2010. április 25. vasárnap

ápr. 25
16:57
Férfi kézilabda BL : Barcelona-Veszprém élőben az NSO-n! (She)
Hamarosan kezdetét veszi a Barcelona–MKB Veszprém férfi kézilabda mérkőzés a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A találkozóról élő, szöveges tudósítást olvashatnak itt, a Nemzeti Sport Online-on!
ápr. 25
17:00
Tóth Krisztina ismét német bajnok (Metropol)
Megvédte bajnoki címét, s immár sorozatban harmadszor lett első a német női asztalitenisz Bundesligában a Tóth Krisztinát is foglalkoztató FSV Kroppach csapata.
ápr. 25
17:15
Serie A: a Komant és Gosztonyit is bevető Bari kikapott a Juventustól (She)
Az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokság 35. fordulójában a Juventus hazai pályán 3–0-ra legyőzte a Barit. A vendégeknél Koman Vladimir kezdő volt, a 62. percben lecserélték, míg Gosztonyi András a 71. percben lépett pályára. A Firoentina megelepetésre otthon kikapott a Chievótól.
ápr. 25
17:17
Jégkorong: Szuperék nyerték meg a német bajnokságot (She)
Szuper Levente csapata, a Hannover Scorpions nyerte meg a német jégkorongbajnokságot (DEL), miután a döntő harmadik mérkőzésén 4–2-re győzött az Augsburger Panther ellen. Ezzel az egyik fél három nyert meccséig tartó párharcban 3–0-ra diadalmaskodott a hannoveri csapat.
ápr. 25
17:19
NB II Keleti csoport: Mátyus Jánossal is vereséget szenvedett a REAC (She)
A REAC új vezetőedzője, Mátyus János vereséggel mutatkozott be a kispadon: a rákospalotaiak az NB II Keleti csoportjának 23. fordulójában 3–0-s vereséget szenvedtek otthon a Vecséstől.
ápr. 25
17:21
Férfi torna Eb: Hídvégi ötödik lólengésben (She)
A vasárnapi szerenkénti döntők egyetlen magyar résztvevője, Hídvégi Vid az ötödik helyen zárt a lólengés fináléjában a férfi tornászok birminghami Európa-bajnokságán.
ápr. 25
17:33
Videó: Koman helyzete, a Juve győzelme és balhé a lelátón (She)
Mint arról beszámoltunk, az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokság 35. fordulójában a Juventus hazai pályán 3–0-ra legyőzte a Barit. A vendégeknél Koman Vladimir kezdő volt, sőt helyzetbe is került, míg Gosztonyi András a 71. percben lépett pályára. Az alábbi videókon megtekintheti a találkozó góljait, Gianluigi Buffon védését Koman lövése után, valamint a félidőben tapasztalt szurkolói…
ápr. 25
17:35
Bundesliga: nagy verést kapott a Hamburg Sinsheimben (She)
Súlyos vereséget szenvedett a Hamburger SV a német labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában.
ápr. 25
17:37
Skócia: legyőzte a Hiberniant, így bajnok lett a Rangers (She)
Ötvenharmadik bajnoki címét szerezte meg a Rangers labdarúgócsapata a skót bajnokságban.
ápr. 25
17:51
Soproni Liga: MTK-Vasas mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Hamarosan kezdetét veszi az MTK–Vasas Soproni Liga mérkőzés. A találkozóról élő, szöveges tudósítást olvashatnak itt, a Nemzeti Sport Online-on!
ápr. 25
17:53
Ausztria: súlyos Mattersburg-vereség, de Waltner betalált (She)
Súlyos vereséget szenvedett a Waltner Róberttel felálló Mattersburg az osztrák labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában.
ápr. 25
17:55
Videó: Maxi López gyönyörű ollózás gólja a Livorno ellen (She)
Maxi López, a Catania játékosa egy kipattanót ollózott a Serie A-tól búcsúzó Livorno hálójába. Az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 35. fordulójában rendezett mérkőzést a Livorno hiába nyerte meg 3–1-re, a Bologna Parma elleni sikere miatt matematikailag is búcsúzott az első osztálytól.
ápr. 25
18:09
Kerékpár: Vinokurov nyerte a Liege-Bastogne-Liege versenyt (She)
Alekszandr Vinokurov nyerte a Liege-Bastogne-Liege kerékpáros-versenyt, a második helyen az orosz Alekszandr Kolunev végzett. A kazah sportolónak ez a legnagyobb győzelme, amióta visszatért kétéves eltiltását követően.
ápr. 25
18:11
Sakk: Anand egyenlített a második partiban a világbajnoki döntőn (She)
Viswanathan Anand győzelmét hozta a szófiai világbajnoki döntő második összecsapása. A világos bábukat vezető indiai címvédő 43 lépésben nyert a bolgár Veszelin Topalov ellen, és ezzel egyenlített.
ápr. 25
18:12
Rekordot döntöttünk a cselgáncs Eb-n (Metropol)
A 13 fős magyar válogatott hét éremmel - két arannyal, három ezüsttel és két bronzzal - az összesített éremtáblázat első helyén végzett a vasárnap zárult bécsi cselgáncs Európa-bajnokságon. Ez minden idők legsikeresebb magyar szereplése.
ápr. 25
18:13
Premier League: a Liverpool a győzelmével kiejtette a Burnleyt (She)
Négygólos győzelmet aratott a Burnley otthonában a Liverpool az angol labdarúgó-bajnokság 36. fordulójában.
ápr. 25
18:27
Éremeső Bécsben, rekordot döntöttek a magyarok (Infostart)
A 13 fős magyar válogatott hét éremmel - két arannyal, három ezüsttel és két bronzzal - az összesített éremtáblázat első helyén végzett a vasárnap zárult bécsi cselgáncs Európa-bajnokságon. Ez minden idők legsikeresebb magyar szereplése.
ápr. 25
18:27
Soproni Liga: Diósgyőr-Haladás összecsapás élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Soproni Liga 24. fordulójának záró mérkőzésén a 16. (utolsó) helyen álló Diósgyőr vendége a 11. Szombathelyi Haladás lesz. Kövesse élő, szöveges tudósításunk segítségével a találkozót!
ápr. 25
18:27
Gera nélkül kapott ki a Fulham (Metropol)
A Gera Zoltán nélkül felálló Fulham az utolsó pillanatokban kapott 11-es góllal alulmaradt az Everton vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság 36. fordulójának vasárnapi játéknapján.
ápr. 25
18:29
Svájc: Vanczák vezető gólja sem volt elég a Bellinzona ellen (She)
Hiába szerzett gólt Vanczák Vilmos a 19. percben, a Sion vesztesen távozott a Bellinzona otthonából, a hazai együttes 2–1-re győzött a svájci első osztályú bajnokság 32. fordulójában rendezett bajnokin.
ápr. 25
18:45
Svájc: Vanczák Vilmos gólja sem volt elég a Bellinzona ellen (She)
Hiába szerzett gólt Vanczák Vilmos a 19. percben, a Sion vesztesen távozott a Bellinzona otthonából, a hazai együttes 2–1-re győzött a svájci első osztályú bajnokság 32. fordulójában rendezett bajnokin.
ápr. 25
18:45
Kézilabda-BL: hatgólos hátrányban a Veszprém (Infostart)
Az MKB Veszprém hatgólos, 33-27-es vereséget szenvedett a Barcelona otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén.
ápr. 25
18:45
Polgár Judit győzött Prágában (Metropol)
Polgár Judit 6-2-re győzött a cseh David Navara ellen a Prágában rendezett sakk rapid párosmérkőzésen.
ápr. 25
18:47
Férfi kézilabda BL: jelentős hátrányban a Veszprém, nagyon nehéz lesz fordítani (She)
Az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapata 33–27-es vereséget szenvedett a Barcelona otthonában a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, így nagyon nehéz helyzetbe került a visszavágó előtt.
ápr. 25
18:49
Tenisz: Fernando Verdasco nyerte a barcelonai tornát (She)
Az ötödik helyen kiemelt spanyol Fernando Verdasco nyerte meg a barcelonai ATP 500-as férfi tenisztornát, miután a döntőben legyőzte a második helyen kiemelt svéd Robin Söderlinget.
ápr. 25
19:03
Ciprus: Leandróék hihetetlen meccse, elmaradt a bajnokavatás - videó (She)
Hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott az Apollon Limasszollal, így nem zsebelte be a bajnoki címet a ciprusi első osztályú labdarúgó-bajnokságban az Omonia Nicosia, Leandro együttese.
ápr. 25
19:03
Férfi kézilabda BL: hatgólos hátrányban a Veszprém (Metropol)
Nehezen ledolgozható, hatgólos (33-27) vereséget szenvedett az MKB Veszprém a spanyol Barcelona otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első, vasárnapi mérkőzésén.
ápr. 25
19:05
Ligue 1: az Auxerre idegenben nyert, és két pontra feljött a Marseille-re (She)
Továbbra is remek formában van az Auxerre a francia első osztályú labdarúgó-bajnokságban, Jean Fernandez együttese a 34. fordulóban idegenben győzte le 3–0-ra a Toulouse-t.
ápr. 25
19:21
Premier League: a Chelsea hetet rúgott a Stoke Citynek (She)
Remekelt a Chelsea a Stoke City ellen az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 36. fordulójában, hét góllal terhelte meg a vendégek hálóját.
ápr. 25
19:21
Egy magyar örülhetett csak Barcelonában (Blikk)
BARCELONA – Nagy László (29) volt az egyetlen magyar, aki boldogan vonulhatott le a pályáról a Barcelona–MKB Veszprém mérkőzés után. A Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a magyar kézilabdázó csapata az MKB Veszprém ellen lépett pályára, és hatgólos előnyre tett szert a szombati veszprémi visszavágó előtt.
ápr. 25
19:23
Férfi kézilabda BL: a Hamburg legyőzte a Ciudad Realt (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén a Hamburg hazai pályán 26–22-re győzött a spanyol Ciudad Real ellen.
ápr. 25
19:25
Primera División: idegenben győzött a „menekülő” Valladolid (She)
A spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokság 34. fordulójában a bennmaradásért küző Vallaldolid nagyon értékes három pontot szerzett a Gijón vendégeként. Idegenben győzött az Espanyol és a Villarreal.
ápr. 25
19:39
NB II, Nyugati csoport: hatgólos döntetlen Győrben (She)
3–3-as döntetlent játszott a Szigetszentmiklós a Győr vendégeként a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 23. fordulójában. A nap másik mérkőzése szintén döntetlennel zárult, a ZTE II hazai pályán 1–1-et játszott a Kaposvölgye ellen.
ápr. 25
19:39
Győzött és ismét élen a Chelsea (Metropol)
A vendég Stoke felett aratott fölényes sikerével a Chelsea vasárnap visszavette az első helyet a szombaton élre ugrott, címvédő Manchester Unitedtől az angol labdarúgó-bajnokságban.
ápr. 25
19:41
Soproni Liga: kétgólos MTK-előnyről, Beliczky góljaival fordított a Vasas (She)
Hiába vezetett két góllal az MTK a Soproni Liga 24. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén a Vasas ellen, a piros-kék a csereként beálló Beliczky Gergő mesterhármasával fordítani tudtak, és végül 3–2-re nyertek. A mérkőzés krónikájához tartozik még, hogy a 92. percben Vágit könyöklésért kiállították.
ápr. 25
19:43
Bundesliga: a címvédő legyőzésével menekül a Freiburg (She)
Hazai pályán nyert a kiesés elől menekülő Freiburg a német labdarúgó-bajnokság 32. fordulójának záró mérkőzésén.
ápr. 25
19:57
A ráadásban mentett pontot a Mallorca (Metropol)
A Mallorca Aduriz révén a 91. percben egyenlített a vendég Málaga ellen vasárnap a spanyol labdarúgó-bajnokság 34. fordulójában.
ápr. 25
20:15
Videó: íme, a Chelsea és a Liverpool kiütéses győzelme! (She)
A Liverpool és a Chelsea is magabiztos győzelmet aratott az angol labdarúgó-bajnokság 36. fordulójában. Rafa Benítez együttese a Burnley otthonában nyert, ami azt jelenti, hogy a hazai csapat elbúcsúzott az élvonaltól. A Chelsea pedig hétgólos győzelmet aratott a Stoke ellen.
ápr. 25
20:15
Vasas: mesterhármas hat perc alatt (Metropol)
A csereként beállt Beliczky Gergő hat perc alatt elért mesterhármasával a Vasas kétgólos hátrányból nyert az MTK Budapest vendégeként a labdarúgó Soproni Liga 24. fordulójának vasárnapi játéknapján.
ápr. 25
20:17
Soproni Liga: elhozta Miskolcról a három pontot a Haladás (She)
A labdarúgó Soproni Liga 24. fordulójának záró mérkőzésén Nagy Gábor, Oross Márton és Guzmics Richárd góljával a Szombathelyi Haladás 3–1-re legyőzte a bennmaradásért küzdő Diósgyőr gárdáját. A hazaiaktól George Menougong volt eredményes.
ápr. 25
20:19
Hollandia: az Ajax két góllal nyert a kupadöntő első meccsén (She)
Hazai pályán 2–0-ra győzte le az Ajax a Feyenoordot a labdarúgó Holland Kupa döntőjének első mérkőzésén.
ápr. 25
20:21
Női kézilabda NB I: könnyed kiskunhalasi siker a Hunnia ellen (She)
A Kiskunhalas 31 góllal legyőzte a vendég Hunnia együttesét a női kézilabda NB I vasárnapi mérkőzésén.
ápr. 25
20:33
Férfi kézilabda NB I: a Szeged szoros meccsen nyert, és döntős (She)
A férfi kézilabda NB I elődöntőjének második meccsén a Tatabánya hazai pályán sokáig vezetett a Szeged ellen, de az utolsó tíz percet nem bírta erővel, így 32–30-ra kikapott. A Pick győzelmével megnyerte az egyik csapat második sikeréig tartó párharcot, és bejutott a döntőbe.
ápr. 25
20:35
Férfi röplabda Extraliga: a Kazincbarcika lett az ötödik (She)
A Kazincbarcika lett az ötödik a férfi röplabda Extraligában, miután a helyosztó harmadik, vasárnapi mérkőzésén legyőzte a MAFC-ot.
ápr. 25
20:37
Belgium: Kötelessel és Tőzsérrel a soraiban győzött a Genk (She)
Az RKC Genk labdarúgócsapata Fabien Camus és Samuel Yeboah góljával 2–0-ra győzött az Európa-ligás helyekért folytatott belga bajnoki rájátszásban. Köteles László és Tőzsér Dániel végigjátszotta a meccset, a Genk harmadik magyar labdarúgója, Tóth Balázs a kispadon ült.
ápr. 25
20:39
Videó: nézze meg Waltner Róbert Austria Wien elleni fejes gólját! (She)
Mint arról beszámoltunk, a Waltner Róberttel felálló Mattersburg 5–1-es vereséget szenvedett az Austria Wien ellen az osztrák labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában. A magyar csatár szerezte csapata egyetlen gólját, melyet most videón is megmutatunk.
ápr. 25
20:41
Norvégia: az Odd Grenland súlyos veresége, Kovács végig játszott (She)
Súlyos, 6–1-es vereséget szenvedett az Odd Grenland a Valerenga vendégeként a norvég labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában.
ápr. 25
20:43
Törökország: iksz a csúcsrangadón, vezet a nevető harmadik Fener (She)
A Fenerbahce Bekir Irtegün találatával 1–0-ra győzött a Kasimpasa ellen a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban, és mivel riválisai, a Galatasaray és a Bursaspor ikszeltek (0–0), átvette a vezetést három fordulóval a vége előtt.
ápr. 25
20:51
Premjer-liga: az újonc pontot rabolt a címvédő Rubin otthonából (She)
Az Anzsi Mahacskala döntetlent ért el a Rubin Kazany otthonában az orosz labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában.
ápr. 25
20:51
Diósgyőrben nyert a Haladás (Metropol)
A Szombathelyi Haladás két góllal legyőzte a hazai pályán játszó, sereghajtó Diósgyőrt a labdarúgó Soproni Liga 24. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

Keresés