2011. február 6. vasárnap

febr. 6
18:51
Tenisz: Ivan Dodig hazai pályán nyerte meg első ATP-trófeáját (She)
A horvát Ivan Dodig nyerte meg a zágrábi férfi tenisztornát, miután a fináléban 6:3, 6:4-re felülmúlta a német Michael Berrert.
febr. 6
18:53
Öttusa: Tibolya Péter győzelme a fedett pályás idénynyitón (She)
A férfiak mezőnyében Tibolya Péter végzett az élen, a nőknél pedig a litván Laura Asadauskaite győzött az öttusázók hagyományos budapesti fedett pályás idénynyitóján. A dobogóra még az ugyancsak litván Edvinas Krungolcas és a francia Valentin Prades, illetve Kovács Sarolta és Gyenesei Leila állhatott fel.
febr. 6
19:09
Premier League: a Liverpool legyőzte a Chelsea-t, Torres a veszteseknél (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 26. fordulójában a Liverpool Raul Meireles 69. percben szerzett találatával nyert a Chelsea vendégeként. A londoniak közelmúltban éppen Liverpoolból szerződtetett spanyol klasszisa, Fernando Torres kezdőként lépett pályára, mígnem a 66. percben lecserélték.
febr. 6
19:11
Videó: a Chelsea-védelem óriási hibáját Raul Meireles használta ki (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának rangadóján a Liverpool 1–0-ra legyőzte idegenben a Chelsea-t. A mindent eldöntő gólt Raul Meireles lőtte a 69. percben, amikor Steven Gerrard passzát középen elvétette Petr Cech és a hazai védelem, így a portugál az üres kapuba passzolt hat méterről.
febr. 6
19:13
Ligue 1: két pontba fájt a hajrábeli kihagyás a listavezetőnek (She)
A Lille vasárnap este sokáig vezetett Auxerre-ben, de végül be kellett érnie a döntetlennel (1–1), így hétpontos helyett ötpontos előnnyel vezeti a francia labdarúgó-bajnokság tabelláját.
febr. 6
19:15
Férfi kosárlabda NB I: 35 pontos szolnoki győzelem Debrecenben (She)
A férfi kosárlabda NB I első vasárnapi mérkőzésén a Szolnoki Olaj 39 ponttal, 99–64-re győzött a Factum Sport Debrecen vendégeként. A szolnoki kezdőötös remekelt a mérkőzésen, összesen 77 pontig jutott, a vendégek különösen az első félidőben nyújtottak meggyőző teljesítményt.
febr. 6
19:27
Idegenben verte meg a Liverpool a Chelsea-t (Infostart)
A Liverpool idegenben 1-0-ra nyert a Chelsea ellen az angol labdarúgó-bajnokságban.
febr. 6
19:27
Női kézi BL: már Anja Andersennel nyert otthon eggyel a Valcea (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének első fordulójában a román Valcea hazai környezetben egygólos győzelmet aratott a montenegrói Buducsnoszt ellen.
febr. 6
19:29
Cselgáncs: Joó és Csoknyai is bronzérmes a párizsi világkupán (She)
A 78 kg-os Joó Abigél és a 81 kg-ban szereplő Csoknyai László bronzérmet nyert vasárnap a cselgáncs világkupa-sorozat párizsi, 154 ezer dollár összdíjazású Grand Slam-viadalán.
febr. 6
19:45
Videó: Rudnevs Ibrahimovicot utánozta a felkészülési mérkőzésen (She)
A Lech Poznan labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 2–1-re legyőzte a román Steauát. A lengyelek a korábbi zalaegerszegi csatár, Artjoms Rudnevs góljával szereztek vezetést. A lett támadó kapott egy labdát a tizenhatoson belül, majd kissé kisodródva a rövid felső sarokba bombázta. Hasonló gólt szerzett a svéd válogatottban Zlatan Ibrahimovic is a magyar csapat ellen 2005. szeptember 7-én egy…
febr. 6
19:47
Bundesliga: vége a frankfurti vesszőfutásnak, gól sem kellett hozzá (She)
Három vereség után megszakadt az Eintracht Frankfurt rossz sorozata a német labdarúgó-bajnokság élvonalában (Bundesliga): Michael Skibbe csapata vasárnap este gól nélküli döntetlent játszott a Freiburg vendégeként.
febr. 6
19:49
Tenisz, Fed-kupa: a párosnak köszönhetően az oroszok jutottak elődöntőbe (She)
A Szvetlana Kuznyecova, Anasztaszija Pavljucsenkova duó 7:6, 6:0-ra legyőzte az Alize Cornet és Julie Coin alkotta párost, így az orosz válogatott a második napon 0–2-ről felállva legyőzte Franciaországot a negyeddöntőben, és bejutott a legjobb négy közé. Az elődöntőben az oroszok a címvédő olaszokkal mérkőznek majd meg, míg a másik ágon Csehország Belgiummal találkozik.
febr. 6
19:51
NFL: beigazolódott a papírforma, elsöprő fölénnyel Bradyé az MVP-cím (She)
Az AP hírügynökség által megtartott szavazáson a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2010-es alapszakaszának legjobb mérlegével záró New England Patriots irányítóját, Tom Bradyt választották meg a szezon legértékesebb játékosának. Brady második MVP-címét szerezte meg, ráadásul még simábban, mint 2007-ben, amikor 50-ből 49 voksot kapott (Brett Favre-é volt a maradék), ezúttal ugyanis…
febr. 6
20:03
Női kosárlabda NB I: nem volt esélye a BSE-nek a Győr ellen (She)
A Győr női kosárlabdacsapata 87–45-re győzött a BSE vendégeként a női kosárlabda NB I 22. fordulójának vasárnapi mérkőzésén.
febr. 6
20:05
Férfi kosárlabda NB I: a ZTE otthon, az Albacomp idegenben nyert (She)
Az élvonalbeli férfi kosárlabda-bajnokság alapszakaszának 19. fordulójában a címvédő ZTE hazai pályán, az Albacomp idegenben nyert.
febr. 6
20:21
Belgium: Tőzsér két kapufáig jutott, csapata hazai pályán győzött (She)
A belga labdarúgó-bajnokság élvonalának 25. fordulójában a Tőzsér Dánielt foglalkoztató Genk hazai pályán 1–0-ra legyőzte az FC Bruges-t. Tőzsér végigjátszotta a vasárnap esti mérkőzést, két kapufát is lőtt.
febr. 6
20:57
Serie A: Internazionale-Roma mérkőzés élőben az NSO-n (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának záró mérkőzésén a címvédő Internazionale az AS Romát fogadja. Köszönhetően az élmezőny botlásának, a milánóiak egy esetleges győzelemmel még feljebb zárkózhatnak a listavezető AC Milanhoz. Kövessék nyomon a mérkőzést folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
febr. 6
20:59
Atlétika: címvédés hétpróbában, hazai győzelmek a kaposvári félmaratonon (She)
Szabó Attila csaknem négyszáz pontos előnnyel védte meg címét vasárnap hétpróbában, a Budapesten rendezett atlétikai fedett pályás összetett magyar bajnokságon. A magyar szövetség tájékoztatása szerint a második helyen Käfer Levente, míg a harmadikon Kovács Norbert végzett.
febr. 6
21:01
Primera División: Cristiano Ronaldo kettőt, a Real négyet vágott (She)
A Real Madrid 4–1-re legyőzte a Real Sociedadot a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalának (Primera División) vasárnapi játéknapján. Cristiano Ronaldo kétszer, Kaká és Emmanuel Adebayor egyszer-egyszer talált be a kapuba.
febr. 6
21:15
Jégkorong ob I: padlón a Ferencváros, otthon kapott tízet a DAB-tól (She)
Az élvonalbeli jégkorongbajnokság középszakaszában a Dab.Docler kiütéses győzelmet aratott Pesterzsébeten a vendéglátó Ferencváros-Orangeways ellen.
febr. 6
21:15
Jégkorong osztrák liga: nyert a Fehérvár (Metropol)
Nagy csatában, 3-2-re verte vasárnap a Fehérvár a vendég Graz együttesét az osztrák jégkorongligában.
febr. 6
21:33
Videó: nézze meg, hogyan verte a Real Madrid a Real Sociedadot! (She)
Magabiztos, 4–1-es győzelmet aratott a Real Madrid a Real Sociedad ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában. A madridiak Kaká révén kerültek előnybe, majd Cristiano Ronaldo előbb lábbal, aztán fejjel szerezett remek gólt. Bár Álvaro Arbeloa szerencsétlen öngóljával szépített a baszk csapat, Emmanuel Adebayor a 89. percben beállította a végeredményt.
febr. 6
21:51
Liverpool: Gerrard megsérült, nem léphet pályára a válogatottban (She)
Steven Gerrard, a Liverpool labdarúgócsapatának válogatott játékosa ágyéksérülést szenvedett a Chelsea elleni vasárnapi, idegenben megnyert (1–0) mérkőzésen, így február 9-én nem léphet pályára a Dánia–Anglia nemzetközi felkészülési találkozón.
febr. 6
21:53
Ciprus: Nagy Zoltánék végre nyertek, közelítik Sowunmi klubját (She)
A sereghajtó Doxa véget vetett október közepe óta tartó nyeretlenségi sorozatának: Nagy Zoltán csapata vasárnap 3–0-ra legyőzte a szintén a ciprusi labdarúgó-bajnokság alsóházában állomásozó Alkit.
febr. 6
22:09
Portugália: a Rio Ave legyőzésével továbbra is veretlen a Porto (She)
A portugál labdarúgó-bajnokság élvonalának 18. fordulójában a listavezető Porto hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Rio Avét, így továbbra is őrzi veretlenségét, és már 14 pont az előnye a második helyezett Benficával szemben.
febr. 6
22:27
Törökország: négyet lőtt a Galata, szórja a pontokat az éllovas (She)
A török labdarúgó-bajnokság élvonalának 20. fordulójában a rekordbajnok Galatasaray hazai pályán 4–2-re legyőzte az Eskisehirsport, míg a listavezető Trabzonspor csak 0–0-s döntetlent ért el szintén hazai környezetben az Antalyaspor ellen.
febr. 6
23:03
Felkészülés: Lengyelország minimális különbséggel verte meg Moldovát (She)
A lengyel labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 1–0-ra legyőzte a Magyarországgal egy Európa-bajnoki selejtezőcsoportban lévő Moldovát. A Portugáliában rendezett összecsapás győztes gólját Dawid Plizga szerezte.
febr. 6
23:05
Chelsea: A döntetlen lett volna a reális eredmény - Ancelotti (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Chelsea menedzsere, Carlo Ancelotti a Liverpool elleni, hazai pályán elveszített bajnoki (0–1) után elmondta, hogy csapata döntetlent érdemelt volna, és csak magukat okolhatják a vereség miatt.
febr. 6
23:39
Videó: íme, Sneijder bombagólja, Eto'o remeklése és a Roma feltámadása! (She)
Gólgazdag mérkőzést vívott egymással az olasz labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának rangadóján a címvédő Inter és az AS Roma a San Siróban. A milánóiak Wesley Sneijder bombagóljával szerzett vezetést, amelyet Fábio Simplício egyenlített ki. Az első félidő végén és a második játékrész elején Samuel Eto'o duplázott, sőt Thiago Motta gólja után már-már eldőlt a meccs, ám a „farkasok” Mirko Vucsinics…

Keresés