2010. szeptember 1. szerda

szept. 1
20:16
Magyar válogatott: Szalai Ádám kimaradt a Svédországba utazó keretből (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a Mainz légiósa, Szalai Ádám kimaradt a magyar labdarúgó-válogatott Stockholmba utazó keretéből, így biztosan nem lép pályára a svédek elleni Európa-bajnoki selejtezőn.
szept. 1
20:30
Magyar válogatott: Szalai kimaradt a Svédországba utazó keretből (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a Mainz légiósa, Szalai Ádám kimaradt a magyar labdarúgó-válogatott Stockholmba utazó keretéből, így biztosan nem lép pályára a svédek elleni Európa-bajnoki selejtezőn.
szept. 1
20:32
Európa-liga: a DVSC eltiltása a magyar futball ellen szólt volna - Dzsudzsák (She)
Pénzbüntetéssel sújtotta az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a DVSC-TEVA labdarúgócsapatát. Az adminisztrációs hiba így nem akadályozta meg a magyar bajnokot abban, hogy ott legyen az Európa-liga csoportkörében, ahol a Sampdoria és a Metaliszt Harkiv mellett a PSV vár majd Herczeg András együttesére, utóbbiban a volt debreceni Dzsudzsák Balázs meghatározó játékosnak számít.
szept. 1
21:06
Kerékpár: környezetvédelmi vetélkedőt rendeznek öt helyszínen (She)
Szeptemberben egy ötállomásos, új, országos kerékpáros-program kerül megrendezésre „Oxigén Túra" néven, amely a környezetbarát kerékpáros közlekedés által széles körben, tömegrendezvényeken hívja fel a figyelmet a klímaváltozás káros hatásainak következményeire.
szept. 1
21:08
Női kézilabda: Győrött teremben tartottak kerti partit az idénynyitó előtt (She)
A Győri Audi ETO KC-nál már hagyomány, hogy a klub vezetői a szezonkezdés előtt kerti partin látják vendégül a csapat játékosait és szurkolóit. Erre az idén különleges körülmények között került sor.
szept. 1
21:10
Labdarúgó NB I: másodszor is legyőzte a Zalaegerszeg a Pápát (She)
A labdarúgó NB I 3. fordulójában félbeszakadt Zalaegerszeg–Pápa mérkőzést játszották ma újra. Az első meccsel ellentétben ezúttal a vendégek szereztek vezetést a már az első találkozón is gólt szerző David Solomon Abwo találatával a 12. percben. Ezt azonban 14 perccel később a hazaiak Raicomar révén kiegyenlítették, sőt a félidő hajrájában Darko Pavicsevics találatával fordítottak is. Az…
szept. 1
21:12
Profi ökölvívás: a közönség kifütyülte a győztes ex-világbajnokot (She)
Nem tudja abbahagyni az ökölvívást a korábbi pehelysúlyú világbajnok Derrick Gainer. Az egykori klasszis nagy csalással verte meg egy hat menetes meccsen a teljesen esélytelennek tartott Angel Hernándezt.
szept. 1
21:14
Labdarúgó NB I: az FTC 3-0-ra győzte le otthon a Győri ETO-t (She)
A Ferencváros hazai pályán 3–0-s győzelmet aratott a Győri ETO felett a labdarúgó NB I 5. fordulójának záró mérkőzésén. A fővárosi zöld-fehérek mindkét félidő elején betaláltak és Marek Heinz duplájával, illetve André Schembri találatával megérdemelten szerezték meg a három bajnoki pontot.
szept. 1
21:16
Férfi kosárlabda-vb: Németország 4 ponttal kikapott Angolától (She)
A Törökországban zajló férfi kosárlabda-vb 4. fordulójában a csoportok mai második meccsén Németország meglepetésre hosszabbítás után kikapott Angolától, és ezzel a németek továbbjutása is veszélybe került. Az Egyesült Államok könnyedén nyert Irán ellen, a görögök és a spanyolok is fölényes győzelmet arattak.
szept. 1
21:24
Magabiztos ferencvárosi siker a Győr ellen (Infostart)
A Ferencváros hazai környezetben magabiztos játékkal 3-0-ra győzött a Győr ellen a labdarúgó Soproni Liga 5. fordulójának szerda esti zárómérkőzésén. A Zalaegerszeg két góllal nyert a vendég Pápa ellen a labdarúgó Soproni Liga 3. fordulójában félbeszakadt, s szerdán pótolt mérkőzésén.
szept. 1
21:24
Férfi kézilabda: BL-mezőny és Veszprém-Szeged Balatonfüreden (She)
A férfi kézilabdázóknál világhírű horvát, szerb, orosz és magyar játékosok sora lép pályára szombaton és vasárnap a balatonfüredi Laver-kupán, ahol hamisítatlan Bajnokok Ligája-mezőny gyűlik majd össze.
szept. 1
21:24
ZTE-siker az újrajátszott meccsen (Metropol)
A Zalaegerszeg két góllal nyert a vendég Pápa ellen a labdarúgó Soproni Liga 3. fordulójában félbeszakadt, s szerdán pótolt mérkőzésén. Könnyed ferencvárosi siker a Győr ellen.
szept. 1
21:42
Labdarúgó NB I: a Győrt megszóró Heinz már a derbire készül (She)
A Ferencváros támadója, Marek Heinz két góllal járult hozzá csapata 3–0-s Győr elleni győzelméhez. A cseh futballista a találkozót követően elmondta, az eredmény ellenére nagyon nehéz meccsen vannak túl, de most már előre tekint, alig várja az Újpest elleni derbit.
szept. 1
21:44
Labdarúgó NB I: helyén kell kezelni a Győr elleni sikert - Prukner (She)
A Győrt 3–0-ra legyőző Ferencváros szakvezetője, Prukner László szerint játékosai minden dicséretet megérdemelnek, de nem szabad túlértékelniük a mai győzelmet.
szept. 1
22:00
Labdarúgó NB I: ha reggelig játszunk, akkor sem lövünk gólt - Pintér (She)
A Győr vezetőedzője, Pintér Attila a Ferencváros elleni meccs után elmondta, a védekezésben elkövetett egyéni hibák és a sok kihagyott helyzet miatt szenvedtek 3–0-s vereséget. A szakember ennek ellenére úgy véli, összességében jó úton járnak.
szept. 1
22:18
Vízilabda Eb: Montenegró volt a spanyolok harmadik legyőzője (She)
A Zágrábban zajló vízilabda Európa-bajnokságon a csoportkör harmadik fordulójában a címvédő montenegrói együttes egygólos győzelmet aratott a spanyol csapat ellen.
szept. 1
22:20
Férfi kosárlabda-vb: Litvánia nyerte a veretlenek csatáját (She)
A Törökországban zajló férfi kosárlabda-vb 4. fordulójában a csoportok esti mérkőzésein az eddig hibátlan Litvánia legyőzte a szintén három győzelemmel kezdő Franciaországot. A házigazdák Puerto Rico, az argentinok Jordánia ellen őrizték meg a veretlenségüket. A B-csoport rangadóján Szlovénia megverte Brazíliát.
szept. 1
22:36
Atlétika: Tyson Gay messze elmaradt a világ idei legjobbjától (She)
Hiába adott neki nagy esélyt, Tyson Gay nem tudta megfutni az év leggyorsabb száz méterét a zágrábi atlétikai Grand Prix-viadalon. Az amerikai sprinter ugyan megnyerte a versenyt, de „csak" 9.92-es időeredménnyel, így elmaradt a világ idei legjobbjának számító 9.78-tól. Gay nem rajtolt jól, de remek hajrával végül két métert vert a második Nesta Carterre.
szept. 1
22:38
Magyar válogatott: három kapussal utazunk Svédországba (She)
Szerda este hivatalosan is megerősítést nyert a Nemzeti Sport Online korábbi információja: Szalai Ádám mellett Varga József sem tart a magyar labdarúgó-válogatottal a pénteki, svédországi Európa-bajnoki selejtezőre.
szept. 1
22:54
Videó: Marek Heinznek csak fél perc kellett a gólhoz a Győr ellen (She)
Marek Heinz vezetésével a Ferencváros 3–0-ra legyőzte a Győrt a labdarúgó NB I ötödik fordulójában. A cseh játékosnak mindössze 30 másodperc kellett, hogy bevegye a Győr kapuját. Ez meg is adta a kellő lendületet a Fradinak az egész mérkőzésre.
szept. 1
22:56
US Open: Berdych és Ljubicic sem jutott tovább az első fordulóból (She)
Az US Open már az első fordulóból sem tudott továbbjutni a hetedik helyen kiemelt cseh Tomás Berdych és a 15. helyen rangsorolt horvát Ivan Ljubicic. Előbbi három, utóbbi négy szettben szenvedett vereséget.
szept. 1
23:12
US Open: Bartolit esélytelenebb honfitársa, Razzano búcsúztatta (She)
Az US Open második fordulójában a női egyeseknél 13. helyen kiemelt francia Marion Bartoli kétjátszmás vereséget szenvedett honfitársnőjétől, Virginie Razzanótól.

Keresés