttes vezetőinek.
júl. 6
17:46
NB II: korábbi Manchester City-kapussal erősítettek a ceglédiek (She)
Két kapussal vág neki a következő szezonnak az NB II Keleti csoportjában szereplő Restart-Ceglédi VSE, mindketten a közelmúltban írták alá szerződésüket.
júl. 6
18:00
Udinese: Gaetano D’Agostino nem igazol a Juventushoz (She)
A Serie A-ban szereplő Udinese elnöke, Giampaolo Pozzo állítása szerint lezárult a nyár egyik leghosszabb átigazolási története, a klub játékosa, Gaetano D’Agostino nem szerződik a Juventushoz.
júl. 6
18:02
Motorsport: Luc Alphand hétfőn elhagyta a kórházat (She)
Egy héttel balesete után hétfő délután elhagyta a kórházat a francia Luc Alphand, aki egy Auvergne környéki motorversenyen szenvedett gerincsérülést.
júl. 6
18:04
Anglia: 100 millió fontért vennék meg a Newcastle Unitedet (She)
A Newcastle United labdarúgócsapatára legalább két, egyaránt 100 millió font értékű vásárlási ajánlat érkezett – jelentette be a klub ügyvezetője, Derek Llambias.
júl. 6
18:18
Újpest FC: a lila-fehér klub nem a Celtic fiókcsapata lesz (She)
A Soproni Liga ezüstérmese, az Újpest FC ügyvezetője, Joe Böröcz sajtótájékoztatón közölte, hogy szoros együttműködést alakítottak ki a Celtickel, és hangsúlyozta, klubja nem a skót klub fiókcsapata lesz – adta hírül az ujpestfc.hu.
júl. 6
18:36
Universiade: két szettben kikapott vegyes párosunk teniszben (She)
Többórás csúszás után 6:3, 6:4-re kikapott a Kuhárszky Andreas, Rédecsi Anna duó a tenisz vegyes párosok első fordulójában a belgrádi universiade hatodik napján.
júl. 6
18:54
Blog: Szöllősi György a berni és a ’lauterni csodáról (2. rész) (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Szöllősi György újságíró, aki ezúttal a magyar válogatott NSZK ellen elveszített 1954-es világbajnoki döntőjéről, valamint az öt évvel ezelőtti „visszavágóról” írt.
júl. 6
19:12
Liverpool: Josszi Benajun 2013-ig a „vörösök” játékosa marad (She)
A Premier League ezüstérmese, a Liverpool hosszabbított izraeli középpályásával, Josszi Benajunnal. Az új szerződés értelmében Benajun 2013-ig a „vörösöket” erősíti majd.
júl. 6
19:14
Juventus: Marchionni a Fiorentinában folytatja karrierjét (She)
Pantaleo Corvino, a Fiorentina sportigazgatója a csapat hivatalos honlapján megjelent közleményben bejelentette, hogy igazolták Marco Marchionnit a Juventustól.
júl. 6
19:16
Bundesliga: Brazíliában is látható lesz a német bajnokság (She)
A német első osztályú labdarúgó-bajnokság mérkőzéseinek közvetítési jogát birtokló DFL Sports Enterprises nevű társaság megegyezett az amerikai ESPN műsorszolgáltatóval a Bundesliga találkozóinak brazíliai közvetítéséről.
júl. 6
19:30
Atlétika: Fazekas Róbert sérülés miatt nem indul a vb-n (She)
Gerincsérve kiújulása miatt nem vesz részt az augusztusi, berlini atlétikai világbajnokságon a diszkoszvető Fazekas Róbert.
júl. 6
19:32
NSO Tv: McStay úgy érzi, a játékosok vevők tapasztalataira (She)
Hivatalosan is bemutatták az Újpest FC skót szakvezetőjét, William McStayt, aki az NSO Tv-nek elmondta, kiváló edzőktől (Martin O’Neill, Kenny Dalglish, Gordon Strachan) tanulta a szakmát, és úgy érzi, az újpesti játékosok nyitottak a módszereire.

Keresés