2011. január 11. kedd

jan. 11
21:56
Alpesi sí: Riesch és Poutiainen között az óra sem tudott dönteni (She)
Az ausztriai Flachauban műlesikló futammal folytatódott a nők alpesisí-világkupa sorozata. A győzelmet holtversenyben az összetett világkupában is vezető német Maria Riesch és az első futamot megnyerő finn Tania Poutiainen szerezte meg. A dobogó harmadik fokára a francia Nastasia Noens állhatott fel.
jan. 11
21:58
Labdarúgás: Michel Platini európai Aranylabdát alapítana (She)
Spanyol lapértesülés szerint európai Aranylabdát alapítana Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke.
jan. 11
22:12
NBA: hóvihar miatt elmarad az Atlanta-Milwaukee derbi (She)
Az Egyesült Államok középső részén tomboló hóvihar miatt elmarad az Atlanta Hawks-Milwaukee Bucks derbi az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) keddi játéknapján.
jan. 11
22:30
Celtic: fellebbeztek Lennon eltiltása ellen, erre azt megtriplázták (She)
Finoman fogalmazva nem érte el a célját a Celtic labdarúgócsapata, amely fellebbezést nyújtott be Neil Lennon menedzser kétmérkőzéses eltiltása ellen. A Skót Labdarúgó-szövetség ugyanis mérséklés helyett megtriplázta a szakember büntetését, így Lennon hat találkozót kényszerül kihagyni.
jan. 11
22:32
NHL: Ovecskin gyengébb szezonja ellenére is ott lesz az All Star-gálán (She)
A kétszer az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legértékesebb játékosának (MVP) megválasztott Alekszandr Ovecskin, a Washington Capitals klasszisa is meghívót kapott a liga hagyományos All Star-gálájára.
jan. 11
22:48
Serie A: 22 éves argentin középpályás érkezik Rudolf csapatához (She)
Minden bizonnyal a Genoa labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását Mauro Formica. A 22 éves irányító középpályás klubváltását eddigi egyesülete, a Newell's Old Boys jelentette be. A Genoa még nem erősítette meg a fiatal argentin játékos érkezését.
jan. 11
22:50
Angol Ligakupa: óriási kapusbaki is kellett a WHU győzelméhez - videó (She)
A West Ham United hazai pályán 2–1-es előnyt harcolt ki az angol Ligakupa (Carling Cup) elődöntőjének első mérkőzésén a Birmingham City ellen.
jan. 11
22:52
Anglia: Kádár győztes meccsen mutatkozott be új csapatában (She)
A Newcastle-ből kölcsönbe távozó Kádár Tamás bemutatkozott új klubjában, a Huddersfieldben, amely hazai pályán 3–2-re nyert Tímár Krisztián csapata, a Plymouth ellen az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokság (League One) 24. fordulójában.
jan. 11
23:06
Siófok: Sowunmi átesett az orvosin, szerdán aláír a ciprusi APOP-hoz (She)
A Nemzeti Sport értesülései szerint Sowunmi Thomas átesett az orvosi vizsgálatokon az APOP-nál, és mivel mindent rendben találtak nála, szerdán aláírja szerződését a ciprusi labdarúgócsapathoz.
jan. 11
23:08
FA-kupa: Kovács Jánossal a soraiban jutott tovább a Hereford (She)
Az angol labdarúgó FA-kupa harmadik fordulójában a Kovács Jánost végig a soraiban tudó Hereford 1–0-ra nyert a negyedosztályú Wycombe otthonában, ezzel továbbjutott a legjobb 32 csapat közé.
jan. 11
23:24
Tottenham: megállapodtak Pienaar átigazolásáról az Evertonnal (She)
Angol lapértesülések szerint a Tottenham Hotspur labdarúgócsapata megállapodott az Evertonnal Steven Pienaar átigazolásáról.

Keresés