2009. november 4. szerda

nov. 4
12:48
Megnehezíti a fővárosiak életét a Fradi (Behaviour)
Fokozott rendőri ellenőrzést rendelt el a budapesti rendőrfőkapitány a főváros négy kerületében szerda déltől éjfélig terjedően az esti Ferencváros-meccsel összefüggésben - közölte Tafferner Éva, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője. A rendőrök hajnalban elfogtak két rendbontót, akik a hétvégi labdarúgó-mérkőzés után történtekben részt vettek.
nov. 4
12:50
Formula-1: Schumacher szerint nem volt ésszerű a visszatérés gondolata (She)
Michael Schumacher szerint nem volt ésszerű az ötlet, mely szerint ő helyettesítette volna a Ferrarinál a sérült Felipe Massát a Formula–1-ben.
nov. 4
13:06
BL-retro: kövesse figyelemmel a Ferencváros-Real Madrid meccset! (She)
Tizennégy évet kellett várni rá, de a Debreceni VSC második magyar csapatként bejutott a Bajnokok Ligája főtáblájára, és ma este az olasz Fiorentina ellen lejátssza a második idegenbeli mérkőzését is.
nov. 4
13:24
Bajnokok Ligája: Mutu vállalja a játékot, kezdő lehet (She)
A firenzeviola.it értesülései szerint a sérüléssel küszködő Adrian Mutu állapota annyit javult, hogy a kezdőcsapatbeli szereplést is tudja vállalni a DVSC elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen (20.45, Tv: Digi Sport).
nov. 4
13:26
Németország: 50 milliós hozzájárulást kér a rendőrség a meccsbiztosításhoz (She)
A német rendőrség legkevesebb 50 millió eurós hozzájárulást kér a labdarúgó-szövetségtől (DFB) és a ligától (DFL) a mérkőzések biztosításához.
nov. 4
13:42
DVTK: Aczél nevetségesnek tartja Dragóner eltiltását (She)
Aczél Zoltán, a DVTK vezetőedzője nevetségesnek tartja Dragóner Attila 3 mérkőzésre szóló eltiltását.
nov. 4
13:42
Fedél alatt síelnek szombaton (Behaviour)
A franciaországi Amneville-ben kerül sor szombaton az első fedettpályás alpesi sí Európa-bajnokságra, amely a tavaly májusban megalapított Európai Sí Szövetség (ESF) első önálló rendezésű versenye.
nov. 4
13:44
BL-visszapillantó: Ancelotti örülne, ha Drogba társa Agüero lenne (She)
A Bajnokok Ligája D-csoportjában eldőlt, hogy a Chelsea és a Porto bejut a sorozat nyolcaddöntőjébe. A londoni kékek vezetőedzője, Carlo Ancelotti elfogadná csapatában az Atlético két gólját szerző Sergio Agüerót. Quique Sánchez Flores szerint együttese fejlődik.
nov. 4
14:00
U21: tizenhárom vb-bronzérmes Egervári keretében (She)
Tizenhárom U20-as vb-bronzérmes játékost hívott meg Egervári Sándor szövetségi edző a magyar U21-es labdarúgó-válogatott jövő pénteki (Győr, 16 óra, a belépés díjtalan), Olaszország elleni Eb-selejtezőjére.
nov. 4
14:02
BL: Rudolf és Laczkó lesz a Loki két támadója - a kezdőcsapat (She)
Herczeg András, a Debrecen klubmenedzsere kijelölte a Loki kezdőcsapatát a mai, Fiorentina elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésre.
nov. 4
14:18
Pantics kezd a Loki kapujában a BL-meccsen (Infostart)
Herczeg András, a Debrecen vezetőedzője Vukasin Polekszics helyett Djordje Panticsot jelölte a kezdőcsapatba a 20:45 órakor kezdődő, Fiorentina elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzésre.
nov. 4
14:18
Pantic véd a Fiorentina ellen (Metropol)
Herczeg András, a Debreceni VSC vezetőedzője Poleksic helyett Panticot jelölte a kezdőcsapatba a 20:45 órakor kezdődő, Fiorentina elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzésre.
nov. 4
14:36
Vb 2010: roham a jegyekért az új-zélandiak pótselejtezőjére (She)
Elképesztő az érdeklődés az Új-Zéland–Bahrein interkontinentális pótselejtező (november 14.) iránt, amelyen a „kiwik" 1982 után először harcolhatják ki a világbajnoki szereplést.
nov. 4
14:54
A Toyota kiszáll a Forma–1-ből (Blikk)
A világ legnagyobb autógyáraként ismert Toyota azonnali hatállyal kiszáll a Forma–1-ből. A 2002-ben érkezett – eddig egyetlen futamgyőzelmet sem arató – istálló azzal indokolta bejelentését, hogy fennállásának legveszteségesebb évét zárta az idén, és jövőre sem várható jelentős javulás.
nov. 4
15:12
BL: őrizetbe vettek három zürichi szurkolót Marseille-ben (She)
A francia rendőrség őrizetbe vett három svájci szurkolót a 6–1-es hazai sikerrel záruló kedd esti Olympique Marseille–FC Zürich labdarúgó Bajnokok Ligája-találkozó után.
nov. 4
15:12
Prokopot három évre eltiltották (Metropol)
Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) három évre eltiltotta Gunnar Prokopot, az osztrák Hypo NÖ női csapatának korábbi vezetőedzőjét, aki múlt csütörtökön a Metz elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen követett el súlyos sportszerűtlenséget. A szakembert e mellett 45 ezer eurós pénzbüntetéssel is sújtották.
nov. 4
15:14
Ligakupa: 0-2-ről fordított és nyert a Pápa ellen a ZTE (She)
Az 58. percben még kétgólos hátrányban volt hazai pályán a ZTE labdarúgócsapata a Ligakupa B-csoportjának első szerdai mérkőzésén, de végül 4–2-re fordítani tudott. A ZTE tízpontos, míg a Pápa továbbra is sereghajtó a csoportban.
nov. 4
15:30
Női kézilabda: Gunnar Prokopot három évre eltiltották (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) három évre eltiltotta Gunnar Prokopot, az osztrák Hypo NÖ női csapatának korábbi vezetőedzőjét, aki múlt csütörtökön a Metz elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen követett el súlyos sportszerűtlenséget. A szakembert további 45 ezer eurós pénzbüntetéssel is sújtották.
nov. 4
15:32
Tenisz: Szávay Ágnes három szettben kapott ki Balin (She)
Szávay Ágnes háromszettes vereséget szenvedett Balin, a Bajnokok Tornája csoportkörének első fordulójában. A magyar teniszezőt az ausztrál Samantha Stosur verte meg.
nov. 4
15:48
Ligakupa: Molnár duplázott, az MTK biztosan verte meg a Vasast (She)
A labdarúgó Ligakupa A-csoportjában az MTK hazai pályán biztosan verte meg a Vasast. A találkozón Molnár Marcell duplázott. A kék-fehérek az első győzelmüket aratták, és pontszámban beérték a piros-kékeket.
nov. 4
15:50
Real Madrid: lehet, hogy Cristiano Ronaldo már a hétvégén játszik (She)
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid futballistája orvosi vizsgálatokon vett ma részt, és bár a klubja nem erősítette meg, elképzelhető, hogy már a hétvégén pályára léphet az Atlético Madrid elleni bajnokin.
nov. 4
16:06
Soproni Liga: Szakály Dénes és Elek Ákos hosszabbított a Videotonnal (She)
A labdarúgó Soproni Ligában listavezető Videoton együttese meghosszabbította a fehérváriak két tehetséges, egyaránt az olimpiai keretbe számításba vett játékosának, Szakály Dénesnek és Elek Ákosnak a szerződését. Erről a klub internetes oldala számolt be.
nov. 4
16:06
Szávay vereséggel kezdett Balin (Metropol)
Szávay Ágnes három szettben kikapott a Bajnokok tornája elnevezésű, 600 ezer dollár összdíjazású fedettpályás teniszversenyen.
nov. 4
16:24
Szávay vereséggel kezdett Balin (Infostart)
Szávay Ágnes vereséggel kezdett Balin a Bajnokok tornája elnevezésű, 600 ezer dollár összdíjazású fedettpályás teniszversenyen.
nov. 4
16:24
AEK Athén: csapatgyűlés Némethéknél a rossz szereplés miatt (She)
Gyűlést hívott össze a rossz szereplés miatt a görög bajnokságban szereplő AEK Athén labdarúgócsapatának elnöke, Nikosz Tanopulosz.
nov. 4
16:26
Kajak-kenu: Benkő Zoltán munkáját ismét Tóth László irányítja (She)
A 2010-es idényre Tóth László irányítása mellett készül fel kétszeres Európa-bajnok kajakosunk, Benkő Zoltán. A páros aligha ismeretlen egymásnak, lévén 1996-tól 2005-ig együtt dolgoztak, útjaik aztán elváltak.
nov. 4
16:28
BL: szakad az eső Firenzében, felázott a játéktér (She)
Elromlott az idő a Fiorentina-DVSC Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés előtt: Firenzében egész nap esik az eső, felázott az Artemio Franchi Stadion talaja.
nov. 4
16:42
Kajak-kenu: Kovács Katalin lába még másfél hétig gipszben lesz (She)
A szezon utáni pihenő után egy hónapja megkezdte a munkát Kovács Katalin és a Domino-Honvéd többi kajakosa, ám a 27-szeres világbajnok hamar kisebb pihenőre kényszerült.
nov. 4
17:00
Vb 2010: Blazevic 26 fős kerete a portugálok elleni pótselejtezőre (She)
A bosnyák labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Miroslav Blazevic kihirdette keretét a novemberi világbajnoki pótselejtezőre, a délszláv együttes november 14-én és 18-án találkozik Portugália legjobbjaival.
nov. 4
17:02
BL: a Sevilla Kanouté és Adriano nélkül fogadja a Stuttgartot (She)
Vádlisérülése miatt nem játszhat a Stuttgart elleni hazai Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen a Sevilla labdarúgócsapatának mali csatára, Frédéric Kanouté.
nov. 4
17:18
Formula-1: az olasz Pirelli nem pályázik a Bridgestone helyére (She)
Az olasz gumigyártó cég, a Pirelli vezérkara kizárta a lehetőségét annak, hogy beszálljon a Formula–1-be. Mindez azért vetődött fel, mert – ahogy arról hétfőn beszámoltunk – a 2007 óta egyedüli szállító japán tulajdonú Bridgestone a 2010-es idény után elköszön a sorozattól.
nov. 4
17:20
Úszás: 27 évesen vonul vissza az egyik legjobb francia versenyzőnő (She)
Befejezi pályafutását a franciák háromszoros Európa-bajnok, olimpiai és világbajnoki ezüstérmes úszónője, Malia Metella.
nov. 4
17:22
St. Pauli: három meccsről eltiltották a rostockiaknak bemutató játékost (She)
A Német Labdarúgó-szövetség (DFB) fegyelmi bizottsága három mérkőzésre eltiltotta a St. Pauli játékosát, Deniz Nakit.
nov. 4
17:54
Vízilabda: a Szeged az első helyre pályázik a LEN-kupa csoportkörében (She)
Péntektől vasárnapig Szeged ad otthont a férfi vízilabda LEN-kupa egyik csoportkörének: a címvédő Szeged-Beton VE együttese az olasz Posillipo Napolival, a francia Montpellier-vel és a német Duisburg csapatával csatázik a legjobb tizenhat közé jutásért. A négyesből az első két helyezett kerül tovább. Ma tartották a csoportkör sajtótájékoztatóját.
nov. 4
17:56
Gyeplabda: ismét megrendezik Budapesten a Duna-kupát (She)
Hároméves kihagyást követően 2009. november 7-8-án, a budapesti a Szent László Gimnázium tornatermében kerül megrendezésre a női gyeplabdázók Duna-kupája. A kétnapos viadalon hat csapat – két-két osztrák, szlovák és magyar – vesz majd részt.
nov. 4
18:12
Alpesi sí: Palander kihagyja az olimpiát és lehet, hogy visszavonul (She)
Könnyen lehet, hogy nem tudja folytatni pályafutását a finnek világbajnok alpesi sízője, Kalle Palander. Az biztos, hogy az északi klasszis nem lesz ott a jövő évi, vancouveri téli olimpián.
nov. 4
18:14
Ligakupa: pontot szerzett Kecskeméten a Nyíregyháza (She)
A labdarúgó Ligakupa A-csoportjának hetedik fordulójában a Nyíregyháza 1-1-es döntetlent játszott Kecskeméten. A találkozón 34. percében a vendégek szereztek vezetést, amelyet a hajrában egyenlítettek ki a hazaiak. A Nyíregyháza 14 ponttal a második helyen áll a csoportban, a Kecskemét nyolc ponttal a harmadik.
nov. 4
18:16
Női kosárlabda Euroliga: decemberben jöhet a Szpartak Moszkva Szegedre (She)
Karácsony előtt pótolhatják be a Szeviép-Szeged–Szpartak Moszkva női kosárlabda Euroliga-mérkőzést. Mint ismert, az orosz csapat azért nem utazott el az eredetileg erre a hétre kisorsolt találkozóra, mert hétfőn meggyilkolták tulajdonosát, Sabtaj von Kalmanovicsot.
nov. 4
18:30
Bajnokok Ligája: a DVSC csak holnap utazik haza Firenzéből (She)
A szokásokkal ellentétben a DVSC a Fiorentina elleni ma esti BL-meccs után nem indul azonnal vissza Debrecenbe, hanem visszatér a szállodába, amelyet csak reggel hagy el - adta hírül a klub hivatalos honlapja.
nov. 4
18:48
Soproni Liga: Filipovics megsérült, kérdéses az Újpest elleni játéka (She)
A Videoton labdarúgócsapatának szerb légiósa, Nenad Filipovics a szerdai edzésen kisebb sérülést szenvedett, így játéka az Újpest elleni pénteki bajnoki rangadón erősen kérdésessé vált. Erről a fehérvári klub internetes oldala, a vidi.hu számolt be.
nov. 4
18:50
PSV: 17 éves balszélső érkezhet a télen Dzsudzsák Balázsékhoz (She)
A De Telegraaf értesülései szerint a PSV labdarúgócsapata mindent megtesz Maxime Lestienne megszerzéséért. A belga Mouscron 17 éves balszélsője az előző szezonban mutatkozott be csapatában, amelyben mára megszilárdította helyét.
nov. 4
18:52
Bajnokok Ligája: Kazany-Barcelona élőben az NSO-n (She)
Elkezdődött a labdarúgó Bajnokok Ligája F-csoportjának mérkőzése, a Rubin Kazany–Barcelona találkozó. Az összecsapást ön is figyelemmel követheti élő, szöveges tudósításunkon!
nov. 4
19:06
Haladás: bemutatták a csapat elmúlt öt évéről szóló könyvet (She)
Hatalmas médiaérdeklődés mellett ma mutatták be Szombathelyen Krilov István és Unger Richárd könyvét. A Bronzkor című kiadvány – ahogy a szerzők fogalmaznak – Budakalásztól Borasig mutatja be a Haladás labdarúgócsapatának elmúlt öt évét – olvasható a klub hivatalos honlapján.
nov. 4
19:24
Soproni Liga: Ferencváros-Győri ETO élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Soproni Liga 11. fordulójából elhalasztott mérkőzésen a Ferencváros a Győri ETO ellen lép pályára zárt kapus mérkőzésen az Albert-stadionban. Kövesse nyomon a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
nov. 4
19:42
Tenisz: Rezai, Wickmayer és Bartoli is győzelemmel kezdett (She)
A női teniszezők Balin zajló Bajnokok Tornáján négy mérkőzést rendeztek az első napon. A Szávay Ágnest megverő Samantha Stosur mellett Aravane Rezai, Yanina Wickmayer és Marion Bartoli kezdett győzelemmel.
nov. 4
19:44
Ligakupa: háromgólos verést mért a Diósgyőr a Ferencvárosra (She)
A labdarúgó Ligakupa A-csoportjának hetedik fordulójában az eddig pontveszteség nélkül álló Ferencváros háromgólos vereséget szenvedett a végig mezőnyfölényben játszó Diósgyőr otthonában. Az idegenbeli találkozóra a zöld-fehérek harmadosztályú együttese utazott el, hiszen a klub első csapatának hazai pályán a Győr ellen van szerda este jelenése, ahol egy elmaradt élvonalbeli bajnokit pótolnak. A…
nov. 4
19:46
Ferencváros: két gyanúsítottat már előállított a rendőrség (She)
Megkezdte a munkát a BRFK akciócsoportja a Ferencváros-Diósgyőri VTK labdarúgó Soproni Liga-mérkőzés alatt történt rendzavarók, garázdák felkutatására. Már eredményt is felmutathat a rendőrség, hiszen a video- és fényképfelvételek alapján két gyanúsítottat előállítottak.
nov. 4
20:00
Szilágyi Áron aranyérmes a junior vívó Európa-bajnokságon (Infostart)
Aranyérmet nyert a kardozó Szilágyi Áron a dániai Odensében zajló junior vívó Európa-bajnokságon.
nov. 4
20:00
Real Madrid: C. Ronaldo nem jön rendbe a szombati madridi derbiig (She)
Bár ma délután a spanyol internetes oldalak arról cikkeztek, hogy a Real Madrid labdarúgócsapatának támadója, Cristiano Ronaldo sérülése javul, és akár pályára is léphet a szombati, Atlético elleni városi derbin, estére kiderült, hogy a portugál válogatott klasszis kihagyja a mérkőzést.
nov. 4
20:02
Bajnokok Ligája: Mutu kezd, Jovetics a keretben sincs a Fiorentinánál (She)
Megvan a labdarúgó Bajnokok Ligája E-csoportjának 4. fordulójában a Debrecent fogadó Fiorentina kezdőcsapata. Adrian Mutu sérülése rendbe jött, így a román játékos a kezdőben kapott helyet, a montenegrói Sztevan Jovetics neve viszont a firenzeiek keretében sem található.

Keresés