2010. október 12. kedd

okt. 12
23:50
Euro 2012: vége a játéknapnak, tekintsék meg az összes eredményt! (She)
Három selejtezővel 17 órakor indult be a nagyüzem: összesen 44 csapat lépett pályára a keddi Eb-selejtező-játéknapon. Tekintse át az eredményeket!
okt. 12
23:52
Videó: nézze meg a rendkívüli belga-osztrák meccs nyolc gólját! (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, nem mindennapi mérkőzést játszott egymással Belgium és Ausztria a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők A-csoportjában. Bár mindkét csapat állt győzelemre a mérkőzés során, végül 4–4-es (!) döntetlennel ért véget a találkozó, ezzel pedig nyugati szomszédaink már nem állnak hibátlan mérleggel a csoportban. Nézze meg a meccs összefoglalóját!
okt. 12
23:54
Euro 2012: Eduardo suta mozdulata ellenére nyertek a portugálok (She)
Portugália 3–1-es győzelmet aratott Izlandon az Európa-bajnoki selejtezők H-csoportjában. A vendégcsapat ezzel a sikerrel megszerezte második győzelmét a sorozatban, a hazaiak nulla ponttal állnak.
okt. 12
23:56
Videó: megizzadva nyertek a világbajnok spanyolok Skócia ellen (She)
Ahogyan arról már beszámoltunk, a címvédő spanyol labdarúgó-válogatott kétgólos előnyt adott le Skóciában, végül azonban 3–2-re nyert az Európa-bajnoki selejtezők I-csoportjában. A győztes találatot a csereként beálló Fernando Llorente szerezte a 79. percben. A meccs krónikájához tartozik, hogy az első gólt tizenegyesből jegyző David Villa beérte a válogatott góllövőlistáját eddig egyedül…

Keresés