2010. június 14. hétfő

jún. 14
18:00
Krikett: Sabbar Husszain 104 pontot szerzett a Kenguruk ellen (She)
Az elmúlt hétvégén a Magyar Krikett Ligában egy mérkőzésre került sor, és két találkozóval kezdetét vette a Twenty20 Magyar Kupa. Ez utóbbi sorozatban Sabbar Husszain kiemelkedő teljesítményével  járult hozzá a Budapest Falcons Danubian Kangaroos elleni sikeréhez.
jún. 14
18:02
Vb 2010: Kamerun bánta japán első Ázsián kívüli vb-győzelmét (She)
Japán 1–0-s győzelmet aratott Kamerun ellen a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság E-csoportjának második mérkőzésén. A mindent eldöntő találatot Honda szerezte a találkozó 39. percében.
jún. 14
18:12
Czink párosban továbbjutott (Metropol)
Czink Melinda a spanyol Arantxa Parra Santonja oldalán bejutott a legjobb nyolc közé a hollandiai s,Hertogenboschban zajló, 220 ezer dollár összdíjazású füvespályás tenisztorna párosversenyében.
jún. 14
18:14
Japán legyőzte Kamerunt (Metropol)
Egygólos győzelmet aratott a japán labdarúgó-válogatott Kamerun felett hétfőn, a dél-afrikai világbajnokság E csoportjának második mérkőzésén, Bloemfonteinben.
jún. 14
18:30
Mit keresnek a koreai mesterek Magyarországon? (Behaviour)
A hétvégén nyílt meg az első európai Gó Akadémia Budapesten. Ennek az egyedülálló dél-koreai próbálkozásnak az a célja, hogy a távol-keleti táblajátékot itt nálunk népszerűsítsék, és erős játékosokat képezzenek ki. A 3 profi mester főleg fiatalokat vár a szentélybe.
jún. 14
18:32
Öngól is kellett a holland sikerhez (Behaviour)
A tizenkilenc mérkőzés óta veretlen hollandok a dánokkal találkoztak az E csoport első összecsapásán. Az dánok voltak aktívabbak az első félidőben, de a második játékrészre a hollandok fokozatosan átvették az irányítást. Agger öngóljával és Kuyt találatával végül az Oranje nyert kettő-nullára.
jún. 14
18:54
Vb 2010: a portugál alelnök szerint nincs Nani-ügy (She)
Mint köztudott, a Manchester United portugál szélsője, Nani az utolsó pillanatban került ki a vb-keretből sérülése miatt.
jún. 14
19:12
Vb 2010: a németek a torna 8. meccsén lettek a vb első háromgólos csapata (She)
A német labdarúgó-válogatott hű maradt az új évezred vb-hagyományaihoz: miként a 2002-es és a 2006-os futballvilágbajnokságon, a dél-afrikai tornán is a Nationalelf szerzett elsőként legalább három (esetünkben: négy) gólt egy mérkőzésen. Miroslav Klose mindháromszor ott volt a gólszerzők között.
jún. 14
19:14
Vb 2010: Gallas és Carrasso is idő előtt abbahagyta az edzést (She)
A francia válogatott két játékosa, William Gallas és Cedric Carrasso is kénytelen volt félbeszakítani az együttes mai edzését.
jún. 14
20:00
Tizenöt éves tehetség nyerte az első magyar golfsorozat nyitóversenyét (Metropol)
A mindössze 15 éves Eiring Kristóf nyerte az első magyar golf-versenysorozat, a Kaefer-Heibl Golf Sztár Szuper Tour névre keresztelt meghívásos torna nyitóviadalát hétfőn a bükfürdői Birdland Golf Ú Country Clubban.
jún. 14
20:18
Hivatalosan Agger a dán öngólos (Metropol)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség illetékes bizottsága hivatalosan Daniel Aggernek "adta" azt az öngólt, amellyel a hétfőn a hollandok vezetést szereztek a dánok ellen a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság E csoportjában.
jún. 14
20:36
Honda volt a nyertes játékos (Behaviour)
A borzalmas első félidőben Honda gólja jelentett némi vigaszt a semleges nézők számára az E csoport második mérkőzésén. Nem túl látványos összecsapáson Japán nagy lépést tett a továbbjutás felé.
jún. 14
20:42
Vb 2010: elkezdődött az Olaszország-Paraguay meccs élőben az NSO-n! (She)
A dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság F-csoportjának első meccsén a világbajnok Olaszország Paraguay csapatával mérkőzik. Kövesse élő, szöveges tudósításunk segítségével a találkozót az NSO-n!
jún. 14
20:44
Vb 2010: vihar, hó, köd és fagypont alatti hőmérséklet várható Dél-Afrikában (She)
Ködre, viharra, hóra és fagypont alatti hőmérsékletekre számíthatnak a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság résztvevői és a szurkolók, legalábbis a helyi rádió hétfői időjárás-jelentése alapján.
jún. 14
21:00
Kézilabda: Dzomba aláírt, és a világ legjobbja, Szmal is a Kielcébe tart (She)
A volt veszprémi Mirza Dzomba elhagyta Zágrábot, és már eldőlt, hogy a BL-induló lengyel Kielcében folytatja. Ide tart Slawomir Szmal kapus, a világ legjobbja is.
jún. 14
21:18
Tenisz: mindegyik kiemelt továbbjutott az eastbourne-i ATP-tornán (She)
Mindegyik kiemelt, tehát az argentin Horacio Zeballos, a francia Julien Benetteau, Michael Llodra és Giles Simon is továbbjutott az eastbourne-i ATP-torna első fordulójából, ezzel már nyolcaddöntősök.
jún. 14
21:48
Szávay győzelme Angliában (Metropol)
Szávay Ágnes győzelemmel mutatkozott be hétfőn az angliai Eastbourne-ben zajló tenisztorna női versenyének első fordulójában.
jún. 14
22:30
Vb 2010: Olaszország döntetlennel kezdett Paraguay ellen (She)
A dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság F-csoportjának nyitó mérkőzésén Olaszország 1–1-es döntetlent játszott Paraguayjal. Az első félidőben ugyan hátrányba került a címvédő, Daniele De Rossi révén azonban egyenlített.
jún. 14
22:42
Döntetlennel kezdtek a címvédő olaszok (Metropol)
A címvédő olasz válogatott 1-1-es döntetlent játszott a paraguayi csapattal a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság F csoportjának hétfői nyitómérkőzésén.
jún. 14
23:06
Vb 2010: Lippi szerint az olaszok győzelmet érdemeltek volna (She)
Marcello Lippi, az olasz válogatott szövetségi kapitánya csalódottan értékelte a Paraguay elleni 1–1-es döntetlent, ugyanis úgy véli, a címvédő megérdemelte volna a három pontot.
jún. 14
23:24
Vb 2010: A paraguayiak gólja az én hibám volt - De Rossi (She)
Az olaszok egyenlítő gólját szerző Daniele De Rossi dühös volt magára a mérkőzés után, ugyanis úgy véli, az ő hibája miatt szerezte meg a vezetést Paraguay a végül 1–1-es döntetlennel záruló mérkőzésen.
jún. 14
23:36
ÉLŐ közvetítés: Olaszország - Paraguay 1-1 (Behaviour)
A címvédő olasz válogatott nem túl meggyőző játékkal rukkolt elő, de a továbbjutáshoz minden bizonnyal elegendő lesz ez a játék is. Ugynakkor a védelemnek javulnia kell, hogyha meg akarják védeni a címüket.

Keresés