2009. július 7. kedd

júl. 7
21:54
Benfica: a portugálok megtartanák José Antonio Reyest (She)
A Diario de Noticias értesülései szerint a Benfica négymillió euróért szeretné végleg megszerezni José Antonio Reyes játékjogát.
júl. 7
22:12
BL-selejtező: óriási csatában jutott tovább a Sant Juliá (She)
A visszavágó rendes játékideje – akárcsak az első mérkőzés – is 1–1-es döntetlennel végződött az andorrai Sant Juliá és a San Marinó-i Tre Fiori között a Bajnokok Ligája első selejtezőkörének visszavágóján. A gólnélküli hosszabbítást követően végül tizenegyesekkel az andorrai csapat jutott tovább.
júl. 7
22:30
Marokkói válogatott: már nem Roger Lemerre a szövetségi kapitány (She)
Roger Lemerre a továbbiakban már nem a marokkói labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A hírt az afrikai ország szövetsége jelentette be.
júl. 7
22:48
Felkészülés: a Hamburg kikapott, a Schalke döntetlent játszott (She)
A mai nap nem a német élvonalbeli labdarúgócsapatok sikereiről marad emlékezetes. Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Werder Bremen nem bírt az alacsonyabb osztályú Essennel, míg a Schalke döntetlent játszott a holland Twentével, a Hamburg pedig kikapott az osztrál FC Wackertől.
júl. 7
22:50
PSG: hosszabbított, így nem megy Angliába Stéphane Sessegnon (She)
Stéphane Sessegnon meghosszabbította szerződését a Paris Saint-Germainnél. A benini középpályás 2013-ig kötelezte el magát a fővárosiakhoz.
júl. 7
23:06
Everton: Jo a liverpooliaknál kezdi meg a következő szezont (She)
Immár hivatalos, hogy a Manchester City brazil csatára, Jo az Everton labdarúgócsapatában kezdi meg a következő Premier League-idényt.
júl. 7
23:24
Haladás: Tóth Péternek esze ágában sincs Ciprusra igazolni (She)
Tóth Péter, a Haladás futballistája cáfolta azokat a híreket, miszerint Ciprusra igazolna – adta hírül a haladasfc.hu.
júl. 7
23:42
Atlétika: Usain Boltnak a szakadó eső sem volt ellenfél (She)
Usain Bolt indulása volt a fő attrakciója a keddi lausanne-i szuper Grand Prix-viadalnak. A háromszoros olimpiai bajnok vágtázó az idén másodszor lépett fel Európában, ezúttal a 200 métert választotta. A jamaicai sprinter 19.59-es idővel nyert.

Keresés