2010. október 17. vasárnap

okt. 17
16:53
Bajnokok Ligája: Vad István Marseille-ben vezeti első BL-meccsét (She)
Az UEFA játékvezető bizottsága kijelölte az első Bajnokok Ligája-mérkőzésére készülő Vad István összecsapását: a fiatal játékvezető a Marseille–Zilina találkozón mutatkozik be a legrangosabb nemzetközi sorozatban – adta hírül az MLSZ hivatalos honlapja.
okt. 17
16:55
Videó: Dzsudzsák-parádé és PSV-győzelem a Willem II ellen (She)
Mint arról beszámoltunk, a PSV 4–2-re győzött a sereghajtó Willem II ellen idegenben a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában. A vendégek legjobbja Dzsudzsák Balázs volt, aki gólt szerzett, és mindegyik találat előkészítésében szerepet vállalt. Íme, a találkozó összefoglalója videón!
okt. 17
17:09
Fontos sikert aratott a Győr a kézilabda BL-ben (Infostart)
A sok hibával játszó Győr 27-25-re nyert vasárnap a vendég horvát Koprivnica ellen a női kézilabda Bajnokok Ligája 2. fordulójában.
okt. 17
17:09
Női kézilabda BL: szenvedve nyert a Győr a Koprovnica ellen (She)
A Győri Audi ETO 27–25-re győzött a horvát Podravka Koprovnica ellen a női kézilabda Bajnokok Ligája D-csoportjában.
okt. 17
17:11
Torna-vb: a női csapat a 9. csoport után a 17. helyen áll (She)
A Tóth Renáta, Divéky Luca, Csillag Tünde, Lónay Hajnalka, Gombás Laura, Szabadfi Szilvia alkotta női válogatott a 9. csoport után csapatban a 17. helyen áll a tornászok rotterdami világbajnokságán.
okt. 17
17:12
Női kézilabda BL - Nehezen nyert, de fontos sikert aratott a Győr (Behaviour)
A sok hibával játszó Győr 27-25-re nyert vasárnap a vendég horvát Koprivnica ellen a női kézilabda Bajnokok Ligája 2. fordulójában.
okt. 17
17:13
Serie A: négyet vágott a Juve és a Palermo, egy perc alatt fordítottak Komanék (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában nagyon magabiztos sikert aratott az egyaránt négy gólt szerző Juventus és Palermo. Koman Vladimir a második félidőre állt be a Sampdoriába, a genovaiak egy perc alatt fordítottak a Fiorentina ellen. Idegenben nyert az Udinese, pontosztozkodással ért véget a Catania–Napoli és a Cesena–Parma meccs.
okt. 17
17:27
Videó: Ziegler bombagólja és a Sampdoria győzelme a Fiorentina ellen (She)
Mint arról beszámoltunk, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában a Sampdoria egy perc alatt fordított, és 2–1-re győzött a Fiorentina ellen. Íme, a mérkőzés találatai videón, közte Reto Ziegler szabadrúgásból szerzett hatalmas gólja!
okt. 17
17:29
Serie A: Rudolf volt a Genoa legjobbja, a Gazzetta szerint egy polcon Tottival (She)
A legnagyobb példányszámban megjelenő olasz sportnapilap, a La Gazzetta dello Sport a Genoa legjobbjának jelöli a tegnap az AS Roma ellen 2–1-re elveszített bajnoki meccsen a szünetben beálló, gólt szerző és a kapufát is eltaláló magyar támadót, Rudolf Gergelyt.
okt. 17
17:30
A Kakuszi-testvérek nyerték a Mecsek-ralit (Metropol)
A Kakuszi-testvérek, Zsolt és Csaba nyerték a 43. Allianz Rallye-t. Kakusziék mögött a Bútor Róbert, Holczer Dániel kettős lett a második, a Hadik András, Juhász István páros pedig a harmadik.
okt. 17
17:31
Hosszútávfutás: elmarad a Bécs-Pozsony-Budapest Szupermaraton (She)
Technikai okok miatt elmarad a jövő hétre kiírt Bécs-Pozsony-Budapest Szupermaraton, amely három országon és 44 településen haladt volna keresztül október 19. és 23. között.
okt. 17
17:45
Jégkorong, MOL-liga: öt góllal kapott ki Csíkszeredában a Fradi (She)
A Mol-liga listavezetőjéhez, a HSC Csíkszeredához látogatott a nemrég edzőváltáson átesett Ferencváros jégkorongcsapata, és 7–2-es vereséget szenvedett.
okt. 17
17:47
Férfi kézilabda BL: a Barcelona kikapott, a Löwen ikszelt (She)
A francia Chambéry hazai pályán 14–12-es félidő után 27–26-ra győzött a Barcelona ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 4. fordulójában.
okt. 17
17:49
Labdarúgó NB I: Videoton-Paks mérkőzés élőben az NSO-n (She)
Egyetlen mérkőzés maradt a labdarúgó NB I 10. fordulójából vasárnapra: az éllovas Videoton a Paksot fogadja. Kövesse nyomon a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
okt. 17
17:51
Bundesliga: a Frankfurt presztízsmeccset nyert a K'lautern otthonában (She)
Nagyon sima, 3–0-s győzelmet aratott az Eintracht Frankfurt az 1. FC Kaiserslautern otthonában a délnyugat-német derbin.
okt. 17
18:03
Női röplabda Extraliga: sima békéscsabai győzelem Nyíregyházán (She)
A női röplabda Extraliga vasárnapi első mérkőzésén a Békéscsabai RSE 3:0-ra győzött idegenben a Nyíregyházi Főiskola ellen.
okt. 17
18:05
Premier League: Nem értem, az élet miért ilyen kegyetlen - Hodgson (She)
Elkeseredetten (bár csapata játékával elégedetten) nyilatkozott az elvesztett liverpooli derbi után Roy Hodgson, a Liverpool menedzsere.
okt. 17
18:06
Fontos sikert aratott a Győr (Metropol)
A sok hibával játszó Győr 27-25-re nyert vasárnap a vendég horvát Koprivnica ellen a női kézilabda Bajnokok Ligája 2. fordulójában.
okt. 17
18:08
Elmarad a Bécs-Pozsony-Budapest Szupermaraton (Metropol)
Technikai okok miatt elmarad a jövő hétre kiírt Bécs-Pozsony-Budapest Szupermaraton, amely három országon és 44 településen haladt volna keresztül október 19. és 23. között.
okt. 17
18:21
Szabadidősport: Pap Csilla nyert 10 km-en a városligeti női futógálán (She)
A mezőkövesdi Pap Csilla nyerte – 38:12 perces idővel – a 10 km-es versenyt a vasárnapi, 15. Coca-Cola Testébresztő Női Futógálán.
okt. 17
18:23
Premier League: Moyes kalapot emel az Everton összes játékosa előtt (She)
David Moyes, az Everton menedzsere kalapot emelt mindegyik játékosa előtt a Liverpool elleni derbigyőzelem (2–0) után.
okt. 17
18:39
Férfi röplabda Extraliga : a Dunaferr és a Szeged is öt szettben nyert (She)
A Dunaferr és a Szeged egyformán ötjátszmás mérkőzésen nyert vasárnap a férfi röplabda Extraligában.
okt. 17
18:57
Brazília: a Corinthians szurkolói Ronaldo ellen tüntettek (She)
A brazil labdarúgó-bajnokságban szereplő Corinthians szurkolói megelégelték, hogy a csapatuk legjobban kereső játékosának számító Ronaldo rossz fizikális állapota miatt már hosszú ideje nincs bevethető állapotban.
okt. 17
18:59
FIFA: korrupciós vádak, elhalaszthatják a döntést a vb-k helyszínéről (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) vasárnap közölte: vizsgálatot indít a Sunday Times cikke nyomán. Az angol lap riportja szerint a FIFA végrehajtó bizottságának két tagja is kenőpénzt kért szavazatáért cserébe a 2018-as világbajnokságra pályázó országok képviselőitől.
okt. 17
19:00
Aczél Zoltán a Haladás új vezetőedzője (Metropol)
Az eddig a másodosztályú Szigetszentmiklósi TK-t irányító Aczél Zoltánt nevezték ki a labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás új vezetőedzőjévé.
okt. 17
19:01
Juventus: a Boniperti rekordját beállító Del Piero nagyon büszke (She)
Alessandro Del Piero, a Juventus csapatkapitánya megszerezte 178. Serie A-gólját a Lecce elleni mérkőzésen (4–0), ezzel beállította Giampiero Boniperti klubrekordját.
okt. 17
19:15
Primera División: Vadócz játszott, az Osasuna emberhátrányban ikszelt (She)
A 34. perctől emberhátrányban játszó Osasuna gól nélküli döntetlent játszott idegenben a Deportivóval a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójában. A pamplonaiak magyar légiósa, Vadócz Krisztián kezdett, és csapata legveszélyesebb játékosa volt, de a 73. percben lecserélték.
okt. 17
19:17
Ausztria: az Austria Wien könnyedén átgázolt Waltner csapatán (She)
Rendkívül simán hozta el a három pontot a Mattersburg otthonából az Austria Wien az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban: a bécsi „violák" 3–0-ra győztek Marko Stankovic két és Zlatko Junuzovic egy góljával.
okt. 17
19:33
Rögbi: Sexton volt a Wembley ura, egymaga verte a Saracenst (She)
A második fordulóval folytatódtak a rögbi Heineken-kupa – a sportági Bajnokok Ligája – küzdelmei. A címvédő francia Toulouse második találkozóját is megnyerte, miután idegenben 21 ponttal bizonyult jobbnak a walesi Newport Gwent Dragonsnál.
okt. 17
19:35
Ligue 1: a listavezető Rennes egy pontot szerzett Lens-ban (She)
A francia labdarúgó-bajnokságban listavezető Rennes 0–0-s döntetlent játszott a Lens vendégeként, így kilenc forduló után kétpontos előnnyel áll az élen a második helyen található, Nizzában vereséget szenvedő Saint-Étienne előtt.
okt. 17
19:36
PSV-győzelem Dzsudzsák-góllal (Metropol)
Dzsudzsák Balázs csapata, a PSV Eindhoven - többek között a magyar válogatott játékos 3. percben szerzett góljával - 4-2-re nyert a Willem II otthonában a holland labdarúgó-bajnokságban 9.fordulójának vasárnapi játéknapján, ezzel továbbra is vezeti a tabellát.
okt. 17
19:37
NB I: Alves klubrekordot állított be, a Videoton legyőzte a Paksot (She)
Egyetlen mérkőzés maradt a labdarúgó NB I 10. fordulójából vasárnapra: az éllovas Videoton a Paksot fogadta. A hazaiak egy megpattanó Gosztonyi András-lövéssel szereztek vezetést, majd a szünet előtt André Alves értékesítette a buktatásáért megítélt tizenegyest, klubrekordot beállítva ezzel. A második félidőre visszaesett az iram, bár a hazaiaknak az élvonalban debütáló Martin Mutumba beállása…
okt. 17
19:38
Tevez duplájával nyert a Manchester City (Metropol)
A Manchester City Carlos Tevez két góljának is köszönhetően nyert a Blackpool otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 8. fordulójának vasárnapi második mérkőzésén.
okt. 17
19:51
Bundesliga: győzelmével a Hoffenheim feljött a 4. helyre (She)
A Hoffenheim hazai pályán 3–2-es győzelmet aratott a Mönchengladbach ellen a Bundesliga 8. fordulójának záró mérkőzésén, ezzel feljött a negyedik helyre.
okt. 17
19:53
Videó: három gólt lőve nyert a Manchester City Blackpoolban (She)
Mint arról már beszámoltunk, a Manchester City 3–2-re legyőzte a Blackpool-t az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 8. fordulójában. A kékek Carlos Tévez remek és egyben lesgóljával kerültek előnybe, amelyet Marlon Harewood egyenlített ki. Az újonc öröme azonban nem tartott sokáig, mivel az argentin csatár ismét betalált, sőt David Silva a 90. percben egy szép csavarással döntötte el a…
okt. 17
19:55
Vízilabda MK: a Honvéd kiejtette a Vasast, négyben a Szeged, az FTC, az Eger is (She)
A Groupama Honvéd férfi vízilabdacsapata bejutott a Theodora Magyar Kupa legjobb négy csapata közé, miután az idegenben elért döntetlent követően 11–10-re legyőzte a visszavágón a Vasast. Kettős győzelemmel jutott tovább az Eger és az FTC, a Szeged nagy csata után csikarta ki a sikert, összesítésben egy góllal bizonyult jobbnak a Szolnoknál.
okt. 17
19:57
Jégkorong, MOL-liga: sima Vasas-győzelem a Steaua ellen (She)
A Vasas jégkorongcsapata sima, 5–2-es győzelmet aratott a Steaua Rangers ellen a MOL-ligában.
okt. 17
19:59
Eredivisie: hiába küzdött Babos csapata, végül kikapott (She)
Az emberhátrányban játszó NEC kétgólos hátrányból egyenlített, ám egy 89. percben kapott góllal végül 3–2-re kikapott a Heracles Almelo otthonában a holland labdarúgó-bajnokság 9. fordulójának záró mérkőzésén. A sérült Babos Gábor nem kapott szerepet a vendégeknél.
okt. 17
20:12
Begyűjtötte a három pontot a Videoton (Metropol)
Az éllovas Videoton saját közönsége előtt nyert a Paks ellen a labdarúgó Monicomp Liga tizedik fordulójának vasárnap esti zárómérkőzésén, ezzel négy pont az előnye a közvetlen üldöző Kaposvárral és Ferencvárossal szemben.
okt. 17
20:12
FIFA-tisztviselők korrupciós gyanúban (Behaviour)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) vizsgálatot indított vasárnap annak tisztázására, mi igaz a Sunday Times által egy feltételezett korrupciós ügyről megjelentetett információkból.
okt. 17
20:27
Belgium: Tőzsér góllal vette ki a részét a Genk újabb sikeréből (She)
Tovább robog a Genk, amely a belga labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában 4–2-re nyert a Standard Liege ellen, így hétpontos előnnyel vezeti a tabellát, bár az Anderlecht a Cerlce Bruges legyőzésével öt pontra felzárkózhat Köteles László és Tőzsér Dániel csapatára.
okt. 17
20:29
Jégkorong. MOL-liga: nehézkes dunaújvárosi győzelem a Volán ellen (She)
A Dab.Docler 5–3-as győzelmet aratott hazai pályán a Sapa Fehérvár AV 19 farmcsapata ellen.
okt. 17
20:30
Fölényes Juventus-siker, Komanék is nyertek (Metropol)
A Juventus 4-0-ra nyert a Lecce ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 7. fordulójának vasárnapi játéknapján. Idegenben nyert az éllovas Lazio is.
okt. 17
20:31
Női kosárlabda NB I: majdnem eltékozolta előnyét a Szolnok, de nyert (She)
A női kosárlabda NB I 7. fordulójában a Szolnoki NKK hazai pályán 75–71-es sikert aratott a Baja ellen. A szolnokiak az első félidőben tizenhat pontos előnyt építettek, de alaposan leadtak ebből a végére.
okt. 17
21:03
Törökország: „Rijkaard, takarodj!" - szólt a kórus a kudarc után (She)
A vezetőedző Frank Rijkaard ellen tüntetett a Galatasaray szurkolóserege azt követően, hogy az isztambuli nagycsapat hazai pályán 4–2-re kikapott az Ankaragücütől a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban.
okt. 17
21:05
Jégkorong, EBEL: áramszünet és Volán-vereség Bécsben (She)
Az osztrák jégkorongligában (EBEL) a Sapa Fehérvár AV 19 7–3-as vereséget szenvedett a Vienna Capitals otthonában. Az első harmad még Volán-vezetéssel zárult, a mérkőzés többször félbeszakadt áramszünet miatt és végül a hazai csapat legyőzte a több kulcsemberét nélkülöző magyar együttest.
okt. 17
21:07
Férfi kézilabda NB I: kecskeméti győzelem az FTC ellen (She)
A Kecskemét férfi kézilabdacsapata hazai pályán 29–26-os győzelmet aratott a Ferencváros ellen, amelynek öt győzelem mellett ez volt mindössze a második veresége.
okt. 17
21:09
Primera División: Pintér fejbe rúgta Llorentét, a Zaragoza kikapott (She)
A Zaragoza 2–1-re kikapott idegenben a Bilbaótól a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójában vasárnap este. Pintér Ádám kezdő volt, de az 53. percben kiállították.
okt. 17
21:11
Csehország: megvan a Plzen „tizenegyese”, parádézik az éllovas (She)
Megszerezte (egy döntetlen mellett) tizenegyedik győzelmét is a Plzen labdarúgócsapata a cseh élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban: a Gambrinus Liga éllovasa 4–1-re győzött a Brno ellen. A Plzen előnye tizenkét pont a Sparta Prahával és tizenhárom a Teplicével szemben.
okt. 17
21:13
Női röplabda Extraliga: Vasas-győzelem a Gödöllő ellen (She)
A Vasas hazai pályán 3:1-re győzött a Gödöllő ellen a női röplabda Extraliga vasárnapi játéknapján.

Keresés