2011. február 19. szombat

febr. 19
20:59
Pazar győri győzelem Norvégiában (Infostart)
Az első félidőben szenzációs formában játszó Győri Audi ETO KC 25-16-ra nyert szombaton legnagyobb ellenfelének, a norvég Larviknak az otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében. Így szinte biztos, hogy Görbiczék megnyerik a csoportjukat, és kedvezményezettek lesznek az elődöntőben.
febr. 19
20:59
Eredivisie: Simon András elsőre kiütéses győzelem részese volt (She)
Simon András szombaton bemutatkozott a holland labdarúgó-bajnokságban: a fiatal magyar támadó csapata, a rotterdami Excelsior 4–0-ra legyőzte a sereghajtó Willem II-t.
febr. 19
21:01
Elhunyt a hatvanas évek egyik legjobb magyar futballistája (Infostart)
Életének 71. évében elhunyt Solymosi Ernő 38-szoros magyar válogatott labdarúgó, az Újpest egykori kiváló védője.
febr. 19
21:01
Futsal: a magyar válogatott egygólos vereséget szenvedett Szerbiától (She)
Felkészülési mérkőzésen a magyar futsalválogatott egygólos vereséget szenvedett Szegeden Szerbiától.
febr. 19
21:03
Az Olimpiakosz az utolsó percben szerezte meg a győzelmet a rangadón - videó (Agroinform)
Az Olimpiakosz Panathinaikosz elleni 2-1-es győzelmével 10 pontosra növelte az előnyét a görög bajnokságban.
febr. 19
21:15
Görögország: az Olympiakosz nyerte meg a drámai csúcsrangadót (She)
A Debrecenből januárban Szerreszbe szerződő Kiss Zoltán végigjátszotta a Panszerraikosz Kalava elleni idegenbeli, gól nélküli döntetlennel végződő görög első osztályú bajnoki mérkőzését. A forduló rangadóját is szombat este rendezték meg, az Olympiakosz hazai pályán 2–1-re legyőzte a Panathinaikoszt.
febr. 19
21:15
Biros Péter, a jegyárus (Blikk)
MISKOLC ‒ Nemcsak a viadalt népszerűsítő plakátokról csalogatja az érdeklődőket Biros Péter (34), hanem azt is vállalta, hogy a kocsonyafesztivál keretében jegyet árusít a borsodi megyeszékhelyen szerdán kezdődő Volvo-kupa nemzetközi vízilabdatornára.
febr. 19
21:17
Tenisz: Nalbandian és két honfitársa is búcsúzott Buenos Airesben (She)
A harmadik helyen kiemelt David Nalbandian, illetve két honfitársa számára is a negyeddöntő jelentette a végállomást a Buenos Airesben zajló 475 300 dollár összdíjazású ATP-tornán.
febr. 19
21:21
Simán nyert a Veszprém a Tatran Prseov ellen (Agroinform)
A csoportját vezető MKB Veszprém esélyeshez méltóan nyert 33-22-re a sereghajtó vendég szlovák Tatran Presov ellen a BL-ben.
febr. 19
21:23
Hosszabbításban nyert a Bologna (Agroinform)
A Bologna Daniele Paponi 94. percben fejelt góljával győzte le a Palermót az olasz labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának szombati nyitómérkőzésén.
febr. 19
21:33
Vívás: magyar bronzérem férfi párbajtőrben a Héraklész-junior-vk-n (She)
A hazai versenyzők közül a bronzérmet szerző párbajtőröző File Mátyás jutott a legtovább szombaton a budapesti Héraklész junior vívóvilágkupán.
febr. 19
21:35
Ligue 1: lendületben a Marseille, Bölöniék nagy csatában kikaptak (She)
A címvédő Marseille 2–1-re legyőzte a Saint-Étienne-t a francia labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 24. fordulójának szombati játéknapján, míg a Bölöni László edzette Lens immár négy forduló óta nem képes nyerni.
febr. 19
21:37
Kerékpár: kirúgta csapata a házi vérátömlesztést végző Riccót (She)
A Vacansoleil-DCM profi kerékpárcsapat azonnali hatállyal felbontotta a házi vérátömlesztés miatt életveszélyes állapotban kórházba szállított olasz Riccardo Ricco szerződését.
febr. 19
21:39
Videó: könnyed gólokkal győzött Mainzban a Bayern München (She)
A Bayern München 3–1-re nyert a Mainz otthonában a német labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában. A bajorok Bastian Schweinsteiger közeli fejesével kerültek előnybe, amelyet Thomas Müller duplázott meg, miután Arjen Robben remek mozdulattal szolgálta ki. A meccset Mario Gomez döntötte el, aki egy kontra után Müller passzát értékesítette. A hazaiak a hajrában a szépítés legalább sikerült Szami Allagui…
febr. 19
21:39
Gálázott a Szolnok és az FTC (Agroinform)
A Szolnok 17-8-ra nyert a vendég Pécs ellen a Vodafone férfi vízilabda ob I 19. fordulójának szombati játéknapján. Az FTC kiütéses győzelmet aratott a BVSC vendégeként.
febr. 19
21:51
Hazánkban brillírozott Vlade Divac (Blikk)
Budapest ‒ Világsztár vendége volt a magyar kosárlabdagálának. A szerb Vlade Divac (43) 16 évet húzott le az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA). A jugoszláv válogatottal világ- és Európa-bajnoki címet szerző, 216 centire nőtt center volt az első kosaras, aki Európából érkezve hős lett a tengerentúlon.
febr. 19
22:09
Primera División: a Madridnak játékban nem okozott gondot a Levante (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 24. fordulójában a Real Madrid paprikás hangulatú találkozón két góllal nyert a Levante ellen. José Mourinho a három pont, valamint a sérülések elkerülése mellett annak is örülhetett, hogy csapataival immár kilenc éve veretlen hazai pályán bajnokin, a blancókkal most tizenkettőből tizenkét győzelem a hazai bajnoki mérlege.
febr. 19
22:11
Formula-1: Button aggódik a McLaren kevés tesztköre miatt (She)
Jenson Button szerint a Formula–1-es McLaren-istálló ördögi körbe került az új autója megbízhatatlansága miatt. A 2009-es világbajnok szerint a következő két nap sorsdöntő lehet abból a szempontból, hogy a csapat már az első futamokon versenybe száll-e a győzelemért.
febr. 19
22:13
Kézilabda férfi EHF-kupa: a Tatabánya 13 gólos hátrányba került (She)
A Tatabánya 13 gólos hátrányba került a spanyol La Rioja csapatával szemben a férfi kézilabda EHF-kupa nyolcaddöntőjében, miután 39–26-ra kikapott a párharc első mérkőzésén Logronóban.
febr. 19
22:15
Real-siker, Mourinho 9 éve veretlen hazai pályán! (Agroinform)
A győzelemmel a Real Madrid két pontra közelítette meg a vasárnap pályára lépő, éllovas Barcelonát.
febr. 19
22:33
Komoly hátrányba került a Tatabánya (Agroinform)
A Tatabánya 13 gólos vereséget szenvedetett a spanyol La Rioja otthonában a férfi kézilabda EHF Kupa nyolcaddöntőjének szombati, első mérkőzésén.
febr. 19
22:35
Mi lesz veled McLaren? (Agroinform)
Sok a gond mostanság Wokingban, a McLaren gyakorlatilag több időt tölt a garázsban a téli tesztek folyamán, mint a versenypályán.
febr. 19
22:45
Férfi kézilabda EHF-kupa: a Tatabánya 13 gólos hátrányba került (She)
A Tatabánya 13 gólos hátrányba került a spanyol La Rioja csapatával szemben a férfi kézilabda EHF-kupa nyolcaddöntőjében, miután 39–26-ra kikapott a párharc első mérkőzésén Logronóban.
febr. 19
22:47
Tenisz: Johansson és Domínguez Lino küzdhet meg Bogota trónjáért (She)
A Bogotában zajló 220 ezer dollár összdíjazású WTA-torna döntőjében a hetedik helyen kiemelt spanyol Lourdes Domínguez Lino ellenfele a francia Mathilde Johansson lesz.
febr. 19
22:49
Ausztria: Waltner újabb gólja pontot ért Szabics csapata ellen (She)
A Mattersburg Waltner Róbert góljával harcolta ki a döntetlent a Sturm Graz elleni szombati mérkőzésen az osztrák labdarúgó-bajnokságban.
febr. 19
22:51
Legyűrte a Cagliarit az Inter (Agroinform)
A kék-feketék már a szerdai, Bayern München elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőre tartalékolták erejüket.
febr. 19
22:51
Törökország: kapaszkodik a Galatasaray, de még mindig csak a 8. (She)
A Galatasaray az argentin Emmanuel Culio góljával 1–0-ra legyőzte a Bucasport, így tett egy kis lépést a nemzetközi szereplés felé. A nagy múltú klub még így is csak a 8. helyen áll a bajnokságban – a 3. és a 4. indulhat az Európa-liga következő kiírásában.
febr. 19
23:03
Labdarúgás: továbbra is retteghet a kieséstől a Grasshopper (She)
Nem bírt egymással a Neuchatel Xamax és a Grasshopper a svájci labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának szombati találkozóján, a két csapat gól nélküli döntetlent játszott egymással. A legeredményesebb svájci klubot, a Grasshoppert továbbra is fenyegeti a kiesés veszélye.
febr. 19
23:05
Eredivisie: Bodor góllal tett pontot a Roda remek győzelmére (She)
Fölényes, 4–1-es győzelmet aratott a Roda a holland labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának szombat esti mérkőzésén a Groningen otthonában.
febr. 19
23:09
Bodor koronázta meg a Roda győzelmét - videó (Agroinform)
A márciustól az orosz Tom Tomszk csapatát erősítő Bodor Boldizsár lőtte a Roda negyedik gólját az együttes Groningen elleni, 4-1-es győzelemmel végződőtt mérkőzésén szombat este.
febr. 19
23:21
Ligue 1: öt gólt kapott a Bordeaux, újra veszélyben Tigana állása (She)
A Girondins Bordeaux 5–1-es vereséget szenvedett a Lorient vendégeként a francia labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának szombat késő esti mérkőzésén.
febr. 19
23:23
Videó: tekintse meg az Inter Cagliari elleni szerzett vitatott találatát! (She)
Nehezen hozta a kötelezőt az Inter az olasz labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában. A címvédő milánóiak a 7. percben szerezték a későbbi győztes gólt. Akkor Samuel Eto’o gyorsan végzett el egy szabadrúgást, amely után Pandev lövése levágódott, amit Huszin Hardzsa rögtön kapura szúrt és a kapuban lévő tömörülésben az egyik Cagliari-játékosról csapódott a hálóba.
febr. 19
23:39
Férfi kézi BL: Chambéryben nyert a Kiel, döntetlen a magyarok meccsén (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája szombati játéknapján a magyar csapatok mérkőzésein kívül további hat összecsapást rendeztek, pályára lépett Gál Gyula és Schuch Timuzsin együttese is, méghozzá egymás ellen.
febr. 19
23:41
Videó: Bodor Boldizsár közelről perdített a groningeni kapuba (She)
Mint beszámoltunk róla, Bodor Boldizsár szerezte csapata utolsó gólját Groningenben a Roda 4–1-es győzelmével végződő mérkőzésen a holland labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában. A magyar válogatott középpályás a 89. percben egy kapusról kipattanó labdát lőtt három méterről a kapuba.
febr. 19
23:43
Primera División: a Real Madrid történelmi magasságokba emelkedett (She)
A Real Madrid labdarúgócsapata a 2010–2011-es spanyol élvonalbeli bajnokság eddig lejátszott 24 fordulója során hatvan pontot szerzett – szombaton hazai pályán verte meg 2–0-ra a Levantét –, amely rekordnak számít a klub történetében, hiszen korábban ugyanennyi forduló alatt még sohasem sikerült ennyi pontot begyűjtenie.
febr. 19
23:45
Videó: a tripladobó- és zsákolóverseny vitte a prímet az All-Star-gálán (She)
Vlade Divac, Dávid Kornél és barátaiknak gálameccse legendákat vitt a pályára az idei All-Star-gálán a Sportmax Hegyvidéken. Az igazi látványt azonban a magyar válogatott és az idegenlégiósok csatája nyújtotta. A tripladobó- és a zsákolóverseny lényegében a négyszer tizenkét perc alatt elindult, a szünetekben zajló megméretések már csak a habot jelentették a kosárünnep tortáján. Obie Trotter…
febr. 19
23:57
Primera División: az Atlético Zaragozában nyert, Pintér nem játszott (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 24. fordulójában az Atlético Madrid  Sergio Agüero 66. percben szerzett találatával győzött Zaragozában.

Keresés