2010. október 13. szerda

okt. 13
19:38
Torna-vb: fellebbeztek az észak-koreaiak a „változó korú" versenyző ügyében (She)
Az Észak-Koreai Torna Szövetség szerdán benyújtotta fellebbezését Hong Szu Jong ügyében, akinek versenyzési engedélyét a nemzetközi szövetség (FIG) múlt csütörtökön ideiglenesen felfüggesztette, mert az ázsiai szövetség az elmúlt években különböző születési dátumokkal nevezte a sportolót a világversenyekre.
okt. 13
19:54
Női kézilabda NB I: a Győr kilenc góllal nyert a Vác ellen (She)
A női kézilabda-bajnokság alapszakaszának hatodik, hétvégi fordulójából elmaradt és szerdán bepótolt rangadóján a címvédő Győri Audi ETO KC hazai pályán kilenc góllal nyert a jó erőkből álló Syma-Váci NKSE ellen.
okt. 13
20:12
Női kosárlabda NB I: a Pécs nem volt egy súlycsoportban a Vasassal (She)
A női kosárlabda-bajnokság alapszakaszának hatodik fordulójában a bajnoki címvédő Pécs 2010 a papírformának megfelelően biztosan, 36 ponttal nyert a Vasas-Csata ellen.
okt. 13
20:12
Szávay az idén már nem versenyez (Metropol)
Szávay Ágnes fizikai kimerültségére hivatkozva lemondta a hétfőn kezdődő luxemburgi női tenisztornát. A világranglistán jelenleg 37. magyar játékos szeretné alaposan kivizsgáltatni a rendszeresen kiújuló lábsérülését.
okt. 13
20:30
Profi ökölvívás: Balzsay a 8., Bedák a 6. helyen a WBO ranglistáján (She)
A WBO profi ökölvívó szervezet kiadta legfrissebb, októberi ranglistáját. A súlycsoportonkénti bontásokban az előző hónapokhoz hasonlóan két honfitársunk nevével találkozhatunk.
okt. 13
20:32
Férfi kézilabda NB I: a Pick-Szeged legyőzte a Tatabányát (She)
A férfi kézilabda NB I-ben a Pick-Szeged hazai pályán 24–21-re legyőzte a Tatabánya Carbonexet. A hazaiak kapusa, Tatai Péter remekül védett, Katzirz Dávid pedig igazi vezére volt a szegedieknek.
okt. 13
20:48
Női vízilabda: a Szeged húsz gólt dobott és nyolccal nyert (She)
A női élvonalbeli vízilabda-bajnokság, a Vodafone ob I alapszakaszának második fordulójában a Szeged pályaválasztóként biztosan nyert az utánpótlás-válogatott I ellen.
okt. 13
20:50
Női kosárlabda: az Atomerőmű ellen szerezte meg első győzelmét a BEAC (She)
A női kosárlabda-bajnokság alapszakaszának hatodik fordulójában a BEAC hazai pályán nyert az Atomerőmű ellen és öt vereség után megszerezte első győzelmét a bajnokságban. A Baja ugyancsak pályaválasztóként győzött, méghozzá a BSE ellen.
okt. 13
21:06
Videó: fantasztikus touchdownpasszt adott a denveri irányító (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) 5. fordulójában a Baltimore Ravens 31–17-re nyert a Denver Broncos ellen hazai pályán. A meccs egyik szép jelenete az volt, amikor a vendégek irányítója, Kyle Orton zseniálisan passzolt a szélső elkapó Brandon Lloydhoz. A 42 yardos átadásból természetesen touchdown lett.
okt. 13
21:08
Női kézilabda BL: a DVSC hatgólos vereséget szenvedett Lipcsében (She)
A DVSC-Korvex 31–25-ös vereséget szenvedett a HC Leipzig otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája második fordulójában.
okt. 13
21:24
Férfi kosárlabda NB I: négypontos debreceni siker Salgótarjánban (She)
A Debrecen férfi kosárlabdacsapata négypontos győzelmet aratott Salgótarjánban az élvonalbeli bajnokság alapszakaszának második fordulójában.
okt. 13
21:42
Bayern: Klosénak izomszakadása van, tíz napot kell kihagynia (She)
A német labdarúgó-válogatott és a Bayern München csatárának, Miroslav Klosénak izomszakadás miatt tíz napot kell kihagynia.
okt. 13
22:00
Tenisz: a második kiemelt Hantuchová simán jutott tovább Linzben (She)
A második helyen kiemelt szlovák Daniela Hantuchová két sima játszmában, 6:1, 6:2-re legyőzte a fiatalabbik Bondarenko-nővért, Katerinát a linzi WTA-torna első fordulójában.
okt. 13
22:18
Férfi kézilabda: Marko Vujin a BL-címvédő Kielhez igazol (She)
Korábban beszámoltunk arról, hogy Marko Vujin, az MKB Veszprém kézilabdacsapatának szerb klasszisa a német THW Kiel csapatában folytathatja pályafutását. Mostanra a klubváltás hivatalossá vált, ugyanis a Kiel hivatalos honlapján jelentette be, hogy Vujin a 2012–2013-as szezontól kezdődően három évig a klubot erősíti.
okt. 13
22:36
NFL: Finley szezonjának vége, Merriman sérültlistára került (She)
Rossz hír a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Green Bay Packers szurkolóinak: a legfrissebb hírek szerint a csapat első számú tight endje, Jermichael Finley számára véget ért a szezon.
okt. 13
22:36
Elhunyt volt olimpiai ezüstérmes sakkozónk (Metropol)
Honfi Károlyné női nemzetközi sakkmester, női levelezési nemzetközi mester, az 1950-es évek végén és a 1960-as években a magyar női sakkozás egyik kiemelkedő alakja, olimpiai ezüstérmes sakkozó volt. 77 évesen hunyt el.
okt. 13
22:54
Barcelona: Xavi visszatérne, de az orvosok pihentetnék, Villa játszhat (She)
Szíve szerint már a hétvégi, Valencia elleni bajnokin visszatérne a Barcelona labdarúgócsapatának kezdőjébe Xavi Hernández, az együttes vb-győztes karmestere, ám a klub orvosai további rehabilitációs edzéseket javasolnak és eltolnák a visszatérést. Mindez Pep Guardiola vezetőedző számára nem kis dilemmát jelent a szombati, hazai találkozó előtt.
okt. 13
23:12
Videó: a szurkoló nasija bánta az amerikai focista rossz lövését (She)
Mókás jelenet történt az amerikai női labdarúgó-válogatott Kína elleni mérkőzésének bemelegítése során Philadelphiában. A hazaiak támadója, Abby Wambach olyan rosszul talált el egy labdát, hogy az a lelátó 20. sorában éppen leülni készülő szurkoló kezéből kilőtte annak ennivalóját.
okt. 13
23:30
Serie B: Filkorék döntetlent játszottak a Piacenza vendégeként (She)
Filkor Attila együttese, a Triestina 2–2-es döntetlent játszott a sereghajtó Piacenza otthonában az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Serie B) 9. fordulójában. A magyar légiós végigjátszotta a találkozót, és a tizenötödik percben sárga lapot kapott.

Keresés