2010. április 9. péntek

ápr. 9
20:30
Tragédia fenyegeti a labdarúgó-világbajnokságot (Infostart)
Még félmillió jegy vár gazdára a nyári, dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság belépői közül, és a szervezők attól tartanak, hogy üresek lesznek a stadionok. A szervezőbizottság vezetője szerint tragikus lenne, ha a stadionok konganának az ürességtől.
ápr. 9
20:30
NBA: Manu Ginóbili három évvel hosszabbított a San Antonio Spursnél (She)
Manu Ginóbili három évvel meghosszabbította nyáron lejáró szerződését az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő San Antonio Spursszel.
ápr. 9
20:32
MotoGP: Espargaró volt a leggyorsabb a 125 kcm-es kategória első edzésén (She)
A spanyol Pol Espargaró volt a leggyorsabb a 2010-es gyorsaságimotoros-világbajnokság első szabadedzésén a 125 kcm-es kategóriában Katarban.
ápr. 9
20:34
Bundesliga: Koeman gondban, várhatóan Szalai és Hajnal sem kezd (She)
Várhatóan csak a cserepadon kezdi a Mainz–Borussia Dortmund német bajnoki mérkőzést a magyar válogatott két játékosa, a csatár Szalai Ádám és a középpályás Hajnal Tamás.
ápr. 9
20:48
Vb 2010: 500 ezer jegy nem kelt el, félő, hogy üresek lesznek a stadionok (She)
Még félmillió jegy vár gazdára a nyári, dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság belépői közül, és a szervezők attól tartanak, hogy üresek lesznek a stadionok.
ápr. 9
21:06
Soproni Liga: hátrányból fordítva nyert az Újpest a ZTE ellen (She)
A magyar labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának nyitó mérkőzésén a hazai pályán játszó Újpest Barczi Dávid és Kabát Péter góljaival 2–1-re legyőzte a Zalaegerszeget. A vendégektől Darko Pavicsevics volt eredményes.
ápr. 9
21:08
Gyász: 65 éves korában elhunyt Varga Zoltán (She)
65 éves korában elhunyt Varga Zoltán, a Ferencváros és a magyar válogatott korábbi olimpiai bajnok játékosa. A korábbi klasszis Zuglóban, a Kövér Lajos utcai pályán játék közben esett össze, és a helyszínre kiérkező mentők már nem tudtak rajta segíteni.
ápr. 9
21:24
Elhunyt Varga Zoltán olimpiai bajnok labdarúgó (Infostart)
Elhunyt Varga Zoltán, a Ferencváros egykori válogatott labdarúgója és edzője.
ápr. 9
21:42
MotoGP: De Angelis volt a leggyorsabb, Talmácsi 9. lett a Moto2 edzésén (She)
Alex De Angelis volt a leggyorsabb a Moto2 kategóriában a Katari Nagydíj első szabadedzésén a gyorsaságimotoros-világbajnokságon, míg Talmácsi Gábor a kilencedik lett a gyakorláson.
ápr. 9
21:44
Férfi kézilabda MK: a Szeged lesz a Veszprém ellenfele a döntőben (She)
A papírformának megfelelően a Pick-Szeged lesz az MKB Veszprém ellenfele a férfi kézilabda Magyar Kupa szombati döntőjében, miután 26–22-re legyőzte a hazai pályán játszó Balatonfüredet az elődöntőben.
ápr. 9
21:46
Öttusa: két magyar is bejutott a nők döntőjébe Medwayben (She)
A három magyar induló közül kettő - Gyenesei Leila és Cseh Krisztina - bejutott a női verseny döntőjébe az öttusázók idei harmadik Világkupa-versenyén, az angliai Medwayben.
ápr. 9
21:48
Férfi röplabda: kikapott a magyar csapat a junior Eb-selejtezőn (She)
A magyar válogatott vereséget szenvedett a görögöktől a junior Európa-bajnokság dunaújvárosi selejtezőtornáján.
ápr. 9
22:36
Bundesliga: a Mönchengladbach nyerte meg a forduló nyitó meccsét (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 30. fordulójának nyitó mérkőzésén a Borussia Mönchengladbach 2–0-ra legyőzte az Eintracht Frankfurtot.
ápr. 9
22:38
Gyász: Varga lett volna az MU-Bayern helyszíni szakkommentátora (She)
A Digisport megbízott szerkesztője elmondta: Varga Zoltán lett volna a Manchester United–Bayern München Bajnokok Ligája-visszavágó mérkőzés helyszíni szakkommentátora. A 65 éves korában elhunyt legenda azonban a lánya miatt – aki csak ritkán tartózkodik Magyarországon – csak a stúdióban elemezte az összecsapást.
ápr. 9
22:40
Jupiler League: Juhászék döntetlent játszottak idegenben (She)
Juhász Roland csapata, az Anderlecht 1–1-es döntetlent játszott idegenben a St. Truidennel a belga bajnokság rájátszásának negyedik fordulójában. A magyar védő végigjátszotta a meccset.
ápr. 9
22:54
Ausztria: a Rapid Wien a Ried vendégeként győzött (She)
Az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 29. fordulójának nyitó mérkőzésén a Rapid Wien 3–1-re győzött a Ried vendégeként.
ápr. 9
22:56
Eredivisie: a ligautolsó három góllal győzte le a Vitesse-t (She)
A ligautolsó RKC Waalwijk meglepően nagy különbségű, 4–1-es győzelmet aratott a Vitesse ellen a holland labdarúgó-bajnokság élvonalának 31. fordulójában.
ápr. 9
23:12
Jégkorong: osztrák sikerrel vette kezdetét a Pannon Hoki Kupa (She)
A Pannon Hoki Kupa pénteki nyitómérkőzésén az osztrák válogatott 4–1-re győzte le Norvégiát. A magyar válogatott a torna keretén belül holnap Ausztriával, vasárnap pedig a most vesztes válogatottal játszik.
ápr. 9
23:48
"Varga Zoltán istenáldotta futballzseni volt" (Infostart)
Varga Zoltánnak, vagy, aki a Fradi szurkolóinak mindig maradt és marad: Vargazolinak a futball volt az élete. Sajnos, az lett a végzete is. Péntek kora este, egy budapesti öregfiúk meccsen, a zuglói Kövér Lajos utcában összeesett, s már nem tudták megmenteni az életét. 65 évet élt. A neve örökre ott ragyog majd a magyar futball panteonjában, a valaha volt legcsodálatosabb jobbösszekötők, Kocsis…
ápr. 9
23:48
Gyász: Csak köszönettel tartozom Varga Zoltánnak - Hrutka János (She)
Egykori játékosa, Hrutka János rengeteget tanult a tragikus hirtelenséggel elhunyt Varga Zoltántól.

Keresés