2011. január 15. szombat

jan. 15
15:36
Felkészülés: öt gólt vágott a Honvéd szlovákiai ellenfelének (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Bp. Honvéd 5–1-re legyőzte az FK Slovan Duslo Salát szombat kora délután felkészülési mérkőzésen.
jan. 15
15:54
DVSC: a próbajátékosok is bizonyíthattak az egymás közti meccseken (She)
A Debrecen labdarúgócsapata két felkészülési mérkőzést is játszott a nap folyamán. A Loki keretét kettéosztotta a szakmai stáb, így játszottak egymás ellen a labdarúgók. Az első meccsen Kabát Péter, Czvitkovics Péter és Ferenczi János szerzett gólt, az A jelű gárda 2–1-re győzött a B jelű ellen. A második találkozón a B jelű együttes nyert 3–2-re. Ekkor pályára lépett a két próbajátékon lévő…
jan. 15
15:56
Teremlabdarúgó-bajnokság: a Szolnok elkapta a Kecskemétet (She)
A teremlabdarúgó-bajnokság Szegeden zajló második selejtezőtornáján a viszonyokhoz jobban alkalmazkodó Szolnok két góllal nyert a Kecskemét ellen.
jan. 15
16:30
Sílövészet: Tora Berger szoros versenyben győzte le Andrea Henkelt (She)
Tora Berger győzelmével ért véget Ruhpoldingban a női sílövők sprint világkupaversenye. A hibátlanul lövő norvég rendkívül szoros csatában, mint össze 1.1 másodperccel bizonyult jobbnak a második helyet megszerző Andrea Henkelnél.
jan. 15
16:32
Ázsia-kupa: Irán legyőzte Észak-Koreát, és máris továbbjutott (She)
Irán válogatottja legyőzte Észak-Koreát a Katarban zajló labdarúgó Ázsia-kupa szombati játéknapján, amivel biztossá tette, hogy továbbjut a D-csoportból.
jan. 15
16:34
Teremlabdarúgó-bajnokság: döntőben a Pápát legyőző Vasas (She)
A teremlabdarúgó-bajnokság Szegeden zajló második selejtezőtornáján a Vasas jutott be elsőként a döntőbe, miután második találkozóját is megnyerte, a fővárosiak másodszorra a Pápánál bizonyultak jobbnak egy góllal.
jan. 15
16:48
Férfi kézilabda-vb: Magyarország-Norvégia élőben az NSO-n! (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott második mérkőzésén Norvégia ellen játszik a Svédországban zajló világbajnokságon. A meccset a Nemzeti Sport Online-on hagyományos online-tudósításban, valamint folyamatosan frissülő, élőképes cikkben is figyelemmel kísérhetik!
jan. 15
16:50
Stuttgart: előrehaladott tárgyalások folynak Hajnal ügyében (She)
A Stuttgarter Zeitung értesülései szerint a VfB Stuttgart labdarúgócsapata a szezon végéig kölcsönvenné Hajnal Tamást, és az ez ügyben zajló tárgyalások előrehaladott állapotban vannak.
jan. 15
16:52
Cselgáncs Vk: Ungvári Attila és Csernoviczki Éva is bronzérmes (She)
Ungvári Attila és Csernoviczki Éva is bronzérmet szerzett szombaton az olimpiai kvalifikációs cselgáncs Világkupa-sorozat Bakiban rendezett versenyén, a 200 ezer dollár összdíjazású Mesterek Tornáján.
jan. 15
17:36
Férfi kézilabda-vb: fantasztikus győzelem Norvégia ellen! (Infostart)
A férfi kézilabda-vb Norvégia-Magyarország mérkőzésén válogatottunk 26-23-ra győzött. A második félidőben fantasztikusan védekezett a magyar válogatott, Mikler csak 7 gólt kapott. A kapus mellett Zubai és Császár volt a nyerőember, Mocsai Lajos csapata nagyon fontos meccset nyert a rossz kezdés után.
jan. 15
17:42
Sífutás: norvég és amerikai sprintkirályt avattak Liberecben (She)
Ola Vige Hattestad és Kikkan Randall győzelmével ért véget Liberecben a férfi és női sífutók sprint világkupaversenye. A férfiaknál győztes norvég Hattestad nagy hajrában, de viszonylag simán nyert az olasz Federico Pellegrino előtt, míg a nőknél diadalmaskodó amerikai Randall fél másodperccel bizonyult jobbnak az olasz Arianna Follis előtt.
jan. 15
17:44
Bundesliga: Bayern-iksz a rossz büntetők meccsén, Szalaiék kikaptak (She)
Bár egy szerencsés góllal sokáig vezetett a Bayern München a Wolfsburg vendégeként a német labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján, végül be kellett érnie az 1–1-es döntetlennel. Szalai Ádám csupán csereként lépett pályára a Mainzban, amely 1–0-ra kikapott Stuttgartban.
jan. 15
17:46
Teremlabdarúgó-bajnokság: Heinz büntetőjével nyert a Fradi (She)
A teremlabdarúgó-bajnokság Szegeden zajló második selejtezőtornáján győzelemmel mutatkozott be a Ferencváros, amely Marek Heinz utolsó percben, büntetőből szerzett találatával bizonyult jobbnak a Szolnoknál.
jan. 15
17:48
Videó: Ronaldinho freestyle show-t mutatott be új csapata első edzésén (She)
Mint arról már beszámoltunk, az olasz AC Milantól a brazil Flamengóba igazoló Ronaldinho rendkívül népszerű új együttesének szurkolói körében. A világbajnok támadó első Flamengo-edzésén tovább növelte rajongói számát, igazi freestyle show-t mutatott be – a videó pedig bejárta a világot.
jan. 15
18:30
Férfi kosárlabda NB I - Az Albacomp nyerte a rangadót (Metropol)
Az Albacomp óriási csatában, két ponttal legyőzte a listavezető Szolnok csapatát a férfi kosárlabda NB I szombati játéknapjának rangadóján.
jan. 15
18:36
Vívó Vk: Boczkó Gábor bronzérmes Legnanóban (She)
Boczkó Gábor bronzérmet nyert a férfi párbajtőrözők olaszországi Világkupa-versenyén.
jan. 15
18:38
Férfi vízilabda ob I: a Szolnok hét góllal győzte le a pont nélküli Újpestet (She)
A Szolnok hétgólos győzelmet aratott az UTE ellen a férfi vízilabda ob I 11. fordulójában. A Pécs 12–4-re nyert az ASI ellen, míg az OSC döntetlent játszott Debrecenben.
jan. 15
18:48
Premier League: nyert a Chelsea és a Manchester City (Infostart)
A címvédő Chelsea és a második helyen álló Manchester City is nyert az angol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának szombati játéknapján. Utóbbi ezzel az élre állt a tabellán.
jan. 15
18:50
Mocsai "nem értékeli túl a drámai diadalt" (Infostart)
A magyar férfi kézilabda-válogatott bravúros, 26-23-as győzelmet aratott a norvég csapat felett a svédországi olimpiai kvalifikációs világbajnokság szombati, második fordulójában. Mocsai kapitány szerint "ez a csapat igazi diadala volt, drámai, nagy csatában nyertünk."
jan. 15
18:54
Férfi kézilabda-vb: Dél-Korea könnyedén győzött Chile ellen (She)
A svédországi férfi kézilabda-világbajnokság D-csoportjában Dél-Korea könnyedén, 37–22-re győzött Chile ellen.
jan. 15
18:56
Dakar-rali: Nasszer al-Attijah diadalmaskodott az autósoknál (She)
A katari Nasszer al-Attijah győzött az autósok között a 32. Dakar-ralin, a világ legnehezebb és legnagyobb terepversenyén, amelyet argentin és chilei utakon rendeztek meg.
jan. 15
18:58
Teremlabdarúgó-bajnokság: kikapott az FTC, döntőben a Szolnok (She)
A teremlabdarúgó-bajnokság Szegeden zajló második selejtezőtornáján a Kecskemét egygólos győzelmet aratott a Ferencváros ellen. Így a B-csoportból a Szolnok jutott be a döntőbe, ahol majd a Vasas ellen lép pályára.
jan. 15
19:00
Női kosárlabda NB I: magabiztos zalaegerszegi és pécsi siker (She)
A Zalaegerszeg és az éllovas Pécs is magabiztos győzelmet aratott a női kosárlabda NB I 19. fordulójában.
jan. 15
19:06
Bravúros győzelem a norvégok ellen (Metropol)
A rossz kezdés ellenére a magyar férfi kézilabda-válogatott 26-23-as győzelmet aratott a norvég csapat felett a svédországi olimpiai kvalifikációs világbajnokság szombati, második fordulójában.
jan. 15
19:30
Videó: A norvégok a saját csapdájukba estek ellenünk - Mocsai (She)
Elképesztő hajrában nyert a magyar férfi kézilabda-válogatott Norvégia ellen a svédországi világbajnokságon. A találkozó enyhén szólva nyögvenyelősen indult, Mocsai Lajos taktikailag azt kapta a skandinávoktól, amire számított, és amire fel is készítette tanítványait. Jól jön majd a csapatnak a holnapi pihenőnap, de egy biztos: most már egy fokkal nyugodtabban várhatjuk a brazil meccset.
jan. 15
19:32
Teremlabdarúgó-bajnokság: a Vasas jutott be a debreceni nagydöntőbe (She)
A teremlabdarúgó-bajnokság Szegeden zajló második selejtezőtornáján a Vasas a döntőben büntetőkkel nyert a Szolnok ellen, így az angyalföldiek jutottak be a január 30-i, debreceni nagydöntőbe, ahol a házigazdák mellett a diósgyőriek is biztos résztvevők. A szegedi tornán az is eldőlt, hogy jobb másodikként már a nyíregyházi selejtező fináléjában vereséget szenvedő Gyirmót is tagja a debreceni…
jan. 15
19:48
Arn Gréta 8 év után újra a főtáblán (Blikk)
jan. 15
19:48
Férfi vízilabda ob I: Boskovic klasszisa egy pontot ért a Vasasnak Szegeden (She)
A férfi vízilabda-bajnokság 11. fordulójának rangadóján a Szeged hazai pályán 7–7-es döntetlent játszott a Vasassal. A vendégeknél Miho Boskovic öt gólt szerzett.
jan. 15
19:50
Női kézilabda: hazai pályán nyert az FTC, a Vác és az Alcoa is (She)
Mindhárom szombati találkozó hazai győzelemmel ért véget a női kézilabda NB I-ben. Az Alcoa a Siófokot, a Vác az Érdet győzte le kilenc góllal, a Ferencváros hét találattal bizonyult jobbnak a Veszprémnél.
jan. 15
20:06
Férfi kézilabda-vb: Szlovákia második mérkőzését is elveszítette (She)
A svédországi férfi kézilabda-világbajnokság D-csoportjának mai második mérkőzésén a házigazda együttes 38–22-re győzött Szlovákia ellen. Svédország eddig mindkét meccsét megnyerte, míg Szlovákiának még nem sikerült nyerni a tornán.
jan. 15
20:08
Primera División: Vadócz fejes góljára a félpályáról jött a válasz (She)
Hiába fejelt gólt a Villarrealnak Vadócz Krisztián, csapata, az Osasuna vereséggel zárta szombat esti mérkőzését a spanyol labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában.
jan. 15
20:10
Férfi kosárlabda NB I: a Körmend nyert a Falco elleni vasi rangadón (She)
Szoros mérkőzésen három ponttal legyőzte a Körmend vasi riválisát, a Falcót a férfi kosárlabda-bajnokságban, így megtartotta a harmadik helyét a tabellán a szintén hazai pályán diadalmaskodó Atomerőmű előtt.
jan. 15
20:12
Férfi kézilabda-vb: Vesztett meccset nyertünk meg - Éles József (She)
A Svédországban zajló férfi kézilabda-világbajnokságon második mérkőzésén első győzelmét aratta a magyar válogatott. Mocsai Lajos együttese 0–6-os kezdés után 26–23-ra nyert Norvégia ellen. Szakértőnk, Éles József szerint csapatunk vesztett meccset nyert meg.
jan. 15
20:24
Videó: Vadócz gólt fejelt, majd a félpályáról kapott egyet az Osasuna (She)
Mint arról beszámoltunk, hiába fejelt gólt a Villarrealnak Vadócz Krisztián, csapata, az Osasuna vereséggel zárta szombat esti mérkőzését (4–2) a spanyol labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában. Nézze meg a két gólt videón!
jan. 15
20:26
Női kosárlabda NB I: a Sopron 27 ponttal legyőzte a Szegedet (She)
A korábban diadalmaskodó Pécs után a Sopron is hozta a kötelezőt a női kosárlabda-bajnokság 19. fordulójában, és a nem is olyan régen szebb napokat megélt Szeged elleni sikerével visszavette a vezetést.
jan. 15
20:42
Premier League: Van Persie remekelt, nyert az Arsenal a West Ham ellen (She)
Magabiztos győzelmet aratott az Arsenal a Premier League 23. fordulójában a West Ham United otthonában. Az „ágyúsok" Robin van Persie találatával szerezték meg a vezetést a 13. percben, majd az ő passzából Theo Walcott duplázta meg az előnyt még az első félidő végén. Negyed órával a mérkőzés lefújása előtt a holland csatár tizenegyesével alakult ki a 3–0-s végeredmény.
jan. 15
20:44
Bundesliga: Van Nistelrooy véget vetett a Schalke jó sorozatának (She)
A Hamburg idegenben 1–0-ra legyőzte a Schalkét a német labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának szombat esti mérkőzésén.
jan. 15
21:00
Jégkorong, Mol Liga: Azari büntetője döntött, nyert a DAB Csíkszeredában (She)
A jégkorong Mol Liga döntőjének második mérkőzésén a HSC Csíkszereda hazai pályán szétlövésben maradt alul a Dab.Docler ellen. A győztes találatot Azari Zsolt szerezte, ezzel 1–1-ről folytatódik szerdán az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc Dunaújvárosban.
jan. 15
21:00
Hiába harcolt az FTC (Blikk)
jan. 15
21:02
Férfi kosárlabda NB I: zalai győzelemmel zárult a szombati forduló (She)
A Zalaegerszeg 17 ponttal legyőzte a Pécset a férfi kosárlabda-bajnokság 17. fordulójának záró mérkőzésén.
jan. 15
21:02
Gyanús a Loki BL-meccse is? (Blikk)
BOCHUM‒DEBRECEN ‒ A DVSC-TEVA-Fiorentina (3-4) labdarúgó-Bajnokok Ligája-mérkőzés is a vádiratba került az európai fogadási botrányt feltáró bírósági eljárásban. Ezt szombaton, a hamburgi Abendblattnak nyilatkozta az ügyben eljáró bochumi bíróság szóvivője.
jan. 15
21:18
Görögország: Németh győzelemből, Szélesi vereségből maradt ki (She)
Az Olympiakosz Pireusz és az Olympiakosz Volosz is magyar légiós nélkül teljesítette szombati mérkőzését a görög labdarúgó-bajnokság élvonalában; előbbi nyert, utóbbi kikapott.
jan. 15
21:18
Kézilabda: bravúros feltámadás (Blikk)
jan. 15
21:54
Férfi kézilabda-vb: Japán legyőzte Ausztriát a mieink csoportjában (She)
A férfi kézilabda-világbajnokság B-csoportjában – amelyben a magyar válogatott is szerepel – Japán három góllal, 33–30-ra győzött Ausztria ellen.
jan. 15
22:12
Primera División: a korán megszerzett előny pontokat ért a Bilbaónak (She)
Az Athletic Bilbao tíz perc után kétgólos előnyben volt a Santander ellen, és végül le is győzte ellenfelét a spanyol labdarúgó-bajnokság szombat esti mérkőzésén.
jan. 15
22:14
Felkészülés: Korcsmárt azonnal mérkőzésre vezényelték a Brann-nál (She)
Norvégiába érkezése után rögtön kilencven perces bevetésre küldte edzője Korcsmár Zsoltot: a szombati felkészülési mérkőzésen a magyar légiós csapata, a Brann 2–1-re kikapott a szintén a norvég labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Vikingtől.
jan. 15
22:48
Férfi kézilabda-vb: Izland nyolc góllal győzött Brazília ellen (She)
A svédországi férfi kézilabda-világbajnokság B-csoportjában – amelyben a magyar válogatott is szerepel – Izland simán, 34–26-ra győzött Brazília ellen, ezzel továbbra is százszázalékos.
jan. 15
22:50
Görögország: óriási balhé volt Szélesiék szombati mérkőzése előtt (She)
A rendőrség könnygázt is bevetett a vendég PAOK szurkolóinak megfékezésére a szombati Olympiakosz Volosz–PAOK (0–3) görög bajnoki labdarúgó-mérkőzés előtt.
jan. 15
22:52
Serie A: Eto'o ismét alkotott, az Inter három góllal verte meg a Bolognát (She)
Tetszetős játékkal, magabiztos győzelmet aratott hazai pályán az Inter a Bologna ellen az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalának 20. fordulójában. A 4–1-es milánói sikerrel végződő mérkőzésen Samuel Eto'o két gólt szerzett, és egyet előkészített.
jan. 15
23:24
Ligue 1: tarolt a Lyon, Bölöni jól mutatkozott be, vezet a Lille (She)
Az immár 13 forduló óta veretlen Lyon 3–0-ra legyőzte a Lorient-t a francia labdarúgó-bajnokság szombat esti fordulójában. Győzött az OL előtt haladó Lille, Paris Saint-Germain, Rennes trió is, és három ponttal gazdagodott a bennmaradásért harcoló Lens is, amelyet először vezetett harcba bajnoki meccsen a télen igazolt Bölöni László.

Keresés