2009. április 11. szombat

ápr. 11
17:30
Szombathelyen nyert a Debrecen (Metropol)
A Debrecen idegenben egy góllal legyőzte a Haladást a labdarúgó Soproni Liga 22. fordulójának szombati első mérkőzésén.
ápr. 11
17:45
Bundesliga: a Bayern a Frankfurton vezette le a feszültséget (She)
A Bundesliga 27. fordulójában magára talált a Bayern München, és gólparádét rendezve kiütötte a Frankfurtot, ezzel valószínűleg nyárig biztossá téve Jürgen Klinsmann vezetőedző állását. Hajnal Tamás bombagólt lőtt a Kölnt legyőző Dortmundban, míg a másik magyar légiós, Dárdai Pál vesztes csapat tagja volt – a Hertha pedig távolodik az aranyéremtől. A tabellát továbbra is a Wolfsburg vezeti.
ápr. 11
17:47
Videó: nézze meg a Liverpool Blackburnnek lőtt góljait! (She)
Mint már beszámoltunk róla, az angol bajnokság 32. fordulójának nyitómérkőzésen a Liverpool 4–0-ra verte a Blackburnt, így ismét nyomás alá helyezhették az utánuk pályára lépő Manchester Unitedet. Most megmutatjuk a találkozó góljait videón!
ápr. 11
17:49
Súlyemelés: orosz arany született férfi 105 kg-ban az Eb-n (She)
Összetettben és szakításban az orosz Vlagyimir Szmorckov, lökésben pedig az ukrán Olekszi Torohti győzött a férfiak 105 kg-os súlycsoportjában a súlyemelők bukaresti Európa-bajnokságának szombati versenynapján.
ápr. 11
17:51
Tereprali ob: Szalayék az élen a második nap után (She)
Szalay Balázs várhatja az élről a tereprali országos bajnokság idei első futamának vasárnapi folytatását, Derecskén.
ápr. 11
18:03
Iványi és Béres nélkül megy a női kosárlabda-válogatott az Eb-re (Infostart)
Rátgéber László szövetségi kapitány kijelölte a júniusi, lettországi női kosárlabda Európa-bajnokságra készülő bő keretét, amelyből hiányzik a korábbi csapatkapitány Iványi Dalma mellett Fűrész Emőke és Béres Tímea is.
ápr. 11
18:03
Tenisz: Jankovics-Suarez Navarro döntő lesz Marbellán (She)
A szerb Jelena Jankovics első 2009-es tornagyőzelmét arathatja vasárnap, miután Anabel Medina Garrigues legyőzésével döntőbe jutott a marbellai tenisztornán.
ápr. 11
18:03
Gólözön az olasz bajnokságban! (Behaviour)
Hat gólt, három kiállítást, óriási csatát, feszült légkört és Lazio-győzelmet hozott a római rangadó az olasz labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában, vasárnap.
ápr. 11
18:05
Változás a hokiválogatott keretében (Infostart)
Pat Cortina szövetségi kapitány elköszönt szombaton a fehérvári Jobb Dávidtól, így 27 hokis folytatja a felkészülést az április 24-én kezdődő svájci világbajnokságra.
ápr. 11
18:05
Videó: László Csabáék döntetlenje a Celtic ellen (She)
Mint már beszámoltunk róla, László Csaba csapata, a Hearts megfricskázta a Celticet a skót bajnokság 32. fordulójában. A címvédő már az első percben vezetést szerzett, ám a Hearts a 32. percben egyenlítetett. Tekintse meg a találatokat videón!
ápr. 11
18:06
Hajnal góljával nyert a Dortmund (Metropol)
Többek között Hajnal Tamás góljával győzött hazai pályán a Borussia Dortmund az 1. FC Köln ellen a német labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának szombati játéknapján.
ápr. 11
18:07
Nyert a Milan, hat gól a római derbin (Infostart)
Hat gólt, három kiállítást, óriási csatát, feszült légkört és Lazio-győzelmet hozott a római rangadó az olasz labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában. Az Inter hazai pályán csak egy pontot szerzett a Palermo ellen, a Milan idegenben győzött a Chievo vendégeként.
ápr. 11
18:21
Hajnal gólt szerzett, Dárdaiék kikaptak - maradt az élen a Wolfsburg (Infostart)
Többek között Hajnal Tamás góljával győzött hazai pályán a Borussia Dortmund az 1. FC Köln ellen a német labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának szombati játéknapján. Dárdai Pál csapata, a Hertha kikapott. A Wolfsburg sorozatban a kilencedik győzelmét aratta. A Bayern az Eintracht Frankfurton állt bosszút az elmúlt tíz nap gyötrelmeiért.
ápr. 11
18:21
Videó: tekintse meg a Lazio-Roma derbi hat gólját! (She)
Mint már beszámoltunk róla, a Lazio remek találkozón 4–2-re győzött a városi rivális AS Roma ellen a Serie A 31. fordulójában. Íme a gólok videón!
ápr. 11
18:23
Három angol sztárcsapat is négy gólig jutott - a nap sporthírei (Infostart)
Az élen álló Újpest 3-0-ra győzött a vendég Rákospalota ellen a labdarúgó NB I 22. fordulójában. További eredmények: Haladás-Debrecen 1-2, Paks-Vasas 3-0, Fehérvár-Honvéd 0-2, Nyíregyháza-Kaposvár 0-1, Siófok-Kecskemét 2-0.
ápr. 11
18:23
Premier League: győzött az MU, a Chelsea és az Arsenal (She)
Mindhárom élmezőnybe tartozó csapat nyert az angol labdarúgó bajniokság 32. fordulójának szombati mérkőzésein. A Manchester United ismét a 17 éves Federico Machedának köszönheti az újabb győzelmét. A Chelsea sokáig emlékezetes mérkőzést játszott a Bolton ellen: majdnem elszórakozta négygólos előnyét, a vendégek kilenc perc alatt szereztek három gólt. Az Arsenal a második félidőben bedarálta a…
ápr. 11
18:25
Skócia: a Rangers továbbra is üldözi a Celticet (She)
A Rangers hazai pályán 3–1-re legyőzte a Motherwellt a skót Premier League 32. fordulójában, így egy pontra megközelítette a nagy riválist, a Hearts ellen botló Celticet.
ápr. 11
18:27
Championship: Gyepes Gábor győztes csapat tagja volt (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 42. fordulójában Gyepes Gábor kezdő volt csapatában, a Crystal Palace-nál vendégeskedő Cardiff Cityben. A vendégek egy büntetőből esett góllal szereztek vezetést, végül 2–0-ra nyertek, a magyar játékos végig a pályán volt.
ápr. 11
18:29
Anglia: Gulácsiék otthon kaptak ki 3-1-re a Leicestertől (She)
A Hereford United hazai pályán 3–1-re kapott ki a listavezető Leicestertől az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokság (League One) szombati fordulójában.
ápr. 11
18:39
Videó: nézze meg, hogyan intézte el a Bayern a Frankfurtot! (She)
A Bayern München hazai pályán 4–0-ra győzött az Eintracht Frankfurt ellen a Bundesliga 27. fordulójában. Nézze meg a találkozó góljait!
ápr. 11
18:39
Macheda az új manchesteri nyerőember (Behaviour)
Egy hete még saját csapattársai sem ismerték, de azóta két találkozón is Federico Macheda szerezte a Manchester United győztes gólját az angol labdarúgó-bajnokságban.
ápr. 11
18:41
Inter: Mourinhóra nem hallgattak a játékosai a szünetben (She)
José Mourinho számára a Palermo elleni 2–2-es döntetlen vereséggel ér fel. Az Inter már 2–0-ra vezetett az első félidő után hazai pályán a Serie A 31. fordulójában, így érthető a portugál edző csalódottsága.
ápr. 11
18:42
Ismét Macheda szerezte a Manchester győztes gólját (Metropol)
A mindössze 17 éves olasz játékos múlt heti debütálásakor a 93. percben jegyezte a győztes találatot az Aston Villa ellen, míg ezúttal a 76. percben vette be a Sunderland kapuját, kialakítva a 2-1-es vendégsikert.
ápr. 11
18:43
Férfi röplabda NB I: sikere után negyeddöntős a Veszprém (She)
A férfi röplabda NB I-es ligabajnokság középszakaszában, az 5-9. helyért zajló csatában a Veszprémi RC 3:0-ra győzött a Dág KSE otthonában.
ápr. 11
18:57
NB II, Nyugati csoport: Szűcs Lajos megbukott a Kresz-vizsgán (She)
A Kozármisleny hazai pályán Kresz Levente szögletből szerzett góljával sokáig győzelemre állt a Pápa ellen, ám végül meg kellett elégednie a döntetlennel a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának szombati mérkőzésén.
ápr. 11
18:59
NB II, Keleti csoport: 0-3-ról mentett pontott a BKV az ESMTK ellen (She)
A Kazincbarcika 4–1-re legyőzte hazai pályán a sereghajtó Tökölt a labdarúgó NB II Keleti csoportjában. A vendéglátó csapatban Simeon Stevica duplázott a mérkőzésen. A BKV Előre 0–3-ról is talpra állt az ESMTK ellen, és kiharcolt egy pontot.
ápr. 11
19:01
NB II, Nyugati csoport: döntetlen Ajkán, győzött a Budaörs (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 21. fordulójában az Ajka–Zalaegerszeg II mérkőzésen nem született gól, míg a Budaörs hazai pályán 2–0-ra verte meg a Százhalombattát.
ápr. 11
19:15
NB II, Nyugati csoport: nem esett gól a Baja-Felcsút meccsen (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 21. fordulójában gólnélküli döntetlennel ért véget a Baja–Felcsút találkozó.
ápr. 11
19:17
Soproni Liga: öt mérkőzés élő tudósítása az NSO-n (She)
A Soproni Liga 22. fordulójának öt mérkőzése kezdődött el 19 órakor. Oldalunkon valamennyiről élő, szöveges tudósítással jelentkezünk.
ápr. 11
19:19
NB II, Keleti csoport: a kétszer is vezető Vác kikapott a Jászberénytől (She)
Hiába vezetett kétszer is a Vác hazai pályán a Jászberény ellen, az alsóházban található vendégek kétszer is egyenlítettek Vaszicsku Zoltán révén, majd egy kiállítást követően a győzelmet is megszerezték. Ugyancsak idegenben győzött a Vecsés a Baktalórántháza ellen. A Cegléd fordulatos, hatgólos meccsen múlta felül a Békéscsabát.
ápr. 11
19:51
MotoGP: ismét Stoner és Simon volt a leggyorsabb az edzésen (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Katari Nagydíjának 2. szabadedzésén is Julian Simon, illetve Casey Stoner volt a leggyorsabb a 125 köbcentiseknél, illetve a MotoGP mezőnyében.
ápr. 11
20:09
Férfi kézilabda NB I: a Veszprém biztosan nyert Mezőkövesden (She)
Az MKB Veszprém főleg második félidei játékának köszönhetően tizenöt góllal győzte le a Mezőkövesd együttesét a férfi kézilabda NB I 25. fordulójának első mérkőzésén.
ápr. 11
20:11
MotoGP: Talmácsi a 7. helyen végzett a 2. szabadedzésen (She)
Talmácsi Gábor 2:01.718-as idővel a hetedik helyen végzett a gyorsaságimotoros-világbajnokság Katari Nagydíjának 2. szabadedzésén a 250 köbcentiseknél.
ápr. 11
20:13
Videó: nézze meg Hajnal Tamás Kölnnek lőtt bombagólját! (She)
Mint már beszámoltunk róla, a Borussia Dortmund 3–1-re győzött a Köln ellen a Bundesliga 27. fordulójában. A találkozó 49. percében Hajnal Tamás 25 méterről, kapásból hatalmas gólt zúdított a hálóba, melyet az alábbi videón is megtekinthet.
ápr. 11
20:27
Tenisz: Serra és Ferrero a casablancai döntőben (She)
Az egyetlen, nem kiemeltként a legjobb négy közé jutó Juan Carlos Ferrero legyőzte az első helyen kiemelt Igor Andrejevet a 450 ezer dollár összdíjazású casablancai férfi tenisztorna elődöntőjében.
ápr. 11
20:29
Férfi kosárlabda NB I: a Dombóvár idegenben győzte le az Albacompot (She)
A Dombóvár kisebb meglepetésre a listavezető Albacomp otthonában tudott nyerni a férfi kosárlabda NB I szombati játéknapján.
ápr. 11
20:45
Premier League: megvan a Newcastle első pontja Shearerrel (She)
Ugyan a Stoke City szerzett vezetést a Premier League szombat esti találkozóján a Newcastle United ellen, ám a második félidőben a „szarkák” kiegyenlítettek, így második meccsén megvan Alan Shearer első, menedzserként szerzett pontja. A Newcastle továbbra is kieső helyen áll a bajnokságban.
ápr. 11
20:45
Talmácsi hetedik Katarban (Behaviour)
Talmácsi Gábor a hetedik, Tóth Imre pedig a 17. legjobb időt érte el a 250 kcm-es kategóriában a 17 futamos gyorsaságimotoros-világbajnokság első versenyének szombati szabadedzésén, a katari Losailban.
ápr. 11
21:03
Soproni Liga: a Siófok megérdemelten nyert a KTE ellen (She)
Sok szabálytalansággal tarkított mérkőzésen Kogler és Roni góljával a Siófok 2–0-ra legyőzte a Kecskemétet a Soproni Liga 22. fordulójában.
ápr. 11
21:05
Bajnokok Ligája: az UEFA nem mentette fel Messit és Guardiolát (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) illetékes testülete elutasította a Barcelona beadványát, azaz nem törölte Lionel Messi sárga lapját, Josep Guardiola vezetőedző pedig nem ülhet le a kispadra a Bayern München elleni visszavágón a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.
ápr. 11
21:06
Talmácsi hetedik a második szabadedzésen (Metropol)
Talmácsi Gábor a hetedik, Tóth Imre pedig a 17. legjobb időt érte el a 250 kcm-es kategóriában a 17 futamos gyorsaságimotoros-világbajnokság első versenyének szombati szabadedzésén, a katari Losailban.
ápr. 11
21:07
Soproni Liga: a Kaposvár 1–0-ra nyert Nyíregyházán (She)
Nem sikerült túl fényesre Révész Attila 51. születésnapja, és 50. mérkőzése a Nyíregyháza kispadján. A Soproni Liga 22. fordulójában a gyengén játszó Szpari otthon szenvedett 1–0-s vereséget a Kaposvártól.
ápr. 11
21:09
Soproni Liga: győzött, és ismét a tabella élén áll az Újpest (She)
A Soproni Liga 22. fordulójában a hazai pályán játszó Újpest Kabát, Bozsics és Simon A. góljaival 3–0-ra legyőzte a sereghajtó REAC-ot, és a sikerrel visszavette a tabella első helyét a délután Szombathelyen diadalmaskodó Debrecentől.
ápr. 11
21:11
Soproni Liga: Hercegfalvi két góljával nyert Fehérváron a Honvéd (She)
A Budapest Honvéd 2–0-ra nyert a Fehérvár ellen a Soproni Liga 22. fordulójában. Hercegfalvi Zoltán az első félidő végén kétszer is eredményes volt, előbb egy jogos büntetőt váltott gólra, majd Abass passzát követően lőtt 17 méterről a jobb felső sarokba. A hazaiak ötven percet játszottak emberhátrányban, támadásban sem játszottak alárendelt szerepet, de nem sikerült túljárniuk Rabóczki Balázs…
ápr. 11
21:13
Soproni Liga: szórakoztató mérkőzésen nyert otthon a Paks (She)
A labdarúgó Soproni Liga 22. fordulójában a Paksi FC hazai pályán fogadta a Vasast, és Tököli Attila, valamint Kiss Tamás nagyszerű játékának köszönhetően 3–0-ra nyert, és magabiztosan tartotta otthon a három pontot.
ápr. 11
21:21
Eredivisie: ember- és gólhátrányból szereztek pontot Babosék (She)
A holland labdarúgó-bajnokság, az Eredivisie szombat délutáni találkozóján a NEC Nijmegen szorult helyzetben szerzett pontot a De Graafschap ellen. Babos Gábor együttese idegenben lépett pályára, és a 26. percben emberhátrányba került, miután védőjüket, Patrick Pothuizent kiállította a játékvezető.
ápr. 11
21:23
Férfi kosárlabda NB I: szoros ZTE győzelem az Univer ellen (She)
Mindössze két ponttal nyert hazai pályán a ZTE az Univer ellen a férfi kosárlabda NB I 24. fordulójában. Helbich híján Knight szépen gyűjtögette centerpontjait, és Zsoldos edző váltogató védekezése, valamint lassító letámadása is elérte célját, csak a harmadik negyed végén tudtak kilenc pontig elhúzni Watson tripláival a hazaiak. Az utolsó két percben visszatornázott az Univer, a Zalakerámia…
ápr. 11
21:24
Győzött és ismét élen az Újpest (Metropol)
Az Újpest hazai környezetben 3-0-ra nyert a sereghajtó REAC ellen a labdarúgó Soproni Liga 22. fordulójában, szombaton.
ápr. 11
21:25
Férfi kosárlabda NB I: a Körmend otthonában tudott nyerni a Pécs (She)
A Pécs szombaton idegenben legyőzte a Körmend együttesét a férfi kosárlabda NB I 24. fordulójában, ezzel utolérte a listavezető Albacomp együttesét.
ápr. 11
21:39
Súlyemelés: az eltiltott Szmorcskov aranyéremmel tért vissza (She)
A 2006-ban doppingoláson ért Vlagyimir Szmorcskov kétéves eltiltása tavaly májusban járt le. Az orosz emelő a bukaresti Európa-bajnokságon tért vissza, és mindjárt aranyérmet akasztottak a nyakába.

Keresés