2010. október 8. péntek

okt. 8
21:06
Szalaiék elhúzták San Marino nótáját (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatott 8-0-ra nyert San Marino ellen a Puskás-stadionban Európa-bajnoki selejtezőn.
okt. 8
21:06
Jégkorong, MOL-liga: a DAB és a Vasas mérkőzésén a szétlövés döntött (She)
A jégkorong MOL-ligában a szétlövés döntött a pénteki játéknap két romániai mérkőzésén: a DAB.Docler szétlövésben kapott ki Csíkszeredában, a Vasas viszont a Steaua ellen győzött. A Miskolc kétgólos győzelmet aratott hazai környezetben a Brasov ellen.
okt. 8
21:08
Euro 2012: Andorra ezúttal nem játszhatta el a mumus szerepét (She)
Macedónia válogatottja megszerezte első győzelmét a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőin: Mirszad Jonuz csapata Andorrát győzte le 2–0-ra idegenben a pénteki játéknapon.
okt. 8
21:10
Euro 2012: nyolcgólos magyar győzelem San Marino ellen (She)
A magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki selejtezőn 8–0-ra legyőzte a Puskás Ferenc Stadionban San Marinót. Szalai Ádám mesterhármast jegyzett a mérkőzésen, Rudolf Gergely kétszer talált be.
okt. 8
21:24
Euro 2012: Siradze a 92. percben „süllyesztette el” a máltaiakat (She)
A labdarúgó Európa-bajnoki selejtezősorozat F-csoportjában Grúzia 1–0-t játszott Máltával Tbilisziben. A vendégeknél a Ferencváros mindkét légiósa, Justin Haber és André Schembri is pályára lépett. Előbbi végigvédte a találkozót, utóbbi 80 percet kapott.
okt. 8
21:24
Vízilabda Euroliga: 5 góllal győzött a Szeged (Metropol)
A Szeged férfi vízilabdacsapata magabiztos győzelemmel mutatkozott az Euroliga újvidéki selejtezőcsoportjában, ahol a pénteki nyitónapon 5 góllal verte a szerb vendéglátók együttesét. Egygólos vereséggel kezdett az Eger.
okt. 8
21:26
Euro 2012: Nem szeretném túlértékelni a teljesítményemet - Szalai (She)
A Magyarország–San Marino Európa-bajnoki selejtező után a mesterhármast szerző Szalai Ádám szerényen annyit jegyzett meg, hogy nem szabad túlértékelni teljesítményét. Mint ismert: Egervári Sándor együttese 8–0-s győzelmet aratott.
okt. 8
21:26
Kiütéses magyar győzelem (Metropol)
Magabiztos, 8-0-ás győzelmet aratott a magyar labdarúgó-válogatott a vendég San Marino felett.
okt. 8
21:28
Válogatott: legutóbb 1959-ben nyertünk 8:0-ra - statisztika (She)
Ahogy arról beszámoltunk, a magyar labdarúgó-válogatott 8–0-s győzelmet aratott San Marino ellen a Puskás Ferenc Stadionban rendezett Európa-bajnoki selejtezőn.
okt. 8
21:30
Férfi vízilabda Euroliga: öt góllal győzött a Szeged a Vojvodina ellen (She)
A Szeged férfi vízilabdacsapata magabiztos győzelmet aratott az Euroliga újvidéki selejtezőcsoportjában, amelyben a pénteki nyitó napon 11–6-ra győzött a Vojvodina ellen.
okt. 8
21:32
Válogatott: Ha a magyarok így folytatják, kijutnak az Eb-re - Mazza (She)
Giampaolo Mazza, a San Marino-i labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Magyarország–San Marino (8–0) Európa-bajnoki selejtező mérkőzést követő sajtótájékoztatón elmondta, ha a magyar csapat így folytatja, kijuthat az Európa-bajnokságra.
okt. 8
21:34
Válogatott: Próbálunk meglepetést szerezni Finnországban - Egervári (She)
A magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki selejtezőn 8–0-ra legyőzte a Puskás Ferenc Stadionban San Marinót. Egervári Sándor szövetségi kapitány a találkozó után örült, hogy kijött a két együttes közötti tudásbeli különbség.
okt. 8
21:42
Válogatott: Nem szeretném, ha bárki is elbízná magát – Egervári (She)
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a San Marino elleni 8–0-s győzelemmel végződő Európa-bajnoki selejtező után elmondta, most kicsit ünnepel a csapat, de senki sem bízhatja túlzottan el magát. A kapitány szerint Finnország ellen lényegesebben nehéz feladatunk lesz.
okt. 8
21:44
Válogatott: Gera Farkas Jánost és Göröcs Jánost is beérte az örökranglistán (She)
A Magyarország–San Marino Eb-selejtező (8–0) 94. percében a tizenegyest értékesítő Gera Zoltán 19 gólnál tart a magyar válogatottban, amellyel az örökranglistán olyan játékosokat ért be, mint Farkas János (33 mérkőzés), Göröcs János (62) vagy Kovács Kálmán (56). Gera 67 meccsen érte el ezt a teljesítményt.
okt. 8
22:00
Válogatott: nyolcmillió forint a vörösiszap-károsultak javára (She)
Pajor-Gyulai László, az MLSZ sajtófőnöke a Magyarország–San Marino (8–0) Európa-bajnoki selejtezőt követő sajtótájékoztatón elmondta, 10 590 jegy kelt el a tiszteletjegyekkel együtt. Ez azt jelenti, hogy nettó 8 millió forint jött össze, amelyet az MLSZ a vörösiszap-károsultak segítségére fordít.
okt. 8
22:02
Jégkorong, EBEL: a Volán óriásit küzdött, egy pont lett a jutalma (She)
Az osztrák élvonalbeli jégkorongbajnokság (EBEL) alapszakaszának 9. fordulójában a Sapa Fehérvár AV 19 hazai pályán hosszabbításos mérkőzésen szenvedett vereséget a listavezető Klagenfurttól.
okt. 8
22:04
Euro 2012: kis lépés John Carew-nak, nagy ugrás Norvégiának (She)
Tovább tart a norvég csoda a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjében: Egil Olsen legénysége péntek este 2–1-re győzött Cipruson, amivel megőrizte százszázalékos mutatóját a H-csoportban.
okt. 8
22:18
Blog: Amon-jósda és megjósolhatatlan küzdelem - Tóth Anita (She)
Tóth Anita, a Nemzeti Sport újságírója vasárnaptól jelentkező blogjában a Fáraó-ralin tapasztaltakat és látottakat osztja meg a Nemzeti Sport Online olvasóival. Legújabb bejegyzésében a legendás történelmű Siwa oázisról, Amon jósdájáról, a holtak hegyéről és a megjósolhatatlan küzdelemről ír.
okt. 8
22:20
Euro 2002: Luxemburg már harmadszor viccelte meg a fehéroroszokat (She)
Luxemburg megszerezte első pontját a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjében: a nagyhercegség csapata a korábban a franciákat idegenben legyőző, ezúttal a 69. perctől emberhátrányban játszó Fehéroroszország ellen ért el gól nélküli döntetlent a D-csoport pénteki játéknapján.
okt. 8
22:22
Euro 2012: a csehek otthon javítottak, az első skót vereség (She)
A 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjében Csehország hazai pályán Roman Hubník 70. percben szerzett góljával nyert Skócia ellen.
okt. 8
22:36
Euro 2012: rengeteg kihagyott helyzet, és egy holland gól Moldovában (She)
Egygólos győzelmet aratott a holland labdarúgó-válogatott Moldova ellen az Európa-bajnoki selejtezők E-csoportjában. A magyarokkal egy hatosban lévő két csapat összecsapásán az oranje rengeteg helyzetet kihagyott, de Klaas-Jan Huntelaar gólja 1–0-s győzelmet ért a világbajnoki ezüstérmesnek.
okt. 8
22:38
Euro 2012: Montenegró újra 1-0-ra nyert, Vucsinics letolta nadrágját (She)
Montenegró egy góllal legyőzte Svájcot az Európa-bajnoki selejtezők G-csoportjában. A Zlatko Kranjcar irányította együttes a Wales, illetve a Bulgária elleni találkozó után ezúttal is 1–0-ra nyert, és három mérkőzés után hibátlan.
okt. 8
22:40
Válogatott: Köszönet jár Dzsudzsáknak a gólpasszokért - Szalai (She)
A ma este három gólt szerző Szalai Ádám a Magyarország–San Marino (8–0) Európa-bajnoki selejtezőt követően Dzsudzsák Balázsnak mondott köszönetet a két remek gólpasszért, melyet a PSV magyar középpályása adott neki.
okt. 8
22:42
Euro 2012: észt bravúr Belgrádban, Kink nagy lövéssel segített be (She)
Óriási meglepetés a labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének C-csoportjában: többek között a volt győri támadó, Tarmo Kink 30 méteres lövésének köszönhetően Észtország 3–1-re legyőzte Szerbiát Belgrádban. Ez volt a két csapat egymás elleni első válogatott mérkőzése.
okt. 8
22:54
Videó: Huntelaar pontos lövése kellett a holland győzelemhez (She)
A 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének E-csoportjában Hollandia egy góllal legyőzte Moldovát. A győztes találat Klaas-Jan Hunterlaarhoz fűződik. A Schalke játékosa a kapufa segítségével talált be. Nézze meg a gólt!
okt. 8
22:56
Euro 2012: Matthäus idegenbeli sikerrel kezdett a bolgár kispadon (She)
A 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjében Bulgária Ivelin Popov szünet után nem sokkal szerzett találatával tudott nyerni Walesben. A győztes csapat kispadján ezzel a mérkőzéssel mutatkozott be az új szövetségi kapitány, Lothar Matthäus.
okt. 8
22:58
Euro 2012: hárommal is vezettek, végül eggyel nyertek az oroszok (She)
A labdarúgó Európa-bajnoki selejtezősorozat B-csoportjában Oroszország Valerij Kerzsakov, Alan Dzagojev és Roman Sirokov góljával 3–2-re győzött Írországban. A hazaiaktól Robbie Keane és Shane Long volt eredményes.
okt. 8
23:00
Euro 2012: Arnautovic duplázott, a „sógorok” még hibátlanok (She)
Ausztria két meccs után hat ponttal áll a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők A-csoportjában, miután Marko Arnautovic duplájával és Sebastian Prödl korai góljával 3–0-ra nyert Azerbajdzsán ellen.
okt. 8
23:02
Euro 2012: Klose duplázott, de Özil is betalált a törökök ellen (She)
A német labdarúgó-válogatott Miroslav Klose duplájával és Mesut Özil góljával 3–0-ra nyert Törökország ellen, így megőrizte hibátlan mérlegét az Európa-bajnoki selejtezők A-csoportjában.
okt. 8
23:04
Euro 2012: az olaszok gól nélküli döntetlent játszott az északírekkel (She)
Az olasz labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki selejtezőn gól nélküli döntetlent játszott Belfastban Észak-Írország vendégeként.
okt. 8
23:06
Euro 2012: az ifjú Matavz mesterhármassal irányította a mészárlást (She)
Szlovénia válogatottja könyörtelenül érvényesítette a papírformát Feröerrel szemben péntek este: dél-nyugati szomszédunk válogatottja 5–1-re győzött a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének C-csoportjában.
okt. 8
23:12
Euro 2012: mesterhármassal irányította a mészárlást az ifjú Matavz (She)
Szlovénia válogatottja könyörtelenül érvényesítette a papírformát Feröerrel szemben péntek este: dél-nyugati szomszédunk válogatottja 5–1-re győzött a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének C-csoportjában.
okt. 8
23:14
Euro 2012: Toroszidisz szállította az első görög győzelmet (She)
Két döntetlent követően első győzelmét aratta a 2012-es Eb-selejtezőben a görög labdarúgó-válogatott, amely Vaszilisz Toroszidisz 58. percben szerzett góljával szerezte meg a három pontot hazai pályán Lettországgal szemben.
okt. 8
23:16
Válogatott: Látszott a csapaton, hogy mindenki gólt akar lőni - Koman (She)
Koman Vladimir Moldova után San Marino elleni is eredményes volt a nemzeti csapatban, és ő szerezte a magyar labdarúgó-válogatott ötödik gólját a 8–0-ra megnyert San Marino elleni Eb-selejtezőn. Koman szerint biztató, hogy végig nyomás alatt tudták tartani ellenfelünket, és mindenki az elsőtől az utolsó percig hajtott a csapatban.
okt. 8
23:18
Videó: íme, a németek háromgólos győzelme a törökök ellen! (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a német labdarúgó-válogatott Miroslav Klose duplájával és Mesut Özil góljával 3–0-ra nyert Törökország ellen, így megőrizte hibátlan mérlegét az Európa-bajnoki selejtezők A-csoportjában. Nézze meg a találkozó góljait!
okt. 8
23:20
U21-es Eb-selejtező: megnyugtató olasz és cseh előny (She)
A korábban a magyarokkal egy selejtezőcsoportban szereplő olasz U21-es labdarúgó-válogatott 2–0-s győzelmet aratott Fehéroroszország ellen az U21-es Európa-bajnoki selejtezők rájátszásában.
okt. 8
23:30
Videó: öt gól és sok izgalom az Írország-Oroszország meccsen (She)
Oroszország 3–2-re győzött Írországban a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezősorozat B-csoportjának rangadóján. Bár Valerij Kerzsakov, Alan Dzagojev és Roman Sirokov révén már három góllal is vezetett a vendégcsapat, ám Robbie Keane és Shane Long hat perc alatt izgalmassá tette az utolsó tíz percet.
okt. 8
23:32
NSO Tv: Éreztem, hogy ezt a labdát el kell rúgnom - Szalai (She)
A magyar válogatott San Marino ellen triplázó csatára, Szalai Ádám örökké emlékezetesnek nevezte a nyolcgólos kiütéssel végződött meccset, Dzsudzsák Balázs a nemzeti együttes támadóit dicsérte stábunknak.
okt. 8
23:34
Videó: Mirko Vucsinics gatyaletolós gólöröme Svájc ellen (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy Montenegró egy góllal legyőzte Svájcot az Európa-bajnoki selejtezők G-csoportjában. A Zlatko Kranjcar irányította együttes három mérkőzés után hibátlan. A mérkőzés egyetlen gólját szerző Mirko Vucsinics különös módon ünnepelte meg 68. percben szerzett találatát. Nézze meg, hogyan!
okt. 8
23:36
Futsal NB I: az Üllő későn, de még időben ébredt a Vasas vendégeként (She)
Az élvonalbeli fustalbajnokság 4. fordulójában a Vasas hiába vezetett 3–0-ra, majd 4–1-re az Üllő ellen, a vendéglátóknak végül meg kellett elégedniük egyetlen ponttal.
okt. 8
23:38
Felkészülés: a rendező ukránok 0-2-ről álltak fel Kanada ellen (She)
Míg az európai labdarúgó-válogatottak döntő többsége a 2012-es kvalifikációs sorozat mérkőzésein harcolt, a házigazda Ukrajna felkészülési mérkőzést játszott, és 2–2-re végzett Kanadával.
okt. 8
23:48
Videó: Steven Davisnek nem sikerült elvégeznie a szögletrúgást (She)
Érdekes eset játszódott le a gól nélkül véget érő Észak-Írország–Olaszország Európa-bajnoki selejtezőn. A hazaiak játékosa, Steven Davis szögletrúgáshoz készülődött, amikor váratlan esemény történt.
okt. 8
23:50
Euro 2012: Nani-dupla, pazar Ronaldo-lövés, portugál győzelem (She)
Megtörte rossz sorozatát az első két fellépésén csupán egy pontot szerző Portugália: az immár Paulo Bento irányította piros-zöldek péntek késő este Nani két és Cristiano Ronaldo egy góljával 3–1-re legyőzték Dániát a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének H-csoportjában.

Keresés