2010. szeptember 8. szerda

szept. 8
15:10
Aquatlon: Vanek Margit nyerte a Kopaszi-gáton rendezett vb-t (She)
Vanek Margit nyerte Szalay Szandrát megelőzve a triatlon világbajnoki sorozat hétvégi budapesti döntőjének betétversenyeként szerdán a Kopaszi-gáton megrendezett, 1 km úszásból és 2.5 km futásból álló aquatlon-világbajnokságot.
szept. 8
15:24
Videó: újra bevetették a spanyolok a trükkös szabadrúgást (She)
Az U19-es Eb után ismét megetették ellenfelükkel a szabadrúgástrükköt a spanyolok – ezúttal a lengyelekkel. A nyáron az angolok kaptak ilyen gólt, és akkor a világ felfigyelt a trükkre, most az U21-es Eb-selejtezőn mégis sikeresen megismételték a sorfal mögé beemelt kombinációt. Sergio Canales ezúttal sem hibázott.
szept. 8
15:26
Formula-1: jövőre már húsz futam lesz, de nem indul 13. csapat (She)
A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) az Indiai Nagydíj bevonásával jövőre már húsz Formula–1-es futamot rendez, méghozzá az ideihez hasonlóan 12 csapattal.
szept. 8
15:42
Jövőre már húsz Forma-1-es futam, nem lesz 13. csapat (Infostart)
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) az Indiai Nagydíj bevonásával jövőre már húsz Forma-1-es futamot rendez, méghozzá az ideihez hasonlóan 12 csapattal.
szept. 8
15:42
Vízilabda Eb: női csapatunk a spanyolokkal játszik az 5. helyért (She)
A magyar női vízilabda-válogatott Spanyolországgal csap össze a zágrábi Európa-bajnokság női tornájának ötödik helyéért. Kísérje figyelemmel a mérkőzést folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
szept. 8
15:42
Jövőre már húsz Forma-1-es futam lesz (Metropol)
A Nemzetközi Automobil Szövetség az Indiai Nagydíj bevonásával jövőre már húsz Forma-1-es futamot rendez, méghozzá az ideihez hasonlóan 12 csapattal.
szept. 8
15:44
Kérelmet nyújt be az eltiltott Pljuscsenko (Infostart)
Eltiltásának törlését és amatőr versenyzési jogának visszaadását kérvényezi Jevgenyij Pljuscsenko orosz műkorcsolyázó, aki mindenképpen szeretne elindulni a 2014-es téli olimpián, Szocsiban.
szept. 8
15:44
Műkorcsolya: kérelmet nyújt be az eltiltott Pljuscsenko (She)
Eltiltásának törlését és amatőr versenyzési jogának visszaadását kérvényezi Jevgenyij Pljuscsenko orosz műkorcsolyázó, aki mindenképpen szeretne elindulni a 2014-es téli olimpián, Szocsiban.
szept. 8
16:00
Újpest-FTC: elfogytak a vendégszektorba szóló belépők (She)
A vendégek rendelkezésére bocsátott összes belépő elkelt az Újpest–Ferencváros bajnoki labdarúgó-mérkőzésre – adta hírül az ftc.hu.
szept. 8
16:18
DVSC: ingyen buszokat indít a klub az El-mérkőzésekre (She)
A DVSC-TEVA ingyenes buszokat indít a csapat „hazai” Európa-liga-mérkőzéseire, amelyeket Budapesten, a Puskás-stadionban rendeznek majd meg. A klub honlapjának tájékoztatása szerint a buszokra a megvásárolt meccsbelépőkkel lehet felszállni.
szept. 8
16:20
Formula-1: tekintse meg a száguldó cirkusz 2011-es versenynaptárát! (She)
A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) az Indiai Nagydíj bevonásával jövőre már húsz Formula–1-es futamot rendez, méghozzá az ideihez hasonlóan 12 csapattal. Tekintse meg a jövő évi világbajnokság menetrendjét!
szept. 8
16:36
Schalke: bemutatták új klubjánál Klaas-Jan Huntelaart (She)
Ma délután hivatalosan is bemutatták a német bajnoki ezüstérmes Schalke új igazolását, Klaas-Jan Huntelaart. A holland gólvágó (aki öt gólt szerzett a válogatottban a legutóbbi két Európa-bajnoki selejtezőn) pénteken mutatkozhat be új csapatában.
szept. 8
16:54
Ötödik lett a magyar női csapat a póló Eb-n (Infostart)
Ötödikként zárta a magyar női vízilabda-válogatott a zágrábi Európa-bajnokságot, miután a szerdai helyosztón 10-7-re legyőzte a spanyol csapatot.
szept. 8
16:54
Vízilabda Eb: megvan az 5. hely, legyőztük a spanyol válogatottat (She)
A magyar női vízilabda-válogatott megszerezte az 5. helyet a zágrábi Európa-bajnokságon, miután meggyőző játékkal 10–7-re legyőzte Spanyolországot.
szept. 8
16:54
Vesztes 21-es (Behaviour)
A magyar U-21-es labdarúgó-válogatott saját magát ütötte el a továbbjutástól szombaton, amikor Székesfehérváron értékelhetetlen teljesítménnyel kapott ki a közepesnél semmiképpen sem erősebb wales-i csapattól. A tegnapi Bosznia-Hercegovina elleni Üllői úti találkozónak már csak az volt a tétje, hogy sikerül-e tisztességesen búcsúzni a kvalifikációs sorozattól. A szép búcsú elmaradt, a magyar…
szept. 8
16:56
NEC: Babos Gábor lassan gyógyul, még hat hetet biztosan kihagy (She)
A holland labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő NEC Nijmegen a hivatalos honlapján jelentette be, hogy kapusa, Babos Gábor sérülés miatt hat hétig biztosan nem léphet pályára.
szept. 8
16:58
Inter: Moratti cáfolta, hogy januárban megvennék Kakát (She)
Massimo Moratti, az Internazionale labdarúgócsapatának elnöke cáfolta azt a hírt, amely szerint klubja januárban megpróbálja megszerezni Kakát a Real Madridtól.
szept. 8
17:12
NFL: a Patriots és Brady közel került a megegyezéshez (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New England Patriots közel került ahhoz, hogy megegyezzen irányítójával, Tom Bradyvel szerződése meghosszabbításáról.
szept. 8
17:48
Bolton: edzője nem félti Bogdán Ádámot az Arsenal-meccstől (She)
Owen Coyle, az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Bolton Wanderers menedzsere kijelentette: szerinte Bogdán Ádám készen áll arra, hogy sikerrel teljesítsen az Arsenal elleni szombati bajnoki mérkőzésen.
szept. 8
17:50
Vuelta: Antón visszavette a piros trikót Rodrígueztől (She)
Joaquin Rodríguez elkészült erejével a Vuelta 11. szakaszának utolsó kilométerein, így az ezt kihasználó Igor Antón – aki megnyerte a szerdai etapot – visszavette tőle a vezetést összetettben.
szept. 8
18:06
Sznúker: Higgins hathónapos büntetést kapott, novemberben visszatér (She)
A háromszoros sznúkervilágbajnok John Higgins novemberben folytathatja karrierjét, miután tisztázta magát a bundavádak alól.
szept. 8
18:08
Vízilabda Eb: Bárkit meg tudunk verni, de bárkitől ki is kaphatunk - Petrovics (She)
Petrovics Mátyás szövetségi kapitány részben elégedett volt a női válogatott zágrábi vízilabda Európa-bajnokságon mutatott teljesítményével.
szept. 8
18:24
Videó: Gómez panenkája a Panama-Trinidad és Tobago meccsen (She)
Felkészülési mérkőzésen Panama 3–0-ra legyőzte Trinidad és Tobagót. A hazaiak már két találattal vezettek, amikor a játékvezető büntetőt ítélt a javukra. Gabriel Gómez, a portugál Belenenses játékosa gólra váltotta a lehetőséget, nem is akárhogy...
szept. 8
18:42
Magyar-olasz: ma barátok, holnap ellenfelek (Infostart)
A magyar és az olasz férfi vízilabda-válogatott az egymás elleni csütörtöki elődöntő előtt szerda délután ha csak átmenetileg is, de közösen edzett a horvátországi Európa-bajnokságon, a Medvescak Zagreb csak tréningekre szolgáló uszodájában.
szept. 8
19:00
Botrány az Eb-selejtező előtt: megverték a biztonsági őrök a kíváncsiskodó szurkolót (Infostart)
Az újpesti Szusza Ferenc Stadionnál a biztonsági emberek békés szurkolót is megvertek, miközben ezrek várakoztak, hogy bejussanak a magyar-moldáv labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre - mondta az InfoRádiónak Papp Zsombor futballszurkoló, aki arról is beszélt, hogy a helyszínen tartózkodó rendőrök is csak nézték a biztonságiak erőszakos viselkedését.
szept. 8
19:00
Formula-1: az FIA nem súlyosbította a Ferrari büntetését (She)
A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) motorsport világtanácsa szerdai, párizsi ülésén úgy döntött, hogy nem súlyosbítja a Formula–1-es Ferrari istálló büntetését, amelyet azért szabtak ki az olaszokra, mert a júliusi Német Nagydíjon a korábban betiltott csapatutasítást alkalmazták.
szept. 8
19:00
Nem súlyosbították a Ferrari büntetését (Metropol)
A Nemzetközi Automobil Szövetség motorsport világtanácsa szerdai, párizsi ülésén úgy döntött, hogy nem súlyosbítja a Forma-1-es Ferrari istálló büntetését, amelyet azért szabtak ki az olaszokra, mert a júliusi Német Nagydíjon a korábban betiltott csapatutasítást alkalmazták.
szept. 8
19:02
Férfi kosárlabda-vb: Szerbia nagy csatában búcsúztatta a címvédőt (She)
A Törökországban zajló férfi kosárlabda-világbajnokság negyeddöntőjében a szerb válogatott hatalmas csatában, izgalmas mérkőzésen 92–89-re legyőzte a címvédő Spanyolországot, és elsőként biztosította helyét a legjobb négy között.
szept. 8
19:04
Real Madrid: rekordbevétellel zárta az üzleti évet a királyi klub (She)
A Real Madrid hivatalos honlapján jelentette be, hogy bevétele 8.6 százalékkal növekedett az egyel korábbi pénzügyi évhez képest. A spanyol klub rekordot jelentő a 442.3 millió eurós bevételt könyvelt el.
szept. 8
19:36
Vízilabda Eb: döntőbe jutott az olaszokat legyőző görög női válogatott (She)
Elsőként a görög női válogatott jutott a zágrábi vízilabda Európa-bajnokság döntőjébe. A görögök az elődöntőben az olasz válogatott ellen nyertek 10–5-re.
szept. 8
19:54
Videó: íme, Milosz Teodoszics fantasztikus triplája a kosár-vb-n (She)
Ahogyan arról már beszámoltunk, Szerbia 92–89-re legyőzte a címvédő Spanyolországot a Törökországban zajló kosárlabda-világbajnokság negyeddöntőjében. A győztes kosár három másodperccel a vége előtt született Milosz Teodoszics révén, aki elképesztő hárompontossal ejtette ki az ibériaiakat.
szept. 8
20:12
Videó: íme, Milos Teodoszics fantasztikus triplája a kosár-vb-n (She)
Ahogyan arról már beszámoltunk, Szerbia 92–89-re legyőzte a címvédő Spanyolországot a Törökországban zajló kosárlabda-világbajnokság negyeddöntőjében. A győztes kosár három másodperccel a vége előtt született Milos Teodoszics révén, aki elképesztő hárompontossal ejtette ki az ibériaiakat.
szept. 8
20:14
Női kézilabda NB I: győri és ferencvárosi siker a 2. fordulóban (She)
A Győr hazai pályán nyert 32–28-ra a Dunaújváros ellen a női kézilabda-bajnokság 2. fordulójában. Az FTC idegenben győzte le a Veszprémet.
szept. 8
20:30
MLSZ: kivizsgálják a tegnapi meccsel kapcsolatos szurkolói panaszokat (She)
Már beszámoltunk arról, hogy sokan csak késve jutottak be a Szusza Ferenc Stadionba a Magyarország–Moldova Eb-selejtezőn, a kezdés előtt fél órával már nagy torlódás alakult ki a kapuk előtt. A Magyar Labdarúgó-szövetségbe emiatt és más problémákkal kapcsolatban is érkeztek panaszok.
szept. 8
20:48
Női kézilabda NB I: Békéscsabán nyert egy góllal a Debrecen (She)
A Debrecen egy góllal legyőzte a Békéscsabát a női kézilabda NB I 2. fordulójában.
szept. 8
20:50
US Open: Babos Tímea kiesett a második fordulóban (She)
Babos Tímea számára a második forduló jelentette a végállomást a US Open juniorversenyében. A második helyen kiemelt magyar lány két szettben, 7:5, 6:3-ra kapott ki az orosz Julija Putyinától.
szept. 8
21:06
U21-es Eb: elkészítették a kiemelést a torna rájátszására (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség elkészítette a kiemelést az U21-es Európa-bajnokság playoffkörére. A rájátszásból a hét oda-visszavágós párharc győztese kerül a dániai nyolcas döntőbe, a házigazda természetesen automatikus résztvevő. A párosításokat pénteken, Herningben sorsolják ki, a két játéknap október 9. és október 13.
szept. 8
21:24
Videó: még nem teljesen kész a dél-koreai Formula-1-es pálya (She)
A hétvégén az indiai Karun Chandhok elsőként próbálhatta ki a Formula–1-es Dél-koreai Nagydíj versenypályáját. Az alábbi belsőkamerás felvételen jól látszik, hogy még bőven van mit behozniuk az építőknek, akik azonban ígérik, hogy a jeongami helyszín az október 24-én esedékes versenyre teljesen kész állapotba kerül. Chandhok egyébként egy tavalyi Red Bullt vezetett.
szept. 8
21:42
Argentína: az év végéig Batista marad a szövetségi kapitány (She)
Az év végéig biztosan Sergio Batista marad az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
szept. 8
21:44
Győri ETO: újabb argentin próbajátékos a zöld-fehéreknél (She)
Újabb argentin labdarúgó szerepel próbajátékon a Győri ETO-nál: a zöld-fehérek hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint Juan Ignacio Briones is a kerettel készül, és próbálja meggyőzni Pintér Attila vezetőedzőt.
szept. 8
22:00
Újpest-FTC: Heinzre és Schembrire kell figyelnünk - Vermes (She)
Vermes Krisztián, az Újpest védője visszatért klubjához a válogatottból, és már a szombati, Ferencváros elleni derbire készül.
szept. 8
22:18
Férfi kosárlabda-vb: a házigazda játszik Szerbiával az elődöntőben (She)
A házigazda Törökország lesz a címvédő spanyolokat búcsúztató Szerbia ellenfele a férfi kosárlabda-világbajnokság elődöntőjében. A törökök könnyed, 95–68-as győzelmet arattak Szlovénia ellen.
szept. 8
22:20
US Open: Kanepi magát verte meg, Zvonarjova az elődöntős (She)
Az orosz Vera Zvonarjova bejutott az amerikai nemzetközi teniszbajnokság (US Open) női egyes tornájának elődöntőjébe, miután 6:3, 7:5-re legyőzte észt ellenfelét, Kaia Kanepit.
szept. 8
22:22
U19-es válogatott: kikaptunk Izraeltől, harmadik hely Szerbiában (She)
A magyar U19-es válogatott szerdán lejátszotta utolsó mérkőzését is a szabadkai Vilotics-emléktornán. A mieink hiába vezettek, és játszottak fölényben szinte végig az Izrael elleni találkozón, az ellenfél fordított, és 2–1-es győzelmet aratott. Együttesünk a házigazda szerbek és az izraeliek mögött, de az ukránokat megelőzve a harmadik helyen fejezte be a tornát.
szept. 8
22:54
Aston Villa: Gérard Houllier az új menedzser - hivatalos (She)
Az angol Premier League-ben szereplő Aston Villa labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy Gérard Houllier veszi át az együttes irányítását.
szept. 8
23:12
US Open: brazil kettős győzte le Fucsovicsékat a 2. fordulóban (She)
Vereséget szenvedett a Fucsovics Márton, Zsiga Máté páros a férfi juniorok párosversenyében az US Openen. A magyar kettősnél a brazil Guilherme Clezar, Tiago Fernandes duó bizonyult jobbnak a 2. fordulóban.
szept. 8
23:30
Blog: külföldön sem nyilvánosak a fizetések - Szabados Gábor (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Szabados Gábor sportközgazdász, aki ezúttal a külföldi bajnokságok labdarúgóinak fizetéséről és átigazolási díjairól, azok titkosságáról fejti ki gondolatait.

Keresés