2010. április 27. kedd

ápr. 27
13:07
Európa-liga: a Vaduz-Újpest meccs bírója vezeti Geráék elődöntőjét (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hatalmas meglepetésre a török Cüneyt Cakirra bízta a Fulham–Hamburg Európa-liga elődöntő levezetését.
ápr. 27
13:09
Vb 2010: május 10-11-én döntenek arról, hogy Kassai is vezethet-e (She)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) május 10-11-én határoz arról, hogy a még versenyben lévő 30 játékvezető közül ki lesz az 24, aki ott lehet a június 11-én kezdődő, dél-afrikai világbajnokságon. Kassai Viktor is a bő keret tagja.
ápr. 27
13:11
Real Madrid: a gazdasági osztály már Pellegrini végkielégítését számolja? (She)
A spanyol Mundo Deportivo értesülései szerint a Real Madrid vezetősége utasítást adott a klub gazdasági osztályának, hogy számolják ki Manuel Pellegrini vezetőedző végkielégítésének összegét, amelyet menesztése esetén kaphat.
ápr. 27
13:21
Egy koreai nő a világ minden, nyolcezer méter feletti hegyét megmászta (Infostart)
A dél-koreai Oh Eun Szun az első nő, aki a világ mind a 14, nyolcezer méter feletti hegyét megmászta.
ápr. 27
13:21
MLSZ: szerdán elnökségi ülés, változik az NB I és az NB II versenykiírása (She)
Április 28-án, szerdán 10 órakor kezdődik az MLSZ elnökségének következő ülése. A napirendi pontok között szerepel több bajnokság versenykiírásának az elfogadása, a legnagyobb érdeklődéssel kísért NB I-et és az NB II-t tekintve néhány kisebb, de érdekes változás is várható.
ápr. 27
13:39
NFL: a nemi erőszakkal vádolt Roethlisberger bocsánatot kért (She)
A hat mérkőzésre eltiltott Ben Roethlisberger, a tengerentúli amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Pittsburgh Steelers irányítója nyilvánosan bocsánatot kért játékostársaitól és a csapat szurkolóitól.
ápr. 27
13:41
WNBA: a harmadik körben draftolt Krivacsevics még nem megy Seattle-be (She)
A Seattle Times információi szerint 2010-ben még biztosan nem csatlakozik a Seattle Storm női kosárlabdacsapatához Krivacsevics Tijana.
ápr. 27
13:43
Vb 2010: súlyosan megsérült a ghánaiak csatára, nem megy a világbajnokságra (She)
Súlyos térdsérülést szenvedett Junior Agogo, a ciprusi Apollon Limasszol ghánai válogatott csatára, így nem vehet részt a nyári világbajnokságon.
ápr. 27
13:45
Póker: Daniel Negreanu újabb súlyos bukója - videó (She)
A High Stakes Poker legutóbbi adásában Daniel Negreanu újra komoly összeget bukott el, ezúttal Mike Matusow ellen könyvelt el bukót.
ápr. 27
13:47
Ökölvívás: Jobb vagyok, mint Ali vagy Robinson - Mayweather (She)
Úgy tűnik, hogy a Shane Mosley elleni szombati Las Vegas-i váltósúlyú WBA-címmérkőzésre készülő Floyd Mayweahter csak bevezetésnek szánta azon szavait, miszerint nem Manny Pacquiao az évszázad legjobb bokszolója, a 33 éves amerikai bunyós most kijelentette, jobb, mint Muhammad Ali vagy Sugar Ray Robinson.
ápr. 27
13:57
Triatlonviadal Budapest belvárosában (Infostart)
A környezetvédelem jegyében rendezik meg a triatlon világbajnoki sorozatának döntőjét szeptember 8. és 12. között Budapesten - mondta el az InfoRádiónak a Magyar Triatlon Szövetség elnöke. A sportesemény helyszínei a fővárosban a Kopaszi-gáttól a Szent István Bazilikáig érnek.
ápr. 27
13:57
Vb 2010: megsérült a ghánaiak csatára, nem megy a tornára (She)
Súlyos térdsérülést szenvedett Junior Agogo, a ciprusi Apollon Limasszol ghánai válogatott csatára, így nem vehet részt a nyári világbajnokságon.
ápr. 27
13:59
Videó: elképesztő védést mutatott be a Vancouver hokikapusa (She)
Roberto Luongo hihetetlen mozdulattal védte Ryan Smyth lövését az NHL rájátszásában, a Los Angeles Kings–Vancouver Canucks mérkőzésen (2–4). A kapus a jégen fekve nyúlt fel a korongért, amit biztos kézzel fogott meg. Nézze meg a parádés mozdulatot videón!
ápr. 27
14:01
Manchester City: a BBC értesülése szerint Fülöpről már tárgyalnak (She)
A BBC Sports értesülései szerint a Manchester City megkereste a Sunderland labdarúgócsapatát Fülöp Márton kölcsönvételével kapcsolatban.
ápr. 27
14:15
Arsenal: Arsavinnak a Barcelona jelentené pályafutása csúcsát (She)
Az Arsenal orosz válogatott támadója, Andrej Arsavin úgy nyilatkozott, hogy karrierje csúcsát jelentené, ha a Barcelonában szerepelhetne.
ápr. 27
14:15
A Barca már ismeri a receptet (Behaviour)
A címvédő FC Barcelona az Internazionale elleni, szerda esti elődöntős visszavágón harmadszor kerül olyan helyzetbe, hogy 3-1-es hátrányból indul neki egy párharcnak. A korábbi két alkalommal továbbjutott...
ápr. 27
14:17
Tenisz: Czink Melinda kiesett a fezi torna első fordulójában (She)
A negyedik helyen kiemelt Czink Melinda két játszmában kikapott az aktuális világranglista 106. helyén álló cseh Renata Vorácovától a Fezben zajló WTA-torna első fordulójában.
ápr. 27
14:33
Bundabotrány: öt görög élvonalbeli klub az UEFA „feketelistáján" (She)
A Panthrakikosz, a PAS Jannina, a Panioniosz, az Atromitosz és a Kavala labdarúgócsapata lehet érintett az európai fogadási botrányban a görög élvonalbeli klubok közül.
ápr. 27
14:33
Fezi tenisztorna - Czink kiesett (Metropol)
A negyedik helyen kiemelt Czink Melinda már az első fordulóban búcsúra kényszerült egyesben a 220 ezer dollár összdíjazású, marokkói salakpályás női tenisztornán.
ápr. 27
14:35
Barcelona: doppingteszten volt a fél csapat, fiatal védők a keretnél (She)
A Barcelona labdarúgócsapatát a szerdai, Internazionale elleni Bajnokok Ligája-elődöntő előtt meglátogatták az UEFA doppingellenőrei, akik Victor Valdést, Maxwellt, Pintót, Éric Abidalt, Gabriel Militót, Pedrót, Jeffrént, Lionel Messit, Yaya Tourét és Sergio Busquetset tesztelték.
ápr. 27
14:37
Inter: Balotellit is elviszi Mourinho a Barca elleni visszavágóra (She)
José Mourinho, az Internazionale labdarúgócsapatának vezetőedzője kihirdette a keretét a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-elődöntő szerdai visszavágójára. Érdekesség, hogy a portugál szakember elviszi magával a meccsre az első mérkőzésen csapattársait és a szurkolókat is magára haragító Mario Balotellit, csakúgy, mint az eltiltott Dejan Sztankovicsot.
ápr. 27
14:51
Daily Mail: Gera jobb, mint Gerrard és Terry (Infostart)
Gera Zoltán a 33. azon a listán, amelyet a Daily Mail című brit napilap honlapja közölt az angol labdarúgó-bajnokság mostani szezonjának ötven legjobb játékosát rangsorolva.
ápr. 27
14:51
Videó: a kezdőkörből lőtt hatalmas gólt Szalai Ádám korábbi csapattársa (She)
A Real Madrid Castilla 5–1-es győzelmet aratott a Toledo ellen a spanyol harmadosztályú bajnokság II-es csoportjának 36. fordulójában. A mérkőzésen Juanfran szenzációs gólt szerzett. A fiatal csatár a félpályáról célozta meg a kaput és lőtt a léc alá. Nézze meg a látványos találatot videón!
ápr. 27
14:53
Vb 2010: a FIFA ígéri, nem lesznek üres székek a stadionokban (She)
Egyetlen szék sem marad majd üresen a stadionokban a június 11-én kezdődő dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon, legalábbis a nemzetközi szövetség (FIFA) ígérete szerint.
ápr. 27
15:09
DVSC: A Paks idén még nem nyert bajnokit, de nincs rossz formában - Bernáth (She)
Holnap a Ligakupa döntőjében találkozik egymással a Debrecen és a Paks. A Loki csapatkapitánya, Bernáth Csaba klubja hivatalos honlapjának nyilatkozva arról beszélt, hogy riválisuk annak ellenére nincs rossz formában, hogy az idén még nem győzött a Soproni Ligában.
ápr. 27
15:11
Hegymászás: koreai nő hódította meg elsőként az összes nyolcezrest (She)
Sikerrel járt kedden a dél-koreai Oh Eun Szun az Annapurnán, így ő az első nő, aki meghódította a világ mind a 14 nyolcezer méter feletti hegycsúcsát.
ápr. 27
15:27
Atlétika: 9.4 mp az emberi teljesítőképesség határa 100-on - Bolt (She)
Usain Bolt háromszoros olimpiai és világbajnok sprinter szerint az emberi teljesítőképesség határa 9.4 másodperc a 100 méteres síkfutásban, s úgy véli, ő erre az eredményre képes lehet.
ápr. 27
15:27
"Zöld triatlon" Budapesten (Behaviour)
A környezetvédelem jegyében rendezik meg szeptemberben a sportág következő világbajnoki sorozatát Budapesten.
ápr. 27
15:29
NSSZ: több fontos témát érintő videokonferencia-sorozat indul (She)
Továbbra is lendületben a Nemzeti Sportszövetség (NSSZ). A 76 sportági szövetséget tömörítő szervezet több területen is azon dolgozik, hogy eredményes összefogás jöjjön létre a magyar sportban.
ápr. 27
15:31
Videó: rosszul felszabadító védő és potyázó kapus a Kalmarnál (She)
Elképesztő védelmi hiba után kapott gólt és vesztett pontokat a Kalmar a GAIS ellen a svéd labdarúgó-bajnokság hétvégi mérkőzésén. A 2–2-re végződő meccs első találata előtt a védő Marcus Lindberg felszabadítás helyett gyertyát rúgott, a kapus Petter Waste pedig ügyetlenkedett: nem tudta megfogni a labdát, amely a kezei közül kicsúszva a hálóban kötött ki. Íme, a potya gól videón!
ápr. 27
15:33
NB II: a Gyirmót és az ETO II meccsének időpontja is változik (She)
Az MLSZ versenybizottsága kedden megváltoztatta két bajnoki mérkőzés kezdési időpontját az NB II Nyugati csoportjában.
ápr. 27
16:03
Videó: Lebron James a félpályáról dobott kosarat a Chicago Bulls ellen (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában a Cleveland Cavaliers a tripla duplát elérő, szenzációsan játszó LeBron James vezérletével nyert 121–98-ra a Chicago Bulls otthonában. Mint az alábbi videón is látható, James a félpályáról is eredményes volt.
ápr. 27
16:05
Videó: fejen talált dobójátékos az amerikai baseballbajnokságban (She)
A Houston Astros–Pittsburgh Pirates baseballmérkőzést súlyos baleset árnyékolta be az észak-amerikai profi bajnokságban (MLB). A hazaiak ütőjátékosa, Lance Berkman a labdával eltalálta a vendégek dobóját, Chris Jakubauskast, akit azonnal kórházba kellett szállítani. Nézze meg az esetet videón!
ápr. 27
16:07
Anglia: Nolberto Solanót nemi erőszak elkövetésével gyanúsítják (She)
Az angol rendőrség nemi erőszak vádjával letartóztatta Nolberto Solanót, a Leicester City jelenlegi, a Newcastle United korábbi középpályását.
ápr. 27
16:09
Hegymászás: eltűnt egy magyar alpinista a Himaláján, társa megsérült (She)
Lavina sodort el két magyar hegymászót a Himaláján; Várkonyi László eltűnt, Klein Dávid megsérült – tájékoztatta az MTI-t Pekingben Sárközy Péter magyar főkonzul.
ápr. 27
16:21
ZTE: a DVTK elleni mérkőzésre ingyenes a hazai hölgyszurkolóknak a belépés (She)
A Zalaegerszegi TE vasárnapi, Diósgyőri VTK elleni mérkőzésére anyák napja alkalmából minden hazai hölgyszurkolónak ingyenes a belépés – tudatta a klub hivatalos honlapja.
ápr. 27
16:23
Videó: szánalmas feröeri szimulálás a játékvezető orra előtt! (She)
A feröeri bajnokságban megrendezett IF Fuglafjördur–B71 Sandur találkozó (1–1) egy nevetséges jelenet miatt marad emlékezetes. A bíró orra előtt Kaj Ennigaro egy szánalmas produkcióval próbált büntetést kicsikarni ellenfelének, de nem járt sikerrel. Nézze meg az esetet videón!
ápr. 27
16:25
Mexikó: négyes tornával ünneplik a függetlenség 200. évfordulóját (She)
Mexikó labdarúgó-válogatottja egy négyes tornával ünnepli idén ősszel az ország Spanyolországtól való függetlenné válásának 200. évfordulóját.
ápr. 27
16:39
Hegymászás: eltűnt egy magyar alpinista a Himaláján, társa megsérült (She)
Lavina sodort el két magyar hegymászót a Himaláján; Várkonyi László eltűnt, Klein Dávid megsérült – tájékoztatta az MTI-t Pekingben Sárközy Péter magyar főkonzul.
ápr. 27
16:41
Haladás: jegy- és sörárkedvezmény a Pápa elleni mérkőzésre (She)
A Soproni Ligában szereplő Szombathelyi Haladás a hivatalos honlapján keresztül tudatta, hogy a hétvégi, Lombard FC Pápa elleni találkozóra többféle kedvezménnyel is készül szurkolói számára.
ápr. 27
16:57
Bayern München: az utolsó pillanatban dől el, játszik-e Van Buyten és Contento (She)
Elképzelhető, hogy vállalhatja a játékot a Bayern München labdarúgócsapatában a Lyon elleni Bajnokok Ligája-elődöntőn a sérüléssel küszködő Daniel Van Buyten és Diego Contento is – a két játékost közvetlenül a visszavágó előtt is megvizsgálják a csapat orvosai.
ápr. 27
16:59
Tenisz: Arn Gréta a döntő szettet nem bírta Schnyder ellen (She)
Czink Melinda után Arn Gréta számára is véget ért a szereplés egyesben a fezi salakpályás tenisztornán, miután 4:6, 7:5, 6:1-re kikapott a második helyen kiemelt Patty Schnydertől.
ápr. 27
17:01
Tenisz: Hewitt maratoni csatában búcsúztatta a 9. kiemelt Juzsnijt (She)
A római férfi tenisztorna első fordulójának keddi játéknapján búcsúzott a kilencedik helyen kiemelt orosz Mihail Juzsnij, miután csaknem két és fél órás csatában, döntő szettben vereséget szenvedett a korábbi világelső ausztrál Lleyton Hewittól.
ápr. 27
17:03
Real Madrid: Kakában még nem vetődött fel a távozás lehetősége (She)
A Real Madrid labdarúgója, Kaká nem elégedett az első szezonjával a Real Madridnál, de újságírói kérdésre elmondta, még nem gondolt rá, hogy távozik a „blancóktól”.
ápr. 27
17:15
Belgium: Ferrerát menesztették az élvonaltól búcsúzó Lokeren padjáról (She)
Távozik a belga első osztályú labdarúgó-bajnokságtól búcsúzó Lokeren kispadjáról Emilio Ferrera vezetőedző.
ápr. 27
17:17
NHL: díjat kaphat a Washington Capitals gyermekét gyászoló kapusa (She)
A gyermekét gyászoló Jose Theodore is kiérdemelheti idén az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) a sportág iránti alázatért járó Bill Masterson-emléktrófeát.
ápr. 27
17:33
Tenisz: Balázs Attila párosban is továbbjutott Ostravában (She)
Kedden párosban mutatkozott be a csehországi challengeren Balázs Attila, aki egyesben és párosban is magasan a legelőkelőbb helyen jegyzett magyar férfi teniszező a világranglistán. Párosban is nyert, méghozzá nagy vetélytársa, a szerb David Szavics oldalán, akivel egyéniben hatszor is összeakadt az elmúlt bő két évben.
ápr. 27
17:51
Edzősors: Benítez ügynöke tagadja, hogy megegyeztek volna a Juvéval (She)
Az olasz és az angol sportsajtóban hetek óta téma, hogy Rafa Benítez a Liverpool labdarúgócsapatának menedzsere nyártól a Juventust irányítja. Egyes források szerint már a megállapodás is megszületett a felek között, de ezt a spanyol szakember menedzsere határozottan cáfolta.
ápr. 27
17:53
Sakk: döntetlen Anand és Topalov harmadik játszmája a vb-n (She)
Egy-egy győzelem után megszületett az első döntetlen Viswanathan Anand és Veszelin Topalov között a szófiai világbajnoki döntőn. A harmadik találkozó 46 lépés után ért véget remivel.
ápr. 27
17:55
REAC: a klub együttműködési megállapodást köthet a Mechelennel (She)
A korábban az Anderlechtben, a Waregemben, a Germinal Ekerenben, az Eendracht Aalstban és a Mechelenben is légióskodó Urbán Flórián az előző hétvégén ez utóbbi klub meghívásának eleget téve Belgiumba utazott.

Keresés