2010. február 25. csütörtök

febr. 25
12:23
FTC: zárt kapus lesz a Haladás elleni meccs - hivatalos (She)
Csütörtök délelőtt hivatalosan is értesítette az MLSZ illetékes bizottsága a Ferencvárost, hogy szombaton a Haladás elleni Soproni Liga bajnoki mérkőzés zárt kapuk mögött kerül megrendezésre.
febr. 25
12:24
Pénteken rajtol a Soproni Liga (Metropol)
Az eredetileg tervezettnél egy héttel később, pénteken megkezdődik a labdarúgó Soproni Liga tavaszi idénye.
febr. 25
12:25
El: Geráék előnyből, Dzsudzsákék hátrányból indulnak – a mai program (She)
Tizenöt visszavágót rendeznek ma szerte a kontinensen az Európa-ligában (Dárdai Pál csapata, a Hertha már korábban lejátszotta a portugál Benfica továbbjutását eredményező második mérkőzését), ezeken több magyar érdekeltségű együttesnek is szurkolhatunk. Gera Zoltánék (Fulham) előnyből, Dzsudzsák Balázsék (PSV) hátrányból várják a folytatást, míg Juhász Roland és az Anderlecht döntetlenről kezdi…
febr. 25
12:26
Mourinho-Ancelotti 1:0 (Metropol)
A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntős párharcainak keretében szerda este játszott újabb két mérkőzés közül nem csupán a csapatok patinája, hanem az őket irányító vezetőedzők személye miatt is kiemelkedett az Internazionale és a Chelsea 2-1-re végződött milánói összecsapása.
febr. 25
12:39
DVTK: 780 belépő elfogyott, további jegyeket kér a klub a DVSC-től (She)
A DVSC labdarúgócsapata 780 belépőt biztosított a diósgyőri szurkolók részére a két gárda holnapi debreceni bajnokija előtt, de a vendégek további 200 jegyre tartanának igényt.
febr. 25
12:57
Videó: két öngólt is lőtt a Bolton a Tottenham elleni FA-kupa-meccsen (She)
Ahogy arról beszámoltunk, a Tottenham–Bolton FA-kupa-találkozó 4–0-s végeredménye a Pavljucsenko dupla között szerzett két vendégöngól miatt alakult ki. Jääskeläinen és O’Brien lábáról is a saját kapujába vágódott a labda. Nézze meg a találatokat és a mérkőzés teljes összefoglalóját videón!
febr. 25
13:15
Brazília: R. Carlos szépséges modellekkel dobta piacra az RC3-at (She)
Újabb világklasszis futballista gondolta úgy, hogy neve segítségével már kilépett a futballszakmából, és a divat világában is megállja a helyét. A Cristiano Ronaldo által jegyzett CR7 után megérkezett az RC3, amelynek névadója, Roberto Carlos szerdán Sao Paulóban gyönyörű modellek társaságában pózolt azon a bemutatón, amelyen a márka termékeit először csodálhatta meg a nagyérdemű.
febr. 25
13:17
NB II: 600 fős lelátó épült az 1500 lakosú Nagyberkiben (She)
Örülhetnek az NB II Nyugati csoportjában szereplő Kaposvölgye labdarúgói és Nagyberki lakosai (a csapat Nagyberkiben játssza mérkőzéseit), mert elkészült a futballpályához tartozó lelátó.
febr. 25
13:51
Női kézilabda MK: Győrben plüssöket gyűjtenek a megyei kórháznak (She)
Február 27-én és 28-án Győrben, a Magvassy Sportcsarnokban rendezik meg a női kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjét. A házigazdák a vasárnap 16 órakor kezdődő döntőre Teddy bear-akciót hirdettek, amelynek Észak-Amerikában már jelentős hagyományai vannak, de Magyarországon sem ez lesz az első ilyen jellegű kezdeményezés.
febr. 25
13:53
Franciaország: a szezon végén visszavonul Claude Makélélé (She)
A szezon végén visszavonul Claude Makélélé, a PSG francia labdarúgója. Legalábbis jelenleg így gondolja a középpályás.
febr. 25
13:54
Bartecko valószínűleg játszik Kanada ellen (Behaviour)
Sérülése ellenére játszhat az elődöntőben a szlovák jégkorongozó.
febr. 25
13:55
Anglia: Wayne Bridge kizártnak tartja szereplését a dél-afrikai vb-n (She)
A Manchester City válogatott hátvédje, Wayne Bridge az ügyvédein keresztül nyilvánosságra hozott közleményében tudatta, hogy az utóbbi hetek őt, illetve John Terryt érintő, a sajtóban is nagy publicitást kapó botránya miatt kizártnak tartja szereplését a dél-afrikai vb-n.
febr. 25
13:57
Blog: a láng és ami mögötte van - beszámoló Vancouverből (She)
Újabb érdekes írással jelentkezett blogjában a Vancouverben élő Répási Zsuzsa, aki ezúttal az olimpiai láng kalandos útjával kapcsolatban osztja meg élményeit.
febr. 25
14:09
"Mourinho nem szokott kikapni a Stamford Bridge-en" (Infostart)
Ritka pillanat: José Mourinho és Carlo Ancelotti egyetért valamiben. Az Inter-Chelsea BL-nyolcaddöntő után mindkét edző úgy vélekedett, tizenegyest kellett volna ítélni a londoni együttes javára Salomon Kalou buktatása miatt. A két tréner abban is biztos, hogy saját együttese sikerét hozza a visszavágó.
febr. 25
14:09
Videó: 90 méterről talált be kollégájának a spanyol kapus! (She)
Lolo Soler, a spanyol negyedosztályban szereplő CD Ronda kapusa az Atlético Mancha ellen 2–0-ra megnyert találkozón lőtt elképesztő gólt. Tekintse meg videón a nem mindennapi pillanatot!
febr. 25
14:11
Asztalitenisz Pro Tour: Jakab János a 32 között Kuvaitvárosban (She)
Jakab János nagy csatában legyőzte a japán Kisikava Szeiját, s ezzel bejutott a 32 közé az asztaliteniszezők Pro Tour-versenyén, Kuvaitvárosban.
febr. 25
14:12
Buffon egy hónapra kidőlt (Metropol)
Combsérülést szenvedett és egy hónapig nem játszhat Gianluigi Buffon, a Juventus labdarúgócsapatának kapusa.
febr. 25
14:13
Vancouver 2010: Bartecko valószínűleg játszik a Kanada elleni elődöntőben (She)
Valószínűleg pályára léphet a Kanada elleni olimpiai elődöntőben a szlovák jégkorong-válogatott tagja, Lubos Bartecko, aki a norvégok ellen keddi találkozón szenvedett agyrázkódást és vállsérülést.
febr. 25
14:27
Vancouver 2010: Bartecko valószínűleg játszik Kanada ellen (She)
Valószínűleg pályára léphet a Kanada elleni olimpiai elődöntőben a szlovák jégkorong-válogatott tagja, Lubos Bartecko, aki a norvégok elleni keddi találkozón szenvedett agyrázkódást és vállsérülést.
febr. 25
15:03
Póker: elképesztő előnyt bukott el az NAPT éllovasa (She)
Az észak-amerikai pókersorozat Venetian kaszinóban rendezett főversenyén Sam Stein végig vezetett, ám a végén hibázott, így kicsúszott kezéből a győzelem.
febr. 25
15:39
Új edző a Ferencvárosnál - papíron (Infostart)
A Ferencváros labdarúgó-csapatának vezetősége megegyezett Tuboly Frigyessel, így papíron ő irányítja az együttest, de a szakmai munkáért továbbra is a Craig Short-Ron Reid páros felel - közölte Berki Krisztián vezérigazgató.
febr. 25
15:39
Ferencváros: Tuboly Frigyes a zöld-fehérek vezetőedzője - papíron (She)
A 100% Fradi tájékoztatása szerint Tuboly Frigyes megállapodott a Ferencvárossal, így a jövőben papíron ő irányítja majd a zöld-fehérek Soproni Ligában szereplő csapatát. A szakmai munkáért továbbra is a Craig Short, Ron Reid páros felel.
febr. 25
15:41
Vancouver 2010: fél a kormányos, visszalép a holland bobcsapat (She)
Nem titkoltan elszállt az önbizalma a kormányosnak, ezért visszalép a négyes bobok olimpiai versenyétől a holland válogatott.
febr. 25
15:57
Mocsai: Nagy Lászlónak három hete van dönteni (Infostart)
Nagy Lászlónak a következő három hét alatt el kellene döntenie, hogy a magyar vagy a spanyol kézilabda-válogatottban szerepel a jövőben - mondta az InfoRádiónak Mocsai Lajos. A magyar együttes most kinevezett szakmai igazgatója közölte: szakmai programot kell kidolgozni a szlovénok elleni világbajnoki selejtezőkig.
febr. 25
16:15
Európa-liga: Gera szerint nagyon nehéz meccs vár a Fulhamre Ukrajnában (She)
Gera Zoltán, a Fulham magyar középpályása az UEFA hivatalos honlapjának elmondta, nagyon nehéz mérkőzésre számít a Sahtar Doneck otthonában a mai Európa-liga-meccsen.
febr. 25
16:18
Magyarok a jégkorong vb hivatalos klipjében (Metropol)
A magyar jégkorongozók és szurkolók emlékezetes pillanataival van tele az a videóklip, amely az idei németországi világbajnokságra írt dalhoz készült.
febr. 25
16:33
Újpest: Kabát Péter szerint még erősödött is a csapat is az új szezonra (She)
Mindenképpen játszani szeretne a szombati mérkőzésen Kabát Péter, akinek – bár már teljes értékű munkát végez – még nem jött tökéletesen rendbe a bokasérülése, és csak a szombati bajnoki előtt dől el, hogy szerepet kap-e a Győr ellen. Az Újpest csapatkapitánya a klub honlapjának kijelentette, szerinte még erősödött is a keret, ezért mindenféleképpen szeretne valamilyen címet szerezni az idény…
febr. 25
16:35
Németország: a Hamburg elhappolná Dzsudzsák Balázs csapattársát (She)
Német sajtóinformációk szerint a holland PSV-t erősítő Ibrahim Afellayt szeretné megszerezni a Bundesligában szereplő Hamburg.
febr. 25
16:37
Görögország: Németh Krisztián szombaton valószínűleg visszatér (She)
Görög lapértesülések szerint nagy esély van rá, hogy Németh Krisztián, az AEK Athén több hónapja sérült magyar támadója szombaton visszatér az Ergotelisz elleni bajnokin.
febr. 25
16:51
Videó: magyarok a jégkorong-vb-re készített hivatalos Scooter-klipben (She)
A magyar jégkorongozók és szurkolók emlékezetes pillanataival van tele az a videoklip, amely az idei németországi világbajnokságra írt dalhoz készült.
febr. 25
17:27
Formula-1: Mark Webber volt a leggyorsabb Barcelonában (She)
A Red Bull ausztrál pilótája, Mark Webber autózta a legjobb köridőt a csütörtöki Formula–1-es barcelonai tesztnapon. A második leggyorsabb a williamses Nico Hülkenberg volt, míg a harmadik helyen a mercedeses Nico Rosberg végzett.
febr. 25
17:29
Tenisz: Csang búcsúztatta jól csengő nevű kiemelt ellenfelét (She)
A Malajziában zajló WTA-torna nyolcaddöntőjében a tajvani Csang Kaj-csen két szettben búcsúztatta a harmadikként rangsorolt, jól csengő nevű Cseng Csiét.
febr. 25
17:30
Schuster: Ronaldo nélkül a Real semmit nem ér (Behaviour)
A Real Madrid labdarúgócsapatának korábbi vezetőedzője, Bernd Schuster azt mondta: akár el is bóbiskolhatna a királyi gárda játékát nézve, ha Ronaldo nincs a pályán.
febr. 25
17:31
Asztalitenisz Pro Tour: Jakab nyolcaddöntős Kuvaitvárosban (She)
Jakab János a német Steffen Mengel elleni győzelmével bejutott a nyolcaddöntőbe az asztaliteniszezők Kuvaitvárosban zajló Pro Tour-versenyén.
febr. 25
17:45
Válogatott: Koeman örülne, ha Nemanja Nikolics magyar lenne (She)
Aczél Zoltán, a magyar labdarúgó-válogatott pályaedzője a Nemzeti Sport Online-nak elmondta: ha Nemanja Nikolics, a Videoton szerb támadója megkapja a magyar állampolgárságot, hamar bekerülhet a magyar válogatottba, mert Erwin Koeman szövetségi kapitány már felfigyelt rá.
febr. 25
17:47
NB II-es díjátadó: Kiprich a legjobb edző, Csehi a legjobb játékos (She)
A Tobet Sportfogadásokkal foglalkozó cég először rendezte meg az NB II-es bajnokság díjátadó gáláját, amelyen meghívottként részt vett Nemes Ferenc, az MLSZ alelnöke, Kutasi Róbert az NB II-es bizottság vezetője, Mátyus János NB II-es szövetségi edző, és Bucsik István az NB II-es válogatott technikai vezetője.
febr. 25
17:48
Fél a kormányos, visszalép a holland bobcsapat (Behaviour)
Nem titkoltan elszállt az önbizalma a kormányosnak, ezért visszalép a négyes bobok olimpiai versenyétől a holland válogatott.
febr. 25
18:03
Felkészülés: Saha és Ben Arfa újra helyet kapott a francia keretben (She)
A spanyolok elleni jövő szerdai felkészülési találkozóra készülő francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Raymond Domenech kihirdette keretét, amelyben hosszabb kihagyás után újra helyet kapott Louis Saha és Hatem Ben Arfa is. A 24 játékos között két újonc található Mickäel Ciani és Benoit Cheyrou személyében.
febr. 25
18:21
RG: Debrecenben olimpiai, világ- és Európa-bajnokok lépnek szőnyegre (She)
Ebben az esztendőben 125 éves a Magyar Torna Szövetség, az ünnepi sorozat első állomása a debreceni II. Magyar Felnőtt Ritmikus Gimnasztika Világkupa és Garantiqa Junior Nemzetközi Verseny. Nagy sikerrel zajlott le a március 5. és 7. között megrendezendő II. Magyar Felnőtt Ritmikus Gimnasztika Világkupa és Garantiqa Junior Nemzetközi Verseny sajtótájékoztatója Debrecenben, ahol az is kiderült,…
febr. 25
18:23
Női kosárlabda: fiatal amerikai irányítót igazolt a Sopron (She)
Az MKB-Euroleasing Sopron közleményben számolt be róla, hogy két hónapra megszerezte a Chicago Sky fiatal amerikai játékosát, Kristi Tolivert.
febr. 25
18:39
Real Madrid: Ronaldo évi hatmillió eurós „fizetéskiegészítést” kap szponzorától (She)
A madridi Marca napilap csütörtöki számának értesülései szerint a Nike sportszergyártó cég évi hatmillió euróról szóló szerződést kötött Cristiano Ronaldóval, a Real Madrid futballistájával.
febr. 25
18:41
Tenisz: Djokovics továbbment, Cilic és Tipszarevics kiesett (She)
Novak Djokovics a döntő szettet 6:0-ra megnyerve legyőzte Ivan Ljubicicet a Dubaiban zajló teniszverseny negyeddöntőjében.
febr. 25
18:57
Játékossors: a francia szövetség fizeti a meglőtt kapus útját (She)
Csütörtök délután a Francia Labdarúgó-szövetség (FFF) vállalta, hogy kifizeti azt a 65 ezer eurót, amibe a januári Afrikai Nemzetek Kupája előtt egy angolai terrortámadásban súlyosan megsebesült togói kapus, Kodjovi Obilalé hazaszállítása kerül.
febr. 25
19:00
Menetel a címvédő Djokovic (Metropol)
A címvédő Novak Djokovic szetthátrányból fordított a horvát Ivan Ljubicic ellen csütörtökön az 1,6 millió dollár összdíjazású, dubaji keménypályás férfi tenisztorna negyeddöntőjében.
febr. 25
19:16
Férfi kézilabda BL: oroszországi sikerével csoportgyőztes a Montpellier (She)
A Montpellier 28–27-re győzött a Csehovszkije Medvegyi otthonában, ezzel pedig egy fordulóval a csoportkör vége előtt már megnyerte a férfi kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportját.
febr. 25
19:18
Európa-liga: Juhász Roland csapatának 20 szurkolóját letartóztatták (She)
A belga rendőrség letartóztatta az Anderlecht 20 szurkolóját a Bilbao elleni Európa-liga-mérkőzés előtt.
febr. 25
19:33
Vb 2010: Japán lesz az angolok utolsó ellenfele a felkészülés során (She)
A szintén vb-résztvevő Japán ellen játssza utolsó felkészülési mérkőzését a dél-afrikai világbajnokság előtt az angol labdarúgó-válogatott.
febr. 25
19:35
Vancouver 2010: német meglepetésarany női óriás-műlesiklásban (She)
Csütörtökön a női óriás-műlesiklás második futamát rendezték meg a téli olimpián alpesi síben. Az aranyérmet a német Viktoria Rebensburg szerezte meg, aki az első futamban csak a hatodik volt. A második a szlovén Tina Maze, a harmadik pedig az első futamot megnyerő osztrák Elisabeth Görgl lett.
febr. 25
19:37
Vb 2010: Nigéria Paraguay helyett a Kongói DK ellen kezdi a felkészülést (She)
A Kongói Demokratikus Köztársaság (a korábbi Zaire) együttesével játssza első felkészülési meccsét a világbajnokságra készülő nigériai labdarúgó-válogatott. A találkozóra március 3-án kerül sor.
febr. 25
19:39
Jégkorong, EBEL: Vienna Capitals-Sapa Fehérvár AV 19 élőben (She)
A Vienna Capitals és a Sapa Fehérvár AV 19 megkezdte egymás elleni párharcuk harmadik mérkőzését az osztrák élvonalbeli jégkorongbajnokság (EBEL) negyeddöntőjében.

Keresés