2011. november 19. szombat

nov. 19
18:22
NB II, Nyugat: négyet vágott, és már hét meccse veretlen a Gyirmót (She)
A Gyirmót kétszeri visszakapaszkodás után 4–2-re legyőzte a BKV Előre legénységét a labdarúgó NB II 14. fordulójának szombati játéknapján, és visszaszerezte második helyét a Nyugati csoportban.
nov. 19
18:24
NB I: emberhátrányban értékesített büntetővel nyert a Paks Kecskeméten (She)
A labdarúgó NB I 16. fordulójában a hatodik helyen álló Kecskemét a nyolcadik Paksot fogadta. A gól nélküli első félidő után, az 51. percben a vendégek részéről Vayer Gábor a kiállítás sorsára jutott. A létszámhátrány ellenére Éger László büntetőből a vendégeknek szerzett vezetést a 77. percben, öt perccel később pedig a létszám kiegyenlítődött, miután Mohl Dávid is piros lapot kapott. A…
nov. 19
18:26
NB I: a DVTK egy ponttal távozott a sereghajtó ZTE otthonából (She)
A labdarúgó NB I 16. fordulójában a DVTK 1–1-es döntetlent játszott a ZTE vendégeként. A mérkőzésen a diósgyőriek szerezték meg a vezetést Luque találatával, majd a fordulás után Kocsárdi Gergely egyenlített. Mindkét gól büntetőből esett.
nov. 19
18:28
Premier League: a Man. Citynek a Newcastle sem okozott problémát (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának rangadóján a Manchester City 3–1-re legyőzte az összecsapás előtt még veretlen Newcastle-t. A hazaiak Mario Balotelli és Sergio Agüero büntetőből, Micah Richards akcióból szerzett góljával már hárommal is vezettek, a vendégek részéről Dan Gosling 89. percben szerzett találata már csak a szépségtapaszt jelentette.
nov. 19
18:30
Championship: csak Gulácsi játszott, ő viszont hibátlanul (She)
Gulácsi Péterrel a kapuban nyert a Hull City 2–0-ra a Derby County otthonában az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályának 18. fordulójában. A magyar kapus hibátlanul teljesített a mérkőzésen.
nov. 19
18:36
Férfi vízilabda ob I: a Szolnok öt góllal nyert a Pécs ellen (She)
A Szolnok öt góllal nyert a vendég Pécs ellen a férfi vízilabda-bajnokság 7. fordulójában.
nov. 19
18:36
Két piros lap, egy gól Kecskeméten (Agroinform)
A Paks taktikus játékkal győzni tudott a mérkőzés nagyobb részében körülményesen, rengeteg hibával játszó Kecskemét ellen.
nov. 19
18:38
Videó: így vágott a Schalke négyet, a Gladbach ötöt ellenfelének (She)
Mint arról beszámoltunk, a Mönchengladbach kiütötte a Werder Brement, míg a Schalke ugyanezt tette a Nürnberggel a német labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának szombati játéknapján. Tekintse meg a találkozók góljait!
nov. 19
18:38
Idén is legyőzte a Dortmund a Bayernt (Agroinform)
A Bundesliga 13. fordulójának csúcsrangadóján a címvédő Borussia Dortmund Mario Götze góljával legyőzte a listavezető Bayern Münchent.
nov. 19
18:40
Skócia: több mint fél év után gól nélkül maradt a Rangers (She)
A Rangers nem bírt a St. Johnstone legénységével szombat délután (0–0), de előnye még így is tízpontos a Celtic előtt a skót labdarúgó-bajnokság tabelláján.
nov. 19
18:42
Parasport: Szabó Nikolett bronzérmes az angliai paracselgáncs Eb-n (She)
Szabó Nikoletta a 70 kg-osok között bronzérmet nyert az angliai Crawley-ben rendezett paracselgáncs Európa-bajnokság zárónapján.
nov. 19
18:54
Videó: két büntető után a Manchester City a Newcastle-t is elintézte (She)
Mint arról beszámoltunk, az angol labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának rangadóján a Manchester City 3–1-re legyőzte az összecsapás előtt még veretlen Newcastle-t. A hazaiak Mario Balotelli és Sergio Agüero büntetőből, Micah Richards akcióból szerzett góljával már hárommal is vezettek, a vendégek részéről Dan Gosling 89. percben szerzett találata már csak a szépségtapaszt jelentette. Tekintse meg a…
nov. 19
18:54
Kaszparov is köszöntötte a Polgár lányokat (Metropol)
Garri Kaszparov korábbi világbajnok is köszöntötte Polgár Zsuzsát, Polgár Zsófiát és Polgár Juditot az V. Aquaprofit-Polgár Sakknapon, melynek sajtótájékoztatóján az orosz nagymester online jelentkezett be.
nov. 19
18:54
A Diósgyőr a pályára szaladó szurkolókkal is csak egy pontot szerzett Zalaegerszegen (Agroinform)
A sereghajtó Zalaegerszeg hazai pályán kisebb bravúrt végrehajtva 1-1-es döntetlent ért el a harmadik helyen álló Diósgyőrrel szemben.
nov. 19
18:56
Férfi kosárlabda NB I: 24 pontos Körmend-siker Debrecenben (She)
A férfi kosárlabda NB I listavezetője, a Körmend a papírformának megfelelően magabiztosan, 84–60-ra nyert a Debrecen otthonában.
nov. 19
18:56
Szegedi csoda, győzelem a Montpellier ellen (Metropol)
A Pick Szeged az első negyedórát leszámítva fantasztikus játékkal rukkolt elő szombaton, ennek eredményeként 38-35-re legyőzte a világsztárokkal felálló vendég francia Montpellier-t a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, s egyben megőrizte továbbjutási esélyét.
nov. 19
18:56
Köszönöm a játékosoknak, hogy megcsinálták, amit terveztünk - Skaliczki László (Agroinform)
A Pick Szeged Montpellier elleni győzelme után a vezetőedző elmondta, hogy a csapat mostani egységére még nagy szükség lesz.
nov. 19
18:58
Gera gólpasszal járult hozzá csapata sikeréhez (Metropol)
Gera Zoltán gólpasszt adott, csapata, a West Bromwich Albion pedig hazai pályán 2-1-re legyőzte a Bolton Wanderers együttesét az angol labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának szombati játéknapján.
nov. 19
19:12
Női kézilabda: először kapott ki a válogatott Böhnnel a padon (She)
Négygólos vereséget szenvedett a magyar női kézilabda-válogatott Szerbiától a romániai Szörényváron zajló Kárpát-kupán. Karl-Erik Böhn csapata a tegnapi, románok elleni győzelem után 37–33-ra kapott ki a szerbektől. Három győzelem után ez volt a nemzeti csapat első veresége a norvég szövetségi kapitánnyal.
nov. 19
19:12
Szabó Nikolett bronzérmes a paracselgáncs Eb-n (Agroinform)
Szabó Nikoletta a 70 kg-osok között bronzérmet nyert az angliai Crawley-ben rendezett paracselgáncs Európa-bajnokság zárónapján.
nov. 19
19:14
Férfi vízilabda ob I: nyert a Debrecen a Szentes ellen (She)
A Debrecen hazai környezetben három góllal nyert a Szentes ellen a férfi vízilabda-bajnokság 7. fordulójának szombati mérkőzésén.
nov. 19
19:14
Vereséggel búcsúzott az ETO az UEFA Kupa elitkörétől (Agroinform)
A Győr szombaton ötgólos vereséget szenvedett a Targu Mures együttesétől az UEFA Futsal Kupa elitkörének zárófordulójában.
nov. 19
19:16
Férfi kézi BL: Legmerészebb álmainkban gondoltunk erre - Skaliczki (She)
A Pick-Szeged férfi kézilabdacsapata a Bajnokok Ligája-szezon egyik legnagyobb meglepetését szerezve hazai pályán 38–35-re legyőzte a francia bajnok Montpellier-t a D-csoport ötödik fordulójában, s ezzel még saját edzőjét is meglepte.
nov. 19
19:18
Világjátékok: a magyar pályázatot népszerűsítették Lausanne-ban (She)
A Világjátékokra benyújtott pályázat sikere érdekében lobbizott szombaton Lausanne-ban Budapest és Gödöllő.
nov. 19
19:30
NB I: a Honvéd elhozta a három pontot Győrből a rangadón (She)
A labdarúgó NB I 16. fordulójának rangadóján a Budapest Honvéd az ETO-hoz látogatott. Mire megy vajon Torghelle Sándor a Lazar Sztanisics, Vladimir Djordjevics kettős ellen? – tettük fel a kérdést a találkozó előtt. Nos, a válasz: nagyon is sokra.
nov. 19
19:39
Sakknapon találkoztak a Polgár nővérek (Blikk)
Újra legyőzhetetlenek voltak a tábla mellett a lányok
nov. 19
19:41
Itt a Blikk őszi válogatottja (Blikk)
Három debreceni és három diósgyőri futballista került a legjobbak közé
nov. 19
19:49
Simán nyert a Körmend Debrecenben (Agroinform)
A Körmend nagyon könnyed, 24 pontos győzelmet aratott a Debrecen vendégeként a férfi kosárlabda NB I szombati játéknapján.
nov. 19
20:06
Szlovénia: gólzáporos sikerrel folytatták a zárkózást Polareczkiék (She)
Egymásután másodszor is nyert a Nafta a szlovén élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban: a 18. forduló szombati játéknapján a Rudar volt az ellenfél idegenben.
nov. 19
20:06
Hatalmas meglepetés az NB I-ben (Behaviour)
A második Győr első hazai vereségét szenvedte el a labdarúgó OTP Bank Liga mostani kiírásában, miután szombaton simán, 3-0-ra kikapott a Budapest Honvédtól.
nov. 19
20:08
Férfi kosárlabda NB I: nagyon sima szolnoki siker a Pécs ellen (She)
A férfi kosárlabda NB I 7. fordulójában a második helyen álló Szolnok a 26 pontig jutó Obie Trotter vezetésével hazai pályán nagyon simán, 109–80-ra legyőzte a Pécset.
nov. 19
20:10
Primera División: a Villarreal legyőzte és ezzel megelőzte a Betist (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában a Villarreal hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Real Betist.
nov. 19
20:12
Férfi vízi ob I: a kupadöntővel ellentétben most simán nyert a Szeged a Honvéd ellen (She)
A férfi vízilabda ob I 7. fordulójának rangadóján a Szeged simán nyert a Honvéd otthonában. Bár a 8–6-os végeredmény szoros meccset sejtet, a hazai csapat az utolsó negyedet 4–0-ra nyerte, így kozmetikázta az eredményt.
nov. 19
20:14
Serie A: kicsi les nem les! Nyert az Inter a Cagliari ellen (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában az Inter 2–1-re nyert hazai pályán a Cagliari ellen. A milánóiak első gólja azonban még sokáig téma lesz a nemzetközi sportsajtóban…
nov. 19
20:24
NB I: Nehezen tudom értékelni az egyéni teljesítményeket - Csertői (She)
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó NB I 16. fordulójának rangadóján a Budapest Honvéd az ETO-hoz látogatott. Mire megy vajon Torghelle Sándor a Lazar Sztanisics, Vladimir Djordjevics kettős ellen? – tettük fel a kérdést a találkozó előtt. Nos, a válasz: nagyon is sokra. A Sport Tv-nek a két vezetőedző, Csertői Aurél és Supka Attila értékelt.
nov. 19
20:24
A Honvéd simán verte Győrben az ETO-t (Agroinform)
A második Győr első hazai vereségét szenvedte el a szezonban, miután simán, 3-1-ra kikapott a Budapest Honvédtól.
nov. 19
20:26
NB I: a Stuttgart sportigazgatója játékosnézőben volt az ETO-Honvédon (She)
Információink szerint a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Stuttgart sportigazgatója, Fredi Bobic a korábbi kispesti edzővel, Massimo Morelesszel együtt látogatott ki a nemrég véget érő Győri ETO–Budapest Honvéd (1–3) találkozóra, ahol nagy valószínűség szerint a vendégek játékosait figyelte.
nov. 19
20:26
Az Inter kiküzdötte harmadik győzelmét a Cagliari ellen (Agroinform)
A kék-feketék sok helyzetet alakítottak ki hazai pályán, de a görcsoldó gólt csak nehézkesen tudták megszerezni a második félidőben.
nov. 19
20:28
Videó: Danilo-dupla Győrött, simán győzött a Honvéd az ETO otthonában (She)
Mint arról beszámoltunk, a Honvéd 3–1-re nyert a Győri ETO otthonában a labdarúgó NB I 16. fordulójában. A vendégeknél Danilo duplázott, így a góllövőlista élére ugrott.
nov. 19
20:28
Magabiztos pécsi siker (Agroinform)
A Pécs fölényes, 19 pontos győzelmet aratott Zalaegerszegen a női kosárlabda NB I szombati játéknapján. A Baja kilenc ponttal verte a BSE-t.
nov. 19
20:30
Férfi kézilabda NB I: a Veszprém hat góllal nyert a Gyöngyös ellen (She)
A címvédő Veszprém hatgólos győzelmet aratott a Gyöngyös otthonában a Budapest Bank férfi kézilabda-bajnokság szombati játéknapján.
nov. 19
20:30
A Szentes megnyerte a második meccsét is, és a 8 között van (Agroinform)
Második mérkőzését is megnyerte a Szentes női vízilabdacsapata a LEN Kupa hazai medencében zajló selejtezőtornájának szombati játéknapján.
nov. 19
20:42
Premier League: Chicharito révén továbbra is veretlen idegenben a MU (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 12. fordulójában a Manchester United Javier Hernández góljával 1–0-ra nyert az újonc Swansea otthonában.
nov. 19
20:42
A Szolnok simán nyert, az Atomerőmű simán kikapott (Agroinform)
Az Atomerőmű sima vereséget szenvedett Kaposváron a férfi kosárlabda NB I szombati játéknapján.
nov. 19
20:44
Bundesliga: a Dortmund elvitte a három pontot a Bayern otthonából (She)
A kiváló formába lendült Borussia Dortmund 1–0-ra győzött a Bayern München vendégeként a német labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának szombat esti rangadóján.
nov. 19
20:44
Szörnyű első félidő után kikapott a női válogatott Szerbiától (Agroinform)
A magyar női kézilabda-válogatott 37-33-as vereséget szenvedett a szerb csapattól a szörényvári Kárpát Kupa szombati, második fordulójában.
nov. 19
20:46
Az MU Hernández góljával nyert a Swansea otthonában (Agroinform)
Sovány, de fontos győzelmet aratott az MU, és visszaállította a Cityvel szembeni ötpontos különbségét a tabellán.
nov. 19
21:00
A Manchester City nem kímélte a Szarkákat sem (Infostart)
Tovább tart a Manchester City nagyszerű sorozata: az angol labdarúgó-bajnokság listavezetője sorozatban az ötödik mérkőzését nyerte meg legalább három gólt szerezve. "Zsinórban" nyolcadszor nyert, s a legutóbbi 11 mérkőzéséből tízen három pontot gyűjtött be. Nehéz ezen adatok alapján vitatkozni azzal, hogy az arab tulajdonosok óriási befektetése lassan kamatozik, Európa egyik új szuperalakulata a…
nov. 19
21:00
Videó: Gera parádés gólpasszt adott, győzött is a West Bromwich (She)
Mint arról beszámoltunk, Gera Zoltán és Fülöp Márton együttese, a West Brom hazai pályán 2–1-re legyőzte Bogdán Ádám csapatát, a Boltont. A támadó végigjátszotta a találkozót, és az első találat előtt ő adta a gólpasszt, a két kapus azonban csak a kispadon foglalt helyet. Nézze meg a jelenetet!
nov. 19
21:00
Mario Götze gólja döntött a német csúcsrangadón - videó (Agroinform)
A Bundesliga eheti slágermérkőzésén a címvédő Borussia Dortmund Mario Götze találatával 1-0-ra diadalmaskodni tudott a listavezető Bayern München otthonában.

Keresés