2010. április 26. hétfő

ápr. 26
20:15
NHL: bejelentette visszavonulását a New Jersey Devils 64 éves edzője (She)
Bejelentette visszavonulását Jacques Lemaire, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő New Jersey Devils vezetőedzője.
ápr. 26
20:33
Bajnokok Ligája: Utáltassuk meg az Interrel a futballt! - Piqué (She)
Gerard Piqué, a Barcelona labdarúgócsapatának védője reméli: az Inter elleni Bajnokok Ligája-elődöntő szerdai visszavágóján olyan hangulat lesz a Camp Nouban, hogy a kilencven perc során az ellenfél futballistái meggyűlölik saját szakmájukat.
ápr. 26
20:35
Liverpool: visszatért a hitünk, mindent meg akarunk nyerni - Gerrard (She)
Steven Gerrard, a Liverpool labdarúgócsapatának kapitánya úgy véli, az előző két bajnoki fordulóban szerzett hét gól olyan nagy lelki pluszt jelent, ami nemcsak az Európa-liga megnyeréséhez, hanem a BL-indulást érő bajnoki negyedik hely elcsípéséhez is elegendő lehet.
ápr. 26
20:51
Tenisz: Balázs Attila győzelemmel kezdett a főtáblán Ostravában (She)
Bár úgy volt, hogy nem indul a csehországi versenyen, múlt pénteken jött a hír, hogy felcsúszott a főtáblára, így mégiscsak elutazott Ostravába Balázs Attila. És milyen jól tette!
ápr. 26
20:53
Férfi kézilabda: Marjanacra további vizsgálatok várnak Szegeden (She)
Dragan Marjanac hétfőn hazatért Szegedre, ahol azonban további vizsgálatok várnak rá a héten.
ápr. 26
21:09
Férfi kosárlabda: Pau Gasol a testvére szerint nem lesz ott a vb-n (She)
Testvére elmondása szerint Pau Gasol kihagyja a nyár végén kezdődő férfi kosárlabda-világbajnokságot.
ápr. 26
21:11
Csehország: győzött az Ostrava Róthék ellen (She)
Róth Ferenc csapata, a Bohemian 1905 hazai pályán 1–0-ra kikapott az Ostravától a cseh bajnokság 26. fordulójában.
ápr. 26
21:27
Atlétika: 2000 négyzetméteres, fedett csarnokot avattak Bonyhádon (She)
Atlétikai centrumot avattak hétfőn a bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnáziumban, a 2000 négyzetméteres létesítmény a második legnagyobb fedett atlétikai csarnok Magyarországon.
ápr. 26
21:27
Overdose május 9-én versenyez először (Behaviour)
Május 9-én, a Berlin melletti Hoppegartenben versenyez idén először Overdose, a veretlen ötéves telivér.
ápr. 26
21:45
Vb 2010: Jamaica ugrott be Kína helyett a dél-afrikaiak ellen (She)
A jamaicai labdarúgó-válogatott ugrott be a szerdai felkészülési mérkőzést lemondó kínaiak helyett a vb-házigazda dél-afrikaiak ellen.
ápr. 26
21:47
Olaszország: Toni a világbajnokságról álmodik (She)
Luca Toni elárulta, bízik benne, hogy ott lesz a dél-afrikai világbajnokságon szereplő olasz válogatottban. A Roma 32 éves csatára reméli, hogy Marcello Lippi szövetségi kapitány számít rá.
ápr. 26
22:03
Ökölvívás: visszavonult az első latin nehézsúlyú világbajnok (She)
A profiboksz.hu értesülése szerint amit a szakértők és szurkolók egy jelentős hányada valószínűsített az elmúlt hetekben, az bekövetkezett: John Ruiz hivatalosan is bejelentette visszavonulását
ápr. 26
22:05
Afrika: a kapust lézerezték, a védőt fejbe dobták, kieshet az Al Ahli (She)
Az afrikai labdarúgó Bajnokok Ligáját hatszor megnyerő egyiptomi Al Ahli vezetői kapusuk elvakításával magyarázzák, hogy csapatuk meglepetésre 2–0-ra kikapott a líbiai Al Ittihad vendégeként az idei BL nyolcaddöntőjének hétvégi első felvonásán.
ápr. 26
22:39
Futsal: a Dunatakarék-ETO végzett az élen az alapszakaszban (She)
A futsal NB I záró fordulójában győzött a listavezető Dunatakarék-ETO, így a győriek zárták az élen az alapszakaszt, megelőzve a nagy riválist, az utolsó napon szintén három pontot szerző Berettyóújfalut és a harmadik Colorspectrum Aramist.
ápr. 26
22:41
Bundesliga 2: gólgazdag meccsen nyert a Cottbus az Union Berlin ellen (She)
A német bajnokság másodosztályának hétfő esti mérkőzésén az Energie Cottbus 4–2-re győzött az Union Berlin ellen, s ezzel megelőzte vetélytársát a tabellán, amelyen a tizennegyedikről a tizedik helyre lépett előre.
ápr. 26
22:57
MLS: Beckham lassabban gyógyul a vártnál, novemberig nem játszik (She)
David Beckham egy videóinterjúban bejelentette, hogy nagyon rosszul halad a felépülése márciusi Achilles-ín-szakadásából, és legalább novemberig nem játszhat.
ápr. 26
22:59
Franciaország: idegenben szerzett pontot a Ligue 2 éllovasa (She)
A francia másodosztály 34. fordulójának hétfő esti mérkőzésén a listavezető Caen gyors gólváltás után 1–1-re végzett a középmezőnyben állomásozó Le Havre együttesével.
ápr. 26
23:01
Serie B: tíz emberrel egyenlített a Modena a Triestina ellen (She)
Az olasz másodosztály hétfői összecsapásán a házigazda Triestina a 59. percben Della Rocca büntetőjével szerzett vezetést a Modena ellen, majd a vendégek a 68. percben emberhátrányba kerültek, négy perccel később azonban Bruno egyenlített. A hátralevő időben a Modena hatékonyan védekezett, s tartotta a döntetlent.
ápr. 26
23:15
Spanyolország: döntetlen Pamplonában, Vadócz 7 percet kapott (She)
A spanyol bajnokság 34. fordulójában gólnélküli döntetlenre végzett hazai pályán Vadócz Krisztián csapata, az Osasuna a Bilbao ellen.
ápr. 26
23:33
Championship: döntetlent játszott a Crystal Palace és a West Bromwich (She)
Már a huszonegyedik percben kialakult a végeredmény az angol másodosztály hétfő esti mérkőzésén, amelyen a Crystal Palace a West Bromwich Albiont fogadta. A hazai együttes a tizenhetedik percben egy öngóllal szerzett vezetést, de a vendégek négy perccel később egyenlítettek, több gól pedig nem született a mérkőzésen.
ápr. 26
23:35
Jégkorong-vb: a torna után távozik a cseh szövetségi kapitány (She)
A májusi világbajnokság után távozik posztjáról Vladimir Ruzicka, a cseh jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya, akit Alois Hadamczik vált majd a kispadon.
ápr. 26
23:37
Tenisz: Ivan Ljubicic megszenvedett a francia Mathieu-vel Rómában (She)
Háromszettes csatába bonyolódott a horvát Ivan Ljubicic a francia Paul-Henri Mathieu-vel a 2.2 millió eurós római salakpályás viadal első körében. A két szebb napokat is látott teniszező csatáját végül a 11. kiemelt horvát nyerte, aki a döntő szettben lesöpörte pályáról ellenfelét. A kiemeltek közül búcsúzott a 15. helyen rangsorolt amerikai Sam Querrey.
ápr. 26
23:39
Portugália: kikapott a Guimaraestől, és kiesett a Belenenses (She)
A portugál bajnokság 28. fordulójában az ötödik helyezett Guimaraes hazai pályán 2–0-ra győzte le sereghajtó Belenensest, amely vereségének köszönhetően a bajnokság végén búcsúzik az első osztálytól.
ápr. 26
23:51
Sznúker: Hendry kiesett, O’Sullivan a nyolcban a világbajnokságon (She)
Elég sima vereséggel búcsúzott a hétszeres világbajnok Stephen Hendry a sznúker világbajnokságtól: a skót klasszis a legjobb tizenhat között 13:5-re kapott ki az angol Mark Selbytől. Ott lesz viszont a negyeddöntőben a háromszoros világbajnok Ronnie O'Sullivan, aki 13:10-re győzött a walesi Mark Williams ellen. Továbblépett hétfőn a 2008-as vb ezüstérmese, Ali Carter, valamint a 2005-ös…

Keresés