2010. október 27. szerda

okt. 27
13:51
Klub-vb: a BL-győztes Inter a pápuai bajnokkal is összecsaphat (She)
A FIFA elkészítette a 2010. december 8. és 18. között megtartandó klubvilágbajnokság sorsolását.
okt. 27
13:53
Profi ökölvívás: Haye nem áll készen Klicskóékra - Mike Tyson (She)
A nehézsúly korábbi vitathatatlan uralkodója, profi ökölvívó-bajnoka, Mike Tyson szerint a WBA-nál nehézsúlyú világelső David Haye egyelőre nem áll készen a Klicsko testvérek ellen, és – Iron Mike szerint – sokkal többet kellene bokszolnia.
okt. 27
13:55
Dinamo Zagreb: kötelezők a horvátórák a klub idegenlégiósainak (She)
A Dinamo Zagreb labdarúgócsapatának vezetősége bejelentette: a jövőben kötelezők lesznek a horvátórák a klub összes idegenlégiósának.
okt. 27
14:09
NB II: az idén is összecsap Kelet a Nyugattal Telkiben (She)
Tavaly nagy siker volt, és több játékos számára fontos kiugrási lehetőségként szolgált, ezért az NB II-es bizottság a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnökségének támogatásával az idén is megszervezi az NB II-es ligaválogatott kialakítását szolgáló Kelet-Nyugat mérkőzést Telkiben. Adta hírül az mlsz.hu.
okt. 27
14:45
Bayern München: az EB álláspontja is érdekelné a bajorokat Robben ügyében (She)
A Bayern München kész az Európai Bizottsághoz fordulni annak érdekében, hogy a jövőben ne alakuljon ki olyan feszült helyzet, mint most a bajor labdarúgóklub és a holland sportági szövetség között Arjen Robben sérülése miatt.
okt. 27
14:47
U18-as válogatott: egygólos vereség Szlovéniától Lendván (She)
A magyar U18-as labdarúgó-válogatott a szlovéniai Lendván 1–0-s vereséget szenvedett a házigazdák korosztályos nemzeti csapatától, felkészülési mérkőzésen.
okt. 27
15:03
Olaszország: Mutu alaposan helyben hagyta a pincért - fotók (She)
Mint beszámoltunk róla, Adrian Mutu, a Fiorentina támadója néhány napja összeszólalkozott egy pincérrel, akit kétszer megütött, és mikor az a földre került, meg is rugdosta. A ma megjelent képek tanúsága szerint a román csatár „alapos munkát végzett".
okt. 27
15:05
Sunderland: fél évre elvették a „kis” Ferdinand jogosítványát (She)
Fél évre elvették Anton Ferdinand, a Sunderland angol futballistájának jogosítványát.
okt. 27
15:07
Genoa: Rudolf sérülése miatt Gasperini taktikát változtathat (She)
Taktikai változtatásra kényszerülhet Gian Piero Gasperini, a Genoa labdarúgócsapatának vezetőedzője, miután – mint arról kedden beszámoltunk – Rudolf Gergely sérülés miatt nem tudta végigdolgozni az együttes tegnapi edzését.
okt. 27
15:09
Anglia: eladó a MU-legenda vb-aranyérme és kék dressze (She)
A Convery Auctions árverésén kínálják fel eladásra Nobby Stiles világbajnoki aranyérmét és a Benfica elleni BEK-döntőben viselt kék mezét.
okt. 27
15:21
Olaszország: Mutu alaposan helybenhagyta a pincért - fotók (She)
Mint beszámoltunk róla, Adrian Mutu, a Fiorentina támadója néhány napja összeszólalkozott egy pincérrel, akit kétszer megütött, és amikor az a földre került, meg is rugdosta. A ma megjelent képek tanúsága szerint a román csatár „alapos munkát végzett”.
okt. 27
15:23
Videó: kispályán oktatott az iráni és a bolíviai államfő (She)
Az iráni elnök, Mahmud Ahmadinezsád meghívására Teheránban járt Evo Morales, Bolívia első embere. A két államfő barátságos mérkőzésen is pályára lépett egy csapatban, ellenfeleik pedig olyan korábbi és jelenlegi híres iráni futballisták voltak, mint például Karim Bageri, Farhad Mazsidi vagy éppen Vahid Taleblu. A politikusok remekül megértették egymást kispályán, több szép átadást és gólt hoztak…
okt. 27
15:39
Bayern München: két héten belül visszatérhet a pályára Franck Ribéry (She)
A Bayern München francia klasszisa, Franck Ribéry talán már két héten belül visszatérhet a pályára.
okt. 27
15:41
Anglia: a MU vette meg egykori játékosa vb-aranyérmét (She)
A Manchester United vásárolta meg egykori játékosa, Nobby Stiles 1966-ban nyert világbajnoki aranyérmét, illetve 1968-ban a klubbal aratott BEK (Bajnokcsapatok Európa-kupája)-győzelemért járó medáliáját. Az egyesület csaknem 210 ezer fontot fizetett a két emléktárgyért (a vb-aranyérem 160 ezer, a BEK-emlékérem 49 ezer fontért kelt el).
okt. 27
15:43
Német Kupa: sose lőtt még gólt első csapatban, most 58 méterről igen (She)
A Német Kupa keddi játéknapjának egyik hőse Michael Stahl, a TuS Koblenz labdarúgója volt, aki 58 méterről lőtt gólt a Hertha BSC-nek a koblenziek 2–1-es győzelmével végződő meccsen.
okt. 27
15:45
Premier League: hiába az új tulaj, nem szórja a pénzt a Blackburn (She)
Bár az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Blackburn Rovers szurkolói reménykedtek, hogy csapatuk a téli átigazolási szezonban sztárok szerződtetéséért verseng majd Európa élklubjaival, az új tulajdonos közölte: nem lesz felelőtlen költekezés.
okt. 27
16:15
Formula-1: eladó Schumacher első világbajnok autója (She)
Eladásra kínálják Michael Schumacher 1994-es Benetton Fordját, amellyel a Damon Hill-lel történt adelaide-i ütközés következtében megnyerte a világbajnokságot. Az utolsó bevetésén megsérülő, de helyreállítását követően ismét jól működő kocsinak (amely egy frankfurti garázsban áll pótalkatrészeivel együtt) 1.5 millió euró az ára.
okt. 27
16:33
Hannoverben utcát neveznek el Robert Enkéről (Infostart)
Hannoverben utcát neveznek el Robert Enkéről, a helyi futballcsapat és a német válogatott tavaly november 10-én öngyilkosságot elkövetett kapusáról.
okt. 27
16:33
Magyar Kupa: ötöt vágott az Újpest és a Szombathelyi Haladás is (She)
Bejutott a labdarúgó Magyar Kupa legjobb tizenhat csapata közé az Újpest, amely a Bőcsöt verte meg 5–1-re, illetve a Haladás, mely a Lipóti Pékség ellen nyert 5–2-re – igaz, a lipótiak 10 perc után 2–0-ra vezettek, és még a szünetben is 2–1-re ők álltak jobban! A Siófok a BKV Előre otthonában harcolta ki a továbbjutást.
okt. 27
16:35
U19-es Eb-selejtező: egygólos magyar győzelem Finnország ellen (She)
A magyar U19-es labdarúgó-válogatott 1–0-ra legyőzte Finnországot Tatabányán Európa-bajnoki selejtezőn. A Szepessy László irányította nemzeti csapat győztes gólját Elek Bence szerezte a 43. percben.
okt. 27
16:51
Magyar Kupa: a Vasas, a Kecskemét és az Eger is simán jutott tovább (She)
Magabiztos győzelemmel jutott be a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjébe a Vasas és a KTE-Ereco: az angyalföldiek 3–1-re győztek Szegeden a Tisza Volán ellen, míg a kecskemétiek 3–0-ra nyertek Tiszakanyáron. Tizenhat között van az Egri FC is, amely Tiszabecsen vívta ki a továbbjutást.
okt. 27
16:53
Magyar Kupa: Nagyecseden hosszabbításra kényszerül a DVSC (She)
A labdarúgó Magyar Kupában két mérkőzés is csak a ráadásban dől el: a címvédő DVSC-TEVA sokáig vesztésre állt Nagyecseden, de döntetlenre mentette a mérkőzést, és a Gyirmót–Pápa meccs is 1–1-re áll, mindkét csapat tíz emberre fogyatkozott – a pápai Supics a tudósítás szerint nemi szervét mutogatta a szurkolóknak, így jutott a kiállítás sorsára.
okt. 27
17:27
A Juventus visszaköveteli az elvett bajnoki címeket (Infostart)
A Juventus labdarúgóklub vezetősége várhatóan visszaköveteli az egyesülettől elvett 2005-ös, illetve 2006-os bajnoki címet.
okt. 27
17:27
Magyar Kupa: a Loki drámai tizenegyespárbajban jutott tovább Nagyecseden (She)
A címvédő DVSC-TEVA labdarúgócsapata 1–1 után tizenegyespárbajban 8–7-re győzött az NB III-as Nagyecsed ellen a Magyar Kupa 4. fordulójában.
okt. 27
17:45
Klub-vb: kiemelt az Internazionale és az Internacional (Infostart)
Elkészítették az idei labdarúgó klub-világbajnokság sorsolását, a tornát december 8. és 18. között rendezik az Egyesült Arab Emírségekben.
okt. 27
17:45
NFL: Londonban bocsátotta el hátvédjét a San Francisco (She)
A San Francisco 49ers vezérkara szerdán Londonban elbocsátotta keretéből Chris Maragos hátvédet, aki így már a csapat vasárnapi Denver elleni NFL-meccsén sem léphet pályára a Wembleyben.
okt. 27
17:47
Olasz Kupa: Kovácsikék hosszabbítás után jutottak tovább (She)
A Reggina Kovácsik Ádámmal a kapujában hosszabbítást követően 4–2-re nyert a Frosinone otthonában a labdarúgó Olasz Kupa 3. fordulójában. A vendégek másik magyar légiósa, Preklet Csaba nem kapott lehetőséget a találkozón.
okt. 27
17:48
U19-es Eb-selejtező: győzött a magyar csapat (Metropol)
Az U19-es magyar labdarúgó-válogatott szerdán 1-0-ra győzött Tatabányán a finn együttes ellen Európa-bajnoki selejtezőn.
okt. 27
17:49
Olaszország: a Juventus visszaköveteli az elvett bajnoki címeket (She)
A Juventus labdarúgócsapatának vezetősége várhatóan visszaköveteli az egyesülettől elvett 2005-ös, illetve 2006-os olasz bajnoki címet.
okt. 27
18:03
Tizenegyespárbajban jutott tovább a Debrecen a Magyar Kupában (Infostart)
A címvédő Debrecen csak nagyon nehezen, tizenegyesekkel jutott tovább a harmadosztályú Nagyecsed vendégeként a labdarúgó Magyar Kupa 4. fordulójának szerdai játéknapján.
okt. 27
18:03
Bulgária: eltiltották a szteroidot osztogató futballedzőt (She)
Négyéves eltiltással sújtották azt a bolgár edzőt, aki szteroidokat tartalmazó tablettákat adott a ciprusi APOP Kinyras labdarúgóinak.
okt. 27
18:06
MK: nehezen jutott tovább a Debrecen (Metropol)
A címvédő Debrecen csak nagyon nehezen, tizenegyesekkel jutott tovább a harmadosztályú Nagyecsed vendégeként a labdarúgó Magyar Kupa 4. fordulójának szerdai játéknapján.
okt. 27
18:21
NFL: bocsánatot kértek az edzőtől, majd megbüntették (She)
Bocsánatot kért az NFL játékvezetői bizottságának alelnöke Brad Childresstől, a Minnesota Vikings vezetőedzőjétől, mert csapata vasárnapi Green Bay Packers elleni találkozóján jogtalanul érvénytelenítették Visanthe Shiancoe touchdownt érő elkapását. A meccs után a játékvezetőket szidó Childresst ennek ellenére 35 ezer dolláros pénzbüntetéssel sújtották.
okt. 27
18:23
Werder Bremen: a megműtött Borowskira egy hónap kihagyás vár (She)
A Werder Bremen labdarúgócsapatát erősítő Tim Borowski régóta szenvedett már fájós bokája miatt, ezért kedden megműtötték. A 30 éves középpályásra legalább egy hónapos kényszerpihenő vár, ám még idén visszatérhet a pályára.
okt. 27
18:25
Juventus: Giorgio Chiellini szerződést hosszabbít a „zebrákkal” (She)
Giorgio Chiellini, a Juventus labdarúgócsapatának védője kijelentette, hogy mindenben megegyezett a klub vezetőségével szerződésének meghosszabbításáról.
okt. 27
18:39
Győr: Babic egy-két hét múlva visszatérhet a városba (She)
Hazájában, Horvátországban lábadozik térdműtéte után Valentin Babic, a Győri ETO FC labdarúgója.
okt. 27
18:41
Lettország: a Skonto Riga egy pontnyira van a bajnoki aranyéremtől (She)
A lett Skonto Riga labdarúgócsapata idegenbeli rangadót nyert a Liepajas Metalurgs ellen a Virsliga 25. fordulójában, így két fordulóval a vége előtt hatpontos előnyre tett szert, tehát majdnem biztos a bajnoksága.
okt. 27
18:57
Tenisz: Zvonarjova Azarenka ellen sem vesztett játszmát (She)
A kedden Jelena Jankovics ellen diadalmaskodó Vera Zvonarjova második mérkőzésén sem vesztett szettet a dohai női tenisz-világbajnokság Fehér csoportjában, miután 7:6, 6:4-re nyert a fehérorosz Viktorija Azarenka ellen.
okt. 27
18:59
MLB: mindenképpen új városba kerül a World Series trófeája (She)
Hajnali két órakor kezdetét veszi a tengerentúli profi baseball-bajnokság, az MLB nagydöntője, azaz a World Series. A liga mindenképpen új bajnokot avat, hiszen a Texas Rangers fennállása során először jutott be a fináléba, míg a San Francisco Giants a kaliforniai városba költözése óta négy elveszített finálé után akar végre örülni.
okt. 27
19:15
Az MU rekordösszegért vette meg Nobby Stiles 1966-os vb-aranyérmét (Infostart)
Korábbi futballklubja, a Manchester United vásárolta meg Nobby Stiles 1966-ban nyert világbajnoki aranyérmét.
okt. 27
19:15
Genoa: Rudolf külön edzett, kihagyhatja az Inter elleni mérkőzést (She)
Olasz lapértesülések szerint elképzelhető, hogy az Internazionale elleni bajnoki kihagyására kényszerül Rudolf Gergely, a Genoa magyar labdarúgója.
okt. 27
19:17
Magyar Kupa: a Paks Éger fejesével ejtette ki a PMFC-t (She)
A Paksi FC pécsi győzelemmel került be a labdarúgó Magyar Kupa legjobb tizenhat csapata közé: a zöld-fehérek Éger László fejesével győztek a PMFC ellen.
okt. 27
19:51
Férfi kézilabda Eb-selejtező: ötgólos macedón siker az észtek ellen (She)
A macedón férfi kézilabda-válogatott 30–25-re nyert Észtország ellen az Európa-bajnoki selejtezők 1. csoportjának, 1. fordulójában. A csoport második mérkőzésén holnap a magyar válogatott Szombathelyen a bosnyákokkal csap össze.
okt. 27
19:53
Vízilabda: szolnoki siker a férfibajnokság nyitó mérkőzésén (She)
Szolnoki győzelemmel vette kezdetét az első osztályú férfi vízilabda-bajnokság szerdán. Az idény első meccsén a Tisza-partiak a BVSC-t győzték le 12–6-ra. Az első forduló többi mérkőzését pénteken játsszák.
okt. 27
19:55
Női kosárlabda NB I: a Ferencváros otthon nyert a ZTE ellen (She)
A Ferencváros hazai pályán 81–71-re győzött a Zalaegerszeg ellen a női kosárlabda NB I szerdai mérkőzésén.
okt. 27
19:57
Videó: gyönyörű átemeléses góllal szerzett vezetést az Ajax (She)
Gyönyörű gólt lőtt Munir el-Hamdaui az Ajax–Heerenveen, jelenleg is zajló holland bajnoki összecsapáson. A marokkói játékos átemeléses gólja a vezetést jelentette a hazaiaknak. Nézze meg a találatot!
okt. 27
20:09
Magyar Kupa: a Fradi ötgólos győzelemmel búcsúztatta a REAC-ot (She)
A Ferencváros Emil Miljkovic két góljával, valamint Hector Morales, Rósa Dénes és Józsi György találatával 5–0-ra legyőzte a REAC-ot a Magyar Kupa szerdai játéknapján, és bejutott a legjobb tizenhat csapat közé.
okt. 27
20:11
Női kézilabda NB I: az Érd majdnem pontot rabolt a Győrtől (She)
A női kézilabda NB I szerdai játéknapján a Győr majdnem elszórakozta az Érd elleni mérkőzését, ám végül 25–24-re nyerni tudott.
okt. 27
21:03
Premjer-liga: Husztiék nem lesznek veretlenül bajnokok (She)
A Szpartak Moszkva vetett véget a listavezető Zenit veretlenségének az orosz labdarúgó-bajnokság élvonalában, miután a 16. fordulóból elhalasztott mérkőzésen 1–0-ra legyőzte a szentpétervári csapatot, amelynek keretében ezúttal nem kapott helyet Huszti Szabolcs.
okt. 27
21:05
Német Kupa: hiába Szalai gólja, kiesett a Mainz (She)
Kiesett a Mainz a Német Kupából, miután a második fordulóban 2–1-es vereséget szenvedett a Stieber Zoltánnal felálló másodosztályú Aachen otthonában. A találkozót végigjátszó Stieber gólpasszt adott, míg a Mainzba a 63. percben becserélt Szalai Ádám gólt fejelt. A Hoffenheimtől 1–0-s vereséget szenvedő Ingolstadtban Futács Márkó csereként kilenc percet játszott.

Keresés