2009. április 23. csütörtök

ápr. 23
21:59
Zalaegerszeg: pénteken dönt a FIFA a Rudnevs-ügyben (She)
Artjoms Rudnevs ügyében a FIFA illetékese közölte, hogy 2009. április 24-én, pénteken hozza meg a döntését, amiről a MLSZ illetékes szervét értesíti – tájékoztatta a friss fejleményről a ZTE honlapját Dézsi Attila ügyvezető igazgató.
ápr. 23
22:15
Primera División: fordított, és nyert a Villarreal a Recreativo ellen (She)
Ugyan Javier Camunas góljával már az első percben vezetett a Recreativo Huelva a Villarreal ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában, mégis a hazai pályán játszó „sárga tengeralattjáró” szerezte meg a három pontot, miután Joseba Llorente és Cani góljával fordított a folytatásban. Az Espanyol 3–0-ra nyert a Sponting Gijón otthonában.
ápr. 23
22:17
Jégkorong-vb: Kóger és Nagy a válogatott két tartalékja (She)
Túl van utolsó rendes edzésén a magyar jégkorong-válogatott a világbajnokság, egyben a Szlovákia elleni, péntek este 20.15-kor kezdődő nyitómeccs előtt. Pat Cortina szövetségi kapitány a Dübendorfban tartott gyakorlás után megnevezte két tartalékját, akikre a csoportkörben nem számít: a rájátszásban a két kimaradó, Kóger Dániel és Nagy Gergő is játszhat majd.
ápr. 23
22:33
Nadal elődöntős Barcelonában (Metropol)
A hetedik helyen kiemelt David Nalbandian csípősérülése miatt visszalépett az 1,995 millió euró összdíjazású barcelonai salakpályás férfi tenisztornán.
ápr. 23
22:51
Olasz Kupa: a Sampdoria játssza a döntőt a Lazióval (She)
Az Inter hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Sampdoriát az Olasz Kupa elődöntőjének visszavágóján, azonban mivel az első mérkőzésen 3–0-ra kikapott, a genovai csapat jutott a döntőbe, ahol a Lazióval csap majd össze.
ápr. 23
22:53
Inter: szurkolói szolidaritás a Juve drukkerei mellett (She)
Az Inter drukkerei a Sampdoria elleni olasz kupamérkőzésen transzparensekkel álltak ki a Juventus szurkolói mellett. A Curva Nordban helyet foglaló fekete-kék szimpatizánsok drapériájukon hirdetik, hogy a Juventus–Lecce bajnokit a szövetségi intézkedés ellenére nem zárt kapuk előtt kellene megrendezni.
ápr. 23
22:55
Videó: nézze meg Ibrahimovic Sampdoria elleni bombagólját! (She)
Mint már beszámoltunk róla, Zlatan Ibrahimovic parádés góljával legyőzte az Inter a Sampdoriát az Olasz Kupa elődöntőjének visszavágóján. Az első mérkőzésen 3–0-ra a genovaiak nyertek, így ők jutottak a döntőbe.
ápr. 23
23:09
Női röplabda: egyenlített a Vasas a 3. helyért zajló párharcban (She)
A Vasas 3:2-re nyert Gödöllőn a női röplabda NB I 3. helyéért zajló párharcban, és ezzel kiegyenlítette a három győzelemig tartó párharcot.
ápr. 23
23:45
Női kézilabda: Pádár Margit a másodosztályú Érdben folytatja (She)
A Nyíradony női kézilabdacsapatából a másodosztályú Érdbe igazol Pádár Margit.
ápr. 23
23:47
Vb 2018, 2022: 58 amerikai stadion áll készen a rendezésre (She)
Az Egyesült Államokban 58 stadion üzemeltetői jelezték, hogy helyet adnának a 2018-as vagy a 2022-es labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseinek, amennyiben az észak-amerikai ország nyerné meg valamelyik torna rendezési jogát.

Keresés