2011. április 4. hétfő

ápr. 4
13:47
Hódeszka: ifjúsági világbajnokságot nyert Gyarmati Anna (She)
Aranyérmet nyert Gyarmati Anna az ifjúsági korú hódeszkások olaszországi világbajnokságán.
ápr. 4
14:03
Vitorlázás: Vadnai megszerezte idei első Ek-győzelmét (She)
Vadnai Benjámin aranyérmet szerzett a hétvégi vitorlázó Európa-kupán Luganóban. A magyar versenyző először győzött ebben az évben.
ápr. 4
14:36
Cosmit elődje, Rossi váltja Palermóban (Agroinform)
A szicíliai rangadón elszenvedett 4-0-s vereség után menesztették Serge Cosmit, a Palermo labdarúgócsapatának vezetőedzőjét. A klub elnöke hétfőn a szakember elődjét, Delio Rossit bízta meg a csapat irányításával.
ápr. 4
14:39
Utánpótlás: egri gálán ünnepelték a legjobb sportiskolásokat (She)
Az elmúlt hétvégén második alkalommal rendezték meg a Sportiskolák Országos Szövetségének (SIOSZ) díjkiosztó gáláját. Az eseménynek – melyen a 2010-ben legjobban teljesítő tanulókat, edzőiket és klubjaikat díjazták – az Egri Városi Sportiskola (EVSI) társszervezésében Eger adott otthont. A fiatalok 2010-ben az országos bajnokságokon és diákolimpiákon összesen 450 érmet szereztek.
ápr. 4
14:41
Kerékpár: vizsgálat az „áramvonalasított” Tour-szakaszgyőztes ellen (She)
A Nemzetközi Kerékpáros-szövetség (UCI) vizsgálatot indított Frank Schleck ellen, mivel a Tour de France kétszeres szakaszgyőztese vélhetően szabályellenes légellenállás-javító kiegészítőt viselt a márciusi Criterium Internationalon aratott diadala során.
ápr. 4
14:43
Öttusa: ismét módosították a világbajnokság időpontját (She)
Az elmúlt másfél hétben nem csupán a helyszíne változott az idei öttusa-világbajnokságnak, hanem az időpontja, utóbbi többször is.
ápr. 4
14:54
Mégis kapitány lesz az arab országban Carlos Queiroz (Agroinform)
Bár februárban családi okok miatt visszakozott, végül mégis az iráni labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya lesz Carlos Queiroz.
ápr. 4
14:56
Balotellit megkülönböztető trikóval fenyegette Mancini (Agroinform)
Mario Balotelli emlékezetes alakítása után a megkülönbözetető mezzel sorra születtek a paródiák az esetből. Ezúttal rajzfilm készült arról, mi az egyetlen dolog, amivel edzője, Roberto Mancini hatni tud a balhés játékosra.
ápr. 4
14:57
Légiósok: Szabics élete első bajnoki címére vágyik Grazban (She)
Szabics Imre, az osztrák labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Sturm Graz légiósa a kleinezeitung.at internetes portálnak adott interjúban elmondta, megszerezné pályafutása első bajnoki címét, amelyre jó esély mutatkozik jelenlegi csapatával, amely három pontos lemaradással áll a tabella második helyén a Sáfár Szabolcsot foglalkoztató Austria Wien mögött.
ápr. 4
14:59
NB I: az élvonalbeli klubok szeretnének családbaráttá válni (She)
Az első osztályú magyar klubok üdvözlik a Sport Tv által kezdeményezett, a Nemzeti Sport és az MLSZ segítségével megvalósuló „Családbarát stadionok” programot. A program kezdete óta több fővárosi és a vidéki csapat is megtette első lépéseit a gyermekek és a családok stadionokba csábításáért.
ápr. 4
15:01
Videó: huligánok támadták meg a spanyol futballcsapat buszát (She)
Ijesztő jelenetek játszódtak le Spanyolországban, ahol a másodosztályú labdarúgó-bajnokságban rendezett Gimnástic Tarragona–Tenerife (1–1) mérkőzés előtt a vendégek buszába többször is belerúgtak a hazai huligánok. A repülőtérről a Nou Estadihoz érkező járműre mintegy 25 álarcos támadt rá. A tenerifei klubnál elmondták, hogy megteszik a szükséges jogi lépéseket az ügyben.
ápr. 4
15:03
Görögország: a szezon legnagyobb bírságát kapta a PAOK (She)
Csúcsbírságot jelentő 250 000 euróra (66 millió forint) és pályája betiltásával büntette a PAOK Szaloniki élvonalbeli labdarúgócsapatát a görög szövetség.
ápr. 4
15:12
Egymilliót buktak a szervezők a közlekedési káosz miatt (Agroinform)
Az oslói északi sí-világbajnokság szervezői visszatérítik azon szurkolók jegyének árát, akik a közlekedési káosz miatt lemaradtak a február 26-i versenyről.
ápr. 4
15:30
Gyurcsónak megbocsátottak, újra az első csapattal edz (Agroinform)
Két hét után visszatérhet az első csapathoz a Videoton fiatal támadója, aki szó nélkül maradt távol az edzésről.
ápr. 4
15:32
Pénzbírságot kaphat a St. Pauli a félbeszakadt meccs miatt (Agroinform)
A napokban dönt a Német Labdarúgó Szövetség a St. Pauli-Schalke bajnokiról, amely szurkolói rendbontás miatt félbeszakadt.
ápr. 4
15:48
Rekordszámú jelentkezés a jegyekért (Agroinform)
Több mint 12 millió jegyigénylés futott be a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseire. A szervezők áprilisban sorsolnak.
ápr. 4
15:51
Bajnokok Ligája: 1-0-ra megverjük a Realt, az én gólommal - Van der Vaart (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Tottenham ma délután megérkezett Madridba, a Real Madrid elleni, holnap esti Bajnokok Ligája-mérkőzés helyszínére.
ápr. 4
16:27
Férfi gyeplabda Interliga: felemás szlovéniai mérleg, Rosco-döntetlen (She)
A férfi gyeplabda Interliga küzdelmeiben három magyar klub is érintve volt a legutóbbi fordulóban: a Rosco Ausztriában, míg az Építők és az Olcote-Ares Szlovéniában vendégszerepelt.
ápr. 4
16:27
Fabregas szerencsés autóbalesete (Metropol)
Szerencsés kimenetelű autóbalesetet szenvedett Cesc Fabregas, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenal spanyol középpályása.
ápr. 4
16:42
Berlusconi nem tartja árulónak Leonardót (Agroinform)
Az AC Milan tulajdonosa szerint furcsa volt Leonardót az Inter kispadján látni, ettől függetlenül kedveli a brazil szakembert.
ápr. 4
16:45
Szávayék villámgyőzelme (Metropol)
Szávay Ágnes - oldalán az orosz Dinara Szafinával - bejutott a negyeddöntőbe a 220 ezer dollár összdíjazású salakpályás marbellai tenisztorna párosversenyében, miután hétfőn két játszmában győzött egy lengyel kettős ellen.
ápr. 4
17:00
Fabregas karambolozott, de megúszta sérülés nélkül (Agroinform)
Szerencsés kimenetelű autóbalesetet szenvedett Cesc Fabregas, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenal spanyol középpályása.
ápr. 4
17:03
Tenisz: 2. kiemelt párost búcsúztatott Szávay és Szafina Marbellán (She)
A marbellai női tenisztorna párosversenyének első fordulójában a Dinara Szafina, Szávay Ágnes páros 6:1, 6:1-es győzelemmel búcsúztatta a Klaudia Jans, Alicja Rosolska duót. A lengyel kettős a második helyen volt kiemelve a versenyen.
ápr. 4
17:21
Haladás: Tóth Miklós lett az új ügyvezető a rendkívüli taggyűlés után (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás hivatalos honlapján tudatta, hogy a labdarúgócsapatot működtető kft. mai taggyűlésén az eddigi klubmenedzsert, Tóth Miklós ügyvezetővé nevezték ki, miután a tisztséget korábban betöltő Dobány Lajos a Magyra Labdarúgó-szövetség vas megyei igazgatója lett.
ápr. 4
17:39
Videó: potyagóllal indult, tizenegyig meg sem álltak Kolumbiában (She)
Hatalmas gólesőt hozott a kolumbiai bajnokságban lejátszott Huila–Deportivo Tolima mérkőzés. A találkozón 11 találat született, ezek között jó néhány potyagól volt. Huila–Tolima 4–7.
ápr. 4
17:54
Megcsillantottam a fiatalságomat - Polgár Judit (Agroinform)
Polgár Judit saját bevallása szerint fiatalkorát idézően sakkozott, s ennek köszönheti bronzérmét a franciaországi Aix-les-Bains-ben szombaton befejeződött egyéni Európa-bajnokságon.
ápr. 4
17:57
DVSC: Kevesebbet támadunk, mint amennyit a mester elvár - Bódi (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-TEVA játékosa, Bódi Ádám a dvsc.hu-nak adott interjúban elmondta, csapata kevesebbet támad, mint amennyit Zdenek Scasny vezetőedző elvár, többek között ennek köszönhető a gyenge tavaszi szereplés a bajnokságban.
ápr. 4
18:12
Tóth Miklós a Haladás új ügyvezetője (Agroinform)
A Szombathelyi Haladásnál Dobány Lajos távozása után a klubmenedzsert, Tóth Miklóst bízták meg az ügyvezetői feladatokkal.
ápr. 4
18:15
Videó: Ganxsta Zolee és Drávucz Rita mosolya - így készült az NSM (She)
Megjelent a Nemzeti Sport Magazin áprilisi száma az újságárusoknál. Alábbi werkfilmükben megtekintheti a címlapsztár Ganxsta Zolee és a vízilabdázó Drávucz Rita fotózásáról készült videónkat!
ápr. 4
18:17
Bundesliga: Frank Rost a szezon végén elhagyja a hamburgiakat (She)
Nem hosszabbítja meg az idény végén lejáró szerződését Frank Rost, a Hamburg labdarúgócsapatának kapusa. A 37 éves játékos a szezon során többször kritizálta a klub menedzsmentjének döntéseit, és ezért már meg is büntették egyszer.
ápr. 4
18:19
Serie A: húszezer eurós büntetést kapott a Milan a lézerezés miatt (She)
Az olasz liga 20 000 eurós büntetéssel sújtotta az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot (Serie A) vezető Milant, amiért szurkolói a szombati derbin lézerfénnyel zavarták az Inter játékosát, Wesley Sneijdert, valamint edzőjét, Leonardót.
ápr. 4
18:33
"Akinek nem tetszik a Jacko-szobor, az menjen a pokolba!" (Infostart)
Felavatták Michael Jackson szobrát a Fulham futballcsapat stadionjánál. Mohammed Al-Fayed tulajdonos szerint akinek nem tetszik az alkotás, "az menjen a pokolba", vagy drukkoljon a Chelsea-nek.
ápr. 4
18:33
Győri ETO: Dinjar szerint jobban játszottak, mint a DVSC (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO játékosa, Marko Dinjar a klub hivatalos honlapjának adott interjúban kifejtette, hogy a DVSC-TEVA ellen 1–1-re végződő vasárnapi idegenbeli bajnokin győzelmet érdemeltek volna.
ápr. 4
18:35
Labdarúgás: Mourinho szerint Redknappből jó angol kapitány lenne (She)
A Real Madrid portugál vezetőedzője, José Mourinho szerint Harry Redknapp remek választás lenne az angol szövetségi kapitányi posztra.
ápr. 4
18:37
Copa América: Spanyolország ugorhat be Japán helyére - lapértesülés (She)
Helyi lapinformációk szerint az Argentin Labdarúgó-szövetség vezetői azon dolgoznak, hogy a szereplést lemondó Japán helyére Spanyolország ugorjon be az idei Copa Américára, Dél-Amerika labdarúgó-válogatottjainak nagy presztízsű tornájára.
ápr. 4
18:48
A Chelsea, az Arsenal és az MU is szívesen látná Guardiolát (Agroinform)
A katalán tréner nyilatkozata, miszerint 2012 végén feltehetően távozik a Barcelonától, felkeltette az angol topcsapatok érdeklődését.
ápr. 4
19:06
Tsonga megválik edzőjétől (Agroinform)
Hét évet dolgozott együtt a Jo-Wilfried Tsonga – Eric Winogradsky páros, a francia teniszező most megválik edzőjétől.
ápr. 4
19:08
A Milant húszezer euróra büntették lézerezés miatt (Agroinform)
Az Olasz Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága húszezer euróra büntette az AC Milant a derbin látott "lézerezés" miatt.
ápr. 4
19:09
Videoton: A pálya minősége megnehezítette a dolgunkat Szolnokon - Lipták (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton játékosa, Lipták Zoltán a vidi.hu-nak adott interjúban elmondta, hogy a Szolnok elleni szombati idegenbeli bajnokin a talaj minősége megnehezítette a dolgukat. A listavezető 1–1-es döntetlent játszott a sereghajtó otthonában.
ápr. 4
19:09
Lézerezésért büntették a Milant (Metropol)
Az Olasz Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága húszezer euróra büntette az AC Milant, mert szurkolói szombaton az Internazionale ellen 3-0-ra megnyert városi rangadón lézerrel zavarták meg Leonardót, a kék-feketék vezetőedzőjét, valamint Wesley Sneijder középpályást.
ápr. 4
19:11
Férfi kézi BL: Barcelona-Kiel csúcsösszecsapás a negyeddöntőben (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség Bécsben elkészítette a férfi Bajnokok Ligája negyeddöntőjének sorsolását, amelyen az MKB Veszprém és a Pick-Szeged kiesése után nem volt érdekelt magyar csapat. A legjobb nyolc között megismétlődik az előző szezon fináléja a német THW Kiel és a katalán Barcelona között.
ápr. 4
19:11
Eltilthatják a kamerába káromkodó Rooney-t (Metropol)
Az Angol Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága eljárást indít Wayne Rooney, a Manchester United válogatott támadója ellen.
ápr. 4
19:13
Premier League: kétmeccses eltiltást hozott a trágárkodás Rooneynak (She)
Az angol labdarúgó-szövetség (FA) két mérkőzésre szóló eltiltást szabott ki Wayne Rooneyra, a Manchester United támadójára, aki a West Ham United elleni szombati bajnoki mérkőzésen (4–2) belekáromkodott a televízió kamerájába.
ápr. 4
19:15
Videó: Didier Drogba vitába keveredett egy Chelsea-drukkerrel (She)
Komoly diskurzust folytatott Didier Drogba a Chelsea egyik szurkolójával a Stoke City elleni bajnoki mérkőzés alkalmával. A londoniak elefántcsontparti sztárja szemmel láthatóan nem örült a megjegyzéseknek, ezért kezdeményezett egy kis beszélgetést a drukkerrel.
ápr. 4
19:17
Roma: a súlyos térdsérülés véget vethet Mexes szezonjának (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő AS Roma hátvédje, Philippe Mexes a Juventus ellen hazai pályán 2–0-ra elveszített vasárnapi bajnokin szenvedett súlyos térdsérülést, melynek következtében akár négy-öt hónap kihagyás is várhat rá.
ápr. 4
19:24
Gólok, gólpasszok Szabicstól, Hajnaltól, Fehértől (Agroinform)
Több magyar játékos is átlag feletti teljesítményt nyújtott Európa bajnokságaiban, Megyeri Balázs bemutatkozott Görögországban.
ápr. 4
19:42
Kétmeccses eltiltást kapott a kamerába káromkodó Rooney (Agroinform)
Az Angol Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága két mérkőzéses eltiltást szabott ki a Manchester United támadójára, miután nyomdafestéket nem tűrő szavakat üvöltött a kamerába.
ápr. 4
19:45
Videó: estében, sarokkal szerzett gyönyörű gólt a francia játékos (She)
Nem mindennapi akrobatikus gól született az egyik párizsi területi ligában.
ápr. 4
19:47
Bajnokok Ligája: Cristiano Ronaldo felépült, ott van a Real keretében (She)
A sérüléséből felépülő Cristiano Ronaldo részt vett a Real Madrid hétfői edzésén, és ott van az angol Tottenham elleni keddi, madridi labdarúgó Bajnokok Ligája-negyeddöntőre kijelölt 19-es keretben.
ápr. 4
19:49
Tenisz: Jo-Wilfried Tsonga hét év után szakított edzőjével (She)
Jo-Wilfried Tsonga francia teniszező hét év után szakított edzőjével, Eric Winogradskyval – adta hírül a Francia Teniszszövetség (FFT). A 25 éves játékos döntését azzal indokolta, hogy ezentúl maga szeretné megszervezni az edzésprogramját.

Keresés