2011. január 18. kedd

jan. 18
17:38
Németországi sportszervezetek a szélsőjobboldal ellen (Metropol)
A rasszizmus, az idegengyűlölet és a diszkrimináció minden formája emberellenes, mert tönkreteszi mindazt, amit a sport megtestesít. Erről a német kormány családügyi minisztere beszélt azon a berlini rendezvényen, amelyen a politika és a sport vezető képviselői fölemelték szavukat a szélsőjobboldali jelenségek ellen.
jan. 18
17:54
Dubrovnikban próbálkoznak Gerendásék (Blikk)
Első számú kapusa nélkül készül az Eger az Euroliga csoportkörének ötödik fordulójára. A gárda szerdán a horvát Dubrovnik otthonában szerepel.
jan. 18
18:12
Görögország: Szélesivel szerzett kétgólos előnyt a Volosz a kupában (She)
Idegenben, a Kerkyra otthonában aratott 2–0-s győzelmet az Olympiakosz Volosz a labdarúgó Görög Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A vendégeknél Szélesi Zoltán végigjátszotta a mérkőzést, s egy sárga lapot kapott.
jan. 18
18:30
Bundabotrány: elutasították az örökre eltiltott játékvezető fellebezését (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség elutasította Oleg Orehov fellebbezését, így az ukrán játékvezető örökre szóló eltiltása érvényben maradt.
jan. 18
18:32
Sportpolitika: uniós szintű lépéseket javasolt az EU a sport támogatására (She)
A sport európai dimenzióinak fejlesztése címmel fogadott el új javaslatokat a Európai Bizottság keddi ülésén Strasbourgban.
jan. 18
18:48
Japánt is legyőzte a Mocsai-csapat (Infostart)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 28-24-re győzött Japán ellen a svédországi kézilabda-világbajnokság csoportkörében. Mocsai Lajos szövetségi kapitány együttese harmadik sikerét aratta, és közel áll a továbbjutáshoz.
jan. 18
18:48
NHL: Eric Staal és Nicklas Lidström lesz a két All Star-csapat kapitánya (She)
Eric Staalt és Nicklas Lidströmöt választották az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) 2011-es All Star-mérkőzésének két csapatkapitányává.
jan. 18
18:48
Középdöntőben a magyarok (Metropol)
A magyar férfi kézilabda-válogatott kedden 28-24-re legyőzte a japán csapatot a svédországi olimpiai kvalifikációs világbajnokságon. Miután Ausztria csapata kedden este kikapott Izlandtól, így a magyar válogatott bejutott a középdöntőbe.
jan. 18
19:24
Liverpool: a klub elfogadta a Hoffenheim hétmilliós ajánlatát Babelért (She)
Mint arról már korábban beszámoltunk, a Hoffenheim hétmillió euróért szerződtetné Ryan Babelt a Liverpooltól, amely a hivatalos honlapján jelentette be, hogy elfogadta a német labdarúgócsapat ajánlatát.
jan. 18
19:26
Férfi kézilabda-vb: Kicsit elaltattuk magunkat - Éles József (She)
Izgalmas mérkőzésen négygólos győzelmet (28–24) aratott a magyar férfi kézilabda-válogatott Japán ellen a Svédországban zajló világbajnokság csoportkörének negyedik fordulójában. Sportági vb-szakértőnk, az aktív korában világválogatott Éles József szerint a biztos, 11 gólos vezetés tudatában kicsit elaltattuk magunkat, de a folytatást illetően nyugodt, mert ilyenre aligha lesz alkalmunk a…
jan. 18
19:42
Anglia: D. Bent klubrekordot jelentő összegért az Aston Villába igazolt (She)
Az angol élvonalbeli Aston Villa szerződtette a Sunderland angol labdarúgóját, Darren Bentet, aki klubrekordot jelentő 18 millió fontért váltott klubot.
jan. 18
19:44
Vb 2010: állandó emléksarkot kap Oberhausenben Paul, a jóspolip (She)
Állandó emléksarkot kap az oberhauseni Sea Life akváriumban Paul, a 2010-es labdarúgó-vb-n világhíressé vált jóspolip.
jan. 18
19:46
Videó: Megizzadtunk a japánok elleni vb-meccsen - Mocsai (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 28–24-re győzte le Japán nemzeti csapatát a svédországi világbajnokságon. Bár a Mocsai Lajos vezette gárda 21–10-re is vezetett már, a lényeg az volt, hogy hozzák a meccset. A védekezést váltó ázsiaiak ugyan feljöttek a második félidőben, komoly aggodalomra nem volt ok. Ha ma este Izland pontot szerez az osztrákok ellen, Iváncsikék a középdöntőben tudhatják…
jan. 18
20:00
Formula-1: Barrichello mutatja be az új FW33-at a valenciai teszten (She)
A Williams Formula–1-es istálló hivatalosan megerősítette, hogy 2011-es versenygépét, az FW33-at a valenciai teszt első napján mutatja be.
jan. 18
20:18
Férfi kézilabda-vb: Dél-Korea negyven percig bírta a lengyelek ellen (She)
Lengyelország 25–20-ra nyert Dél-Korea ellen a D-csoport 4. fordulójában, ezzel továbbra is százszázalékos a Svédországban zajló férfi kézilabda-vb-n, és már középdöntősnek mondhatja magát.
jan. 18
20:36
Formula-1: Fairuz Fauzy lesz a Renault tartalékpilótája 2011-ben (She)
A malajziai Fairuz Fauzy lesz a Formula–1-es Renault istálló tartalékpilótája a 2011-es szezonban.
jan. 18
20:54
AC Milan: Amelia egy hónapra kidőlt, Roma kezdhet a kupameccsen (She)
Olasz sajtóhírek szerint megsérült az AC Milan második számú kapusa, a Genoától kölcsönben a milánóiaknál játszó Marco Amelia.
jan. 18
20:56
Férfi kézilabda-vb: majdnem pontot vesztett Norvégia a brazilok ellen (She)
Hatalmas kínok árán tudta megszerezni harmadik győzelmét a svédországi férfi kézilabda-világbajnokságon Norvégia: az északiak a B-csoportban 26–25-re verték meg a pont nélküli, sereghajtó brazilokat.
jan. 18
21:30
Premjer-liga: Gullit három év után ismét a kispadon - Groznijban (She)
Ruud Gullitot nevezték ki az orosz élvonalban szereplő Terek Groznij vezetőedzőjének. A holland szakember másféléves szerződést kötött a klubbal.
jan. 18
21:32
Feyenoord: „Nem rakhatunk Simonra nagy terhet, de erősítés lesz" - Been (She)
Mario Been, a Feyenoord labdarúgócsapatának vezetőedzője az Újpesttől kölcsönvett Simon Krisztiánról elmondta: a szurkolók ne várjanak csodákat a fiatal magyar szélsőtől, de ő meg van győződve róla, a támadó hasznára lesz a csapatnak.
jan. 18
21:48
Genoa: a klubnál nem tudnak arról, hogy Criscitót eladták volna a Milannak (She)
A Genoa labdarúgócsapatának vezetősége határozottan cáfolta azokat az olasz sajtóértesüléseket, melyek szerint a klub eladta volna Domenico Criscitót az AC Milannak.
jan. 18
21:50
Catania: a rossz szereplés miatt menesztették Marco Giampaolót (She)
Az olasz élvonalbeli Catania labdarúgócsapata hivatalos közleményben jelentette be, hogy szerződést bontott Marco Giampaolo vezetőedzővel.
jan. 18
23:00
Holland Kupa: Fehérrel a soraiban jutott tovább a NAC Breda (She)
Bejutott a labdarúgó Holland Kupa negyeddöntőjébe a Fehér Csabával a kezdőben felálló NAC Breda csapata, miután 1–0-ra legyőzte a Telstart. Horváth Gábor sérülés miatt nem játszott a NAC-ban, mely az Ajaxszal találkozik a következő fordulóban.
jan. 18
23:18
Videó: Tévez zseniális gólja adta meg az alaphangot az FA-kupában (She)
Mint arról beszámoltunk, a Manchester City továbbjutott az angol FA-kupa 3. fordulójából, miután a megismételt mérkőzésen hazai pályán 4–2-re legyőzte a Leicester Cityt. Tekintse meg a találkozó góljait videón!

Keresés