2011. január 17. hétfő

jan. 17
15:37
Németország: utcát neveztek el Robert Enkéről Hannoverben (She)
Utcát neveztek el Robert Enkéről Hannoverben, aki 2004-től 2009-es öngyilkosságáig a helyi labdarúgócsapat kapusa volt.
jan. 17
15:51
Barcelona: Lionel Messi kihagyhatja a Real Betis elleni kupameccset (She)
Lionel Messi, az FC Barcelona aranylabdás argentin támadója kénytelen volt kihagyni csapata ma reggeli edzését, mivel influenzát állapítottak meg nála a klub orvosai.
jan. 17
15:53
Hamburg: Nehéz lenne elérni, hogy elengedjenek a Realhoz - Van Nistelrooy (She)
Ruud van Nistelrooy, a Hamburg csatára elmondta, nem sok esélyt lát arra, hogy a Hamburg elengedje őt a Real Madridhoz.
jan. 17
16:06
A Stuttgart vinné Hajnal Tamást (Metropol)
A VfB Stuttgart szerződtetné Hajnal Tamást, a német labdarúgó-bajnokságban éllovas Borussia Dortmund magyar válogatott középpályását - a kicker.de internetes szakportál értesülései szerint.
jan. 17
16:09
AC Milan: Allegri nem aggódik csapata elhullajtott pontjai miatt (She)
Az AC Milan tegnap 1–1-es döntetlent játszott a Lecce otthonában a Serie A 20. fordulójában. A piros-feketék vezetőedzője, Massimiliano Allegri szerint azonban nincs ok a pánikra, hiszen még mindig négypontos előnnyel vezetik a tabellát.
jan. 17
16:24
FIFA-kongresszust rendezne az MLSZ (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) - a kormány támogatásával - pályázott a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) 2012-es és 2013-as kongresszusának megrendezésére.
jan. 17
16:27
Vb 2014: a CONCACAF úgy érzi, rászolgált a negyedik biztos kvótára (She)
Az észak- és közép-amerikai országok labdarúgó-szövetségeit tömörítő CONCACAF arra számít, hogy a FIFA úgy dönt: a 2014-es brazíliai világbajnokságon már nem három, hanem négy biztos kvótát kap a szervezet.
jan. 17
16:29
Real Madrid: José Mourinho már látta játszani Szalai Ádámot (She)
A napokban a madridi sajtóban megjelentek szerint – számos más támadó között – Szalai Ádám is szerepel a Real Madrid jelöltjei között a csatárposztra. Az üggyel kapcsolatban arra voltunk kíváncsiak, vajon José Mourinho, a blancók vezetőedzője látta-e már játszani a Mainz magyar játékosát.
jan. 17
16:31
Ázsia-kupa: Japán ötöt lőtt Szaúd-Arábiának, Jordánia is továbbment (She)
Japán és Jordánia is győzött a labdarúgó Ázsia-kupa B-csoportjának utolsó körében, így mindkét együttes bejutott a negyeddöntőbe. A távol-keletiek által 5–0-ra legyőzött szaúdiak szégyenszemre pont nélkül zárták a kontinensviadalt.
jan. 17
16:45
Udinese: a klubelnök cáfolja, hogy eladnák Alexis Sánchezt (She)
Olasz lapértesülések szerint az Internazionale és a Chelsea is szerződtetni szeretné az Udinese 22 éves szélsőjét, Alexis Sánchezt még ebben a hónapban. Giampaolo Pozzo, az Udinese elnöke azonban egyértelműen kijelentette, hogy a chilei játékos nem eladó.
jan. 17
17:03
Videó: Nagyon kemény tavasz elé nézünk - Véber György (She)
Igazolásokat nem terveznek a Lombard Pápánál, de a jelenlegi helyezésüket (7.) a bajnoki tabellán mindenképpen szeretnék megtartani. A csapat egy hete kezdte a felkészülést, és már edzőtáborba is vonult Erdélyben.
jan. 17
17:03
A Hegylakó is díjazza a sportolókat (Blikk)
Budapest – Hazai és külföldi hírességek is emelik majd csütörtökön az Év sportolója díjátadó gála nívóját.
jan. 17
17:05
Férfi gyeplabda: feljutás helyett kiesés, U21-es gárdánk 8. az Eb-n (She)
A nyolcadik helyen végzett a magyar U21-es férfi gyeplabda-válogatott az olaszországi Lignanóban megrendezett Challenge II Európa-bajnokságon. A feljutás reményében pályára lépő csapatunk végül kiesett.
jan. 17
17:05
Rudolf bemutatkozott (Blikk)
Bari - Hamar letette névjegyét új csapatában Rudolf Gergely (25).
jan. 17
17:07
Férfi kézilabda-vb: magyar-brazil élőben az NSO-n! (She)
Hamarosan kezdetét veszi a Magyarország–Brazília mérkőzés a férfi kézilabda-világbajnokság B-csoportjának 3. fordulójából. Az összecsapásról élő, szöveges tudósítást olvashatnak itt, a Nemzeti Sport Online-on!
jan. 17
17:07
Cipzáros Venus (Blikk)
Melbourne - Felforrósította a hangulatot az ausztrál nemzetközi teniszbajnokságon Venus Villiams (30).
jan. 17
17:09
Szögletből lőtt gólt Robi Carlos (Blikk)
Sao Paulo - Szenzációs gólt lőtt Roberto Carlos (37)! A brazil Corinthians csapatának világbajnok balhátvédje a találkozó 19. percében szögletből talált a Portuguesa hálójába a Sao Paulo-i állami bajnokságban.
jan. 17
17:11
Simonért harcol a Feyenoord (Blikk)
Rotterdam — Bár a hírek szerint a felek már meg is állapodtak a feltételekről, eddig azonban nem írt alá a Feyenoord labdarúgócsapatához Simon Krisztián (19).
jan. 17
17:13
Heidum Bernadett négy Eb-érmet nyert (Blikk)
Heerenveen – Remekül zárt Heidum Bernadett (22) a rövid pályás gyorskorcsolyázók Európa-bajnokságán, négy érmet szerzett.
jan. 17
17:18
Utcát neveztek el Robert Enkéről (Infostart)
Utcát neveztek el Robert Enkéről Hannoverben, aki 2004-től 2009-es öngyilkosságáig a helyi labdarúgócsapat kapusa volt.
jan. 17
17:54
Feyenoord: Simon Krisztián közel az aláíráshoz, Been a kezdőbe tenné az Ajax ellen (She)
Bár a holland Megastad FM rádióadó arról számol be, hogy Simon Krisztián aláírt a Feyenoord labdarúgócsapatához, a Nemzeti Sport értesülései szerint ez egyelőre nem állja meg a helyét. Viszont az Újpest 19 éves támadója közel került ahhoz, hogy órákon belül aláírjon a holland élvonalban szereplő együtteshez.
jan. 17
17:56
Serie A: a Fiorentina 21 éves brazil kapussal erősített (She)
Az Atlético Paranaense labdarúgócsapatának 21 éves kapusa, Norbeto Murara Neto az olasz élvonalban (Serie A) szereplő Fiorentinához igazolt. A hírt a brazil klub is megerősítette a mai napon kiadott hivatalos közleményében.
jan. 17
17:58
Küzdősport: Bob Sapp Magyarországon csap össze a 46 éves Kunkli Tivadarral (She)
Magyarországra látogat a világhírű K–1-es Bob Sapp, aki a Hell Energy 46 éves harcosával, a többszörös thai-box magyar bajnok és Európa-bajnok Kunkli Tivadarral csap össze.
jan. 17
18:12
Németország: Király sajnálja a potyát, ilyen a kapussors - videó (She)
Király Gábor vállalja a felelősséget a második gólért, ami utóbb döntő fontosságúnak bizonyult a szombati 1860 München–Bochum (1–3) második ligás német bajnoki labdarúgó-mérkőzésen.
jan. 17
18:30
Juventus: Nem tartozunk a bajnokesélyesek közé - Aquilani (She)
Alberto Aquilani, az olasz Juventus labdarúgócsapatának 26 éves középpályása a Bari elleni hétvégi 2–1-es győzelem után beszélt együttese jelenlegi helyzetéről – szerinte a Juventus ebben a szezonban nincs a bajnokesélyesek között.
jan. 17
18:32
Újpest: Simon Krisztián hosszabbított, de tavasszal a Feyenoordé (She)
Simon Krisztián 2014. június 30-ig meghosszabbította szerződését az Újpesttel, de a tavaszi idényt a holland labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Feyenoordban tölti – jelentette be honlapján a budapesti lila-fehér klub.
jan. 17
18:48
Sima győzelem a brazilok ellen (Infostart)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 36-24-re nyert Brazília ellen a svédországi világbajnokság csoportkörében.
jan. 17
18:48
Úszás: az Eb-bronzérmes Szepesi Nikolett ismét visszavonul (She)
Másodszor is bejelentette visszavonulását Szepesi Nikolett, Európa-bajnoki bronzérmes hátúszó.
jan. 17
18:50
Taróczy: Nadal az erőnléte miatt esélyesebb Melbourne-ben (Infostart)
Rafael Nadal és Roger Federer az esélyese az ausztrál nyílt teniszbajnokság férfi egyesének - mondta az InfoRádiónak Taróczy Balázs korábbi wimbledoni bajnok. Hozzátette: Arn Gréta az első fordulóból továbbjuthat spanyol riválisa ellen, a folytatásban viszont a belga Kim Clijsters ellen nem lesz sok esélye.
jan. 17
18:50
Palermo: átadólistára került a rutinos támadó, Massimo Maccarone (She)
Átadólistára került az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Palermo rutinos játékosa, Massimo Maccarone. A támadó ügynöke, Paolo Fabbri megerősítette a hírt.
jan. 17
19:06
Simon tavasszal a Feyenoordban játszik (Infostart)
Simon Krisztián 2014. június 30-ig meghosszabbította szerződését az Újpesttel, de a tavaszi idényt a holland labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Feyenoordban tölti - jelentette be honlapján a lila-fehér klub.
jan. 17
19:06
Magabiztos siker a brazilok ellen (Metropol)
Egy pillanatig sem forgott veszélyben a magyar siker, a magyar férfi kézilabda-válogatott 36-24-es győzelmet aratott a brazil csapat felett a svédországi olimpiai kvalifikációs világbajnokság hétfői játéknapján.
jan. 17
19:08
Szepesi Nikolett ismét visszavonul (Metropol)
Másodszor is bejelentette visszavonulását Szepesi Nikolett, Európa-bajnoki bronzérmes hátúszó. A Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) hétfői tájékoztatása szerint a 23 éves versenyző írásbeli nyilatkozatban közölte, hogy nem folytatja tovább.
jan. 17
19:24
Liverpool: tízezer fontba került Babel viccesnek szánt twitterbejegyzése (She)
Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) tízezer fontos bírságot szabott ki Ryan Babelre, a Liverpool holland szélsőjére, annak Howard Webb játékvezetőt megcélzó twitterbejegyzése miatt.
jan. 17
19:26
NFL: Favre leadta a papírjait a ligánál, hivatalosan is visszavonult (She)
Bár korábban már kétszer is bejelentette a visszavonulását, ilyet még nem tett Brett Favre: benyújtotta felmondólevelét az NFL-nek. A 41 éves irányító, aki 1997 januárjában Super Bowlt nyert a Green Bay Packersszel, 20 éves játékos-pályafutásnak vetett hivatalosan is véget.
jan. 17
19:42
Franciaország: sötétebb, kékebb, amerikaibb - itt az új válogatott mez (She)
Hétfőn Párizsban bemutatták a francia labdarúgó-válogatott új mezét. A párizsi sajtótájékoztatón négy játékos mellett Laurent Blanc szövetségi kapitány, valamint az új partner, a Nike elnöke, Mark Parker is jelen volt.
jan. 17
20:00
Férfi kézi-vb: elképesztő gólszegénység, a románok 15-14-re kaptak ki (She)
A férfi kézilabda-világbajnokság leggólszegényebb mérkőzésével rukkolt elő Románia és Algéria: a szünetben még 10–8-ra vezető románok teljesen reménytelen támadójátékot nyújtottak és 15–14-re (!) kikaptak. Ráadásul az algériai csapat közvetlenül a lefújás előtt szerezte meg a győztes gólt...
jan. 17
20:18
Szepesi Nikolett ismét visszavonul (Infostart)
Másodszor is bejelentette visszavonulását Szepesi Nikolett, Európa-bajnoki bronzérmes hátúszó.
jan. 17
20:54
Videó: a brazilok ellen mindenki megtette a magáét - Mocsai Lajos (She)
Magabiztos sikerrel zárta a svédországi világbajnokság harmadik csoportmeccsét a magyar válogatott. A mieink Brazíliát verték 36-24-re. Mocsai Lajos a meccs után értékelt az NSO Tv-nek.
jan. 17
20:56
Férfi kézilabda-vb: a norvégok most végig bírták, legyőzték Ausztriát (She)
A férfi kézilabda-világbajnokság B-csoportjában Norvégia 33–27-es győzelmet aratott Ausztria ellen. A csoportban a norvégok és a magyarok egyaránt két győzelemmel és egy vereséggel állnak, az osztrákok két, a brazilok nulla pontot szereztek eddig. Az esti zárómérkőzésen a még százszázalékos Izland Japánnal csap össze.
jan. 17
21:30
Pérez kedden utazik a vb-re, Katzirznak nincs törése (Infostart)
Pérez Carlos kedden utazik a svédországi kézilabda-világbajnokságon szereplő magyar válogatotthoz, és kiderült, hogy a brazilok ellen hétfőn megsérült Katzirz Dávidnak nincs ujjtörése.
jan. 17
21:30
Férfi kézilabda-vb: Pérez kedden utazik, Katzirznak nincs törése (She)
Pérez Carlos kedden utazik a svédországi kézilabda-világbajnokságon szereplő magyar válogatotthoz, és kiderült, hogy a brazilok ellen hétfőn megsérült Katzirz Dávidnak nincs ujjtörése.
jan. 17
21:48
NB II, Nyugati csoport: Koplárovics Béla a Kozármislenynél marad (She)
A másodosztályú labdarúgó-bajnokság Nyugati csoportjában 11. helyen álló Kozármislenynél marad Koplárovics Béla.
jan. 17
22:06
Norvég győzelem a magyarok csoportjában (Metropol)
A magyarokkal azonos csoportban szereplő norvég együttes biztosan nyert az osztrák alakulat ellen a svédországi olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda-világbajnokság hétfői játéknapján.
jan. 17
22:24
Bundesliga 2.: jól kezdte az évet a Hertha, nyert Oberhausenben (She)
A Hertha BSC labdarúgócsapata a kétgólos Pierre-Michael Lasogga vezérletével 3–1-es győzelmet aratott a Rot-Weiss Oberhausen otthonában a Bundesliga 2. 18. fordulójának hétfői mérkőzésén. A berliniek beérték pontszámban a listavezető Augsburgot.
jan. 17
23:18
Győr: a korábbi liverpooli Simon András nem lesz az ETO futballistája (She)
A Nemzeti Sport információi szerint nem lesz a Győri ETO FC labdarúgója az angol Liverpoollal tavaly év végén szerződést bontó Simon András.

Keresés