2015. december 20. vasárnap

dec. 20
15:57
Késely Ajna huszadik magyarként megúszta az olimpiai szintet (Infostart)
Késely Ajna, a Kőbánya SC úszója 400 méter gyorson teljesítette a riói olimpiai részvételhez előírt szintet - tudatta honlapján vasárnap a Magyar Olimpiai Bizottság, a sportoló edzőjére, Turi Györgyre hivatkozva
dec. 20
15:57
Asztalitenisz: Csak Klampárt akartam nézni – Waldner (She)
Az olimpiai bajnok és hatszoros világbajnok Jan-Ove Waldner, akit csak egyszerűen az asztalitenisz Mozartjának tartanak, exkluzív interjút adott az M4 Sportnak. A svéd legenda a vasárnapi Generációk Csatája című gála egyik külföldi sztárvendége volt.
dec. 20
15:59
NB II: Szűcs Lajos távozik Dunaújvárosból, Pesten folytatja (She)
Távozik a labdarúgó NB II-ben szereplő Dunaújváros PASE csapatából Szűcs Lajos: a rutinos kapus elfogadta az NB III-ban szereplő Rákosmente KSK ajánlatát, szakmai igazgató és központi kapusedző lesz az RKSK-ban.
dec. 20
16:01
PSG: az elnök szerint nem tárgyalnak C. Ronaldóval (She)
A külföldi sportsajtó egyre gyakrabban ír arról, hogy Cristiano Ronaldo, a Real Madrid labdarúgója a Paris Saint-Germainhez igazolhat, de Nasszer al-Khelafi, a francia klub elnöke tagadja, hogy tárgyalásokat folytatnának a futballista átigazolásáról.
dec. 20
16:15
Rio 2016: a 14 éves magyar teljesítette az olimpiai szintet (She)
Késely Ajna, a Kőbánya SC úszója 400 méter gyorson teljesítette a riói olimpiai részvételhez előírt szintet – tudatta honlapján vasárnap a Magyar Olimpiai Bizottság, a sportoló edzőjére, Turi Györgyre hivatkozva.
dec. 20
16:17
Videó: a Juve megúszta, de Allegri kivetkőzött magából (She)
A Juventus 3–2-re nyert az újonc Carpi otthonában az olasz élvonalbeli bajnokság (Serie A) 17. fordulójában. A torinóiak egygólos hátrányból fordítottak, de az utolsó percekben kevésen múlt, hogy elszórakozzák az előnyüket. Massimiliano Allegri vezetőedző felrobbant dühében, amikor a Carpi majdnem egyenlített a 93. percben.
dec. 20
16:19
Sífutó-vk: az összetett éllovasok nyertek Toblachban (She)
Az olaszországi Toblachban férfi 15 és női 10 km-es klasszikus stílusú versennyel folytatódott a sífutók világkupa-idénye. Mindkét számban norvég versenyző szerezte meg a győzelmet, miután előbbieknél Martin Johnsrud Sundby, utóbbiaknál pedig Therese Johaug teljesítette a leggyorsabban a távot. Mindkét versenyző vezeti az összetett világkupát is.
dec. 20
16:33
Aján Tamás: óriási problémák vannak a magyar súlyemelésben (Infostart)
A Nemzetközi Súlyemelő Szövetség elnöke elfogadhatatlannak tartja a magyarok szereplését, és jelentős változásokat lát szükségesnek. Aján Tamás erről az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt azután, hogy egyelőre nem jutott olimpiai kvótához egyetlen magyar súlyemelő sem.
dec. 20
16:33
Női kézi-vb: Románia szerezte meg a bronzérmet (She)
A Dániában zajló női kézilabda-világbajnokság bronzmérkőzésén Románia magabiztos játékkal legyőzte Lengyelországot.
dec. 20
16:35
Női kézilabda-vb - Bronzérmes a román csapat (Infostart)
A román válogatott szerezte meg a bronzérmet a dániai női kézilabda-világbajnokságon, miután a vasárnapi helyosztón legyőzte a lengyel csapatot.
dec. 20
16:35
PL: hatalmas Bogdán-hiba és Liverpool-vereség Watfordban (She)
Bogdán Ádám Premier League-mérkőzésen először lépett pályára a Liverpool labdarúgócsapatában, debütálása rémálomszerűre sikeredett. A magyar kapus már a 3. percben kapott egy gólt, amelyben jócskán benne volt, majd a 15. és a 85. percben is betalált a Watford, mely 3–0-ra győzött.
dec. 20
16:51
Férfi kézi: hosszabbított a Veszprém egyik legjobbja (She)
Momir Ilics, az MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatának szerb átlövője újabb két évvel meghosszabbította a jelenlegi, 2017-ig érvényben lévő szerződését.
dec. 20
16:53
Klub-vb: Suárez az MVP, Luis Enrique a Barca-stílust méltatta (She)
Miután az FC Barcelona 3–0-ra legyőzte az argentin River Plate-et a klubvilágbajnokság döntőjében, Luis Enrique, a katalán csapat vezetőedzője a Barca-stílust emelte ki. A torna legjobb játékosának az öt gólt szerző Luis Suárezt választották meg.
dec. 20
17:09
Sílövő-vk: Björndalen a hajrában maradt le az első helyről (She)
Vasárnap a tömegrajtos versenyekkel folytatódott a sílövők világkupa-sorozata a szlovéniai Pokljukában. A győzelmet a férfiaknál a francia Jean Guillaume Beatrix, a nőknél pedig a finn Kaisa Mäkäräinen szerezte meg.
dec. 20
17:11
Serie A: a Napoli, a Fiorentina és a Roma sem botlott (She)
A Napoli, a Fiorentina és a Roma sem botlott az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában, mindhárom csapat begyűjtötte a három pontot.
dec. 20
17:13
Videó: óriási gólözön a Real Madrid–Rayo meccsen (She)
Az alábbi összeállításban a Real Madrid–Rayo Vallecano spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzés góljait nézhetik meg!
dec. 20
17:27
PL: Bogdánnak fognia kellett volna, de kiejtette – Klopp (She)
Jürgen Klopp, az angol Premier League-ben szereplő Liverpool menedzsere úgy vélekedett a Watford elleni 3–0-s vereség után, hogy Bogdán Ádám hibája kulcsfontosságú volt a mérkőzés kimenetele szempontjából. A Liverpool magyar kapusa először kezdett bajnoki mérkőzésen – Nathan Aké villámgyorsan beköszönt neki egy hibát követően. Igaz, Klopp úgy véli, a gól nem volt szabályos – de ez sem menti…
dec. 20
17:29
Női kézi-vb: a döntő - Hollandia–Norvégia élőben az NSO-n (She)
Norvégia harmadszor vagy Hollandia először? 17.15-től eldől: Hollandia–Norvégia világbajnoki döntővel zárul a 2015-ös női kézilabda-világbajnokság. Kövessék a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk és helyszíni hírfolyamunk segítségével!
dec. 20
17:31
Lengyelország: Nikolics pazar gólt lőtt, már 21-nél jár – videó (She)
A Legia Warszawa idegenben 3–1-re legyőzte a legutóbbi hat meccsén csak egy pontot szerző Korona Kielcét a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában. A varsói csapat harmadik gólját Nikolics Nemanja szerezte, aki már 21 találatnál jár az Ekstraklasában.
dec. 20
17:33
Bundesliga: a Hertha bedarálta a Mainzot is (She)
A labdarúgó Bundesliga fél távjához érkezett, a 17. fordulóban a Hertha BSC odahaza két góllal megverte a Mainzot, és ezzel már biztos, hogy a dobogó harmadik fokán telel a Dárdai Pál vezette berlini csapat.
dec. 20
17:45
Kép: „Szörnyű…” Így reagált Facebookon Bogdán Ádám (She)
Mint arról beszámoltunk, a Liverpool labdarúgócsapata 3–0-s vereséget szenvedett a Watfordtól. Így reagált az első gólnál nagyot hibázó Bogdán Ádám a Facebookon.
dec. 20
18:03
Momir Ilic 2019-ig marad az MVM Veszprém csapatában (Infostart)
Momir Ilic, az MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatának szerb átlövője újabb két évvel meghosszabbította a jelenlegi, 2017-ig érvényben lévő szerződését.
dec. 20
18:03
La Liga: a Real Madrid 10-et (!) vágott – a bíróra sem lehet panasza (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 16. fordulójában a Real Madrid hazai pályán 10–2-re kiütötte a Rayo Vallecanót. A vendégek a 12. percben 2–1-re vezettek, ám az első félidőben két piros lapot kaptak, így kilenc emberrel fejezték be a találkozót. A Realnál Gareth Bale négy gólt szerzett, Karim Benzema triplázott, Cristiano Ronaldo duplázott, James Rodríguez három gólpasszt adott.
dec. 20
18:05
Dárdai a téli szünet előtt felülmúlta a Hertha előző idényét (Infostart)
Sorozatban harmadik győzelmét aratta Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC a német labdarúgó-bajnokságban: a berlini együttes vasárnap a 17. fordulóban hazai pályán a Mainz felett diadalmaskodott 2-0-ra.
dec. 20
18:21
Bogdán Ádám három gólt kapott az újonctól (Infostart)
A Liverpool - Bogdán Ádámmal a kapuban - háromgólos vereséget szenvedett az újonc Watford otthonban az angol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának vasárnapi játéknapján.
dec. 20
18:23
Tíz gólt lőtt a Real Madrid (Infostart)
A Real Madrid hazai pályán 10-2-re kiütötte a Rayo Vallecano együttesét a spanyol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának vasárnapi első mérkőzésén.
dec. 20
18:39
Tíz gólt lőtt a Real Madrid (Metropol)
A találkozó legeredményesebb játékosa a négy gólt szerző Gareth Bale volt.
dec. 20
18:57
Norvégia nyerte a női kézilabda-világbajnokságot (Infostart)
A norvég válogatott aranyérmes lett a dániai női kézilabda-világbajnokságon, miután a vasárnapi döntőben könnyedén, 31-23-ra legyőzte a holland csapatot.
dec. 20
18:57
Női kézi-vb: mesterhármas – Norvégia a világbajnok! (She)
A norvég női kézilabda-válogatott 31–23-ra legyőzte a hollandokat a Dániában rendezett világbajnokság döntőjében. Sikerének köszönhetően jelenleg az Európa-bajnokságon, az olimpián és a vb-n is Norvégia a címvédő.
dec. 20
18:59
Síugró-vk: Prevc sáncrekordja aranyat ért Engelbergben (She)
A svájci Engelbergben folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A vasárnapi versenyen a szlovén Peter Prevc győzött az osztrák Michael Hayböck és a norvég Kenneth Gangnes előtt.
dec. 20
19:15
Női kézi: így folytatják az olimpiai selejtezőn – nélkülünk (She)
A Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) hivatalos honlapján a helyosztók előtt közzétette a riói olimpia női tornájának csoportbeosztását – a vasárnapi mérkőzésekkel kialakult a pontos rend is a három csoportban. Hat hely kiadó még a riói ötkarikás játékokon – a magyar válogatott eredménye alapján szemlélői státusba kényszerül, bár jelentkezett tartaléknak visszalépés esetére.
dec. 20
19:15
Norvég aranyérem a női kézilabda-vb-n (Metropol)
A norvég válogatott a vasárnapi döntőben könnyedén, 31-23-ra legyőzte a holland csapatot.
dec. 20
19:33
Hollandia: a magyar támadó betalált az Ajax stadionjában! (She)
A holland élvonal 17. fordulójának vasárnapi játéknapján a listavezető Ajax a várakozásoknak megfelelően vezetést szerzett az újonc és sereghajtó De Graafschap ellen, de a vendégek magyar támadója, a mérkőzést végigjátszó Vida Kristopher a 38. percben egyenlített.
dec. 20
19:35
Liverpool: Hibáztam, de tanulok belőle – Bogdán Ádám (She)
Bogdán Ádám, az angol élvonalbeli Liverpool kapusa először védett a Premier League-ben a Watford ellen, ám a találkozó elején nagyot hibázott, s csapata gólt kapott. A magyar válogatott kapuvédő elismeri hibáját, s folytatja a kemény munkát.
dec. 20
19:51
Bundesliga: tíz emberrel nyert a Gladbach, negyedikként telel (She)
A Borussia Mönchengladbach és a Darmstadt mérkőzésével zárult a német labdarúgó Bundesliga őszi szezonja: az idényt elképesztően pocsékul kezdő, majd remekül folytató Gladbach tíz emberrel küzdve győzte le 3–2-re az újoncot.
dec. 20
19:53
Női kézi-vb: Neagu az MVP, 3 norvég az álomcsapatban (She)
A gólkirályi címet is megszerző Cristina Neagut választották a dániai női kézilabda-világbajnokság legjobb játékosának. A román balátlövő bekerült a torna álomcsapatába is.
dec. 20
19:55
Bundesliga: „Tréner, ide!” – a berlini ultrák tombolva hívták ki Dárdait (She)
Elképesztő őszi idényen van túl a Hertha BSC labdarúgócsapata: a Dárdai Pál irányította berliniek minden várakozást felülmúlva dobogós helyen, harmadikként vonulhatnak téli pihenőre. A Hertha már most több győzelmet aratott, mint a 2014–2015-ös idényben összesen.
dec. 20
19:57
EBEL: a Fehérvár ötször válaszolt a grazi gólra (She)
A Fehérvár AV 19 5–1-re győzött otthon a Graz ellen az osztrák jégkorong-bajnokság (EBEL) alapszakaszának 33. fordulójában.
dec. 20
20:09
Serie A - Idegenben győzött a Milan (Infostart)
Az AC Milan a félidőben még hátrányban volt, végül azonban 4-2-re nyert az újonc Frosinone otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának vasárnapi játéknapján.
dec. 20
20:09
Serie A: az újonc ellen a Milan megszakított egy sorozatot (She)
A Milan idegenben hátrányból felállva 4–2-re legyőzte az újonc Frosinonét az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 17. fordulójában. A Sampdoria a Palermo legyőzésével véget vetett hétmeccses nyeretlenségi sorozatának, míg az Udinese egy góllal nyert a Torino vendégeként.
dec. 20
20:09
Fehérvári siker az osztrák jégkorongligában (Metropol)
Fehérvár AV19-Graz 99ers (osztrák) 5-1 (1-1, 3-0, 1-0).
dec. 20
20:11
Darts-vb: Van Barneveld és Bunting is simán nyert (She)
A londoni dartsvilágbajnokság negyedik játéknapja sem maradt meglepetés nélkül. Már az első fordulóban búcsúzott Andy Hamilton, aki ugyan csak a 27. kiemelt volt ezen a tornán, ám 2012-ben világbajnoki döntőt játszott Adrian Lewiszal. A magyar származású, új-zélandi színekben szereplő Rob Szabo megnyerte selejtezős meccsét, ám az első fordulón már nem jutott túl.
dec. 20
20:27
Asztalitenisz: Waldner nyerte a Klampár elleni „visszavágót” (She)
Jan-Ove Waldner 2:1-re legyőzte Klampár Tibort a vasárnapi Generációk Csatája asztalitenisz-gála egyik főmérkőzésén, amely kettejük emlékezetes összecsapásának, az 1989-es dortmundi világbajnokság negyeddöntőjének „visszavágója” volt. Akkor is a svéd sztár nyert, mégpedig 3:1-re.
dec. 20
20:29
La Liga: a Bilbao, a Celta és a Villarreal is 2–0-ra győzött (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 16. fordulójában a Celta Vigo, a Villarreal és az Athletic Bilbao is kétgólos győzelmet aratott. A baszkok odahaza a Levantét győzték le, a Celta és a Villarreal idegenben a Granadát, illetve a Real Sociedadot verte meg 2–0-ra.
dec. 20
20:31
Videó: így örült a Fradi légiósa, hogy kijutott Rióba (She)
Azzal, hogy Norvégia megnyerte a női kézilabda-világbajnokságot, eldőlt, hogy az Eb-második spanyolok ott lesznek jövőre a riói olimpián. A Ferencváros játékosa, Nerea Pena az Instagramon mutatta meg, hogy mennyire örül.
dec. 20
20:33
Női kosár NB I: egy ponttal nyert a Győr a PEAC ellen (She)
A Győr 58–57-re nyert a PEAC-Pécs otthonában a női kosárlabda NB I vasárnapi játéknapjának rangadóján.
dec. 20
20:35
Eurorögbi: lassan kiegyenesedik a BK-címvédő; bosszúálló Darazsak (She)
A negyedik fordulót követően is veretlenül áll a rögbi Bajnokok Kupája csoportkörében az angol Saracens, valamint a Leicester Tigers, miután hazai meccsen igazolták papírforma fölényüket. A Wasps idegenben vágott vissza a Bathnak a hazai vereségért. A hazai siker után az idegenbeli visszavágón is nyert a címvédő Toulon az ír Leinster ellen a halálcsoportban, amennyiben a pótlásra váró…
dec. 20
20:45
Vívó ob - A BVSC női és a Vasas férfi kardozói védték meg címüket (Infostart)
Vasárnap a BVSC női kard- és női párbajtőr-, valamint a Vasas férfi kard-, az UTE női tőr-, és a Balaton Vívó Klub férfi párbajtőr- és a Törekvés férfi tőrcsapatának sikerével ért véget a vívó országos bajnokság. Címet védeni a BVSC női kard- és a Vasas férfi kardcsapata tudott.
dec. 20
20:45
Férfi kosár NB I: a Szeged is legyőzte a kínlódó Falcót (She)
A Szeged hazai pályán 105–96-ra legyőzte a Falco csapatát a férfi kosárlabda NB I vasárnapi mérkőzésén. A szombathelyiek védekezésével és teljesítményével valami nagyon nincs rendben: a Falco egymás után negyedszer kapott ki, és az Alba elleni 120 után most 105 pontot kapott.
dec. 20
21:03
Mol Liga: az Újpest és a MAC is három góllal nyert (She)
A MAC 5–2-re nyert a Dunaújváros ellen, míg az Újpest 3–0-ra legyőzte a Debrecent szintén hazai pályán a jégkorong Mol Liga vasárnapi játéknapján.

Keresés