2011. április 4. hétfő

ápr. 4
20:03
Manchester City: Mancininek végre van oka dicsérni Balotellit (She)
Mario Balotelli, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester City balhés támadója nem szerzett gólt a Sunderland ellen 5–0-ra megnyert vasárnapi bajnokin, mégis dicséretet kapott Roberto Mancini menedzsertől.
ápr. 4
20:18
Hoffmann Nóra jövő héten már jégre lépne (Agroinform)
Ha a továbbiakban sincs láza, akkor szerdán elhagyhatja a moszkvai kórházat a jégtáncos Hoffmann Nóra, akit vesemedence-gyulladás miatt kezelnek az orosz fővárosban.
ápr. 4
20:20
Könnyed siker a horvátok elleni felkészülési meccsen (Agroinform)
Hétfőn este Zalaegerszegen kezdte meg felkészülését a budapesti világbajnokságra a magyar jégkorong válogatott.
ápr. 4
20:36
A gól nem az én érdemem, a csapaté - Dinjar (Agroinform)
Marko Dinjar első gólját szerezte a bajnokságban vasárnap, ez azonban rögtön pontot ért a címvédő DVSC otthonában.
ápr. 4
20:39
Jégkorong: a magyar válogatott hetet vágott a horvátoknak (She)
Kezdésnek jó: a hazai rendezésű világbajnokságra készülő magyar férfi jégkorong-válogatott Zalaegerszegen 7–1-re, magabiztosan legyőzte a horvát együttest.
ápr. 4
20:39
Czink Melinda kiesett (Metropol)
Czink Melinda három játszmában kikapott a selejtezőből érkezett cseh Eva Birnerovától a 721 ezer dollár összdíjazású charlestoni salakpályás női tenisztorna első fordulójában.
ápr. 4
20:41
Újpest: bocsánatkérést követelnek a lila majom miatt a Fraditól (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest bocsánatkérést követel a Ferencvárostól a szurkolók tiszteletlen viselkedése miatt, illetve a pénteki, 1–0-s zöld-fehér győzelemmel végződő rangadó alkalmából a lelátón elhelyezett lila majom miatt. Az alábbiakban változtatás nélkül elolvashatják az Újpest közleményét.
ápr. 4
20:57
Tenisz: Czink Melinda az első fordulóban búcsúzott Charlestonban (She)
Czink Melinda két óra 15 perces csatában kikapott a selejtezőből érkező cseh Eva Birnerovától a charlestoni salakpályás női tenisztorna első fordulójában.
ápr. 4
20:59
Női kosár NB I: szolnoki sikere révén az 5. helyért játszhat a Győr (She)
A Győr hétfő este 94–76-ra győzött a Szolnok otthonában, ezzel megnyerte az egyik fél második sikeréig tartó párharcot, és az ötödik helyért játszhat a női kosárlabda NB I-ben.
ápr. 4
21:12
Rooney egy hülyegyerek - Redknapp (Agroinform)
A Tottenham Hotspur menedzsere nem érti, hogy a heti fontszázezreket kereső Wayne Rooneynak mi baja lehet a világgal.
ápr. 4
21:15
Tenisz: Murray szabadkártyát kapott a monte-carlói versenyre (She)
Andy Murray és Tomás Berdych is szabadkártyát kapott a Monte-Carlóban április 9. és 17. között megrendezésre kerülő, 2 543 750 euró összdíjazású tenisztornára – adta hírül hivatalos közleményben a verseny szervezőbizottsága.
ápr. 4
21:17
Norvégia: Korcsmár gólt lőtt, a Brann feljött a második helyre (She)
Korcsmár Zsolt góllal járult hozzá csapata, a Brann 4–1-es győzelméhez a Lilleström elleni, norvég élvonalbeli labdarúgó-bajnokin. A Brann két forduló után még hibátlan, rosszabb gólkülönbséggel szorul a listavezető Start mögé.
ápr. 4
21:19
Videó: Naszri hanyatt fekve juttatta kapuba a labdát a levegőből (She)
Szenzációs gólt szerzett Mohamed Naszri a Monasztir játékosa a Dzserba elleni bajnokin a tunéziai másodosztályban.
ápr. 4
21:21
U18: fiataljaink képtelenek voltak gólt rúgni a házigazda Máltának (She)
Az U18-as magyar labdarúgó-válogatott hétfőn délután gól nélküli döntetlent játszott Máltán a házigazda korosztályos nemzeti csapatával – adta hírül a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) honlapja.
ápr. 4
21:23
Videó: Krajcsák Márk csak szépíteni tudott, a Tisza Szegedé a Magyar Kupa (She)
Hétvégén véget ért a 2011-es Head Magyar Kupa. A férfiaknál a Tisza Szeged egyesülete szerezte meg az aranyérmet, a nőknél Szombati Edina vezetésével az RSE csapata állhatott a dobogó legfelső fokára a budaörsi Online Squash Clubban.
ápr. 4
21:30
Új versenyszámok kerülhetnek az olimpiai programba (Agroinform)
Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke várhatóan szerdán jelenti be Londonban, hogy melyek azok a versenyszámok, amelyek a 2014-es szocsi téli játékokon debütálnak majd.
ápr. 4
21:33
Videó: Krajcsák Márk csak szépített, a Tisza Szegedé a Magyar Kupa (She)
Hétvégén véget ért a 2011-es Head Magyar Kupa. A férfiaknál a Tisza Szeged egyesülete szerezte meg az aranyérmet, a nőknél Szombati Edina vezetésével az RSE csapata állhatott a dobogó legfelső fokára a budaörsi Online Squash Clubban.
ápr. 4
21:51
Futsal NB I: a Fradi ötöt vágott az Újpestnek, Horváth is betalált (She)
Az FTC-6x6 Taxi érvényesítette a papírformát, és 5–1-re lelépte az Újpest FC-t a futsal NB I hétfő esti 20. fordulójában.
ápr. 4
22:06
Kevesebbet támadunk, mint amit Scasny elvár (Agroinform)
A Győr ellen hazai pályán 1-1-es döntetlent játszó DVSC-TEVA fiatal középpályása szerint egy buta védekezési hibából kaptak gólt, ami megbosszulta magát.
ápr. 4
22:09
Videó: Az eredmény nagy tudásbeli különbséget mutat - Magosi (She)
A magyar jégkorong-válogatott a tapasztaltabb játékosok nélkül is magabiztosan győzte le Horvátországot felkészülési mérkőzésen. A 7–1-es végeredmény – ahogy Magosi Bálint is fogalmazott – nagy tudásbeli különbséget mutat. Tekintse meg a mérkőzés utáni, játékosokkal készült interjúkat!
ápr. 4
22:24
Mexésnak véget ért a szezon (Agroinform)
Az idei szezonban már biztosan nem léphet pályára a térdszalagszakadást szenvedő Philippe Mexés, az AS Roma francia válogatott hátvédje.
ápr. 4
22:26
Nem sikerült gólt lőnünk máltának (Agroinform)
A magyar U18-as válogatott gól nélküli döntetlent játszott a máltai csapat ellen a Ta'Qaliban lejátszott felkészülési találkozón.
ápr. 4
22:27
Kosárlabda, NCAA: 65 000 nézőt várnak a Connecticut-Butler fináléra (She)
Holnapra virradóra Houstonban, a Reliant Stadiumban rendezik meg az amerikai egyetemi kosárlabda-bajnokság (NCAA) férfi döntőjét. A két résztvevő a Connecticut Huskies és a tavaly is döntőt játszó Butler Bulldogs.
ápr. 4
22:42
Czink Melinda az első fordulóban kiesett (Agroinform)
Czink Melinda három játszmában kikapott a selejtezőből érkezett cseh Eva Birnerovától a 721 ezer dollár összdíjazású charlestoni salakpályás női tenisztorna első fordulójában.
ápr. 4
22:45
Skandinávia: 4-4-es döntetlen Dániában, 0-0-s iksz a stockholmi derbin (She)
Igencsak közönségszórakoztató mérkőzést hozott a dán élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának záró mérkőzése: a Midtjylland és a Lyngby 4–4-es döntetlenre végzett egymással! Pontvesztése miatt a Midtjylland maradt a tabella negyedik helyén, egy ponttal a Bröndby mögött.
ápr. 4
23:00
Az Újpest a dobálózás és a lila majom ellen tiltakozik (Agroinform)
Az Újpest FC álláspontja szerint megengedhetetlen, hogy egy futballmérkőzés során folyamatosan különböző tárgyakat dobáljanak az egyik csapat játékosai és a mérkőzés résztvevői felé.
ápr. 4
23:02
A QPR simán nyert, Buzsáky négy percet kapott (Agroinform)
Az angol második vonal 39. fordulójában a Queens Park Rangers otthon simán verte a Sheffield Unitedet, a győztes csapatban Buzsáky Ákos a 86. percben lépett pályára csereként.
ápr. 4
23:03
Topligák, 2. osztály: Buzsákyék újabb lépést tettek az élvonal felé (She)
Az éllovas QPR 3–0-ra legyőzte a Sheffield Unitedet az angol labdarúgó-bajnokság második vonalának hétfői mérkőzésén, ezzel újabb lépést tett a feljutás felé.
ápr. 4
23:18
A Bilbao idegenben fordított az Almeria ellen (Agroinform)
Az Athletic Bilbao idegenben tudott fordítani az Almeria ellen, így megszerezte a három pontot a spanyol bajnokság 30. fordulójának zárómérkőzésén.
ápr. 4
23:21
Primera División: vezetett a sereghajtó, de a három pont a Bilbaóé (She)
Az Athletic Bilbao 3–1-re győzött a sereghajtó Almería vendégeként a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hétfő késő esti mérkőzésén.
ápr. 4
23:23
Jégkorong: Vaszjunyin Artyom megint kimaradt a vb-keretből (She)
Keretet szűkített hétfőn este, a horvátok ellen aratott 7–1-es győzelem után Ted Sator, a magyar férfi jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya. Jobb Dávid, Berta Ákos, Jánosi Csaba, Somogyi Balázs és Vaszjunyin Artyom maradt ki.
ápr. 4
23:39
Póker: ellentámadásba lendült, 400 milliót követel a csaló játékos (She)
A francia bíróság jogosnak találta a csalással vádolt Ali Tekintamgac 1.5 millió eurós, vagyis 400 millió forintos követelését a Partouche Pokerrel szemben.

Keresés